Lukunku'nun Fotoğrafları

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    Y_o_L_c_U_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

Cevap: Lukunku'nun Fotoğrafları

Lukunku Nickli Üyeden Alıntı
    Biraz loş bir ortamda çekildiğinden tam net olarak anlaşılamasa da, sanki biraz daha kalın bir künefeye benziyor, malzeme bol yani. Kaymakla da harika görünüyor. Afiyet olsun...
    1,5-2 cm kadar var abi kalınlıgı, bi kerersinde cigercide tahinlisini denemişti oda güzeldi, 1 sene sonra yemek için gittigimde cigercinin yerinde yeller esiyordu başka yerdede tahinlisine rastlamadım..
    Biraz loş bir ortamda çekildiğinden tam net olarak anlaşılamasa da, sanki biraz daha kalın bir künefeye benziyor, malzeme bol yani. Kaymakla da harika görünüyor. Afiyet olsun...
    1,5-2 cm kadar var abi kalınlıgı, bi kerersinde cigercide tahinlisini denemişti oda güzeldi, 1 sene sonra yemek için gittigimde cigercinin yerinde yeller esiyordu başka yerdede tahinlisine rastlamadım..

3. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Passat Turkiye
    Yazisiz olani daha cok hosuma gitti, yazili olan ne ögle Reklam panosu gibi dimi Dursun abim
    Passat Turkiye
    Yazisiz olani daha cok hosuma gitti, yazili olan ne ögle Reklam panosu gibi dimi Dursun abim

5. offline
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

BeratYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı
    Dursun abim manda kaymağı dedin de Afyonda ekmek kadayıfı yemiştik gece 12 de manda kaymaklı.Abi gece yatamadım ölüyorum zannettim sabaha kadar uyutmadı çok ağır fena birşey.Geç saatte tavsiye etmiyorum abicim

berat ben belçikaya gitmedem önce çifçilik yapıyordum çogu zaman gece saat 2:00 veya 3:00 gibi tarla sulamaya giderdim annem bi ekmegin arasına bal+ kaymak surerdi bolca, ben tarlaya gidene kadar onu yerdim ögleye kadar acıkmazdım ve öyle bi enerji verirki anlatamam
       BeratYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı
    Dursun abim manda kaymağı dedin de Afyonda ekmek kadayıfı yemiştik gece 12 de manda kaymaklı.Abi gece yatamadım ölüyorum zannettim sabaha kadar uyutmadı çok ağır fena birşey.Geç saatte tavsiye etmiyorum abicim

berat ben belçikaya gitmedem önce çifçilik yapıyordum çogu zaman gece saat 2:00 veya 3:00 gibi tarla sulamaya giderdim annem bi ekmegin arasına bal+ kaymak surerdi bolca, ben tarlaya gidene kadar onu yerdim ögleye kadar acıkmazdım ve öyle bi enerji verirki anlatamam

7. offline
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı
    aynen yasinim

bu arada haala yılmaz abiyle görşemedim yasin yazısını sökecegim diye buluşma taleplerimi reddediyor
       VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı
    aynen yasinim

bu arada haala yılmaz abiyle görşemedim yasin yazısını sökecegim diye buluşma taleplerimi reddediyor

9. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Y_o_L_c_U_38 Nickli Üyeden Alıntı
    aynen yasinim

Dün Ercüment abi ile bulustugumuzda o bile dedi, iyiki sökmüsüz diyor .

Neeee Yilmaz abi görüsmedinmi . En kisa zamanda görüsmek sart oldu, yazilar gidecek diye sey ediyordur
       Y_o_L_c_U_38 Nickli Üyeden Alıntı
    aynen yasinim

Dün Ercüment abi ile bulustugumuzda o bile dedi, iyiki sökmüsüz diyor .

Neeee Yilmaz abi görüsmedinmi . En kisa zamanda görüsmek sart oldu, yazilar gidecek diye sey ediyordur

11. offline
    Lukunku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Batı Ege. :))
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

drkayzer Nickli Üyeden Alıntı
    Diğer konuda görmezsen bu zevkten mahrum kalma diye linki buraya da koyuyorum Mehmet abi
    https://www.secbaklava.com/

Sağolasın doktorum, baklava olayını buralarda daha güzelini bulabiliyorum, o yüzden onu şimdilik beklemeye alayım, ama bulamama durumunda bunu da bir köşeye şimdilik not ediyorum.

Künefe olayı henüz Antakya tarzında yapan, Ege tarafında pek bulunamadığı için o yüzden merkezine müracaat ediyorum, baklava biraz daha yaygın ona göre. Hatta İzmir'de özel baklavacım bile var; şöyle ki 6 dilim fıstıkla baklava yeyip üzerine hiç su içirtmiyor, şekeri o kadar dengeli.

