En İyi Cam Filmi Markası Hangisi?

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    Onury - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ONUR YETKİN
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    33 FY 092

Cevap: En İyi Cam Filmi Markası Hangisi?

eren Nickli Üyeden Alıntı
    Bende olsam Ziebart derdim.
    Bende Mersinde bir tanıdık vardı sadece bu işi yapan bende ona yaptırdım.
    Ne marka yaptirdin nerde yaptirdin ??
    Bende olsam Ziebart derdim.
    Bende Mersinde bir tanıdık vardı sadece bu işi yapan bende ona yaptırdım.

3. offline
    muzafferkaratas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Muzaffer
    Yer
    Diyarbakir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Onury Nickli Üyeden Alıntı
    benim istediğim ton tam olarak senin araçtaki o yüzden yorumun ve paylaştığın fotoların karar vermemde çok yardımı oldu..aracı teslim alır almaz adana ziebart a gidicem mutlaka pazarlık edicem ama 700 derlerse internet sitelerindeki gibi yaptıramam..
    Siz bir fiyat alin. Bende aracim gelince yaptirmayi dusunuyorum. Diyarbakirdayim. Sirf bunun icin adana ya gelicem. Aldiginiz fiyati paylasirsaniz cok memnun olurum.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    benim istediğim ton tam olarak senin araçtaki o yüzden yorumun ve paylaştığın fotoların karar vermemde çok yardımı oldu..aracı teslim alır almaz adana ziebart a gidicem mutlaka pazarlık edicem ama 700 derlerse internet sitelerindeki gibi yaptıramam..
    Siz bir fiyat alin. Bende aracim gelince yaptirmayi dusunuyorum. Diyarbakirdayim. Sirf bunun icin adana ya gelicem. Aldiginiz fiyati paylasirsaniz cok memnun olurum.

5. offline
    lord_danger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009
    06 FZN 96

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
       kagan06 Nickli Üyeden Alıntı
    Kardesim birkac foto koyarmsin gunduz cekilmis haliyle , bende dusunmeye basladim film, ama fazla para vermeye gerek yok, soktururlerse falan

Samsung ile TePeTakLa gönderildi
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi 29052010002.jpg  
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
       kagan06 Nickli Üyeden Alıntı
    Kardesim birkac foto koyarmsin gunduz cekilmis haliyle , bende dusunmeye basladim film, ama fazla para vermeye gerek yok, soktururlerse falan

Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi 29052010002.jpg  

7. offline
    Adı
    ONUR YETKİN
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    33 FY 092

muzafferkaratas Nickli Üyeden Alıntı

telefonda 525 tl fiyat aldım
       muzafferkaratas Nickli Üyeden Alıntı

telefonda 525 tl fiyat aldım

9. offline
    eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    EREN EKİZ
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    2001
    33 KKF 88

Vallahi ben hiçbir şey söylemedim.Tanıdık ve güvenilir bir yerdi.Ben hiç işlerine karışmadım.Sadece dediğim tek kelime 'KALİTE' dedim.Ondan sonrasını onlara bıraktım.Bu arabanın görünüşü ortaya nasıl çıkarsa ona göre cam filmini çekin dedim.Koyuluk oranına falan hiç ve hiç karışmadım.Ben Ön cam hariç bütün camlara film çektirdim.
    Eğer reklama girmeyecekse yer ismini verebilirim ve ne kadar fiyata yaptırdığımıda söyleyebilirim.
    Vallahi ben hiçbir şey söylemedim.Tanıdık ve güvenilir bir yerdi.Ben hiç işlerine karışmadım.Sadece dediğim tek kelime 'KALİTE' dedim.Ondan sonrasını onlara bıraktım.Bu arabanın görünüşü ortaya nasıl çıkarsa ona göre cam filmini çekin dedim.Koyuluk oranına falan hiç ve hiç karışmadım.Ben Ön cam hariç bütün camlara film çektirdim.
    Eğer reklama girmeyecekse yer ismini verebilirim ve ne kadar fiyata yaptırdığımıda söyleyebilirim.

