Sabah 7 de isten cikiyorum,biraz uyuduktan sonra gelirim,su saat diyemem ama insallah gelcem gerekirse hic uyumadan gelirim,handy nummer vereyim,bana cagri at Yasin ne olur ne olmaz,PM den falan anlamam 0151 474 58140.
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Abi iyi aksamlar,Ya arkadaslar konu kaydirilmis,daha yeni buldum.Normalde kurz arbeit yapacaktim bu hafta sonu,ama iki tane krank olunca sildiler,simdi gececi calisiyorum.Yarin bir kac saat uyuyup gelecegim,ne de olsa söz verdik bir kere.Verilen adres te hausnummer yazmiyor.
Hausnummer yok dedigim gibi Josef-Bautz-Straße ye geldiginde orada düz gittiginde Hundeverein SV OG var oraya sapiyorsun (isaret var zaten !) Futbol sahasida var bos bir alan oraya ineceksin. Sen kac gibi geleceksin Veysel abi ?
Abi iyi aksamlar,Ya arkadaslar konu kaydirilmis,daha yeni buldum.Normalde kurz arbeit yapacaktim bu hafta sonu,ama iki tane krank olunca sildiler,simdi gececi calisiyorum.Yarin bir kac saat uyuyup gelecegim,ne de olsa söz verdik bir kere.Verilen adres te hausnummer yazmiyor.
Hausnummer yok dedigim gibi Josef-Bautz-Straße ye geldiginde orada düz gittiginde Hundeverein SV OG var oraya sapiyorsun (isaret var zaten !) Futbol sahasida var bos bir alan oraya ineceksin. Sen kac gibi geleceksin Veysel abi ?
Sabah 7 de isten cikiyorum,biraz uyuduktan sonra gelirim,su saat diyemem ama insallah gelcem gerekirse hic uyumadan gelirim,handy nummer vereyim,bana cagri at Yasin ne olur ne olmaz,PM den falan anlamam 0151 474 58140.
Numarani kayit ediyorum abicim, sana cagri atacagim. Abi 12:00 da gelmeye calis mutlaka yat uyu dinlen, ben daha havalimanina gidecegim, Sevket abi ve Burak abi ile bulusup Dursun abi ile Metin abi ile karsilasacam ancak 12:00 Bahcede oluruzSabah 7 de isten cikiyorum,biraz uyuduktan sonra gelirim,su saat diyemem ama insallah gelcem gerekirse hic uyumadan gelirim,handy nummer vereyim,bana cagri at Yasin ne olur ne olmaz,PM den falan anlamam 0151 474 58140.![]()
Numarani kayit ediyorum abicim, sana cagri atacagim. Abi 12:00 da gelmeye calis mutlaka yat uyu dinlen, ben daha havalimanina gidecegim, Sevket abi ve Burak abi ile bulusup Dursun abi ile Metin abi ile karsilasacam ancak 12:00 Bahcede oluruzSabah 7 de isten cikiyorum,biraz uyuduktan sonra gelirim,su saat diyemem ama insallah gelcem gerekirse hic uyumadan gelirim,handy nummer vereyim,bana cagri at Yasin ne olur ne olmaz,PM den falan anlamam 0151 474 58140.![]()
Selam arkadaslar,
R-Line yikandi. Insallah yagmur yagmaz...
Yagacak olursa saglik olsun....
Neyse ben gliyorum.
Takimlari getireyimi??
yani lehim makinasi ve Kapilarin ic dekorunu sökmek icin?
bir kac saate görüsmek üzere.
yasin kac gibi geleyim?
selam
Selam arkadaslar,
R-Line yikandi. Insallah yagmur yagmaz...
Yagacak olursa saglik olsun....
Neyse ben gliyorum.
Takimlari getireyimi??
yani lehim makinasi ve Kapilarin ic dekorunu sökmek icin?
bir kac saate görüsmek üzere.
yasin kac gibi geleyim?
selam
Sevket abi,
Seni ariyorum ama ulasamuyoeum Telefonu kapali cünkü. Beni bir aramisin abicim ?
Bu arada Saat 10:30 dan önce burada olabilirsen süper olur. Havalimanina gidecez beraber ondan.
