Herkeze Tesekkür ederim iyi dilekleri icin. Bu aralar hep basimiz dertten kurtulmuyor. Bir dertten öbür derde vallahi sikildim artik

.
2.0 TDI ve DSG Sanzimani olan herkeze danismak istiyorum.
6-Vites DSG´de Vites "P" ve "N" konumunda iken "cirrrrrrrrrr" diye sesler cikariyor. Bu Ses aldigimdan beri varmiydi bilmiyorum ama uzun zamandir duyabiliyorum "P" ve "N" konumunda. Sizlerden ricam sizin aracinizdaki DSG de böyle durduk yerde garip bir ses cikariyormu ?
Süphelerim var Sanziman üzerine, cünkü Arac cok agir kalkiyor ve yakit sarfiyeti 49.9 litreye yükseliyor. Bugün Babam in yanina Hastaneye gittik geldik 10 litre yaktim ilk defa, ise gidip geliyorum eskiden 5.8 ila 6.3 litre yaktigim yolda artik 7 Litre yakiyorum. Bence bu Normal bir durum gibi degil artik diye düsünüyorum. Agir kalkista Motorun sesi degisik geliyor ve esas gittiginde Normal sesine geliyor. Ne yapacagimi bilmiyorum, yenide bir Servis arastiriyorum.
Benim süphem DSG mi diyorum acaba cünkü sanki Sanziman Motor ile gec birlesiyormus gibi geliyor bana! Dedigim gibi tam emin degilim ama Sehir ici 10 litre yakiyor R36 bile benim aractan az yakiyordu