11. offline
    Adı
    ONUR YETKİN
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    33 FY 092

özelden yazsana bana mrk ettim
    özelden yazsana bana mrk ettim

13. offline
    estelya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Lütfü
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Herkese selamlar hayırlı cumalar hazır konu varken buraya yazayım dedim .
    Arabaya film çektirmek Fuzuli masraf olarak görürdüm , bunun nedeni trafikte sorun olması muayenede sorun olmasıydı polis ceza yazacak, muayenede yine söktü gel diyecekler yaptırdığın film parası boşa gidecek ,artık yasalaştı içim rahat.
    Bir kaç gündür film araştırıyorum önce sıradan biryere sordum 150 tl dedi geçenlerde İsmail abi 3M yaptırmış 450 TL bugün de ziebartı aradım yaza girdiğimiz için kampanya var dedi 699 TL yerine 525 TL 7 taksit imkanı olduğunu söylediler sizce hangisini yaptırayım
    Sıradan olan yerimi
    3M mi
    Ziebartmı?
    Herkese selamlar hayırlı cumalar hazır konu varken buraya yazayım dedim .
    Arabaya film çektirmek Fuzuli masraf olarak görürdüm , bunun nedeni trafikte sorun olması muayenede sorun olmasıydı polis ceza yazacak, muayenede yine söktü gel diyecekler yaptırdığın film parası boşa gidecek ,artık yasalaştı içim rahat.
    Bir kaç gündür film araştırıyorum önce sıradan biryere sordum 150 tl dedi geçenlerde İsmail abi 3M yaptırmış 450 TL bugün de ziebartı aradım yaza girdiğimiz için kampanya var dedi 699 TL yerine 525 TL 7 taksit imkanı olduğunu söylediler sizce hangisini yaptırayım
    Sıradan olan yerimi
    3M mi
    Ziebartmı?

15. offline
    Adı
    ONUR YETKİN
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    33 FY 092

konuyu canlandırmanız iyi oldu lütfü bey konuyu açtığımda henüz aracımı teslim almamıştım.şimdi teslim aldım fakat halen kararsızım..sonax ve llumar markalarını önerenlerde var forumda
    konuyu canlandırmanız iyi oldu lütfü bey konuyu açtığımda henüz aracımı teslim almamıştım.şimdi teslim aldım fakat halen kararsızım..sonax ve llumar markalarını önerenlerde var forumda

17. offline
    DenizliHorozu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ahmet
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Ben şuanki insignia'mı Ziabart'a yaptırdım gayet memnunum
    Ben şuanki insignia'mı Ziabart'a yaptırdım gayet memnunum

19. offline
    adf_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ferhat
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    07FKE23

Ben önceki passatıma 3 numara (en koyusu) sonaxta yaptırmıştım çok memnundum. En koyusuydu ama yakından bakınca içeri yine görünüyordu piyasadaki ucuzlar gibi değildi. İçeriden görüntüde çok iyiydi ve 5 yıl garanti vermişlerdi. Bir sorun olursa yenileriz demişlerdi. Mayısta alacağım araçta arkalar karartılmış gelecek beni onun düşüncesi aldı şimdilerde. Acaba önler için arkaya uygun renk film bulabilecekmiyim.
    Bu arada bir tavsiyem kesinlikle ucuz film yaptırmayın yoksa kısa sürede solma veya morarma olacaktır ve siz söktürmeye çalışınca arka rezistanslar gidecektir. Tecrübeyle sabittir.
    Ben önceki passatıma 3 numara (en koyusu) sonaxta yaptırmıştım çok memnundum. En koyusuydu ama yakından bakınca içeri yine görünüyordu piyasadaki ucuzlar gibi değildi. İçeriden görüntüde çok iyiydi ve 5 yıl garanti vermişlerdi. Bir sorun olursa yenileriz demişlerdi. Mayısta alacağım araçta arkalar karartılmış gelecek beni onun düşüncesi aldı şimdilerde. Acaba önler için arkaya uygun renk film bulabilecekmiyim.
    Bu arada bir tavsiyem kesinlikle ucuz film yaptırmayın yoksa kısa sürede solma veya morarma olacaktır ve siz söktürmeye çalışınca arka rezistanslar gidecektir. Tecrübeyle sabittir.

