Ben bunu sevmiyorum iste, ondan diyorum ya Politika bir ucu b*klu degnektir diye. Clinton geliyor söyle böyle söz veriyor Türkiye ye yüzsüzce ve ardindan numaralar ceviriyorlar. Gercekten böyle seyler okuyunca sinirim bozuluyor.
Kücücük Israil bile tüm Dünya ya kafa tutabiliyorsa demekki biz insanlara yaziklar olsun ! Zaten IRAN ve Suriye den sonra Türkiye ye karistirmak istiyorlar, alin simdiden basladilar bile zaten. Birlik ve beraberligimiz yok Politikacilarimiz dahil dir.
Biri su kanunu cikaralim diyor, MHP hayir der CHP de yillardir yaptigi seyi yapip Anayasa Mahkemesine gider. Cözüm Anayasa mahkemesimidir ??? Daha cok yazacak seyler var ama is siyasiye dogru gidiyor.
Özellikle M. Ali Birandi n Haberi ve Haberi yayinlandigi Kanal a bakmiyorum, nedeni ise yalan asli olmayan sacma sapan Haber verdigi icin. Özellikle FLASH TV de bir haber spikeri var bu adam kesin bu ülkeye düsman olarak oturtmuslar oraya. Bir günde 2 falso verdi acikcasi

. Medya da cok kiskirtiyor herseyi.
Bakin günümüzden bir örnek;
Almanya da ne anayasaya giden parti var nede sürekli Zamlari hatirlatan TV Kanalimiz var onun icin Almanya da uyuyoruz biz