Razaman Bayramı 2012 Balıkesir Yolculuğu

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    srcn09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

18 Temmuz sabah 6 sularında İstanbul'dan hareket ettik yolların bu denli kalabalık oluağını tahmin etmiyorduk ben gayet otobandan 120-130 arası giderken babam ibbtrafikten bak bakalım trafik nasıl dedi ve gözlerime inanamadım trafik berbat görünüyordu inanamadım ve radyo trafiği açtık bas bas bağrıyorlar otobana sakın girmeyin gece 12 de yola çıkmışlar sabah 7 de anca İzmit'e varmışlar biz köprüden geçerken hemen gönüllü muhabir yol tarifinde bulundu ve dinleyen herkesi oraya yönlendirdi evet yol 150-200 km kadar uzuyordu ama en azından trafiğe hiç girmeden gidicektik , Şile-Ağva-Kandıra-İzmit şeklinde bir rota çizdiler ve bende o yolu izledim çok rahat bir şekilde geldik Ağvada konvoy oluşmaya başlamıştı ancak akıyordu tek gidiş geliş olduğu için yaklaşık 3-5 km uzunluğunda konvoy da gittik sanırım pek arkasını göremiyordum , Radyo trafik gerçekten çok güzel bir iş çıkarıyor ve bende destekliyorum yollarda durumu paylaşıyorum anlık bilgilerde bulunuyorum çok güzel bir hareket gerçekten insanlara çok yardımcı olunuyor

1 sene Şile'de okudum ancak Ağva'ya hiç gitmedim Ağva yolu harikaydı her yer yemyeşil ormanlık camı açtık hızı sabitledik öyle gittik çok keyif aldım çok virajlı ama passat ile o virajları hissetmiyorsunuz ehliyetimi aldığımdan beri bu kadar keyifli bir yolculuk yapmamıştım

Kandıra üzerinden İzmit'e ordan Yalova- Bursa-Balıkesir şeklinde Balıkesir'e vardık ancak sanıldığı gibi trafik sadece İstanbul-İzmit arasında değil tüm TÜrkiye sanki trafiğe esir gibi Balıkesir'e kadar trafikte gittik diyebiliriz yoğun akıcı yer yer durağan bir trafik vardı üstüne KAracabey 'de kaza olmuştu bayağı sıkışıktı yollar Yalova'ya kadar İstanbul trafiği devam ediyordu zaten Bursa 'dan sonra diğer illerden gelen insanlar eklendi trafiğe ve 15 km 'yi 2 saatte aldık ben kafayı yiyordum emniyet şeridinden gidenler ile ufak bir tartışmamız oldu hatta ben yolu kapatıyordum geçmesinler diye biri solumdan kırıp sağıma geçmeye çalıştı geçemedi tekrar arkamdan emniyet şeridine girdi bu sefer sürtüne sürtüne geçiyor sanki aynaya baktım tepem attı camı açmış bir de küfür ediyor aynaya vurup kaçtı birden direksiyonu sağa kırıp vitesi boşa attım etrafta ki herkes benden korku sanırım araba ana yolda çapraz duruyordu Şunu anladım hiç kimseye karışmamak lazım ne yaparlarsa yapsınlar herkes böyle dedikçe bu şerefsizler hiç bir zaman değişmiycek çünkü POLİS 'ler hiç birşey yapmıyor gerçekten yolda kaza olmuş çekmişler kenara uyuyorlar o manzarayı gördükten sonra söyliycek hiç birşey bulamadım gelip trafiğin akışını sağlamak varken orda uyumak yorumsuz...

Yaklaşık 9.30 saatte Balıkesir'e vardık ama pestilim çıktı son 1 saatini babam kullandı zaten

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Bursa-Karacabey yolu

Passat Turkiye

Passat Turkiye

söyliycek hiç birşey yok plakayı çektim ee ne işime yarıycak ?

