http://ekonomi.milliyet.com.tr/dunya...28/default.htm
Bu Haberi okudum gercekten cok sevindirici.
Ben burada dogdum büyüdüm buranin Vatandasiyim ama 48 - 50 Yasinda Emekliligimi Türkiye´de gecirmek istiyorum. Acikcasi Bugün is bulsam Türkiye´de bu Almanya´da 1 Hafta zor dururum gözümü kirpmadan secimimi yapip islemlerimi tamamlayip Türkiye´ye gelirim. Almanyayi Yönetenler sayesinde yakinda Kiliseye dilenmeye cikacagiz bu gidiste. Saka degil gercekten diyorum. O pahali su pahali bu pahali ama Mayislar ayni, Babam 67 Yasinda 1995´lerden beri Emekli su Merkel Hükümeti geldiginden beri (neredeyse 6 sene oluyor) 1 kurus Zam gelmedi Emeklilere. Gelecek Vatanimda, bunu duymak ve düsünmek cok güzel bir duygu. Ne yaparsa bu Hükümet yapiyor acikcasi, simdi buradaki Gurbetciler "Vatanimizda hersey daha Modern ve daha iyi" diye biliyoruz. Tipta cok ilerledik, Yollarimiz cok güzel, cift Duble yollar var, Otobanlarimiz Kaymak gibi, Insanlarimiz güzel, Havasi ve Suyu güzel, herseyin bollugunda ülke, verimli Topraklarimiz var vs.. . Yani burada olmayan seyler Türkiye´de var. Ah ah, gercekten Türkiye´deki Arkadaslarin hepsine özeniyorum

. 50 Yasinda allahin izni ile kesin dönüs yapacagim Türkiye´ye (en gec Tarih!).