VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Vallahi b7 aynaları süper gitmiş ya benim de orijinallik takıntımı bu konu bitirecek herhalde yaptırsam mı acaba çevre aydınlatma da olur..
    Ismail abim,

sen Orjinalcisin bu aynalari takmazsin . Ama takarsan inanki aracin daha bir degisik sik duracak . B7 Aynalarin güzel olan yani, ayna daha büyük bizimkilere göre, yani arkani daha iyi görebiliyorsun ve Sinyal yandimida Sinyalin acik oldugunu görebiliyorsun.
    Vallahi b7 aynaları süper gitmiş ya benim de orijinallik takıntımı bu konu bitirecek herhalde yaptırsam mı acaba çevre aydınlatma da olur..
    Ismail abim,

sen Orjinalcisin bu aynalari takmazsin . Ama takarsan inanki aracin daha bir degisik sik duracak . B7 Aynalarin güzel olan yani, ayna daha büyük bizimkilere göre, yani arkani daha iyi görebiliyorsun ve Sinyal yandimida Sinyalin acik oldugunu görebiliyorsun.

3. offline
    Pritt31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İzzet KARACA
    Yer
    Hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    31 RP 222

errddm Nickli Üyeden Alıntı
    02:35'e dikkat.
       errddm Nickli Üyeden Alıntı
    02:35'e dikkat.

5. offline
    myret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara/Türkiye
    Motor
    1.6 TDI

b7 aynalarında orjinal aldğınızda otomatik kararma özelliği olması lazım şahsen bizim araçta var ve şu göğüsten gelen tıkırtı anlamadım gitti demekki şansılılardan biride biziz ankarada yaşıyorum ve her hava koşulunu görüyoruz hemde en sert halleriyle ve ne tıkırtı ne ses var nazar deymesin ;D Bu sorunu vw çözmeli artık ya herkesin aracından ses çıksın yada hiçbirinden çıkmasın
    Saygılarımla
    Murat
    b7 aynalarında orjinal aldğınızda otomatik kararma özelliği olması lazım şahsen bizim araçta var ve şu göğüsten gelen tıkırtı anlamadım gitti demekki şansılılardan biride biziz ankarada yaşıyorum ve her hava koşulunu görüyoruz hemde en sert halleriyle ve ne tıkırtı ne ses var nazar deymesin ;D Bu sorunu vw çözmeli artık ya herkesin aracından ses çıksın yada hiçbirinden çıkmasın
    Saygılarımla
    Murat

7. offline
    Halil Kara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Burdur
    Motor
    2.0 TDI

Sıcak asfaltta tıkırtı duyamazsınız, ki zaten sıfır km araçtan gelmez, fakat şöyle bir 20-30 bin km olsun, mıcırlı yola girin, tıkırtıları duyarsınız. Konsolun üst tarafından ve kapı içlerinden gelebiliyor.
    Şu an kuzenim kullanıyor 2010 model tdi high. passat, daha 35 bin km de tıkırtılar başlamış.
    Benim araç 2008 model 54 bin km de, aynı şekilde mıcırlı yola gireyim tıkırtılar başlıyor.
    Aslına bakarsanız bu yollarda tıkırtı gelmeyen araç çok zor, 2011 model E350 cdi, daha 20 bin km olmadı, mıcırlı yolda aynen tıkırtılar eksik olmuyor...
    Sıcak asfaltta tıkırtı duyamazsınız, ki zaten sıfır km araçtan gelmez, fakat şöyle bir 20-30 bin km olsun, mıcırlı yola girin, tıkırtıları duyarsınız. Konsolun üst tarafından ve kapı içlerinden gelebiliyor.
    Şu an kuzenim kullanıyor 2010 model tdi high. passat, daha 35 bin km de tıkırtılar başlamış.
    Benim araç 2008 model 54 bin km de, aynı şekilde mıcırlı yola gireyim tıkırtılar başlıyor.
    Aslına bakarsanız bu yollarda tıkırtı gelmeyen araç çok zor, 2011 model E350 cdi, daha 20 bin km olmadı, mıcırlı yolda aynen tıkırtılar eksik olmuyor...

