VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    errddm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

caner Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar passat sahipleri olarak kim hangi ilde yaşıyor veya sehir ismi yazarak konu açabilirmiyiz?? moderator arkadasa ancak buradan seslenebilecegimi düşündüm. örngin bursa'da birsürü passat var ve burada uye olan arkadaşlar varsa birbirimizi buradan tanıma şansımız varmı?
    Bir ara msjların yanındaki profil yerinde yazıyordu ama kaldırılmış..
       caner Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar passat sahipleri olarak kim hangi ilde yaşıyor veya sehir ismi yazarak konu açabilirmiyiz?? moderator arkadasa ancak buradan seslenebilecegimi düşündüm. örngin bursa'da birsürü passat var ve burada uye olan arkadaşlar varsa birbirimizi buradan tanıma şansımız varmı?

3. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

lider75 Nickli Üyeden Alıntı
    Dün gece bi babası belli olmayan aracımın on camına tas atmış ya da tasla iki kez vurmuş. Su anda iki noktada iz var. Sizce cami değiştirmeli mi yoksa tamir mi ettirmeli?
    Yapanin Babasi belli olmayan kisi insallah ölümü aci cekerek olur. Lütfen bana kizmayin ama bu Tür insan disi yaratiklara nasil küfür etsem azdir.

Gecmis olsun, Camdaki izler nasil Resim cekip koyarsan daha iyi söyleyebiliriz ne olacaginiz.

Saygilar Yasin
    Dün gece bi babası belli olmayan aracımın on camına tas atmış ya da tasla iki kez vurmuş. Su anda iki noktada iz var. Sizce cami değiştirmeli mi yoksa tamir mi ettirmeli?
    Yapanin Babasi belli olmayan kisi insallah ölümü aci cekerek olur. Lütfen bana kizmayin ama bu Tür insan disi yaratiklara nasil küfür etsem azdir.

Gecmis olsun, Camdaki izler nasil Resim cekip koyarsan daha iyi söyleyebiliriz ne olacaginiz.

Saygilar Yasin

5. offline
    lider75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Önder Civan
    Yer
    Nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Ceple ancak bu kadar çekebildim.Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  fotoğraf.JPG
Görüntüleme: 85
Büyüklüğü:  95.0 KB (Kilobyte)
ID:	1072

7. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Vatan Hayini insanliktan cikmis Babasi belli olmayan cocuk, elleri kirilir insallah ömür boyu tutamaz birseyler. Gercekten felaket görünüyor Cam .

Malesef ön Cam Komple degisecek cünkü Cam tamiri olmaz bu sekilde.

Gecmis olsun, senin yerine ben cok üzüldügümü belirtebilirim

Vatan Hayini insanliktan cikmis Babasi belli olmayan cocuk, elleri kirilir insallah ömür boyu tutamaz birseyler. Gercekten felaket görünüyor Cam .

Malesef ön Cam Komple degisecek cünkü Cam tamiri olmaz bu sekilde.

Gecmis olsun, senin yerine ben cok üzüldügümü belirtebilirim

9. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

errddm Nickli Üyeden Alıntı
    hala yaziyor MEsajlarin yaninda . Ama ben bu isede bir atmaya düsünüyorum
    hala yaziyor MEsajlarin yaninda . Ama ben bu isede bir atmaya düsünüyorum

11. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Sercaannn,

vallahi Allah Razi olsun senden. Bugün bulusmaya hazirladim Passeratiyi, 2 Hafta önce Wax atmistim bugünde Ultimate Quick Detailer kisaca UQD attim vallahi Arac 360° derece Panaroma Ayna oldu . Aracin Aynasindan bakiyorum kapinin üstündeki Ayna tabaka sayesinde heryeri görüyorum. Ic dis yine büyük bir Temizlik yaptim, Hali Pas Paslari degistirm (Kisliklari cikarip Tekstil Yazliklari taktim). Tertemiz piril piril oldu arac, gözlerimi alamiyorum
    Sercaannn,

vallahi Allah Razi olsun senden. Bugün bulusmaya hazirladim Passeratiyi, 2 Hafta önce Wax atmistim bugünde Ultimate Quick Detailer kisaca UQD attim vallahi Arac 360° derece Panaroma Ayna oldu . Aracin Aynasindan bakiyorum kapinin üstündeki Ayna tabaka sayesinde heryeri görüyorum. Ic dis yine büyük bir Temizlik yaptim, Hali Pas Paslari degistirm (Kisliklari cikarip Tekstil Yazliklari taktim). Tertemiz piril piril oldu arac, gözlerimi alamiyorum

13. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

ilk defa görüyorum, 2.0 TDI 170HP 4Motion DSG Passat 3C Variant egsoz cikislarida 1x Sol ve 1x Sag mis. Tüh bunu simdi bilmem beni cok üzdü

Bu Resimi en cok 4Motion hastasi, deli gibi isteyip sahip olmayan Mert abimede gönderiyorum

Passat Turkiye
    ilk defa görüyorum, 2.0 TDI 170HP 4Motion DSG Passat 3C Variant egsoz cikislarida 1x Sol ve 1x Sag mis. Tüh bunu simdi bilmem beni cok üzdü

Bu Resimi en cok 4Motion hastasi, deli gibi isteyip sahip olmayan Mert abimede gönderiyorum

Passat Turkiye

15. offline
    Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Bayrampaşa/İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Bugün plaka ampoullerini denedim.Renk süper ancak aydınlatma malesef yetersiz kaldı.Bende söküp makyaj aynası ışıklarına taktım.
    Park ampullerini takamadım,elim girmedi,üstüm başım kirlenecekti.Ama sanırım onlarda pek iyi çıkmayacak.O yüzden haftaya Şahkan otoya gidip ledli park ampulü takıcam.
    Bugün plaka ampoullerini denedim.Renk süper ancak aydınlatma malesef yetersiz kaldı.Bende söküp makyaj aynası ışıklarına taktım.
    Park ampullerini takamadım,elim girmedi,üstüm başım kirlenecekti.Ama sanırım onlarda pek iyi çıkmayacak.O yüzden haftaya Şahkan otoya gidip ledli park ampulü takıcam.

17. offline
    mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 HM 8627

VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı

Ahh Yasin ahhh,

Hatırlatma bana bu konuyu .....
    Bu sipariş aşamasında da epey bir uğraştırdım Doğuş Oto'yu gene getirmediler malesef.

Ahh Yasin ahhh,

Hatırlatma bana bu konuyu .....
    Bu sipariş aşamasında da epey bir uğraştırdım Doğuş Oto'yu gene getirmediler malesef.

19. offline
    mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 HM 8627

Güzel haber Mert abi..Rekoru elimden alıcaksın heralde..Biz 183 gün beklemiştik
    İyi Dilekleriniz için teşekkürler Can, Erdem Yasin,

180 günü bulmayacak gibi gözüküyor Erdem. Şu anda 125 gün civarındayız. Yaklaşık 5 hafta gibi bir süre öngörüyor Doğuş oto.

Yasin'im evet sen buraya geldiğinde büyük bir ihtimal ile seni yeni Passat ile gezdireceğim inşallah.
    Güzel haber Mert abi..Rekoru elimden alıcaksın heralde..Biz 183 gün beklemiştik

180 günü bulmayacak gibi gözüküyor Erdem. Şu anda 125 gün civarındayız. Yaklaşık 5 hafta gibi bir süre öngörüyor Doğuş oto.

Yasin'im evet sen buraya geldiğinde büyük bir ihtimal ile seni yeni Passat ile gezdireceğim inşallah.

21. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Arkadaslar süper bulusma yaptik. R-Line Passat Variant ve 1.8 TSi Motor muhtesem. Heiko muhtesem Cana yakin bir alman. Cok büyük Projelerimiz var. Hepsini eve dönünce yazacagim. Ayrica Heiko ve ben el ele verip benim LED leri taktik, LEDler 100% calisiyor. Detaylar ve Resim az Sonra !
    Arkadaslar süper bulusma yaptik. R-Line Passat Variant ve 1.8 TSi Motor muhtesem. Heiko muhtesem Cana yakin bir alman. Cok büyük Projelerimiz var. Hepsini eve dönünce yazacagim. Ayrica Heiko ve ben el ele verip benim LED leri taktik, LEDler 100% calisiyor. Detaylar ve Resim az Sonra !

23. offline
    Y_o_L_c_U_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    Ama buda olmazki akşam akşam kardeşim

http://www.detailingworld.co.uk/foru...d.php?t=220412
    muhendis bey bunun direksiyonunu yanlis tarafa koymuslar
       Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    Ama buda olmazki akşam akşam kardeşim

http://www.detailingworld.co.uk/foru...d.php?t=220412
    muhendis bey bunun direksiyonunu yanlis tarafa koymuslar

25. offline
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

abi en sonunda calistirdin ledleri

valla bilmiyomda egerki bne bu forumu gecen yil arabayi aldigimda kesfetmis olsaydim neler olurdu neler bneim arabada ama artik arabayi degisecegim icin buna para haércamak istemiyorum ama B7 icin guzel plan,lar kurmaya basladim servise gittigimde R line amblemlerini almayi dusunuyorum izinde spoiler almayi dusunuyorum burda bulmak zor bulsanda masrafli is aliyimda burda boyatir takarim ilerisi icinde bi RNS 510 dusunuyorum aracimda RNS 310 olacak bakalim ve tabiki R line direksiyon on camlara en acigindan bi film arkalar %65 karartilmis nasil olsa az bide onleri karartmak yeterli olacak diye dusunuyorum zaten suspansiyon spor 17'' jant silmdilik bu kadar
    abi en sonunda calistirdin ledleri

valla bilmiyomda egerki bne bu forumu gecen yil arabayi aldigimda kesfetmis olsaydim neler olurdu neler bneim arabada ama artik arabayi degisecegim icin buna para haércamak istemiyorum ama B7 icin guzel plan,lar kurmaya basladim servise gittigimde R line amblemlerini almayi dusunuyorum izinde spoiler almayi dusunuyorum burda bulmak zor bulsanda masrafli is aliyimda burda boyatir takarim ilerisi icinde bi RNS 510 dusunuyorum aracimda RNS 310 olacak bakalim ve tabiki R line direksiyon on camlara en acigindan bi film arkalar %65 karartilmis nasil olsa az bide onleri karartmak yeterli olacak diye dusunuyorum zaten suspansiyon spor 17'' jant silmdilik bu kadar

27. offline
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

valla bunu yapana ne desem az buraya yazmiyorum ama gelmisine gecmisine bayagi bi gonderme yaptim adi herif hicmi icin acimadi ne kadar cekemez bi milletimiz var yaa lan kopek cekemiyorsan daha cok calis daha iyisini sen al ne arabanin camini kiriyon bu cami cikaracan komple o kirana monta edecen serefsiz aadi insan

valla bunu yapana ne desem az buraya yazmiyorum ama gelmisine gecmisine bayagi bi gonderme yaptim adi herif hicmi icin acimadi ne kadar cekemez bi milletimiz var yaa lan kopek cekemiyorsan daha cok calis daha iyisini sen al ne arabanin camini kiriyon bu cami cikaracan komple o kirana monta edecen serefsiz aadi insan

29. offline
    Burak® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

sryrcngz Nickli Üyeden Alıntı
    Burak abi Amarok danışma ve satış temsilcilerinin masalarının önünde olduğu için resmini çekemedim malesef bide üniforma olunca incelerken bile sanki çalcakmışım gibi bakıyolar

