Aman Fantastik I$ik Turgay Onba$im;
bu yukarida gorus ve izlenimlerini DH Forum'da yazdiysan bence birkac ay etrafta gorunme. Kinaliada'ya git mesela; orasi simdi bu mevsimde bombo$tur. Seni bulamazlar.
Bu forum acilir acilmaz uye olan birkac kadim arkadas ve bendeniz, DH Forumundaki seviyesiz ve saygisiz bebe ya$indaki kullanicilar yuzunden buraya siginmistik. Forum DH ile hicbir ilgim kalmadi. Gugil aramalarinda cikan thread'leri okuyorum, o kadar. Yoksa kesinlikle giris yapmiyorum artik. Forum DH'den geriye bir tek takma ismimiz kaldi yadigâr.
Açikçasi BMW hayranliginin (elbette hakli sebepleri de var) bu kadar yogun ya$andigi bir ulkede senin yukarida yazdiklarini yazmak sosyal cesaret i$i bence.
5 serisi degil, ama 3 serisi ile ilgili goruslerine oldugu gibi katiliyorum (yolcu olarak bindim sadece, yanli$ anla$ilmasin, otorite olma iddiasinda degilim kesinlikle.)
Altimdaki arac BMW 3 olsaydi, arka koltuklarla ve bagajla ilgili bu tasarrufta bulunamazdim uzun yola ciktigimda. Hal boyle olunca, D segmentindeki BMW 3 ve Volvo S60 benim icin VW Passat'a alternatif olamaz. Ama dedigim gibi, BMW 5 serisi soz konusu oldugunda akan sular duruyor. Cunku o hersey evvel bir E segmenti yari$çisi.
Izlenimlerin ve goruslerin icin tekrar tesekkur ederim, Turgay Beycigim. - Lagrange Pascha