On numara olmuş Sercan.Benim arabanın da hali içler acısı 1 haftadır yağmur yağıyor..
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
On numara olmuş Sercan.Benim arabanın da hali içler acısı 1 haftadır yağmur yağıyor..
Far deyince(stop) Sercan bi an kopuyor![]()
Berat çıtalar hayırlı olsun. Artık bol bol temizlik ister o çıtalar yoksa kirli kirli olmaz![]()
Berat çıtalar hayırlı olsun. Artık bol bol temizlik ister o çıtalar yoksa kirli kirli olmaz![]()
Turhan Abicim, artık lambaları falan bırak aracı B8'e çevirmeye bak da VW biraz feyz alsın, düzgün birşeyler çıkartsın
Güle güle kullan abi plaka aydınlatmalarını![]()
Turhan Abicim, artık lambaları falan bırak aracı B8'e çevirmeye bak da VW biraz feyz alsın, düzgün birşeyler çıkartsın
Güle güle kullan abi plaka aydınlatmalarını![]()
Büyük Beyaz da bu sabah yıkandı, hem de saat 08:00'den 09:30'a kadar!
İç-Dış Komple, oto yıkamacıya hiçkimse gelmemişti daha, ilk ve sadece benim CC alındı yıkamaya. Araç temiz olmayınca içim burkuluyor ama yıkanmış, temizlenmiş, kurulanmış ve silinmiş olduğunda, güneşde İspanyol malı USTURA gibi parladığında işte o zaman, tam o zaman sevinçten dörtköşe oluyorum.
1600 km'yi devirdim bugün.
![]()
Konu Taner Göde tarafından (13 10 2012 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir.
Büyük Beyaz da bu sabah yıkandı, hem de saat 08:00'den 09:30'a kadar!
İç-Dış Komple, oto yıkamacıya hiçkimse gelmemişti daha, ilk ve sadece benim CC alındı yıkamaya. Araç temiz olmayınca içim burkuluyor ama yıkanmış, temizlenmiş, kurulanmış ve silinmiş olduğunda, güneşde İspanyol malı USTURA gibi parladığında işte o zaman, tam o zaman sevinçten dörtköşe oluyorum.
1600 km'yi devirdim bugün.
![]()
Maşallah abi![]()
Allah nazarlardan saklasın.
Ismail abi masallah Seat daha sofor gibi ve Passat dan daha bakimli gibi duruyor.
Hayirli olsun da niye degistirdin bunlari ?
Ismail abi masallah Seat daha sofor gibi ve Passat dan daha bakimli gibi duruyor.
Camlardaki filme bak sen.....vay vay vayyyyy![]()
İsmail abi filmler dikkatimi cekti benimde masallah en koyusu herhalde![]()
jant facia ..şaka yapıyorsun sanırım![]()
sercan sana geçmiş olsun masallah araç on numara olmus dostum
ismail abi senin yanlarda hayırlı olsun güle güle kullan
bende bugun arabayı aldık ele cızık vs kalmadı güzel bir şekilde glazesi çekildi 105 205 80 glaze olarak ama wax atmaya vakit kalmadı araç harika oldu yarında wax ı atılacak resımler yarın gelecek ınsallah![]()
sercan sana geçmiş olsun masallah araç on numara olmus dostum
bende bugun arabayı aldık ele cızık vs kalmadı güzel bir şekilde glazesi çekildi 105 205 80 glaze olarak ama wax atmaya vakit kalmadı araç harika oldu yarında wax ı atılacak resımler yarın gelecek ınsallah![]()
Sağolasın Gözümsercan sana geçmiş olsun masallah araç on numara olmus dostum
![]()
Sağolasın Gözümsercan sana geçmiş olsun masallah araç on numara olmus dostum
![]()