Beni ara lütfen. 10:30 da hAvalimanina gidecez.
Sevket abi,
Seni ariyorum ama ulasamuyoeum Telefonu kapali cünkü. Beni bir aramisin abicim ?
Bu arada Saat 10:30 dan önce burada olabilirsen süper olur. Havalimanina gidecez beraber ondan.
Sevket abi,
Sevket abi,
Yasin kac kisi oluyoruz?
Var mi bir rakam?
Buara ben lehim makinami ve ic kapi dekoru sökmek icin aletleri getiriyorum.
eger kablo felan lehimlenecekse ve ona göre baglantilari birilerinde varsa getirsin.
ben baktim, malesef kalmamis...
Selamlar
Bir kac saate görüsmek üzere
Yasin kac kisi oluyoruz?
Var mi bir rakam?
eger kablo felan lehimlenecekse ve ona göre baglantilari birilerinde varsa getirsin.
Selamlar
Hadi bakalım Avrupa'lı Passat severler gösterin kendinizi.....
Yarın hem Avrupa hem Detailing buluşması var![]()
Yarin katilanlar;Yasin kac kisi oluyoruz?
Var mi bir rakam?
Selamlar
- Veysel - Veysel abi
- Y_o_L_c_U_38 - Dursun abi
- mighty82 - Sevket abi
- bntar - Burak abi
- falke_06 - Metin abi
- VW_Passat - Ben deniz
Yani toplam 6 araciz ve yaklasik 10 kisiyiz.
Yarin katilanlar;Yasin kac kisi oluyoruz?
Var mi bir rakam?
Selamlar
- Veysel - Veysel abi
- Y_o_L_c_U_38 - Dursun abi
- mighty82 - Sevket abi
- bntar - Burak abi
- falke_06 - Metin abi
- VW_Passat - Ben deniz
Yani toplam 6 araciz ve yaklasik 10 kisiyiz.
Ankara buluşmasıyla detailing buluşması aynı mı farklı mı yahu ?
Oh oh maşallah![]()
Hay maşallah şöyle bizede yakın olsada bu buluşmalar katılsak keske ama ne yazıkkı yakın değillerfotolara bakıp yetineceğiz artık ne yapalım
![]()
Hay maşallah şöyle bizede yakın olsada bu buluşmalar katılsak keske ama ne yazıkkı yakın değillerfotolara bakıp yetineceğiz artık ne yapalım
![]()
Abi ben her bulusmaya katildim, katilamaya da calisiyorum, Istanbul bulusmasina katildim gecen sene, her sene Ege de bulusuyoz, Macaristan da bulustuk, Avrupa bulusmasi standart oldu zatenHay maşallah şöyle bizede yakın olsada bu buluşmalar katılsak keske ama ne yazıkkı yakın değillerfotolara bakıp yetineceğiz artık ne yapalım
![]()
. Yani insanin icinde oldumu, sevgi saygi oldumu oluyor.
Abi ben her bulusmaya katildim, katilamaya da calisiyorum, Istanbul bulusmasina katildim gecen sene, her sene Ege de bulusuyoz, Macaristan da bulustuk, Avrupa bulusmasi standart oldu zatenHay maşallah şöyle bizede yakın olsada bu buluşmalar katılsak keske ama ne yazıkkı yakın değillerfotolara bakıp yetineceğiz artık ne yapalım
![]()
![]()
![]()
Yasinim işler olduğu için yerimden kıpırdayamıyorum malesef her an diken üstünde oluyor insan dükkan bi yerden kamyon kepçe bi yerden gitmeye kalksam bile yarı yoldan geri dönebilirimAbi ben her bulusmaya katildim, katilamaya da calisiyorum, Istanbul bulusmasina katildim gecen sene, her sene Ege de bulusuyoz, Macaristan da bulustuk, Avrupa bulusmasi standart oldu zaten. Yani insanin icinde oldumu, sevgi saygi oldumu oluyor.