Saygılar Cengiz
    eyw. Cengiz ben 17 yaşındayım sanırım aynı yaştayız
       sryrcngz Nickli Üyeden Alıntı
    Burak abi Amarok danışma ve satış temsilcilerinin masalarının önünde olduğu için resmini çekemedim malesef bide üniforma olunca incelerken bile sanki çalcakmışım gibi bakıyolar

Saygılar Cengiz
    eyw. Cengiz ben 17 yaşındayım sanırım aynı yaştayız

31. offline
    mpmallianz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İsmail
    Yer
    eskisehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011
    26 UU 956

mert Nickli Üyeden Alıntı

Merhaba Mert Bey,
    Dogus Oto Mayis ayi basinda bana Hamburg Limaninda hazir bekleyen bir arac icin Turkiye ye 20 Haziranda gelir. 10 gun gumruk vb. surer, bayiye glmesi vb. 10 haftayi gecer seklinde konusmustu.
       mert Nickli Üyeden Alıntı

Merhaba Mert Bey,
    Dogus Oto Mayis ayi basinda bana Hamburg Limaninda hazir bekleyen bir arac icin Turkiye ye 20 Haziranda gelir. 10 gun gumruk vb. surer, bayiye glmesi vb. 10 haftayi gecer seklinde konusmustu.

33. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Bugün Motor-Talk dan tanistigim Hanau lu komsum Heiko ile bulustum. Bulusma Saat 16:00 da gerceklesti. Ben beklerken Siyah Maserati geldi Araba adeta Passat degil Maserati. Siyah Tomason Jantlar müthis bir sekilde yakismis. Bulusma Yikama yerinde basladi daha sonra birseyler icmeye gittik.

Ilk basta tanistik gercekten cok iyi bir kisilik oda. Daha sonra LED lerini gösterdi bana oda ayni LED leri alip takmis ve benim icin gelirken bir kac Malzeme getirmis LED leri takmak icin ama cogu lazim olmadi bile . Sonra benim LED lere geldik, benim eski Plakalik isiklarini cikardim sonra Soketine baktik oda baktik sonra 2 Beyin gücü birleserek Soketi acmak icin bir güvenlik yeri buldum. Güvenlik Tirnagini cektim ve Soketin kapagini parmagim ile kaktirdim oda ne Heiko da bende sasirdik. Sonra Heiko nun getirdigi Bayan Tirnak Törpüsü ile o Pinlerin üstüne basti bende teker teker Kabloyu Soketten cikardim. Sonra beraber kafa kafaya Pinlerin yerini degistirdik yani + ve - yerleri degisti. Sol tarafin kablosu kisa oldugu icin yanlis takmisiz uclarini LED ler calismadi ama sonra yine uclarini yerlerini degistirince LED lerin hepsi calisti. Kisaca 2010 Model lerde cok sorunsuz bir sekilde calisiyor, hic bir kodlama + hic bir ariza isigi yanmiyor. Ayrica LED in biri bozuldumu Ekranda MFA+ da görebiliyoruz LED bozuk diye . Yani hersey Orjinal kaldi ne Kablo kestik nede baska birsey. Islem toplam 5 dakika sürdü .

Heiko nun araci cok kirli idi, gercekten Toz toprak icinde kalmis ondan Foto cekilmedik, benim araci piril piril görünce azicik cekindi . Ama daha bitmedi, Heiko ile Ay Basinda tekrar bulusuyoruz ona söz verdim benim Uygulamayi beraber onun aracinda da yapiyoruz ve yikadiktan sonra R-LINE ve Passeratiyi yan yana Fotolarini cekecegiz (Fotoshooting yapacagiz). Ayrica Heiko ile ben yeni seyler takiyoruz aracimiza, beraber takacagiz ne oldugunu söylemiyorum. Benim araba biraz önden birazdan icten Nikelaj görecek . Onun aracida sadece icinden Nikelaj görecek, kisaca islemi beraber yapacagiz yine. Zaman ve Tarih parcalar elimize gecince bulusuyoruz tekrardan o zaman söz Resimlerde gelecek.

