Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Yakışır....![]()
Buldum bile!
Quality OEM Truck / SUV Rubber Tracks Conversion Systems Kits for Snow Swamp Mountain for sale, Buy cheap OEM Truck / SUV Rubber Tracks Conversion Systems Kits for Snow Swamp Mountain products from mountain colors yarn manufacturer of item .
Country/Region china
Company Hangzhou Haihua Import & Export Co., Ltd.
Categories Rubber Track Conversion Systems
Update 2012-08-05 23:11:01
Place of Origin: Zhejiang, China
Brand Name: HAIHUA
Certification: ISO9000
Model Number: DY400
Minimum Order Quantity: 1PCS
Price: USD500---1200/piece
Packaging Details: plastic film/wooden box/iron frame
Delivery Time: 2---4 weeks
Payment Terms: L/C T/T Western Union Paypal
Supply Ability: 500 Pieces / Month
![]()
Buldum bile!
Quality OEM Truck / SUV Rubber Tracks Conversion Systems Kits for Snow Swamp Mountain for sale, Buy cheap OEM Truck / SUV Rubber Tracks Conversion Systems Kits for Snow Swamp Mountain products from mountain colors yarn manufacturer of item .
Country/Region china
Company Hangzhou Haihua Import & Export Co., Ltd.
Categories Rubber Track Conversion Systems
Update 2012-08-05 23:11:01
Place of Origin: Zhejiang, China
Brand Name: HAIHUA
Certification: ISO9000
Model Number: DY400
Minimum Order Quantity: 1PCS
Price: USD500---1200/piece
Packaging Details: plastic film/wooden box/iron frame
Delivery Time: 2---4 weeks
Payment Terms: L/C T/T Western Union Paypal
Supply Ability: 500 Pieces / Month
![]()
Konu Taner Göde tarafından (26 12 2012 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.
iyide benim ne şuçum var mehmet abi kim demiş onlara ters yapın diye![]()
![]()
![]()
Senin bu mesajını sabah gördüm, epey bi güldüm.
Olayı tersinden montajlamışlar.
Yoksa sen nasıl anladın, araba yanıyorken altına adamı koyalım da arabayla beraber havaya uçsun diye mi? Hey Allah'ım![]()
bende dedim adam ortalığı karıştırdı kaza yapıncada infaz ediyorlar sandım
![]()
iyide benim ne şuçum var mehmet abi kim demiş onlara ters yapın diye![]()
![]()
![]()
Senin bu mesajını sabah gördüm, epey bi güldüm.
Olayı tersinden montajlamışlar.
Yoksa sen nasıl anladın, araba yanıyorken altına adamı koyalım da arabayla beraber havaya uçsun diye mi? Hey Allah'ım![]()
bende dedim adam ortalığı karıştırdı kaza yapıncada infaz ediyorlar sandım
![]()
taner abi çizimler güzelmiş bunlar konsep mi abi ?
yaw şuraya 40 yılın başında bir gif koyayım dedim sistemkabul etmedi.. imagechack de yüklemedi..![]()
yaw şuraya 40 yılın başında bir gif koyayım dedim sistemkabul etmedi.. imagechack de yüklemedi..![]()
gif'leri hizliresim.com'dan koy hocam. imageshack almıyor.yaw şuraya 40 yılın başında bir gif koyayım dedim sistemkabul etmedi.. imagechack de yüklemedi..![]()
Hizliresim.com'a girerek, oraya yükle, linki de yukardaki "Görüntü" yazan ikon içerisinde "URL" yazan yere koyduktan sonra (burası önemli) aşağıdaki kutucuktaki işareti kaldırdıktan sonra işlem tamam.
gif'leri hizliresim.com'dan koy hocam. imageshack almıyor.yaw şuraya 40 yılın başında bir gif koyayım dedim sistemkabul etmedi.. imagechack de yüklemedi..![]()
Hizliresim.com'a girerek, oraya yükle, linki de yukardaki "Görüntü" yazan ikon içerisinde "URL" yazan yere koyduktan sonra (burası önemli) aşağıdaki kutucuktaki işareti kaldırdıktan sonra işlem tamam.
Ne kadar media varsa Volkswagen CC üretim resimlerine erişemiyorum. Çok ama çok sınırlı sayıda var, toplasanız 20'yi geçmez. Yandex, MetaCrawler, AltaVista, InfoSpace, Lycos, biraz daha araştırayım.
Herkes beni arşivci, fotoğrafcı bilir ama internetten araştırma ve fotoğraf bulma konusunda sizin elinize su dökemem, kendimi geri çekmesini ve bükemediğim eli öpmesini bilirim.
![]()
Ne kadar media varsa Volkswagen CC üretim resimlerine erişemiyorum. Çok ama çok sınırlı sayıda var, toplasanız 20'yi geçmez. Yandex, MetaCrawler, AltaVista, InfoSpace, Lycos, biraz daha araştırayım.
Herkes beni arşivci, fotoğrafcı bilir ama internetten araştırma ve fotoğraf bulma konusunda sizin elinize su dökemem, kendimi geri çekmesini ve bükemediğim eli öpmesini bilirim.
![]()
allah senden razı olsun..şu aptal foto yükleme burada ne kolaymış yaw!
allah senden razı olsun..şu aptal foto yükleme burada ne kolaymış yaw!
Ne demek üstadım, Allah senden razı olsun, asıl benim sizden öğrendiğim çok şey var. Ancak hizliresim.com sadece 3 aylık fotoğrafları tutuyor, yani sizin buraya hızlıresim'den yüklediğiniz fotoğraflar 3 ay sonra,allah senden razı olsun..şu aptal foto yükleme burada ne kolaymış yaw!![]()
Ne demek üstadım, Allah senden razı olsun, asıl benim sizden öğrendiğim çok şey var. Ancak hizliresim.com sadece 3 aylık fotoğrafları tutuyor, yani sizin buraya hızlıresim'den yüklediğiniz fotoğraflar 3 ay sonra,allah senden razı olsun..şu aptal foto yükleme burada ne kolaymış yaw!![]()