Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Buda benden olsun gazino giriş kapısında olan bir yazı
Uploaded with ImageShack.us
Buda benden olsun gazino giriş kapısında olan bir yazı
Uploaded with ImageShack.us
mehmet abi, firinda pisiyor birazdan hazir olur![]()
Mehmet abi,
Varmı bi beyaz oltrak resmi şöyle doya doya bakalım???
Arşivi karıştırmam lazım.
Ama siz tanımazsınız bir arkadaş vardı buralarda, kendisi bi güzellik yapıp, oltrak'ı ülke topraklarına getirerek Doğuş'un da gözüne gözüne sokacaktı. Biz de internetten araştırmak yerine canlı canlı, aziz insanımızın arabası olarak seyredecektik. Fakat gel gör ki kuzum, yan yattı, çamura battı. Nerelere kayboldu ki bu arkadaşımız acep? Halbuki daha karpuz kesecektik.![]()
Arşivi karıştırmam lazım.
Ama siz tanımazsınız bir arkadaş vardı buralarda, kendisi bi güzellik yapıp, oltrak'ı ülke topraklarına getirerek Doğuş'un da gözüne gözüne sokacaktı. Biz de internetten araştırmak yerine canlı canlı, aziz insanımızın arabası olarak seyredecektik. Fakat gel gör ki kuzum, yan yattı, çamura battı. Nerelere kayboldu ki bu arkadaşımız acep? Halbuki daha karpuz kesecektik.![]()
aynen abi salata getir gotur isleri, yemek mutfakta pisecekse karismam ama bahcede pisecekse yani et, tavuk turuyse ben yaparimMaşallah yahu, hakkaten siz kendinizi aşmışsınız. Ne marifetler varmış sizde böyle? Bu becerikli adamların hanımları ne iş yapıyor acaba, salata ve meze işlerine mi bakıyorlar?![]()
bacanak bugun izine gitti 1 haftaligina, izin donusu timsah yapacam diyor
aman o bizi yemesin sonra dedim![]()
aynen abi salata getir gotur isleri, yemek mutfakta pisecekse karismam ama bahcede pisecekse yani et, tavuk turuyse ben yaparimMaşallah yahu, hakkaten siz kendinizi aşmışsınız. Ne marifetler varmış sizde böyle? Bu becerikli adamların hanımları ne iş yapıyor acaba, salata ve meze işlerine mi bakıyorlar?![]()
Siddet ile merak ediyorum Timsahiaynen abi salata getir gotur isleri, yemek mutfakta pisecekse karismam ama bahcede pisecekse yani et, tavuk turuyse ben yaparim
![]()
Siddet ile merak ediyorum Timsahiaynen abi salata getir gotur isleri, yemek mutfakta pisecekse karismam ama bahcede pisecekse yani et, tavuk turuyse ben yaparim
![]()
214€O zaman ufak dilini siki tut isira bilirsin
Serit degistirme Asistansiz
Sol: 3AA 857 537 3Q7, Fiyati 107,10 €
Sag: 3AA 857 538 3Q7, Fiyati 107,10 €
Serit degistirme Asistanli
Sol: 3AA 857 537 A 3Q7, Fiyati 107,10 €
Sag: 3AA 857 538 A 3Q7, Fiyati 107,10 €
10€ verir folyo kaplatirim![]()
214€O zaman ufak dilini siki tut isira bilirsin
Serit degistirme Asistansiz
Sol: 3AA 857 537 3Q7, Fiyati 107,10 €
Sag: 3AA 857 538 3Q7, Fiyati 107,10 €
Serit degistirme Asistanli
Sol: 3AA 857 537 A 3Q7, Fiyati 107,10 €
Sag: 3AA 857 538 A 3Q7, Fiyati 107,10 €
10€ verir folyo kaplatirim![]()
Konu Y_o_L_c_U_38 tarafından (24 10 2012 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.