Parayı makine kaptı öğleden sonra gelir![]()
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
İsteyenler
srcn09-250ml
MerceniesPassat -250 ml
BeratYILDIZ - 250ml
losing - 250 ml
erdozdemir - 250ml
estelya - 250 ml
HalilM - 250 ml
PasSuAT - 250 ml
Toplam : 2.000ml - 2LT
ÖDEMESİ YAPANLAR :
srcn09 +
erdozdemir +
BeratYILDIZ +
losing +
Halil M +
İsteyenler
srcn09-250ml
MerceniesPassat -250 ml
BeratYILDIZ - 250ml
losing - 250 ml
erdozdemir - 250ml
estelya - 250 ml
HalilM - 250 ml
PasSuAT - 250 ml
ÖDEMESİ YAPANLAR :
srcn09 +
erdozdemir +
BeratYILDIZ +
losing +
Halil M +
Parayı makine kaptı öğleden sonra gelir![]()
İsteyenler
+srcn09-250ml
+MerceniesPassat -250 ml
+BeratYILDIZ - 250ml
+HalilM - 250 ml
losing - 250 ml
erdozdemir - 250ml
estelya - 250 ml
PasSuAT - 250 ml
ÖDEMESİ YAPANLAR :
srcn09 +
erdozdemir +
BeratYILDIZ +
losing +
Halil M +
Beklenilenler :
PasSuAT
estelya
MerceniesPassat
Kargosu Gönderilenler :
MerceniesPassat +
BeratYILDIZ +
Halil M +
İsteyenler
+srcn09-250ml
+MerceniesPassat -250 ml
+BeratYILDIZ - 250ml
+HalilM - 250 ml
losing - 250 ml
erdozdemir - 250ml
estelya - 250 ml
PasSuAT - 250 ml
ÖDEMESİ YAPANLAR :
srcn09 +
erdozdemir +
BeratYILDIZ +
losing +
Halil M +
Beklenilenler :
PasSuAT
estelya
MerceniesPassat
Kargosu Gönderilenler :
MerceniesPassat +
BeratYILDIZ +
Halil M +
Kargoyu verdin mi Sercan ? Takip no'su falan var mı?
Bu sıvı ürünler ile Erdem Boya kendi kargoluycak ben ürünler ile kargoya gittim hiç bir kargocu kabul etmedi ordan çıkıp Erdem BOya'ya gitmek zorunda kaldım sağolsun hemen yardımcı oldu ben güzelcene paketler koliye koyarım yollarım dedi içine eşnation koymasını rica ettim sağolsun kırmadı bakalım hediye ne gelicek![]()
Takip no'su göndericek banaAncak Killerin ki elimde dilerseniz verebilirim faturalar karşımda up uzun bir sayfa
![]()
Bu sıvı ürünler ile Erdem Boya kendi kargoluycak ben ürünler ile kargoya gittim hiç bir kargocu kabul etmedi ordan çıkıp Erdem BOya'ya gitmek zorunda kaldım sağolsun hemen yardımcı oldu ben güzelcene paketler koliye koyarım yollarım dedi içine eşnation koymasını rica ettim sağolsun kırmadı bakalım hediye ne gelicek![]()
Takip no'su göndericek banaAncak Killerin ki elimde dilerseniz verebilirim faturalar karşımda up uzun bir sayfa
![]()
Killerin ki hangi kargo![]()
Hepsine mi gecerli oldu sercan o ??? Cok sevindim valla millet bos yere dunya para odememis oldu iste bende dahil buarada gecen ebaydan aldigim urunun birisi cinden geldi odenen kargo 4$ anlamiyorum bu tr yi yaaaYurt içi kargo , Şuayip abi sayesinde %25 indirim uygulandıYOksa uygulanmasa bayağı uçuk fiyatlar ile karşılaşıcaktık şimdi istanbul içi 3.60 TL , istanbul dışı 6-7 TL arası bir fiyata gönderim yapıldı
ALİZE ASLANI
Hepsine mi gecerli oldu sercan o ??? Cok sevindim valla millet bos yere dunya para odememis oldu iste bende dahil buarada gecen ebaydan aldigim urunun birisi cinden geldi odenen kargo 4$ anlamiyorum bu tr yi yaaaYurt içi kargo , Şuayip abi sayesinde %25 indirim uygulandıYOksa uygulanmasa bayağı uçuk fiyatlar ile karşılaşıcaktık şimdi istanbul içi 3.60 TL , istanbul dışı 6-7 TL arası bir fiyata gönderim yapıldı
ALİZE ASLANI
Şuayip hocam sağol çok teşekkürler en azından hepimize faydası oldu.