Passat Turkiye

ve sonunda varış o kadar trafiğe rağmen ortalama tüketim gayet iyi

Passat Turkiye

270 km 'lik yolu 480 km 'de almak da ayrı mesele

Passat Turkiye

Bayramın 1.günü Taner Abi ile telefonda bayramlaşırken çekmiştim hatta Taner abii şimdi karşımdan VW 'nin tırı geçiyor demiştim hemen yakaladım

Passat Turkiye

Hemen yola çıktık amcamla tırın peşinden yollara

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Balıkesir 'de çektiğim bir kaç kare

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Bayramın 3.günü dönüş yolculuğu için sabah 06.30 'da yola çıktık bu sefer Çanakkale üzerinden gitme kararı aldık hem Tekirdağ da köfte yeriz dedik ama bu seferde 9.30 saat sürdü

sabah 5 de kalkıp arabayı güzelcene yıkadım ve yola hazır bir şekle geldi

Altınoluk 'da çektiğim bir kare fırında mola verdik

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Kaz Dağlarına tırmanış başladı babaannem yolda yemek için birşeyler hazırlamıştı fırından da aldıklarımızı bu manzarar eşliğinde yedik masamız bagaj kapağı masa bezimiz Uber fotoğrafını çekmeyi unuttum

Passat Turkiye

Kameraman Sonay Amca

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

CC 'ye yetişeyim diye bayağı bir bastım fotoğraflardan anladığım kadarıyla bayağı sarsmışım arabayı

Sağlam basıyordu ama öyle gözden kaybolamıyor peşini bırakmadım

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Tekirdağ giriş

Passat Turkiye

Tekirdağ girdik köfte yedikten sonra bende pil bitti babama devrettim

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

ve 3.30 gibi eve vardık

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    18 Temmuz sabah 6 sularında İstanbul'dan hareket ettik yolların bu denli kalabalık oluağını tahmin etmiyorduk ben gayet otobandan 120-130 arası giderken babam ibbtrafikten bak bakalım trafik nasıl dedi ve gözlerime inanamadım trafik berbat görünüyordu inanamadım ve radyo trafiği açtık bas bas bağrıyorlar otobana sakın girmeyin gece 12 de yola çıkmışlar sabah 7 de anca İzmit'e varmışlar biz köprüden geçerken hemen gönüllü muhabir yol tarifinde bulundu ve dinleyen herkesi oraya yönlendirdi evet yol 150-200 km kadar uzuyordu ama en azından trafiğe hiç girmeden gidicektik , Şile-Ağva-Kandıra-İzmit şeklinde bir rota çizdiler ve bende o yolu izledim çok rahat bir şekilde geldik Ağvada konvoy oluşmaya başlamıştı ancak akıyordu tek gidiş geliş olduğu için yaklaşık 3-5 km uzunluğunda konvoy da gittik sanırım pek arkasını göremiyordum , Radyo trafik gerçekten çok güzel bir iş çıkarıyor ve bende destekliyorum yollarda durumu paylaşıyorum anlık bilgilerde bulunuyorum çok güzel bir hareket gerçekten insanlara çok yardımcı olunuyor

1 sene Şile'de okudum ancak Ağva'ya hiç gitmedim Ağva yolu harikaydı her yer yemyeşil ormanlık camı açtık hızı sabitledik öyle gittik çok keyif aldım çok virajlı ama passat ile o virajları hissetmiyorsunuz ehliyetimi aldığımdan beri bu kadar keyifli bir yolculuk yapmamıştım