21. offline
    muzafferkaratas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Muzaffer
    Yer
    Diyarbakir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Sizi takipteyim. Daha aracimin gelmesine 45 gun var ;(

Sizi takipteyim. Daha aracimin gelmesine 45 gun var ;(

23. offline
    HGYAYLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012

..........
    Konu HGYAYLA tarafından (26 09 2013 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.
    ..........

25. offline
    VWfromFL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emir
    Yer
    USA
    Model
    CC
    Motor
    2.0 T
    Yılı
    2011

tabi o guzelim yesil orjinal goruntuyu yok etmekte ayri bir durum olabilir.. eger ziebart ta yaptirirsaniz filmler zaren orjinal karartmali zamdaki gibi koyu yesil renkte benim Tr deki aracimda da arka camlar fabrika cikisi karartmali (yesil) tum camlara ziebart 2 numara film yaptirdim (ben yaptirirken 6-7 sene once orta koyuluktu 1-2-3 seklinde) tum camlar yesil fakat arkalar biraz daha koyu kaliyor yakindan bakilirsa o da
    Konu VWfromFL tarafından (12 04 2013 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir.
    tabi o guzelim yesil orjinal goruntuyu yok etmekte ayri bir durum olabilir.. eger ziebart ta yaptirirsaniz filmler zaren orjinal karartmali zamdaki gibi koyu yesil renkte benim Tr deki aracimda da arka camlar fabrika cikisi karartmali (yesil) tum camlara ziebart 2 numara film yaptirdim (ben yaptirirken 6-7 sene once orta koyuluktu 1-2-3 seklinde) tum camlar yesil fakat arkalar biraz daha koyu kaliyor yakindan bakilirsa o da

27. offline
    Adı
    Ferhat
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    07FKE23

HGYAYLA Nickli Üyeden Alıntı
    Arkaya Uygun Yesil Film Takmana Gerek Yok Abi, Arkalara 1 Numara Siyah, On Iki Cama 3 Numara Film Yaptirdiginda O Yesilligi Gidecek ve Hepsi 3 Numara Siyah Film Olacaktir.

Yaziyor... - TapaTalk
    Harunum işte sorun o bir önceki passatta arka rezistanslar gitti. Bu araçta arka cama hiç müdahale etmek istemiyorum. Uygun bulursamsadece ön iki cama yaptıracağım. Sen beyaz melege yaptırdın mı?
    Arkaya Uygun Yesil Film Takmana Gerek Yok Abi, Arkalara 1 Numara Siyah, On Iki Cama 3 Numara Film Yaptirdiginda O Yesilligi Gidecek ve Hepsi 3 Numara Siyah Film Olacaktir.

Yaziyor... - TapaTalk
    Harunum işte sorun o bir önceki passatta arka rezistanslar gitti. Bu araçta arka cama hiç müdahale etmek istemiyorum. Uygun bulursamsadece ön iki cama yaptıracağım. Sen beyaz melege yaptırdın mı?

29. offline
    Adı
    Ferhat
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    07FKE23

VWfromFL Nickli Üyeden Alıntı
    Bunu öğrendiğim için sevindim çok teşekkür ederim. Aracı alınca ziebarta gidip inceleyeceğim eğer önlere yakın ton bile olsa yaptıracağım
       VWfromFL Nickli Üyeden Alıntı
    Bunu öğrendiğim için sevindim çok teşekkür ederim. Aracı alınca ziebarta gidip inceleyeceğim eğer önlere yakın ton bile olsa yaptıracağım

31. offline
    Adı
    ONUR YETKİN
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    33 FY 092

Bugün mersin sonax 350 tl fiyat verdi ama yaptıkları bir kaç aracı inceledim pek içime sinmedi.benim takıldığım nokta özellikle arka cam ve arka yan kelebek camlarındaki camların siyah çerçevesinde siyah noktalar var işte film çektiklerinde o noktaları yokedemiyorlar..çerçeve gibi duruyor çok basit görünüyor.
    Bugün mersin sonax 350 tl fiyat verdi ama yaptıkları bir kaç aracı inceledim pek içime sinmedi.benim takıldığım nokta özellikle arka cam ve arka yan kelebek camlarındaki camların siyah çerçevesinde siyah noktalar var işte film çektiklerinde o noktaları yokedemiyorlar..çerçeve gibi duruyor çok basit görünüyor.