Şuayip hocam sağol çok teşekkürler en azından hepimize faydası oldu.
İsteyenler
+srcn09-250ml
+MerceniesPassat -250 ml
+BeratYILDIZ - 250ml
+HalilM - 250 ml
losing - 250 ml
erdozdemir - 250ml
estelya - 250 ml
PasSuAT - 250 ml
ÖDEMESİ YAPANLAR :
srcn09 +
erdozdemir +
BeratYILDIZ +
losing +
Halil M +
Beklenilenler :
PasSuAT
estelya
Kargosu Gönderilenler :
MerceniesPassat +
BeratYILDIZ +
Halil M +
İsteyenler
+srcn09-250ml
+MerceniesPassat -250 ml
+BeratYILDIZ - 250ml
+HalilM - 250 ml
losing - 250 ml
erdozdemir - 250ml
estelya - 250 ml
PasSuAT - 250 ml
ÖDEMESİ YAPANLAR :
srcn09 +
erdozdemir +
BeratYILDIZ +
losing +
Halil M +
Beklenilenler :
PasSuAT
estelya
Kargosu Gönderilenler :
MerceniesPassat +
BeratYILDIZ +
Halil M +
Sercan Lastik parlatıcımı alıyoruz.39 b nin 250 gr paketi var mı?
Edit: Kaçırmışım bu partiyi![]()
Konu eraksoy tarafından (23 07 2012 Saat 17:29 ) değiştirilmiştir.
Sercan Lastik parlatıcımı alıyoruz.39 b nin 250 gr paketi var mı?
Edit: Kaçırmışım bu partiyi![]()
Aynen abi benim paketim bitti giremedim yurt içi kargo uygulamasına baktım senin mesajı gördüm dün atmıştın hemen kadına söyledim hepsinde geçerli oldu %25 indirim uyguladıHepsine mi gecerli oldu sercan o ??? Cok sevindim valla millet bos yere dunya para odememis oldu iste bende dahil buarada gecen ebaydan aldigim urunun birisi cinden geldi odenen kargo 4$ anlamiyorum bu tr yi yaaa
ALİZE ASLANI![]()
Aynen abi benim paketim bitti giremedim yurt içi kargo uygulamasına baktım senin mesajı gördüm dün atmıştın hemen kadına söyledim hepsinde geçerli oldu %25 indirim uyguladıHepsine mi gecerli oldu sercan o ??? Cok sevindim valla millet bos yere dunya para odememis oldu iste bende dahil buarada gecen ebaydan aldigim urunun birisi cinden geldi odenen kargo 4$ anlamiyorum bu tr yi yaaa
ALİZE ASLANI![]()
Sercan bugun geldi kargo ama sadece kil vardı.