Kandıra üzerinden İzmit'e ordan Yalova- Bursa-Balıkesir şeklinde Balıkesir'e vardık ancak sanıldığı gibi trafik sadece İstanbul-İzmit arasında değil tüm TÜrkiye sanki trafiğe esir gibi Balıkesir'e kadar trafikte gittik diyebiliriz yoğun akıcı yer yer durağan bir trafik vardı üstüne KAracabey 'de kaza olmuştu bayağı sıkışıktı yollar Yalova'ya kadar İstanbul trafiği devam ediyordu zaten Bursa 'dan sonra diğer illerden gelen insanlar eklendi trafiğe ve 15 km 'yi 2 saatte aldık ben kafayı yiyordum emniyet şeridinden gidenler ile ufak bir tartışmamız oldu hatta ben yolu kapatıyordum geçmesinler diye biri solumdan kırıp sağıma geçmeye çalıştı geçemedi tekrar arkamdan emniyet şeridine girdi bu sefer sürtüne sürtüne geçiyor sanki aynaya baktım tepem attı camı açmış bir de küfür ediyor aynaya vurup kaçtı birden direksiyonu sağa kırıp vitesi boşa attım etrafta ki herkes benden korku sanırım araba ana yolda çapraz duruyordu Şunu anladım hiç kimseye karışmamak lazım ne yaparlarsa yapsınlar herkes böyle dedikçe bu şerefsizler hiç bir zaman değişmiycek çünkü POLİS 'ler hiç birşey yapmıyor gerçekten yolda kaza olmuş çekmişler kenara uyuyorlar o manzarayı gördükten sonra söyliycek hiç birşey bulamadım gelip trafiğin akışını sağlamak varken orda uyumak yorumsuz...

Yaklaşık 9.30 saatte Balıkesir'e vardık ama pestilim çıktı son 1 saatini babam kullandı zaten

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Bursa-Karacabey yolu

Passat Turkiye

Passat Turkiye

söyliycek hiç birşey yok plakayı çektim ee ne işime yarıycak ?

Passat Turkiye

ve sonunda varış o kadar trafiğe rağmen ortalama tüketim gayet iyi

Passat Turkiye

270 km 'lik yolu 480 km 'de almak da ayrı mesele

Passat Turkiye

Bayramın 1.günü Taner Abi ile telefonda bayramlaşırken çekmiştim hatta Taner abii şimdi karşımdan VW 'nin tırı geçiyor demiştim hemen yakaladım

Passat Turkiye

Hemen yola çıktık amcamla tırın peşinden yollara

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Balıkesir 'de çektiğim bir kaç kare

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Bayramın 3.günü dönüş yolculuğu için sabah 06.30 'da yola çıktık bu sefer Çanakkale üzerinden gitme kararı aldık hem Tekirdağ da köfte yeriz dedik ama bu seferde 9.30 saat sürdü

sabah 5 de kalkıp arabayı güzelcene yıkadım ve yola hazır bir şekle geldi

Altınoluk 'da çektiğim bir kare fırında mola verdik

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Kaz Dağlarına tırmanış başladı babaannem yolda yemek için birşeyler hazırlamıştı fırından da aldıklarımızı bu manzarar eşliğinde yedik masamız bagaj kapağı masa bezimiz Uber fotoğrafını çekmeyi unuttum

Passat Turkiye

Kameraman Sonay Amca

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

CC 'ye yetişeyim diye bayağı bir bastım fotoğraflardan anladığım kadarıyla bayağı sarsmışım arabayı

Sağlam basıyordu ama öyle gözden kaybolamıyor peşini bırakmadım

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Tekirdağ giriş

Passat Turkiye

Tekirdağ girdik köfte yedikten sonra bende pil bitti babama devrettim

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

ve 3.30 gibi eve vardık

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

3. offline
    Lukunku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Batı Ege. :))
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

Cevap: Razaman Bayramı 2012 Balıkesir Yolculuğu

Çok güzel Sercan kardeşim, emeğine sağlık, bizleri düşünerek çektiğin tüm fotoğraflar ve gezi izlenimlerin için çok teşekkür ederim. Geçmiş bayramını da tebrik eder, "büyüklerin ellerinden, küçüklerin de gözlerinden öperim"

Ağva yolunu çekmemişsin, çok güzel anlattığın için merak ettim, severim o tip yolları. Bir dahaki sefere aklında olsun...

Çok güzel Sercan kardeşim, emeğine sağlık, bizleri düşünerek çektiğin tüm fotoğraflar ve gezi izlenimlerin için çok teşekkür ederim. Geçmiş bayramını da tebrik eder, "büyüklerin ellerinden, küçüklerin de gözlerinden öperim"

Ağva yolunu çekmemişsin, çok güzel anlattığın için merak ettim, severim o tip yolları. Bir dahaki sefere aklında olsun...

