Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Geçen bir arkadaş forumda söylemişti sanki, iki aracın arasından çıkan birisine çarptığını...
8.177
Yolda çocuklara dikkat
Bu eleman neyin derdinde?
Sabahları arabayı çalıştırmadan önce motor kaputunun altını, çevresini, hatta eksozunu bile kontrol etmek gerekiyor.
At arabasıyla drift (bunun adı drift ti değil mi, yanlış olmasın )
Büyük lastiklerinin "güm"lemesi ile ilgili bir video paylaşmıştım. Bu da gerçek bir kamyon lastiği gümlemesi.
Alet, sarsılmıyor bile
"Nano teknoloji renk değiştiren camlar". Gerçek mi ki bu?
Lukunku Nickli Üyeden Alıntı Büyük lastiklerinin "güm"lemesi ile ilgili bir video paylaşmıştım. Bu da gerçek bir kamyon lastiği gümlemesi. ?? Allah muhafaza
6.986
-Allah muhafaza. -Feçi bir durum ya. Orta şeritte bir araç olduğunu düşünsenize araçın kurtulma şansı hiç yok ya biçer gider vallahi bu kamyonlar. Lukunku Nickli Üyeden Alıntı Büyük lastiklerinin "güm"lemesi ile ilgili bir video paylaşmıştım. Bu da gerçek bir kamyon lastiği gümlemesi.
857
Touareg ve Chevy kapışması. Kazanan ???
Lukunku Nickli Üyeden Alıntı Touareg ve Chevy kapışması. Kazanan ??? Kimin kazandığı video'yu izlemedende belli ama olsun izleyelim eğlence olsun zaman geçsin -Uzatmandan tabikide Touareg
Lukunku Nickli Üyeden Alıntı jantları beğendim. nedir bunların modeli? 16 inchleri bulunur mu ki?
3.035
akorkmaz11 Nickli Üyeden Alıntı jantları beğendim. nedir bunların modeli? 16 inchleri bulunur mu ki? Sorayım kendisine...
Ben de bunları beğendim.
Oyuncağı olup da bizden kıskananlara...