9. offline
    mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 HM 8627

Hepinizin Kandili mubarek olsun arkadaşlar
    Hepinizin Kandili mubarek olsun arkadaşlar

11. offline
    Cornelius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    AYDIN
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2010

Halil Kara Nickli Üyeden Alıntı
    passata bu tıkırtılar hiç yakışmıyor...yazık
       Halil Kara Nickli Üyeden Alıntı
    passata bu tıkırtılar hiç yakışmıyor...yazık

13. offline
    Veysel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Almanya
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2013

Arkadaslar,herkesin kandili mübarek olsun.Iki sevinci birden yasadim bu gün.Birincisi kandil sevinci ,ikincisi ise oglumun bu gün benim is yerinde randevusu var di.Nasip olursa pazartesi beraber ise gidecegiz.Cok sevincliyim arkadaslar.Zaten bu is görüsmesi icin izinimi 10,cu aya yazdirmisrim.
    Arkadaslar,herkesin kandili mübarek olsun.Iki sevinci birden yasadim bu gün.Birincisi kandil sevinci ,ikincisi ise oglumun bu gün benim is yerinde randevusu var di.Nasip olursa pazartesi beraber ise gidecegiz.Cok sevincliyim arkadaslar.Zaten bu is görüsmesi icin izinimi 10,cu aya yazdirmisrim.

15. offline
    Cornelius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    AYDIN
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2010

Veysel Nickli Üyeden Alıntı
    Kandiliniz mübarek olsun..Oğlunuzla aynı yerde çalışmak ne güzel bir gurur..tebrikler
    Kandiliniz mübarek olsun..Oğlunuzla aynı yerde çalışmak ne güzel bir gurur..tebrikler

17. offline
    Yer
    Almanya
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2013

Cornelius Nickli Üyeden Alıntı
    Tesekkür ederim arkadasim.Saat 15,00 den beri ayaklarim yeri bulmuyor diyebilirim
       Cornelius Nickli Üyeden Alıntı
    Tesekkür ederim arkadasim.Saat 15,00 den beri ayaklarim yeri bulmuyor diyebilirim

19. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Veysel abim hayirli olsun Kandilinde Mübarek olsun. Tebrik ederim Oglunada. Stajmi yapacak yoksa normal isemi girdi ?

Senin icin sevincli bir gün olmus bugün
    Veysel abim hayirli olsun Kandilinde Mübarek olsun. Tebrik ederim Oglunada. Stajmi yapacak yoksa normal isemi girdi ?

Senin icin sevincli bir gün olmus bugün

21. offline
    Adı
    İzzet KARACA
    Yer
    Hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    31 RP 222

7-DSG vites kutuları 250 NM torka kadar desteklemiyormuydu ? Dün gece Caravelle 2.0 biTDI 180 HP araç kullanma şansım oldu, 400 NM ve 7-DSG vites kutusuna sahip. Maşallah roket gibi gidiyordu...
    7-DSG vites kutuları 250 NM torka kadar desteklemiyormuydu ? Dün gece Caravelle 2.0 biTDI 180 HP araç kullanma şansım oldu, 400 NM ve 7-DSG vites kutusuna sahip. Maşallah roket gibi gidiyordu...

23. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Pritt31 Nickli Üyeden Alıntı
    benzinliler ile dieselde kullanılan 7 DSG ler farklı dieselde kullanılanlar 400 nm ye dayanıklı ve son dişli oranları farklı.
    Konu drozia tarafından (29 06 2011 Saat 20:47 ) değiştirilmiştir.
    benzinliler ile dieselde kullanılan 7 DSG ler farklı dieselde kullanılanlar 400 nm ye dayanıklı ve son dişli oranları farklı.

