mehmet abi bizde çukur vs bolca var hele bide ben yazın uzak koylere cocuk eğitimine gidiyorum.düşün yani.ee peki şimdi şunu anlamak istiyorum bu jantlarla bu yollar da gitsem ne olur fena mı olur.
Şu anda biz, lastiğin üzerinde gidiyoruz, her çukura girip çıktığımızda lastik esneyip gevşiyor ve yeniden eski haline geliyor, amortisör ve lastiğin esnemesinden dolayı, biz içerde daha az sarsılıyoruz, yani daha konforlu gidiyoruz.
Peki daha büyük jant, daha ince yanaklı lastik olursa ne olur; ince yanaklı lastikteki hava miktarı kalın yanaklı lastikteki havaya göre daha az, yani lastikte daha az esneme olacak. Her çukura girdiğinizde lastik esnemeyecek ve bu sarsıntı lastiğe değil janta vuracak, eğer çukura hızlı ve sert girerseniz jant yamulacak, belki de kırılacak. Yani masraf büyüyecek.
Otobanda lastiğin içindeki havanın az olması ve ince yanak lastikten daha çok memnun kalırsınız, tren raylarında gidiyor gibi düz bir zeminde gidiyor hissi alırsınız, ama iş ara yollara, çukur ve kasislere geldiği zaman daha çok sarsıntı, bu sarsıntının şiddetine göre de daha fazla masraf açılması sözkonusu olacak...