Senin yanında sönük kalmış :P![]()
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Aracımın resimleri umarım beğenirsiniz![]()
Senin yanında sönük kalmış :P![]()
güzel sözleriniz için teşekkürler![]()
Bunlarda iki komşu sitenin b5 çetesi![]()
efsane b5 kasa...
ali sen bununla kadranı kırarsın
bu arada farlara zımpara & parlatma işlemi şart
efsane b5 kasa...
ali sen bununla kadranı kırarsın
bu arada farlara zımpara & parlatma işlemi şart
Valla kadranı kırması turbo revize edildikten sonra içten bile değil 6500 rpm i görüyorum. İstanbul yolunda test denemesinde 180 gördüm 4. vites 5500 devirde. Sonrasında trafikte olduğumu anlayıp yavaşladım. Kimsenin canını tehlikeye atmamak lazım. Evet farları yapacağım ama korkuyorum, çünki benim farların içleride çok kirli camları sökmeye korkuyorum parçalarını filan kırarım diye![]()
Konu lancelot tarafından (19 10 2012 Saat 04:03 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: imla
Valla kadranı kırması turbo revize edildikten sonra içten bile değil 6500 rpm i görüyorum. İstanbul yolunda test denemesinde 180 gördüm 4. vites 5500 devirde. Sonrasında trafikte olduğumu anlayıp yavaşladım. Kimsenin canını tehlikeye atmamak lazım. Evet farları yapacağım ama korkuyorum, çünki benim farların içleride çok kirli camları sökmeye korkuyorum parçalarını filan kırarım diye![]()
evet parkları ortaya aldım![]()
Hayır kabloları değiştiriyosun anahtardan. parkları yakınca sisler yanıyorNasıl yapıldığını bilmiyorum ama. Elektrikçiye yaptırmıştım bi yerde o bana öyle demişti
![]()
Konu lancelot tarafından (19 10 2012 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: imla ve bilgi ekleme
Hayır kabloları değiştiriyosun anahtardan. parkları yakınca sisler yanıyorNasıl yapıldığını bilmiyorum ama. Elektrikçiye yaptırmıştım bi yerde o bana öyle demişti
![]()
Evet farların içinde ek olark hem sis var hem uzun hem park. kısalar yani parklar kenarlarda kalıyor. sis ve uzunlar dipte kalıyor. Ben böyle biliyorum.
Evet farların içinde ek olark hem sis var hem uzun hem park. kısalar yani parklar kenarlarda kalıyor. sis ve uzunlar dipte kalıyor. Ben böyle biliyorum.
Guzel araba.Bu modelleride cok seviyorum.Allah kaza bela gostermesin..
Teşekkürler gökhan abi.
1 kare dahaBiraz Shopladım :D
Passerati deyince Yasin Abi sandım bir an
Aracınızın maşallahı var güle güle binin
Farlar içinse;
Far Temizliği fikir verir..
Passerati deyince Yasin Abi sandım bir an
Aracınızın maşallahı var güle güle binin
Farlar içinse;
Far Temizliği fikir verir..
teşekkürler :D Valla yasin beyin arabasına böyle hitap ettiğini bilmiyordumDemekki ikimizde aynı şekilde hitap ediyormuşuz. Hemen göz atıyorum
![]()
teşekkürler :D Valla yasin beyin arabasına böyle hitap ettiğini bilmiyordumDemekki ikimizde aynı şekilde hitap ediyormuşuz. Hemen göz atıyorum
![]()