25. offline
    Adı
    İzzet KARACA
    Yer
    Hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    31 RP 222

benzinlikler ile dieselde kullanılan 7 DSG ler farklı dieselde kullanılanlar 400 nm ye dayanıklı ve son dişli oranları farklı.
    Anladım abi, fakat şahane araç yapmışlar çevrede ki birçok binek araçtan daha hızlı bir araç... 130 km hızda 2.000 devirde gidiyordu ve turbo sesi muhteşemdi...
    benzinlikler ile dieselde kullanılan 7 DSG ler farklı dieselde kullanılanlar 400 nm ye dayanıklı ve son dişli oranları farklı.
    Anladım abi, fakat şahane araç yapmışlar çevrede ki birçok binek araçtan daha hızlı bir araç... 130 km hızda 2.000 devirde gidiyordu ve turbo sesi muhteşemdi...

27. offline
    Yer
    Almanya
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2013

Yasin,Oglan normal benim calistigim ise girdi.Ausbildung yapmayacak.Yeterli düzeyde almancasi olmadigi icin meslek yeri bulamadi.Oglum Türkiyeden geleli iki bucuk sene falan oldu.Komsunuz Dunlop,a lastiklerin icindeki cord bezini biz satiyoruz.En büyük alicimiz Dunlop.Diger markalara da iplik satiyoruz.Su ana kadar iyi isci aldilar.Hala da aliyorlar.Gercekten dün cok sevindik ailecek.Sevincimi paylasan bütün arkadaslarima tesekkür ederim.
    Yasin,Oglan normal benim calistigim ise girdi.Ausbildung yapmayacak.Yeterli düzeyde almancasi olmadigi icin meslek yeri bulamadi.Oglum Türkiyeden geleli iki bucuk sene falan oldu.Komsunuz Dunlop,a lastiklerin icindeki cord bezini biz satiyoruz.En büyük alicimiz Dunlop.Diger markalara da iplik satiyoruz.Su ana kadar iyi isci aldilar.Hala da aliyorlar.Gercekten dün cok sevindik ailecek.Sevincimi paylasan bütün arkadaslarima tesekkür ederim.

29. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

çok iyimiş ya 2000 devirde 130km/h düzgün kullanırsan çok az yakar bu dev TDI

31. offline
    Y_o_L_c_U_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

Erden17 Nickli Üyeden Alıntı
    Orası güzel yoldur aslında. Hacı bektaş ayrımından sonrasına gitmedim ama ayrıma kadar yol fıstık gibi. Mavi göl dinlenme tesisleri de güzel yer. Bu arada hız denicektin. Nooldu? senin canavar kaç yapıyo?
    erden abı 240km/s a ulastım dahada gıdıyordu fakat sututgarddan sonra saga vırajlarda sol tekerımdem tıkırtılar gelıyordu o yuzden tırstım dahada basmadım ben akıs bası bılya dagıttı dıye tahmın edıyordum ama akıs baasını tutan sekman cıkmıs dun onunla ugrastım burclarda eskımıs onları yaptırttım yanı kısacası 300tl sıkısmıs o tıkırtılar o yuzdenmıs 300tl cıkınca tıkırtı falan kalmadı gıderken bı daha denerım ama yuklu olacak bılmıyorum kac yapar
    abı yol guzelde ınsanlarımızın malesef saygısı kalmamıs kımsenın uzunlarla yolculuk yapıyorlar
       Erden17 Nickli Üyeden Alıntı
    Orası güzel yoldur aslında. Hacı bektaş ayrımından sonrasına gitmedim ama ayrıma kadar yol fıstık gibi. Mavi göl dinlenme tesisleri de güzel yer. Bu arada hız denicektin. Nooldu? senin canavar kaç yapıyo?
    erden abı 240km/s a ulastım dahada gıdıyordu fakat sututgarddan sonra saga vırajlarda sol tekerımdem tıkırtılar gelıyordu o yuzden tırstım dahada basmadım ben akıs bası bılya dagıttı dıye tahmın edıyordum ama akıs baasını tutan sekman cıkmıs dun onunla ugrastım burclarda eskımıs onları yaptırttım yanı kısacası 300tl sıkısmıs o tıkırtılar o yuzdenmıs 300tl cıkınca tıkırtı falan kalmadı gıderken bı daha denerım ama yuklu olacak bılmıyorum kac yapar
    abı yol guzelde ınsanlarımızın malesef saygısı kalmamıs kımsenın uzunlarla yolculuk yapıyorlar