Simdilik bugünkü Resimler;

Heiko ile giderken Arkali Önlü, Passat Variant Highline R-LINE 1.8 TSI, arac dehset R36 ya yakin. 19" Jant Tomasonlar var.

Passat Turkiye

Benim Passerati ayna gibi Parliyor

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye

Buda Orjinal B7 Passat Variant LED leri takildiktan sonra Görüntüler, Gece görüntüsü Hava kararinca geliyor

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Bugün Motor-Talk dan tanistigim Hanau lu komsum Heiko ile bulustum. Bulusma Saat 16:00 da gerceklesti. Ben beklerken Siyah Maserati geldi Araba adeta Passat degil Maserati. Siyah Tomason Jantlar müthis bir sekilde yakismis. Bulusma Yikama yerinde basladi daha sonra birseyler icmeye gittik.

Ilk basta tanistik gercekten cok iyi bir kisilik oda. Daha sonra LED lerini gösterdi bana oda ayni LED leri alip takmis ve benim icin gelirken bir kac Malzeme getirmis LED leri takmak icin ama cogu lazim olmadi bile . Sonra benim LED lere geldik, benim eski Plakalik isiklarini cikardim sonra Soketine baktik oda baktik sonra 2 Beyin gücü birleserek Soketi acmak icin bir güvenlik yeri buldum. Güvenlik Tirnagini cektim ve Soketin kapagini parmagim ile kaktirdim oda ne Heiko da bende sasirdik. Sonra Heiko nun getirdigi Bayan Tirnak Törpüsü ile o Pinlerin üstüne basti bende teker teker Kabloyu Soketten cikardim. Sonra beraber kafa kafaya Pinlerin yerini degistirdik yani + ve - yerleri degisti. Sol tarafin kablosu kisa oldugu icin yanlis takmisiz uclarini LED ler calismadi ama sonra yine uclarini yerlerini degistirince LED lerin hepsi calisti. Kisaca 2010 Model lerde cok sorunsuz bir sekilde calisiyor, hic bir kodlama + hic bir ariza isigi yanmiyor. Ayrica LED in biri bozuldumu Ekranda MFA+ da görebiliyoruz LED bozuk diye . Yani hersey Orjinal kaldi ne Kablo kestik nede baska birsey. Islem toplam 5 dakika sürdü .

Heiko nun araci cok kirli idi, gercekten Toz toprak icinde kalmis ondan Foto cekilmedik, benim araci piril piril görünce azicik cekindi . Ama daha bitmedi, Heiko ile Ay Basinda tekrar bulusuyoruz ona söz verdim benim Uygulamayi beraber onun aracinda da yapiyoruz ve yikadiktan sonra R-LINE ve Passeratiyi yan yana Fotolarini cekecegiz (Fotoshooting yapacagiz). Ayrica Heiko ile ben yeni seyler takiyoruz aracimiza, beraber takacagiz ne oldugunu söylemiyorum. Benim araba biraz önden birazdan icten Nikelaj görecek . Onun aracida sadece icinden Nikelaj görecek, kisaca islemi beraber yapacagiz yine. Zaman ve Tarih parcalar elimize gecince bulusuyoruz tekrardan o zaman söz Resimlerde gelecek.

Simdilik bugünkü Resimler;

Heiko ile giderken Arkali Önlü, Passat Variant Highline R-LINE 1.8 TSI, arac dehset R36 ya yakin. 19" Jant Tomasonlar var.

