Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
1 ay sonra beni kimse tutamaz uzunca bir tatil yapacağım![]()
Kaşmir kahvede fena duruyor ha neyse yaza inceleriz artık![]()
Selçuk abim bugunki oksijen sana yaramış![]()
Ahahahahahah koptum ya![]()
Gökhan çok teşekkür ederim kardeşim çok sağol parçalara forumdaki herkez gibi heves ediyorum.Abi bir arkadasimiz yardimci olsun..Ebay'dan aliver..Istediklerinin hepsi orada var..Olmazsa ben yardimci olayim..Gercekten ihtiyacin varsa bir sekilde yardimci oluruz abi..
7 Pcs Set of Chrome Switch Control Fit for VW Passat CC B6 Golf Jetta MK5 MK6 | eBay
New Cargo Trunk Bag Hook for Volkswagen Passat B6 Jetta MK5 CC 2008 2011 | eBay
06 11 VW Passat B6 Saloon Mud Flaps Mudflap Splash Guards Mudguard Full Set | eBay
Original VW Pedal Cover Set Passat 3c CC B6 Wagon RHD Car´s | eBay
Nasil bi pacalikmis..155 lira tanesi..Fiyata bakarmisin...
Gökhan çok teşekkür ederim kardeşim çok sağol parçalara forumdaki herkez gibi heves ediyorum.Abi bir arkadasimiz yardimci olsun..Ebay'dan aliver..Istediklerinin hepsi orada var..Olmazsa ben yardimci olayim..Gercekten ihtiyacin varsa bir sekilde yardimci oluruz abi..
7 Pcs Set of Chrome Switch Control Fit for VW Passat CC B6 Golf Jetta MK5 MK6 | eBay
New Cargo Trunk Bag Hook for Volkswagen Passat B6 Jetta MK5 CC 2008 2011 | eBay
06 11 VW Passat B6 Saloon Mud Flaps Mudflap Splash Guards Mudguard Full Set | eBay
Original VW Pedal Cover Set Passat 3c CC B6 Wagon RHD Car´s | eBay
Nasil bi pacalikmis..155 lira tanesi..Fiyata bakarmisin...
LÜTFÜ kardeşim ben de krom cam açma düğmeleri krom ayna ayar düğmesi, krom far nahtarı, bağaja askı kancası, ve krom pedal takımı ve ayak dayama istiyorum.
LÜTFÜ kardeşim ben de krom cam açma düğmeleri krom ayna ayar düğmesi, krom far nahtarı, bağaja askı kancası, ve krom pedal takımı ve ayak dayama istiyorum.
Şuayip tek kelime ile süper olmuş![]()
ya bu sene yapmak istedigimi yapamadim aslinda, insallah seneye buyutecegim bu garaji
bu senelik idare edelim boyle
bu arada bugun tam performanstasin
edit; kutu kutu pense![]()
her zaman ki halimiz şartlar el versin yeter![]()
ya bu sene yapmak istedigimi yapamadim aslinda, insallah seneye buyutecegim bu garaji
bu senelik idare edelim boyle
bu arada bugun tam performanstasin
edit; kutu kutu pense![]()
her zaman ki halimiz şartlar el versin yeter![]()
dünkü çamurdan sonra iç temizlik yapıldı. camlara da extradan yağmur kaydırıcı geçildi
dünkü çamurdan sonra iç temizlik yapıldı. camlara da extradan yağmur kaydırıcı geçildi
Bugün hava cok sicak, Persembe Gününe kadar böyle olacakmis.
Gidip 2 aydir yikamadigim araci elle yikayayim![]()
Bugün hava cok sicak, Persembe Gününe kadar böyle olacakmis.
Gidip 2 aydir yikamadigim araci elle yikayayim![]()
Ben T-Shirt ile evin icindeyim ve Cami actim hafif yarim. Simdi yeni Kahvalti ettim ufak isim var sonra cikip Temizleyecem nasil Persembe gününe kadar evdeyiz
. Yani bugün söyle kabaca bir Temizlik yapalim diyorum
![]()
Ben T-Shirt ile evin icindeyim ve Cami actim hafif yarim. Simdi yeni Kahvalti ettim ufak isim var sonra cikip Temizleyecem nasil Persembe gününe kadar evdeyiz
![]()
![]()
hep kabaca yapiyorsun zaten
vites kolunun orayi ve makyaj aynasini unutma![]()
![]()
hep kabaca yapiyorsun zaten
vites kolunun orayi ve makyaj aynasini unutma![]()
2 Aydir yikanmadi, simdi belli olmaz bir acil bulusma olur arac yine Temiz yine Kameralarda Poz veririz artikPasseratinin eli yüzü temizlensin bi yıka Yasin benim arabada sürüm sürüm sürünüyor![]()
. En iyisi yikayip temizleyeyim bugün. Vites kolunun oradaki Tozuda alayim unutmazsam
.
2 Aydir yikanmadi, simdi belli olmaz bir acil bulusma olur arac yine Temiz yine Kameralarda Poz veririz artikPasseratinin eli yüzü temizlensin bi yıka Yasin benim arabada sürüm sürüm sürünüyor![]()
. En iyisi yikayip temizleyeyim bugün. Vites kolunun oradaki Tozuda alayim unutmazsam
.
Abi yol yol olsa adamlar nasıl başarıyor bilmiyorum her yerde su birikintisi var kendimi off roadda hissediyorum devamlı sulara dalıp çıkıyorum araba ne yapsın.Az düzenli olsa yollar![]()
Abi yol yol olsa adamlar nasıl başarıyor bilmiyorum her yerde su birikintisi var kendimi off roadda hissediyorum devamlı sulara dalıp çıkıyorum araba ne yapsın.Az düzenli olsa yollar![]()
bulusma dedinde bende ufaktan bi temizlik yapiyim bari
malum yarin hollandadan misafirlerim var
ilker'le serdar begenmez sonra![]()
bulusma dedinde bende ufaktan bi temizlik yapiyim bari
malum yarin hollandadan misafirlerim var
ilker'le serdar begenmez sonra![]()
Aynen her buluşmada senin araba inceleniyor gerçi bu sefer Dursun abimin arabada felaketti2 Aydir yikanmadi, simdi belli olmaz bir acil bulusma olur arac yine Temiz yine Kameralarda Poz veririz artik. En iyisi yikayip temizleyeyim bugün. Vites kolunun oradaki Tozuda alayim unutmazsam
.
![]()
Aynen her buluşmada senin araba inceleniyor gerçi bu sefer Dursun abimin arabada felaketti2 Aydir yikanmadi, simdi belli olmaz bir acil bulusma olur arac yine Temiz yine Kameralarda Poz veririz artik. En iyisi yikayip temizleyeyim bugün. Vites kolunun oradaki Tozuda alayim unutmazsam
.
![]()