33. offline
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

sakiri Nickli Üyeden Alıntı
    Masaallah iyi gitmissin türkiyeye Allah c.c. tatilini hayirli etsin. Bizde kismetse 2 yada 3 haftaya kadar yola cikariz. Bu arada arizadan dolayi gecmis olsun dileklerimle.
    ınsallah sızde kazasız belasız gelırsınız tam 48 saat surdu gumruklerde hıc beklemedık en fazla tr gumrugunde bekledık yıne her zamankı gıbı ama kalabalıktan degıl sıstem arızalıymıs 2 saat sıstem arızasını bekledık kornalı pretosto yaptılar yıne o zaman sıstem duzeldı ne hıkmetse ıslemlere basladılar
       sakiri Nickli Üyeden Alıntı
    Masaallah iyi gitmissin türkiyeye Allah c.c. tatilini hayirli etsin. Bizde kismetse 2 yada 3 haftaya kadar yola cikariz. Bu arada arizadan dolayi gecmis olsun dileklerimle.
    ınsallah sızde kazasız belasız gelırsınız tam 48 saat surdu gumruklerde hıc beklemedık en fazla tr gumrugunde bekledık yıne her zamankı gıbı ama kalabalıktan degıl sıstem arızalıymıs 2 saat sıstem arızasını bekledık kornalı pretosto yaptılar yıne o zaman sıstem duzeldı ne hıkmetse ıslemlere basladılar

35. offline
    Adı
    İzzet KARACA
    Yer
    Hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    31 RP 222

Hatay-Konya yaptık Caravelle ile abi, genelde 120-160 km arası kullanım yakıt tüketimi 6.5 litre civarıydı...
    Hatay-Konya yaptık Caravelle ile abi, genelde 120-160 km arası kullanım yakıt tüketimi 6.5 litre civarıydı...

37. offline
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı
    Dursun,

Memlekete vardigina cok sevindim. Hayirlisi ile varmisiniz önemli olan o . Sen niye Stuttgart üzerinden gidip Yolu uzattin ? Münih üzerinden gitseydin daha iyi olurdu . Yollardaki durum nasil ? Komsu Ülkeler yine zorluk cikariyormu, biraz da bunlari anlatsan iyi olurdu, malum sen gelecen biz gidecez izine .

Türkiye´de malesef durum bu, ama bende karsilik veriyorum Bi-Xenon Farlari Uzunlari aciyorum Aracin icindeki Tipin Yüz ifadesini görüyorum . Sende böyle yap cekinme . Teker Aks Bilyasini Türkiye´de bir göster derim . Geri dönüste ve Yolculukta basin rahat olur .
    tskkurler abı GPS takıp edıyoruzya abı o yuzden,
    hanau cıkısında korna caldım belkı duymussundur bırde o ne trafıktı abı hanau cıkısına yaklasık 4 serıdı tek serıde dusuruyorlar resmen ızdıham vardı baskada trafık gormedık zaten yollar serbesttı hatta o kadar serbesttıkı 15 dk bıle beklemedık gumruklerde belcıka plaka coktu almanya plaka azdı fransa hollanda 4 veya 5 tane ancak gorduk,
    abı belkı bılıyorsundur A4 otobanından A3 otobanına cıktıktan sonra radar var 100luk bızde bılmıyorduk 120km/h ıle dustuk 300 metre ılerde bı tane daha vardı ona dusmedık sence yollarlarmı faturayı
       VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı
    Dursun,

Memlekete vardigina cok sevindim. Hayirlisi ile varmisiniz önemli olan o . Sen niye Stuttgart üzerinden gidip Yolu uzattin ? Münih üzerinden gitseydin daha iyi olurdu . Yollardaki durum nasil ? Komsu Ülkeler yine zorluk cikariyormu, biraz da bunlari anlatsan iyi olurdu, malum sen gelecen biz gidecez izine .

