Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Abi 3 aydır yatıyo balkonda aldığım tampon altı orj parça boyalı halde
NEzamandır düşünüyorum yaptırmayı da CC durumu hep frenledi beni ancak CC alana kadar(ki belli bir süreliğine erteledik) egzost ve chip işini yapıp kış lastikleriyle beyaz balina' yı tamamlayacağım kısmetse.
Bu arada çift çıkış bende sağ ve sol olacak Dursundakiler gibi ikiz değil
NEzamandır düşünüyorum yaptırmayı da CC durumu hep frenledi beni ancak CC alana kadar(ki belli bir süreliğine erteledik) egzost ve chip işini yapıp kış lastikleriyle beyaz balina' yı tamamlayacağım kısmetse.
Bu arada çift çıkış bende sağ ve sol olacak Dursundakiler gibi ikiz değil
Bu arada çift çıkış bende sağ ve sol olacak Dursundakiler gibi ikiz değil![]()
Lacivert renkte var,
Beyazda da böyle görünüyor.
Acil olarak bunları buldum arşivden. İstersen biraz daha araştırabilirim...
Bu arada çift çıkış bende sağ ve sol olacak Dursundakiler gibi ikiz değil![]()
Lacivert renkte var,
Beyazda da böyle görünüyor.
Acil olarak bunları buldum arşivden. İstersen biraz daha araştırabilirim...
ÜStad;
Tampon altındaki o kısmı bende griye boyatmayı düşündüm ancak nasıl durur tam kestiremediğimden siyaha boyattım :S
Gene oltırak ep oltırak naaptın be üstad
ÜStad;
Tampon altındaki o kısmı bende griye boyatmayı düşündüm ancak nasıl durur tam kestiremediğimden siyaha boyattım :S
Gene oltırak ep oltırak naaptın be üstad
ÜStad;
Gene oltırak ep oltırak naaptın be üstad![]()
Dur şindi, üj bej moduna sokup da kafamı karıştırmayın.
Kırmızı olsa olur mu be ya, kırmızı taze var bir iki tane. Sonra sen beyaza boyarsın onu fotoşta ya da hatçede, pardon paintte?
ÜStad;
Gene oltırak ep oltırak naaptın be üstad![]()
Dur şindi, üj bej moduna sokup da kafamı karıştırmayın.
Kırmızı olsa olur mu be ya, kırmızı taze var bir iki tane. Sonra sen beyaza boyarsın onu fotoşta ya da hatçede, pardon paintte?
Arada Yasin grill-girl konusunda açıklama yaptı mı?
Kaçırmayayım...![]()
Kırmızı ep kaalbimde gene kalbimde be abijim sen yeter ki kırmızı var de
Üj kuruş fazla olsun kırmızı olsun beyaaa
Kırmızı ep kaalbimde gene kalbimde be abijim sen yeter ki kırmızı var de
Üj kuruş fazla olsun kırmızı olsun beyaaa
"Girl Panjur" ne demek, bunun erkeği de var mı? Bunu daha önce de yazmıştın, ben "grill" diye anlamıştım o zaman, bir kaç kez üst üste "girl" diye yazınca meraklandım. Bilmediğim için soruyorum.Ya ne bileyim adim cikmis gecen sene bir Panjurda karede tatsiz bir sekilde yer aldik Girl diyende var Gril diyendeo unutulmaz yasinim
ama bak yukariya mehmet abi ne yazmis
gril mi girl mi
biri ingilizcede bayan anlamina geliyor ama hangisi![]()
. Girl ve Gril ne oldugunu biliyoruz zaten
![]()
"Girl Panjur" ne demek, bunun erkeği de var mı? Bunu daha önce de yazmıştın, ben "grill" diye anlamıştım o zaman, bir kaç kez üst üste "girl" diye yazınca meraklandım. Bilmediğim için soruyorum.Ya ne bileyim adim cikmis gecen sene bir Panjurda karede tatsiz bir sekilde yer aldik Girl diyende var Gril diyendeo unutulmaz yasinim
ama bak yukariya mehmet abi ne yazmis
gril mi girl mi
biri ingilizcede bayan anlamina geliyor ama hangisi![]()
. Girl ve Gril ne oldugunu biliyoruz zaten
![]()
Ledler anaaammm kırmızıda çok daha güzel durmuş ayrıca tampondaki krom korumayı nereden alabiliriz acaba???
Aynı bendeki gibi paçalıkları da takmış eleman
Yalnız borular olmamış cık cık cık
Ama kırmızı ep te gene kırmızı beyaaa
![]()
![]()
http://i261.photobucket.com/albums/i.../Passat/Passat 2012/rdpassat013.jpg" class="highslide" onclick="return hs.expand(this)">http://i261.photobucket.com/albums/i.../Passat/Passat 2012/rdpassat013.jpg" style="-webkit-box-shadow: 0 15px 10px -10px rgba(0, 0, 0, 0.5), 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.3), 0 0 40px rgba(0, 0, 0, 0.1) inset;-moz-box-shadow: 0 15px 10px -10px rgba(0, 0, 0, 0.5), 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.3), 0 0 40px rgba(0, 0, 0, 0.1) inset;box-shadow: 0 15px 10px -10px rgba(0, 0, 0, 0.5), 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.3), 0 0 40px rgba(0, 0, 0, 0.1) inset; border-radius: 10px" border="0" alt="Passat Turkiye" onload="HSImageResizer.createOn(this);">
Devamı da geliyor...
azzzz sonra...
Ledler anaaammm kırmızıda çok daha güzel durmuş ayrıca tampondaki krom korumayı nereden alabiliriz acaba???
Aynı bendeki gibi paçalıkları da takmış eleman
Yalnız borular olmamış cık cık cık
Ama kırmızı ep te gene kırmızı beyaaa
![]()
![]()
http://i261.photobucket.com/albums/i.../Passat/Passat 2012/rdpassat013.jpg" class="highslide" onclick="return hs.expand(this)">http://i261.photobucket.com/albums/i.../Passat/Passat 2012/rdpassat013.jpg" style="-webkit-box-shadow: 0 15px 10px -10px rgba(0, 0, 0, 0.5), 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.3), 0 0 40px rgba(0, 0, 0, 0.1) inset;-moz-box-shadow: 0 15px 10px -10px rgba(0, 0, 0, 0.5), 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.3), 0 0 40px rgba(0, 0, 0, 0.1) inset;box-shadow: 0 15px 10px -10px rgba(0, 0, 0, 0.5), 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.3), 0 0 40px rgba(0, 0, 0, 0.1) inset; border-radius: 10px" border="0" alt="Passat Turkiye" onload="HSImageResizer.createOn(this);">
Devamı da geliyor...
azzzz sonra...