33. offline
    Adı
    ONUR YETKİN
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    33 FY 092

Passat Turkiye
    anlatmak istediğim tam olarak bu ve piyasadaki araçların çoğunda var bu..uğraşmıyor usta meşakkatli bir iş o izleri yoketmek o yüzden cam filmi kadar yaptıracağımız ustanın işçiliğide çok önemli..
    Passat Turkiye
    anlatmak istediğim tam olarak bu ve piyasadaki araçların çoğunda var bu..uğraşmıyor usta meşakkatli bir iş o izleri yoketmek o yüzden cam filmi kadar yaptıracağımız ustanın işçiliğide çok önemli..

35. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

o noktaları kaybedelebileni görmedim henüz
    o noktaları kaybedelebileni görmedim henüz

37. offline
    Adı
    ONUR YETKİN
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    33 FY 092

ben gördüm hemde bi çokkez ama bulamadım araç sahiplerini sormak için
    ben gördüm hemde bi çokkez ama bulamadım araç sahiplerini sormak için

39. offline
    Adı
    Lütfü
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Evet bugün ziebartı ziyaret ettim Ankara'da 2 adet bayisi var ikisinede gittim pek güzel karşılamıyorlar sizi kendimi doğuş otoda birşey soruyormuş gibi hissettim ister yaptır ister yaptırma havası ordada mevcut niyetim sadece cam filmiydi ancak görevli bayan boya koruma ve iç detaylı ozonlama anti bakteriel temizlik su iticilik ve parlatma cilalama motor yıkama koruma vs cam filmi içinde 1200 tl fiyat verdi normalde 2200 tl civarındaymış kafam karıştı 6 x 200=1200 bunu yaptırmaya kıyamadım fiyat çok yüksek geldi.
    Ayın 20 sine kadar kampanya sonrası fiyatlar eski yerine çekilecekmiş kararsız kaldım sadece cam filmi düşünüyorum
    Evet bugün ziebartı ziyaret ettim Ankara'da 2 adet bayisi var ikisinede gittim pek güzel karşılamıyorlar sizi kendimi doğuş otoda birşey soruyormuş gibi hissettim ister yaptır ister yaptırma havası ordada mevcut niyetim sadece cam filmiydi ancak görevli bayan boya koruma ve iç detaylı ozonlama anti bakteriel temizlik su iticilik ve parlatma cilalama motor yıkama koruma vs cam filmi içinde 1200 tl fiyat verdi normalde 2200 tl civarındaymış kafam karıştı 6 x 200=1200 bunu yaptırmaya kıyamadım fiyat çok yüksek geldi.
    Ayın 20 sine kadar kampanya sonrası fiyatlar eski yerine çekilecekmiş kararsız kaldım sadece cam filmi düşünüyorum

41. offline
    Adı
    Lütfü
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Tam olarak yapılacakları yazayım
    1 cam filmi orta ton
    2 su itici cam kaplama
    3 döşeme halı ve vinil koruma sistemi
    4 boya parlatması ve ultura koruma sistemi
    5 antibakteriel detaylı iç temizlik sistemi
    6 ozonlama
    7 motor koruma
    total 1200 TL 7 taksit sadece cam filmi 525 TL
    Konu estelya tarafından (12 04 2013 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
    1 cam filmi orta ton
    2 su itici cam kaplama
    6 ozonlama
    7 motor koruma

