VAG 11.11.3, Uygun Fiyat
Konuyu Değerlendir:
Güncel Değerlendirme :
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
-
Re: Cevap: VAG 11.11.3, Uygun Fiyat
HGYAYLA Nickli Üyeden Alıntı
İlan Günceldir, Hazırda 5 Tane Vardır Direk Gönderilecektir.
Merhaba ben bu kablo ve yazılım dahil mi ayrıca 2006 passat aracimda bu kodlamalari yapabilirim değil mi ve ben istanbulda oturuyorum almak istesem elden ödeme yapıp nereden teelim alabilirim?
-
Merhaba ben bu kablo ve yazılım dahil mi ayrıca 2006 passat aracimda bu kodlamalari yapabilirim değil mi ve ben istanbulda oturuyorum almak istesem elden ödeme yapıp nereden teelim alabilirim?
-
Cevap: VAG 11.11.3, Uygun Fiyat
harun satıcı hediye olarak ne koymuş kutuya?
-
harun satıcı hediye olarak ne koymuş kutuya?
-
Cevap: VAG 11.11.3, Uygun Fiyat
Konu HGYAYLA tarafından (26 09 2013 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.
-
-
Merhaba harun bey, konuya yeni bir ivme getiriyim, piyasada vagcom 12 beta serisi kablolar görmeye başladık, siz bu kablolar için ne dersiniz ya da ilerde sizde getirmeyi düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız, forumdaki iletişim ve alakanızdan ötürü sizden almayı tercih ederim.
-
Merhaba harun bey, konuya yeni bir ivme getiriyim, piyasada vagcom 12 beta serisi kablolar görmeye başladık, siz bu kablolar için ne dersiniz ya da ilerde sizde getirmeyi düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız, forumdaki iletişim ve alakanızdan ötürü sizden almayı tercih ederim.
-
selamlar. benden de bir soru... yazılım ingilizce mi yoksa sırf almanca mı, genelde forumda ekran goruntuleri hep almanca da ona biraz kafam takıldı.
-
selamlar. benden de bir soru... yazılım ingilizce mi yoksa sırf almanca mı, genelde forumda ekran goruntuleri hep almanca da ona biraz kafam takıldı.
-
Cevap: Re: Cevap: VAG 11.11.3, Uygun Fiyat
Konu HGYAYLA tarafından (23 09 2013 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.
-
-
Cevap: Re: Cevap: VAG 11.11.3, Uygun Fiyat
Takipteyiz o zaman Harun bey.
-
Takipteyiz o zaman Harun bey.