şu ankara buluşması pazartesi olsaydı aksaraya gidecem ordanda ankaraya uğrardım biraz gezi niyetinde ama kısmet değilmiş
Yasinim işler olduğu için yerimden kıpırdayamıyorum malesef her an diken üstünde oluyor insan dükkan bi yerden kamyon kepçe bi yerden gitmeye kalksam bile yarı yoldan geri dönebilirimAbi ben her bulusmaya katildim, katilamaya da calisiyorum, Istanbul bulusmasina katildim gecen sene, her sene Ege de bulusuyoz, Macaristan da bulustuk, Avrupa bulusmasi standart oldu zaten. Yani insanin icinde oldumu, sevgi saygi oldumu oluyor.
şu ankara buluşması pazartesi olsaydı aksaraya gidecem ordanda ankaraya uğrardım biraz gezi niyetinde ama kısmet değilmiş
selam arkadaslar,
ya allah ya bismillah diyerek passat avrupa bulusmasina cikiyorum.
Mesafe 248km, 2h, 38min, GPS Tracking aktive
Selamlar saygilar
selam arkadaslar,
ya allah ya bismillah diyerek passat avrupa bulusmasina cikiyorum.
Mesafe 248km, 2h, 38min, GPS Tracking aktive
Selamlar saygilar
Ben de bindim uçağa simdi. Herhalde 15-20 Dakika'ya kalkarız.
Vallahi süpersiniz. haberlerinizi ve fotoları 4 gözle bekliyorum![]()
Bulusma devam ediyor....
Evet arkadaslar,
Super bulusma devam ediyor.
Suanda "tas'dan" ayran iciyom.... Hemso anladin demi.
Buarada türkiyedeki passatci arkadaslarla bir telko yaptik süperdi
Selamlar saygilar.
Ps:
Gps ile gitiyim yolu cektim
https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=210571127226872849727.0004cc05ce3f77 c441ff1
GPS Bilgiler:
Name: Stg-hu
Activity type: -
Description: -
Total distance: 260.61 km (161.9 mi)
Total time: 3:57:46
Moving time: 3:28:39
Average speed: 65.76 km/h (40.9 mi/h)
Average moving speed: 74.94 km/h (46.6 mi/h)
Max speed: 210.27 km/h (130.7 mi/h)
Average pace: 0.91 min/km (1.5 min/mi)
Average moving pace: 0.80 min/km (1.3 min/mi)
Fastest pace: 0.29 min/km (0.5 min/mile)
Max elevation: 391 m (1282 ft)
Min elevation: 135 m (441 ft)
Elevation gain: 1216 m (3988 ft)
Max grade: 10 %
Min grade: -12 %
Recorded: 14/10/2012 07:06
Konu mighty82 tarafından (14 10 2012 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
Evet arkadaslar,
Super bulusma devam ediyor.
Suanda "tas'dan" ayran iciyom.... Hemso anladin demi.
Buarada türkiyedeki passatci arkadaslarla bir telko yaptik süperdi
Selamlar saygilar.
Ps:
Gps ile gitiyim yolu cektim
https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=210571127226872849727.0004cc05ce3f77 c441ff1
GPS Bilgiler:
Name: Stg-hu
Activity type: -
Description: -
Total distance: 260.61 km (161.9 mi)
Total time: 3:57:46
Moving time: 3:28:39
Average speed: 65.76 km/h (40.9 mi/h)
Average moving speed: 74.94 km/h (46.6 mi/h)
Max speed: 210.27 km/h (130.7 mi/h)
Average pace: 0.91 min/km (1.5 min/mi)
Average moving pace: 0.80 min/km (1.3 min/mi)
Fastest pace: 0.29 min/km (0.5 min/mile)
Max elevation: 391 m (1282 ft)
Min elevation: 135 m (441 ft)
Elevation gain: 1216 m (3988 ft)
Max grade: 10 %
Min grade: -12 %
Recorded: 14/10/2012 07:06
Ayağınız Almanyadan iyi o zaman sizin beyler![]()
Osmannabi atla gel buraya gelirken Semsiyenide getir![]()
Şu an dükandaım eleman yok hahah siz atlayın gelin birer yorgunluk için kahveli bira ısmarlayım size![]()
Şu an dükandaım eleman yok hahah siz atlayın gelin birer yorgunluk için kahveli bira ısmarlayım size![]()