43. offline
    kagan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    kağan
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

estelya Nickli Üyeden Alıntı
    1 cam filmi orta ton
    2 su itici cam kaplama
    6 ozonlama
    7 motor koruma
    2- 50 tl en iyisini yaparsiniz mesela nasiol glassshield sanirim 25 tl filandi

3-ben yeni araca nasiol cabincare alip kendim siktim, onlarda fisfis ile sikacaklar, yalniz dosemeler temiz olsun 45 tl almistim 500 ml

4- faili mechul uygulama, 40-50 wax alip kendin yapabilirsin disarda yaptirsan 120 tl filan saniyorum

5-hikaye buhar tutarlar al sana dezenfekte derler bence

6- ozonlama bu 5. Adim icinde zaten..

7-motor koruma wd 40 sikarlar guzelce yikayip bi 30 tl lik koruma uruni surerler

Bana gore hepsi laf kalabaligi tabiiki kisisel yorumum bu, illaki faydali biseyler yapiyorlardir , ama ben hepsi dahil seyleri sevmiyorum , sonra arabayi guzel ic dis yikayip verirlerse uzulursunuz..

Cam filmine bisey diyemem bilgim yok 400 e falan 3m lumar vs yaptiriyorlar diye duymustm

1 cam filmi orta ton
    2 su itici cam kaplama
    6 ozonlama
    7 motor koruma
    2- 50 tl en iyisini yaparsiniz mesela nasiol glassshield sanirim 25 tl filandi

3-ben yeni araca nasiol cabincare alip kendim siktim, onlarda fisfis ile sikacaklar, yalniz dosemeler temiz olsun 45 tl almistim 500 ml

4- faili mechul uygulama, 40-50 wax alip kendin yapabilirsin disarda yaptirsan 120 tl filan saniyorum

5-hikaye buhar tutarlar al sana dezenfekte derler bence

6- ozonlama bu 5. Adim icinde zaten..

7-motor koruma wd 40 sikarlar guzelce yikayip bi 30 tl lik koruma uruni surerler

Bana gore hepsi laf kalabaligi tabiiki kisisel yorumum bu, illaki faydali biseyler yapiyorlardir , ama ben hepsi dahil seyleri sevmiyorum , sonra arabayi guzel ic dis yikayip verirlerse uzulursunuz..

Cam filmine bisey diyemem bilgim yok 400 e falan 3m lumar vs yaptiriyorlar diye duymustm

45. offline
    srcn09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Bizim passatta 5.5 senedir LLumar cam filmi var ben çok memnunum ne solma ne atma ne birşey yaptı çizik dahi yok çok memnun kaldım bir daha yaptırsam yine Llumar tercih ederdim
    Bizim passatta 5.5 senedir LLumar cam filmi var ben çok memnunum ne solma ne atma ne birşey yaptı çizik dahi yok çok memnun kaldım bir daha yaptırsam yine Llumar tercih ederdim

47. offline
    Adı
    Lütfü
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Kağan zaten boya koruma işlemi yaptırmıycam ben ila cam filmi diyorum bayan ısrarla herşey dahil yapalım diyor randevu almıştım sonra aradım iptal ettim sadece film konusunda kararsızım normalde 700 tl imiş ayın 20 sine kadar 525 llumar aklıma gelmedi o yüzden bakamadım çevredeki arkadaşlar ziebart a orta ton uygulamışlar orada biryana uygulanmış araç vardı güzeldi ama detaylı incelemedim.2 senedir filmsiz biniyorum zaten kapalı garajda duruyor araç.
    Kağan zaten boya koruma işlemi yaptırmıycam ben ila cam filmi diyorum bayan ısrarla herşey dahil yapalım diyor randevu almıştım sonra aradım iptal ettim sadece film konusunda kararsızım normalde 700 tl imiş ayın 20 sine kadar 525 llumar aklıma gelmedi o yüzden bakamadım çevredeki arkadaşlar ziebart a orta ton uygulamışlar orada biryana uygulanmış araç vardı güzeldi ama detaylı incelemedim.2 senedir filmsiz biniyorum zaten kapalı garajda duruyor araç.