Türkiye´de malesef durum bu, ama bende karsilik veriyorum Bi-Xenon Farlari Uzunlari aciyorum Aracin icindeki Tipin Yüz ifadesini görüyorum . Sende böyle yap cekinme . Teker Aks Bilyasini Türkiye´de bir göster derim . Geri dönüste ve Yolculukta basin rahat olur .
    tskkurler abı GPS takıp edıyoruzya abı o yuzden,
    hanau cıkısında korna caldım belkı duymussundur bırde o ne trafıktı abı hanau cıkısına yaklasık 4 serıdı tek serıde dusuruyorlar resmen ızdıham vardı baskada trafık gormedık zaten yollar serbesttı hatta o kadar serbesttıkı 15 dk bıle beklemedık gumruklerde belcıka plaka coktu almanya plaka azdı fransa hollanda 4 veya 5 tane ancak gorduk,
    abı belkı bılıyorsundur A4 otobanından A3 otobanına cıktıktan sonra radar var 100luk bızde bılmıyorduk 120km/h ıle dustuk 300 metre ılerde bı tane daha vardı ona dusmedık sence yollarlarmı faturayı

39. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

yuh yani o koca araba 6.5 lt inanılmaz..
    yuh yani o koca araba 6.5 lt inanılmaz..

41. offline
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

solarapex Nickli Üyeden Alıntı
    Memelekete hoş geldin.
    tesekkurler hosbuldum
       solarapex Nickli Üyeden Alıntı
    Memelekete hoş geldin.
    tesekkurler hosbuldum

43. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

İzzet 2200 devirde 130 yapıyomuş düzeltelim
    2000 devirde 120 yapıyor bu durumda 1.6 TDI ile aynı dişli oranına sahip demek ki ama süper yani
    2000 devirde 120 yapıyor bu durumda 1.6 TDI ile aynı dişli oranına sahip demek ki ama süper yani

45. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

2.0 bitdi multivan 7. viteste 3450 civarı 200 yaparken 6. viteste bizim arabalar gibi 3600 devirde 200 km/h yapıyor

2.0 bitdi multivan 7. viteste 3450 civarı 200 yaparken 6. viteste bizim arabalar gibi 3600 devirde 200 km/h yapıyor

47. offline
    Adı
    İzzet KARACA
    Yer
    Hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    31 RP 222

Tam hatırlamıyorum abi ama 130'da devir saati 2 bin civarıydı... Ayrıca bu videoda ki araç 11 sn de hızlanıyor benim kullandığım S modunda tam 9.5 sn'de hızlanıyor...
    Tam hatırlamıyorum abi ama 130'da devir saati 2 bin civarıydı... Ayrıca bu videoda ki araç 11 sn de hızlanıyor benim kullandığım S modunda tam 9.5 sn'de hızlanıyor...

49. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

q7 12v TDI 277 km son hız limitli çüşş artık
    anlatmaya çalıştığım şey buydu dieselde dişli oranını düşürdükten sonra işte

bakın 4300 devirde 277 km hız yapıyor..

51. offline
    Adı
    İzzet KARACA
    Yer
    Hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    31 RP 222

Bu şanzıman oranları farkı 1.4 TSI 122 HP motorda da var abi, 122 hp Golf 2.000 devirde 100 km ile gidiyor Passat 122 hp 90 km ile gidiyor. Neden böyle birşey yapmışlar anlamadım.
    Bu şanzıman oranları farkı 1.4 TSI 122 HP motorda da var abi, 122 hp Golf 2.000 devirde 100 km ile gidiyor Passat 122 hp 90 km ile gidiyor. Neden böyle birşey yapmışlar anlamadım.

53. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

İşte beklediğim araç sonunda 2.0 TDI yı Scirroccoya koymuşlar

55. offline
    ahm02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    AHMET
    Yer
    ankara
    Model
    A6
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    06 AAY 71

