Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Jantlar gerçekten yakışmış ama o merso amblemleri edir yaa
Şeytan diyor geç sınırı, git Irak'a al bundan bir tane bin dur , ama şeytan diyor işte pek bulaşmak istemiyorum
More than one idea ahead. < The new Passat < Models < Volkswagen Iraq
Şeytan diyor geç sınırı, git Irak'a al bundan bir tane bin dur , ama şeytan diyor işte pek bulaşmak istemiyorum
More than one idea ahead. < The new Passat < Models < Volkswagen Iraq
Ama benden bu gecelik bu kadar, sadece bu gece sanki 100'den fazla mesaj, 500'den fazla fotoğraf gönderdim. Ya da bana öyle geliyor...
Bu da benden son nokta. Gününüz, geceniz, sabahınız, eski yılınız, yeni yılınız hep böyle tatlı olsun. Herkese hayırlı geceler...
Fotoğrafların çözünürlüğü çok yüksek. Merak edenler çok çok daha yakından inceleyebilirler.![]()
Ama benden bu gecelik bu kadar, sadece bu gece sanki 100'den fazla mesaj, 500'den fazla fotoğraf gönderdim. Ya da bana öyle geliyor...
Bu da benden son nokta. Gününüz, geceniz, sabahınız, eski yılınız, yeni yılınız hep böyle tatlı olsun. Herkese hayırlı geceler...
Fotoğrafların çözünürlüğü çok yüksek. Merak edenler çok çok daha yakından inceleyebilirler.![]()
Bende diyorum Mehmet abimde bi eksiklik var bugün meğer tatlıymış
Gece gece soktun aklıma karpuz kabuğunu gidiyon yine hadi bakalım
Bende diyorum Mehmet abimde bi eksiklik var bugün meğer tatlıymış
Gece gece soktun aklıma karpuz kabuğunu gidiyon yine hadi bakalım
iş sadece kasa ve donanım ile bitse iyi de ibrahim, bu passatlar abd'de olduğu 2.5 l 170 hp motorla geliyorlar.. bu motor benzinin sudan ucuz olduğu yerler için daha uygun sanki (şehir içi tüketim katalog verisi 13.2 litre)Şeytan diyor geç sınırı, git Irak'a al bundan bir tane bin dur , ama şeytan diyor işte pek bulaşmak istemiyorum
More than one idea ahead. < The new Passat < Models < Volkswagen Iraq![]()
iş sadece kasa ve donanım ile bitse iyi de ibrahim, bu passatlar abd'de olduğu 2.5 l 170 hp motorla geliyorlar.. bu motor benzinin sudan ucuz olduğu yerler için daha uygun sanki (şehir içi tüketim katalog verisi 13.2 litre)Şeytan diyor geç sınırı, git Irak'a al bundan bir tane bin dur , ama şeytan diyor işte pek bulaşmak istemiyorum
More than one idea ahead. < The new Passat < Models < Volkswagen Iraq![]()
Irak da birinin adına alırız abi bir tanıdık mutlaka buluruziş sadece kasa ve donanım ile bitse iyi de ibrahim, bu passatlar abd'de olduğu 2.5 l 170 hp motorla geliyorlar.. bu motor benzinin sudan ucuz olduğu yerler için daha uygun sanki (şehir içi tüketim katalog verisi 13.2 litre)![]()
yakıt için de vergiyi sınırdan çıkarken geri alırız olmadı tüp takar bineriz
Tabi sonra rüyadan uyanıp hayatın gerçekleri ile karşılaşıyor insan![]()
Irak da birinin adına alırız abi bir tanıdık mutlaka buluruziş sadece kasa ve donanım ile bitse iyi de ibrahim, bu passatlar abd'de olduğu 2.5 l 170 hp motorla geliyorlar.. bu motor benzinin sudan ucuz olduğu yerler için daha uygun sanki (şehir içi tüketim katalog verisi 13.2 litre)![]()
yakıt için de vergiyi sınırdan çıkarken geri alırız olmadı tüp takar bineriz
Tabi sonra rüyadan uyanıp hayatın gerçekleri ile karşılaşıyor insan![]()
Pankek:
MALZEMELER:
1 çay bardağı un,
2 yumurta,
1,5 çay bardağı süt,
1 fiske tuz, 1 çay kaşığı baking powder,
1 çay kaşığı toz şeker,
2 çay kaşığı zeytinyağı,
marmelat.
YAPILIŞI:
Malzemelerin tümü (marmelat hariç)derin bir kaba konur. Hiç “pütür” kalmayıncaya kadar ezilir.
•Teflon tava azıcık yağlanır, kızdırılır.
•Karışımdan yarım bardak kadar konup yayılır.
•Kabarmaya başlayınca, alt üst edilir.
• Pişince ters çevrilerek tabağa konur. Üstüne marmelat sürüldükten sonra “rulo” yapılır
•Ilık servis yapılır.
Kaynak: Pankek, Pankek Tarifi Tatlı Tarifleri Resimli Oktay Usta Tatlı Tarifleri
Pankek:
MALZEMELER:
1 çay bardağı un,
2 yumurta,
1,5 çay bardağı süt,
1 fiske tuz, 1 çay kaşığı baking powder,
1 çay kaşığı toz şeker,
2 çay kaşığı zeytinyağı,
marmelat.
YAPILIŞI:
Malzemelerin tümü (marmelat hariç)derin bir kaba konur. Hiç “pütür” kalmayıncaya kadar ezilir.
•Teflon tava azıcık yağlanır, kızdırılır.
•Karışımdan yarım bardak kadar konup yayılır.
•Kabarmaya başlayınca, alt üst edilir.
• Pişince ters çevrilerek tabağa konur. Üstüne marmelat sürüldükten sonra “rulo” yapılır
•Ilık servis yapılır.
Kaynak: Pankek, Pankek Tarifi Tatlı Tarifleri Resimli Oktay Usta Tatlı Tarifleri
Konu akorkmaz11 tarafından (29 12 2012 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
Offf offffAma benden bu gecelik bu kadar, sadece bu gece sanki 100'den fazla mesaj, 500'den fazla fotoğraf gönderdim. Ya da bana öyle geliyor...
. Abi senin yüzünden Kilo vermekte yavasladim
![]()
Offf offffAma benden bu gecelik bu kadar, sadece bu gece sanki 100'den fazla mesaj, 500'den fazla fotoğraf gönderdim. Ya da bana öyle geliyor...
. Abi senin yüzünden Kilo vermekte yavasladim
![]()