49. offline
    kagan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    kağan
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Siz bayani bosverin, yada cam filmini alayim bu sayfiklarini,i hediye edin, seneye aynisini sizde yaptirayim deyin

Lumar sorun veya 3m sorun, bana biraz pahali geldi 700 filan , bende dusunme asamasindaym ama saniyorum simdilik bod perde ile takilicam, tamamen yasal olunca cam filmine gecmeyi dusunuyorum, sonra polis sikinti cikarmak isterse sorun yasamak istemiorum, film hala serbest degil ama gozyumuyorlar, ama ya yummazsa

O yuzden perdeyle idare edip seneye kurali duzenlediklerinde filme gecerim diye dusundum

Siz bayani bosverin, yada cam filmini alayim bu sayfiklarini,i hediye edin, seneye aynisini sizde yaptirayim deyin

Lumar sorun veya 3m sorun, bana biraz pahali geldi 700 filan , bende dusunme asamasindaym ama saniyorum simdilik bod perde ile takilicam, tamamen yasal olunca cam filmine gecmeyi dusunuyorum, sonra polis sikinti cikarmak isterse sorun yasamak istemiorum, film hala serbest degil ama gozyumuyorlar, ama ya yummazsa

O yuzden perdeyle idare edip seneye kurali duzenlediklerinde filme gecerim diye dusundum

51. offline
    Yer
    Türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012

..........
    Konu HGYAYLA tarafından (26 09 2013 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.
    ..........

53. offline
    Adı
    Ferhat
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    07FKE23

Yaptırdım Abi Hatta Dış Modifikasyonlarda Konusu Var, Rezidansların Gitme Olayı İşçiliğe Bağlı Bende Her Şey Mükemmel, Dediğim Gibi 2 Kuruştan Kaçmak Yerine Güzel Yere Yaptırırsan Hiç Bir Sıkıntısı Çıkmaz, Hemde Senin Göz Zevkine Dayanır
    Önceki aracımın ilk sahibi dandik bir yere yaptırmıştı ondan sorun çok çıktı sonra onu söküp ben sonaxa yaptırdım çok memnundum.
    Ozaman sen antalyaya geldiğinde senin filmleri bir inceleyeyim ondan sonra karar vereyim
    şimdi sen aksu köfte piyazda özlemişsindir hem
    Yaptırdım Abi Hatta Dış Modifikasyonlarda Konusu Var, Rezidansların Gitme Olayı İşçiliğe Bağlı Bende Her Şey Mükemmel, Dediğim Gibi 2 Kuruştan Kaçmak Yerine Güzel Yere Yaptırırsan Hiç Bir Sıkıntısı Çıkmaz, Hemde Senin Göz Zevkine Dayanır
    Önceki aracımın ilk sahibi dandik bir yere yaptırmıştı ondan sorun çok çıktı sonra onu söküp ben sonaxa yaptırdım çok memnundum.
    Ozaman sen antalyaya geldiğinde senin filmleri bir inceleyeyim ondan sonra karar vereyim

55. offline
    Yer
    Türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012

..........
    Konu HGYAYLA tarafından (26 09 2013 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.
    ..........

57. offline
    srcn09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

adf_ Nickli Üyeden Alıntı
    Köfte mi bende geliyorum
       adf_ Nickli Üyeden Alıntı
    Köfte mi bende geliyorum

59. offline
    Mojito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mesut
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Kapı içleri, vs. sökmeden yapan neresi var?

Arka cama yapılan uygulamada rezistansa olumsuz etkisini gören var mı ?

Açık tonlarda,güneş ışığını kesecek ama karanlık yollarda sıkıntı yaratmayacak film önerisi olan varsa bakarım
    Kapı içleri, vs. sökmeden yapan neresi var?

Arka cama yapılan uygulamada rezistansa olumsuz etkisini gören var mı ?

Açık tonlarda,güneş ışığını kesecek ama karanlık yollarda sıkıntı yaratmayacak film önerisi olan varsa bakarım

İlk 1234 Son