Yeni pasatın bulumetion modeli

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    Onury - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ONUR YETKİN
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    33 FY 092

Cevap: Yeni pasatın bulumetion modeli

sss Nickli Üyeden Alıntı
    ben 10 gündür bluemotion kullanıyorum.çok da memnunum.donanımlar az 600 tl fazla verilmez diyenlerde haklıdır,daha spor duruyor değer diyenlerde haklıdır,ama tren le aynı diyenler haksız bence.ben beyaz aldım siyah ön pancur ve yanda krom çıtalar olmaması hoş olmuş,bagajda spolier da hoş,arabayı daha derli toplu gösteriyor.yakıt bence farkı yok.spor süspansiyon farkını tam anlamadım ama yere daha yakın(2 cm kadar)sanırsam bu da aracı daha albenili yapmış.başkada farkı yok....koltuk,bagajda soket,yanda krom çıta ve elektirikli bel desteği comfotdan eksikleri)
    Trend jantlar ve dosemeleri unutmayalim
       sss Nickli Üyeden Alıntı
    ben 10 gündür bluemotion kullanıyorum.çok da memnunum.donanımlar az 600 tl fazla verilmez diyenlerde haklıdır,daha spor duruyor değer diyenlerde haklıdır,ama tren le aynı diyenler haksız bence.ben beyaz aldım siyah ön pancur ve yanda krom çıtalar olmaması hoş olmuş,bagajda spolier da hoş,arabayı daha derli toplu gösteriyor.yakıt bence farkı yok.spor süspansiyon farkını tam anlamadım ama yere daha yakın(2 cm kadar)sanırsam bu da aracı daha albenili yapmış.başkada farkı yok....koltuk,bagajda soket,yanda krom çıta ve elektirikli bel desteği comfotdan eksikleri)
    Trend jantlar ve dosemeleri unutmayalim

3. offline
    thebird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mehmet
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Cevap: Yeni pasatın bulumetion modeli

bluemotion daha alçak diyorsunuz ama web sitesindeki bilgilerde ikisininde yüksekliği 1470 mm
    bluemotion daha alçak diyorsunuz ama web sitesindeki bilgilerde ikisininde yüksekliği 1470 mm

İlk 12