Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Lukunku Nickli Üyeden Alıntı Yok bu ayıcık ama ayı değil. Koala gibime geldi Mehmet Abi.
2.186
Bu bak başka bir yerden. Bu filmi de hatırlıyorum da unuttum şimdi, Eraser-Silici miydi neydi? Nerede bizim Londra'daki film uzmanımız?
8.177
Lukunku Nickli Üyeden Alıntı Coşkun hocam, içimizi üşüttün ege'de. Burada ne gar, ne gış, ne gıyamet günlük, güneşlik, maşallah sizin oralar, Allaaaaaah. Eyvallah hocam, sağolasın... Garımız çok, gışımız yok . Burada İzmir deki kadar hiç üşümedim altı senedir.
sebinefe Nickli Üyeden Alıntı Garımız çok, gışımız yok . Burada İzmir deki kadar hiç üşümedim altı senedir. Yani 3G iyi çalışıyor orada hocam öyle mi? Gar Gış Gıyamet
Gar, Gış, Gıyamet.
@Caddy_cik; hani diyorsun ya "iyi ki Variant almışım, işe yarayacak" diye. CC de iş görüyormuş. Şurada olduğu gibi
şimdilik oyuncağını aldım, en yakın zamanda gerçeğini almak dileğiyle inşallah..
3.035
İnşallah hocam. Allah gönlüne göre versin...
Lukunku Nickli Üyeden Alıntı İnşallah hocam. Allah gönlüne göre versin... amin..hepimize..
Yettim yettim 96 Amerikan yapimi olan fantezi turundeki bu filmimizde... Bir onceki filmde oynayan arkadas da afedersiniz, koala Lukunku Nickli Üyeden Alıntı Bu bak başka bir yerden. Bu filmi de hatırlıyorum da unuttum şimdi, Eraser-Silici miydi neydi? Nerede bizim Londra'daki film uzmanımız?
116
9.437
Deep Nickli Üyeden Alıntı Yettim yettim 96 Amerikan yapimi olan fantezi turundeki bu filmimizde... Bir onceki filmde oynayan arkadas da afedersiniz, koala Silici'yi bildim o zaman. Peki o koala'nın olduğu sahne de mi bir film; yani gerçek bir yarıştan değil mi?
He he he, Rus sitelerine sarkan bir tek ben değilmişim.
Kapak mı la o iğrenç ötesi
2.760
Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı şu güzelim araçtan mercekli farı kıskanan das auto'ya yazıklar olsun!
Sadece sitelerine mi? Lukunku Nickli Üyeden Alıntı He he he, Rus sitelerine sarkan bir tek ben değilmişim.
akorkmaz11 Nickli Üyeden Alıntı şu güzelim araçtan mercekli farı kıskanan das auto'ya yazıklar olsun! Katılıyorum hocam, yapıyorsan adam gibi yap, illa bir şeyi eksiik tutacaklar...
Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı Sadece sitelerine mi?
Lukunku Nickli Üyeden Alıntı @Caddy_cik; hani diyorsun ya "iyi ki Variant almışım, işe yarayacak" diye. CC de iş görüyormuş. Şurada olduğu gibi
1.839
Diteylink yapanlar aracı ortadan bantlar da önce bi tarafını parlatır ve biforenaftır yaparlar ya hani aynı onun gibi olmuş Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
Caddy_Cik Nickli Üyeden Alıntı Diteylink yapanlar aracı ortadan bantlar da önce bi tarafını parlatır ve biforenaftır yaparlar ya hani aynı onun gibi olmuş Af buyur ???
Before & After abi işte Lukunku Nickli Üyeden Alıntı Af buyur ???
Caddy_Cik Nickli Üyeden Alıntı Before & After abi işte Okunuş şekli yani.