Passat Turkiye

Benim Passerati ayna gibi Parliyor

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye

Buda Orjinal B7 Passat Variant LED leri takildiktan sonra Görüntüler, Gece görüntüsü Hava kararinca geliyor

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye

35. offline
    Adı
    Önder Civan
    Yer
    Nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Cam iyice yürüdü gitti.Heralde bikaç güne komple baştan başa çizik olur.Arabaya casus kamera taktım bugün.İnşallah o babası belli olmayan tekrar aynı şeyi yapmaya kalkar.
    Camı da iyice dağılana kadar kullanayım diyorum.Dün Kayseri Özsa servise gitmiştim.Onlarla konuştum.Benim kasko Aksigortadan ve anlaşmaları varmış.Ehliyet ruhsat poliçe ve kaskoya borcu yoktur diye bi kağıt getir hemen yapar göndeririz dediler.
    Cam iyice yürüdü gitti.Heralde bikaç güne komple baştan başa çizik olur.Arabaya casus kamera taktım bugün.İnşallah o babası belli olmayan tekrar aynı şeyi yapmaya kalkar.
    Camı da iyice dağılana kadar kullanayım diyorum.Dün Kayseri Özsa servise gitmiştim.Onlarla konuştum.Benim kasko Aksigortadan ve anlaşmaları varmış.Ehliyet ruhsat poliçe ve kaskoya borcu yoktur diye bi kağıt getir hemen yapar göndeririz dediler.

37. offline
    Adı
    Önder Civan
    Yer
    Nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Fotolardan bile gözüm kamaştı.40000 kere maşallah maaşallah
    Fotolardan bile gözüm kamaştı.40000 kere maşallah maaşallah

39. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Simdi Hava Karardi LED leri test ettim,

arkadaslar Wowww da wowww diyorum. Agzim acik kaldi, cok güzel yaniyorlar. Ilk basta Orjinal oldugu belli oluyor, yanisi cok güzel insana güzel bir duygu veriyor bakinca . Resim ve Video cektim LED Plakaliklardan;

Aracin heryerinde Lamba var

Passat Turkiye

Buda Orjinal Passat B7 LED Plaka aydinlatmalari, daha yeni Piyasaya cikmadan bizler taktik bile aynisini

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye

Buda Video, gözül yanilmamasi olmasin diye !

Simdi Hava Karardi LED leri test ettim,

arkadaslar Wowww da wowww diyorum. Agzim acik kaldi, cok güzel yaniyorlar. Ilk basta Orjinal oldugu belli oluyor, yanisi cok güzel insana güzel bir duygu veriyor bakinca . Resim ve Video cektim LED Plakaliklardan;

Aracin heryerinde Lamba var

Passat Turkiye

Buda Orjinal Passat B7 LED Plaka aydinlatmalari, daha yeni Piyasaya cikmadan bizler taktik bile aynisini

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye

Buda Video, gözül yanilmamasi olmasin diye !

41. offline
    Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Bayrampaşa/İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Yasin abim,muhteşem ötesi olmuş.
    Yasin abim,muhteşem ötesi olmuş.

43. offline
    akorkmaz11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ahmet
    Yer
    dünya...
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Yasin,
    Led plaka lambaların çok güzel olmuş... Birkaç sayfa önce, takmada problem olursa yazın gelince bana sat, benimkine takarız demiştim ama maşallah elinizden kaçmamış yine ve halletmişsiniz..
    Yasin,
    Led plaka lambaların çok güzel olmuş... Birkaç sayfa önce, takmada problem olursa yazın gelince bana sat, benimkine takarız demiştim ama maşallah elinizden kaçmamış yine ve halletmişsiniz..

45. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

akorkmaz11 Nickli Üyeden Alıntı
    Yasin,
    akorkmaz ve Can tesekkür ederim.