İsteyenler
+srcn09-250ml
+MerceniesPassat -250 ml
+BeratYILDIZ - 250ml
+HalilM - 250 ml
losing - 250 ml
erdozdemir - 250ml
estelya - 250 ml
PasSuAT - 250 ml
ÖDEMESİ YAPANLAR :
srcn09 +
erdozdemir +
BeratYILDIZ +
losing +
Halil M +
Beklenilenler :
PasSuAT
Kargosu Gönderilenler :
MerceniesPassat +
BeratYILDIZ +
Halil M +
İsteyenler
+srcn09-250ml
+MerceniesPassat -250 ml
+BeratYILDIZ - 250ml
+HalilM - 250 ml
losing - 250 ml
erdozdemir - 250ml
estelya - 250 ml
PasSuAT - 250 ml
ÖDEMESİ YAPANLAR :
srcn09 +
erdozdemir +
BeratYILDIZ +
losing +
Halil M +
Beklenilenler :
PasSuAT
Kargosu Gönderilenler :
MerceniesPassat +
BeratYILDIZ +
Halil M +
İsteyenler
+srcn09-250ml
+MerceniesPassat -250 ml
+BeratYILDIZ - 250ml
+HalilM - 250 ml
+erdozdemir - 250ml
losing - 250 ml
estelya - 250 ml
PasSuAT - 250 ml
ÖDEMESİ YAPANLAR :
srcn09 +
erdozdemir +
BeratYILDIZ +
losing +
Halil M +
Ödemesi Beklenilenler :
PasSuAT
Teslimatı yapılanlar :
MerceniesPassat +
BeratYILDIZ +
Halil M +
erdozdemir +
İsteyenler
+srcn09-250ml
+MerceniesPassat -250 ml
+BeratYILDIZ - 250ml
+HalilM - 250 ml
+erdozdemir - 250ml
losing - 250 ml
estelya - 250 ml
PasSuAT - 250 ml
ÖDEMESİ YAPANLAR :
srcn09 +
erdozdemir +
BeratYILDIZ +
losing +
Halil M +
Ödemesi Beklenilenler :
PasSuAT
Teslimatı yapılanlar :
MerceniesPassat +
BeratYILDIZ +
Halil M +
erdozdemir +
Ya ben torpido ve göstergelerin çok toz toplamasından şikayetciyim. Tozları uzak tutacak, uygulanan sathı koruyacak ve albeni sağlayacak bir ürün var mıdır tavsiye edebileceğiniz? Ayrıca malum bizim direksiyonların deri kaplaması pek bir narin. Ne ile koruyabiliriz bu kısımları?
Ya ben torpido ve göstergelerin çok toz toplamasından şikayetciyim. Tozları uzak tutacak, uygulanan sathı koruyacak ve albeni sağlayacak bir ürün var mıdır tavsiye edebileceğiniz? Ayrıca malum bizim direksiyonların deri kaplaması pek bir narin. Ne ile koruyabiliriz bu kısımları?
İç plastik kısım için Plak2 kullanıyoruz abi direksiyona birşey sürmemek en iyisiYa ben torpido ve göstergelerin çok toz toplamasından şikayetciyim. Tozları uzak tutacak, uygulanan sathı koruyacak ve albeni sağlayacak bir ürün var mıdır tavsiye edebileceğiniz? Ayrıca malum bizim direksiyonların deri kaplaması pek bir narin. Ne ile koruyabiliriz bu kısımları?![]()
İç plastik kısım için Plak2 kullanıyoruz abi direksiyona birşey sürmemek en iyisiYa ben torpido ve göstergelerin çok toz toplamasından şikayetciyim. Tozları uzak tutacak, uygulanan sathı koruyacak ve albeni sağlayacak bir ürün var mıdır tavsiye edebileceğiniz? Ayrıca malum bizim direksiyonların deri kaplaması pek bir narin. Ne ile koruyabiliriz bu kısımları?![]()
Plak2 belirttiğim beklentilerimi karşılıyor mu? Fiyatı nedir?
ATAS**PLAK2R**ANTİSTATİK TORPİDO CİLASI-DERİ VİNİL PLASTİK İÇİN*750ML: ürün satış, İstanbul'daki fiyatı
bundan iyisini görmedik şimdiye kadar abi
ATAS**PLAK2R**ANTİSTATİK TORPİDO CİLASI-DERİ VİNİL PLASTİK İÇİN*750ML: ürün satış, İstanbul'daki fiyatı
bundan iyisini görmedik şimdiye kadar abi
Bide bunu biraz sulandırın ben yaklaşık %50 oranında sulandırıyorum daha iyi oluyor desemATAS**PLAK2R**ANTİSTATİK TORPİDO CİLASI-DERİ VİNİL PLASTİK İÇİN*750ML: ürün satış, İstanbul'daki fiyatı
bundan iyisini görmedik şimdiye kadar abi![]()
Bide bunu biraz sulandırın ben yaklaşık %50 oranında sulandırıyorum daha iyi oluyor desemATAS**PLAK2R**ANTİSTATİK TORPİDO CİLASI-DERİ VİNİL PLASTİK İÇİN*750ML: ürün satış, İstanbul'daki fiyatı
bundan iyisini görmedik şimdiye kadar abi![]()
Parlatmadan dogal gorunumunu koruyarak tozlanmayi onleyici ve gunes isigindan koruyacak bir urun var mi?
Parlatmadan dogal gorunumunu koruyarak tozlanmayi onleyici ve gunes isigindan koruyacak bir urun var mi?