5. offline
    sivil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Sercan resimler eminim çok güzeldir ancak ben şu an edge hızıyla girebildiğim için göremiyorum.İst.dönüşte rahat rahat bakarım.Benimde yükleyecek çok resmim oldu onlarıda yüklerim inşallah.
    Sercan resimler eminim çok güzeldir ancak ben şu an edge hızıyla girebildiğim için göremiyorum.İst.dönüşte rahat rahat bakarım.Benimde yükleyecek çok resmim oldu onlarıda yüklerim inşallah.

7. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Lukunku Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkür ederim abicim sağolasın Ağva yolunda fotoğraf makinamın şarjı yoktu çekemedim telefon ile de çekemedim şarjı bitti babamla beraber hayranlık ile yolları izledik ben okul başladığında sık sık giderim detaylı fotoğraflar sunarım yok böyle güzellik Kandıra'ya yaklaştığınızda artık Batı Karadeniz'e geldiğinizi anlıyorsunuz zaten hava kapanıyor yağmur başlıyor
       Lukunku Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkür ederim abicim sağolasın Ağva yolunda fotoğraf makinamın şarjı yoktu çekemedim telefon ile de çekemedim şarjı bitti babamla beraber hayranlık ile yolları izledik ben okul başladığında sık sık giderim detaylı fotoğraflar sunarım yok böyle güzellik Kandıra'ya yaklaştığınızda artık Batı Karadeniz'e geldiğinizi anlıyorsunuz zaten hava kapanıyor yağmur başlıyor

9. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

güzel paylaşım sercan eline sağlık. işeyen dingil hariç

11. offline
    dirlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010
    06

Sercan dönüş yolculuğu uzun ama bir o kadar da güzel olmuş anlaşılan, fotolar için teşekkürler.
    Sercan dönüş yolculuğu uzun ama bir o kadar da güzel olmuş anlaşılan, fotolar için teşekkürler.

13. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Onu kırmızı ışıkta dururken yakaladım
       SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Onu kırmızı ışıkta dururken yakaladım

15. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

dirlik Nickli Üyeden Alıntı
    Hem dönüş hem gidiş oldukça uzun oldu abi ama çok güzel odlu Balıkesir'e Bati-Karadeniz üzerinden inen tek bizizdir sanırım
       dirlik Nickli Üyeden Alıntı
    Hem dönüş hem gidiş oldukça uzun oldu abi ama çok güzel odlu Balıkesir'e Bati-Karadeniz üzerinden inen tek bizizdir sanırım

17. offline
    HGYAYLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012

Sercan senin su her tatile gidisinde adim adim cekmene bayiliyorum, goruntuler harika yollarda ki durumu bir nevzi anlatiyor, gumus kaplan tabi ki harika, daha nice balikesirlere kardesim
    Sercan senin su her tatile gidisinde adim adim cekmene bayiliyorum, goruntuler harika yollarda ki durumu bir nevzi anlatiyor, gumus kaplan tabi ki harika, daha nice balikesirlere kardesim

19. offline
    gokbrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökay
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2010

Sercan güzel bir gezi ve tecrübe olmuş. Fotoğraflarda çok güzel. Eline sağlık.
    Sercan güzel bir gezi ve tecrübe olmuş. Fotoğraflarda çok güzel. Eline sağlık.

21. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
    Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

23. offline
    sivil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Sercan resimler harika.. Dayanamadım ve cepten internet bağlantısıyla olsa bile açtım
    Eline sağlık.
    Sercan resimler harika.. Dayanamadım ve cepten internet bağlantısıyla olsa bile açtım
    Eline sağlık.

25. offline
    erharp32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    erol
    Yer
    Çanakkale
    Model
    Superb
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2017

çok güzel kareler. hep sevmişimdir zaten yol ve yolculukla ilgili görüntüleri... eline sağlıkk
    çok güzel kareler. hep sevmişimdir zaten yol ve yolculukla ilgili görüntüleri... eline sağlıkk