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  PARTK.jpg
Görüntüleme: 47
Büyüklüğü:  86.7 KB (Kilobyte)
ID:	1163Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ia pRK.jpg
Görüntüleme: 49
Büyüklüğü:  95.3 KB (Kilobyte)
ID:	1162Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  İSS PAR.jpg
Büyüklüğü:  85.7 KB (Kilobyte)
ID:	1161Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  park.jpg
Görüntüleme: 46
Büyüklüğü:  48.8 KB (Kilobyte)
ID:	1160Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  parrkk.jpg
Büyüklüğü:  93.1 KB (Kilobyte)
ID:	1159Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  PARLKKK.jpg
Büyüklüğü:  86.0 KB (Kilobyte)
ID:	1158Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  partkk.jpg
Büyüklüğü:  83.0 KB (Kilobyte)
ID:	1157Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  PARKI IS.jpg
Büyüklüğü:  91.0 KB (Kilobyte)
ID:	1156Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IN PARKK.jpg
Büyüklüğü:  84.7 KB (Kilobyte)
ID:	1155Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  İS PRKI.jpg
Büyüklüğü:  91.8 KB (Kilobyte)
ID:	1154Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  PRKK.jpg
Görüntüleme: 51
Büyüklüğü:  92.2 KB (Kilobyte)
ID:	1153hepinize merhaba.....28 haziran günü vw ler istanbul parkta organizasyonuna kayıt yaptırmıştım....4 gözle bekliodum ve ankaradan istanbula gidip bu deneyimi yaşayıp ankaraya döndüm.....bizler gibi arabalarına düşkün ve araba merakı çok olanların ve tabıkı ımkanı olanların bu deneyımı yaşaması gerektiğini düşünyorum...arabanızı ve yapabılceklerını bılmek ...limitlerinizi görmek ve bi formula pistinde kendı arabanızla turlamak anlatılması güç bı keyıftı......sizlere bunu paylaşmak istedim.....malum konu passat olunca ....herkese iyi forumlarr dilerim devam eden bı konuyu böldüysemde özur dilerim
    Passat Turkiye
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  PARTK.jpg
Büyüklüğü:  86.7 KB (Kilobyte)
ID:	1163Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ia pRK.jpg
Büyüklüğü:  95.3 KB (Kilobyte)
ID:	1162Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  İSS PAR.jpg
Büyüklüğü:  85.7 KB (Kilobyte)
ID:	1161Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  park.jpg
Büyüklüğü:  48.8 KB (Kilobyte)
ID:	1160Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  parrkk.jpg
Büyüklüğü:  93.1 KB (Kilobyte)
ID:	1159Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  PARLKKK.jpg
Büyüklüğü:  86.0 KB (Kilobyte)
ID:	1158Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  partkk.jpg
Büyüklüğü:  83.0 KB (Kilobyte)
ID:	1157Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  PARKI IS.jpg
Büyüklüğü:  91.0 KB (Kilobyte)
ID:	1156Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IN PARKK.jpg
Büyüklüğü:  84.7 KB (Kilobyte)
ID:	1155Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  İS PRKI.jpg
Büyüklüğü:  91.8 KB (Kilobyte)
ID:	1154Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  PRKK.jpg
Görüntüleme: 51
Büyüklüğü:  92.2 KB (Kilobyte)
ID:	1153hepinize merhaba.....28 haziran günü vw ler istanbul parkta organizasyonuna kayıt yaptırmıştım....4 gözle bekliodum ve ankaradan istanbula gidip bu deneyimi yaşayıp ankaraya döndüm.....bizler gibi arabalarına düşkün ve araba merakı çok olanların ve tabıkı ımkanı olanların bu deneyımı yaşaması gerektiğini düşünyorum...arabanızı ve yapabılceklerını bılmek ...limitlerinizi görmek ve bi formula pistinde kendı arabanızla turlamak anlatılması güç bı keyıftı......sizlere bunu paylaşmak istedim.....malum konu passat olunca ....herkese iyi forumlarr dilerim devam eden bı konuyu böldüysemde özur dilerim
    Passat Turkiye

57. offline
    errddm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

2.0 tdi scirocco uzun zamandır var ama türkiye ye gelmiyor..Gelmicekte heralde

2.0 tdi scirocco uzun zamandır var ama türkiye ye gelmiyor..Gelmicekte heralde

59. offline
    errddm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Bence bu araçta limitör yok..Audi nin sitesinde max hız 250 olarak yazıyor..250 limitli hali..BU araçta limit kaldırılmış

Bence bu araçta limitör yok..Audi nin sitesinde max hız 250 olarak yazıyor..250 limitli hali..BU araçta limit kaldırılmış