Problem surada 2010 Model Passat larda Soket teki + - olayi B7 Kasa Passat da degistirmisler ne ilginc ise, ondan benim Passat da calismadi ve Uyari Hatasi cikti. Ama simdi degistirdik uclarini ve hic bir hata yok. Kurtulduk yine . Daha yeni Projelerde geliyor ay basinda Heiko ile kollari siviyacagiz yine
       akorkmaz11 Nickli Üyeden Alıntı
    Yasin,
    akorkmaz ve Can tesekkür ederim.

Problem surada 2010 Model Passat larda Soket teki + - olayi B7 Kasa Passat da degistirmisler ne ilginc ise, ondan benim Passat da calismadi ve Uyari Hatasi cikti. Ama simdi degistirdik uclarini ve hic bir hata yok. Kurtulduk yine . Daha yeni Projelerde geliyor ay basinda Heiko ile kollari siviyacagiz yine

47. offline
    ATT-SUKRU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ŞÜKRÜ
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011
    34GY2211

yasin mükemmel görünüyor eline sağlık serviste bu ledlerden varmıdır acaba alsamda bende taksam
    yasin mükemmel görünüyor eline sağlık serviste bu ledlerden varmıdır acaba alsamda bende taksam

49. offline
    Cornelius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    AYDIN
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2010

yasinim süper olmuş..Bloglarında hayırlı olsun bu arada ..gerçi ledleri nasıl taktığını anlamadım ama boş zamanında ayrıntılı montaj kılavuzu hazırlayıp Bloguna ekleyeceğine eminim..
    yasinim süper olmuş..Bloglarında hayırlı olsun bu arada ..gerçi ledleri nasıl taktığını anlamadım ama boş zamanında ayrıntılı montaj kılavuzu hazırlayıp Bloguna ekleyeceğine eminim..

51. offline
    solarapex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İsa
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016
    06 ACT 110

Cam değiştirmeyi yetkili serviste yaptırmanı tavsiye ederim.Cam değiştikten sonra ilk yağmurda yağmur sensörünü yani otomatik sileceği denemeyi unutma (yağmuru bekleme de gerek yok.Oto yıkamacıda ön cama su tuttursan olur).Eski camı araçtan ayırmak için tel kullanacaklar.A sütunu iç kaplamalarına telin sürtmemesini sen bir kez daha hatırlat servistekilere.
    Yukarıda yazdıklarımın hepsi eski arabamda başıma gelmişti.
    Cam değiştirmeyi yetkili serviste yaptırmanı tavsiye ederim.Cam değiştikten sonra ilk yağmurda yağmur sensörünü yani otomatik sileceği denemeyi unutma (yağmuru bekleme de gerek yok.Oto yıkamacıda ön cama su tuttursan olur).Eski camı araçtan ayırmak için tel kullanacaklar.A sütunu iç kaplamalarına telin sürtmemesini sen bir kez daha hatırlat servistekilere.
    Yukarıda yazdıklarımın hepsi eski arabamda başıma gelmişti.

53. offline
    PassatComfortline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yunus A.
    Yer
    Antalya
    Model
    Caddy
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    2007

Yasin abi yine harkiasin fotolar icin sagol.Almanyaya gelince orada olacak passatima el atariz artik :D :D :D
    Yasin abi yine harkiasin fotolar icin sagol.Almanyaya gelince orada olacak passatima el atariz artik :D :D :D

55. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

ATT-SUKRU Nickli Üyeden Alıntı
    Sükrü abim Servisten bu LED leri alabilirsin. Fiyati tanesi 25,89 €uro
       ATT-SUKRU Nickli Üyeden Alıntı
    Sükrü abim Servisten bu LED leri alabilirsin. Fiyati tanesi 25,89 €uro

57. offline
    akorkmaz11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ahmet
    Yer
    dünya...
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

bu sabah forum çok sakin. herkes oy vermeye gitti herhalde. ben de gideyim bari...
    bu sabah forum çok sakin. herkes oy vermeye gitti herhalde. ben de gideyim bari...

59. offline
    Adı
    Önder Civan
    Yer
    Nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013