Fakat her şeye rağmen düşünüp paylaştığın de tekrar teşekkür ederim. Siteyi de inceledim...
       drkayzer Nickli Üyeden Alıntı
    Diğer konuda görmezsen bu zevkten mahrum kalma diye linki buraya da koyuyorum Mehmet abi
    https://www.secbaklava.com/

Sağolasın doktorum, baklava olayını buralarda daha güzelini bulabiliyorum, o yüzden onu şimdilik beklemeye alayım, ama bulamama durumunda bunu da bir köşeye şimdilik not ediyorum.

Künefe olayı henüz Antakya tarzında yapan, Ege tarafında pek bulunamadığı için o yüzden merkezine müracaat ediyorum, baklava biraz daha yaygın ona göre. Hatta İzmir'de özel baklavacım bile var; şöyle ki 6 dilim fıstıkla baklava yeyip üzerine hiç su içirtmiyor, şekeri o kadar dengeli.

Fakat her şeye rağmen düşünüp paylaştığın de tekrar teşekkür ederim. Siteyi de inceledim...

13. offline
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

Ascentarium Nickli Üyeden Alıntı
    Dostum bak hiç yakıştıramadım şimdi, senin gibi bir seyahat müdavimi ve değişik tadlar meraklısı nasıl oluır da NAV kullanmaz. (yani şimdili) ifadeni yakın zamanda inşallah sen de nav kervanına katılırsın inşallah diye algılıyorum. Nav kullanmak ve bu mekanları koordinatları ile birlikte "favori mekanlarım" diye paylaşmanın tadına hiç doyum olur mu? Bir ara next'in nav club'ı altında baya bir paylaşımlarda bulunmuştum. Her üye beğendiği mekanları burada koordinatları ile paylaşıyor ve buraları nav'cıların mekanı haline getiriyordu. Aslında bu türden mekan paylaşımlarına bizim sitemizde de "NAV Favorilerimiz" gibi bir başlık altında toplayabiliriz gibime geliyor. Neden olmasın? Fikir babalığı benden, içerik sağlaması siz değerli damak tadçılarından...

HAMİŞ: Muhterem NAV olayını mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim. Zaten bir kaptırdın mı gerisi kendiliğinden geliyor.
    Biraz teknoloji özürlüyümdür ben, mouse'u uzun süre kabullenemedim mesela, hep klavyeyle işimi görmüştüm, bundan 20 sene önce. Hakeza passatturkiye.com'a sırf çok dallı budaklı, her yere ulaşmak zor diye uzun süre mesafeli durmuştum, o yüzden Navvigasyon zımbırtılarına da bir süre uzak duracağım gibi sanki. Yani hemen adapte olamıyorum, zaman gerekiyor, ilerde belki.

Bir de kullandığım telefonu görsen, tam 5 yıllık. Öyle parmak kaydırmalı, sürtünmeli şeyler pek cazip gelmiyor. Geri kafalıyımdır biraz.

Bu konuda tek değilim, onu da biliyorum, ama aşağıdaki kadar da değilimdir herhalde...

Untitled - Dailymotion video

Ascentarium Nickli Üyeden Alıntı
    Dostum bak hiç yakıştıramadım şimdi, senin gibi bir seyahat müdavimi ve değişik tadlar meraklısı nasıl oluır da NAV kullanmaz. (yani şimdili) ifadeni yakın zamanda inşallah sen de nav kervanına katılırsın inşallah diye algılıyorum. Nav kullanmak ve bu mekanları koordinatları ile birlikte "favori mekanlarım" diye paylaşmanın tadına hiç doyum olur mu? Bir ara next'in nav club'ı altında baya bir paylaşımlarda bulunmuştum. Her üye beğendiği mekanları burada koordinatları ile paylaşıyor ve buraları nav'cıların mekanı haline getiriyordu. Aslında bu türden mekan paylaşımlarına bizim sitemizde de "NAV Favorilerimiz" gibi bir başlık altında toplayabiliriz gibime geliyor. Neden olmasın? Fikir babalığı benden, içerik sağlaması siz değerli damak tadçılarından...

HAMİŞ: Muhterem NAV olayını mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim. Zaten bir kaptırdın mı gerisi kendiliğinden geliyor.
    Biraz teknoloji özürlüyümdür ben, mouse'u uzun süre kabullenemedim mesela, hep klavyeyle işimi görmüştüm, bundan 20 sene önce. Hakeza passatturkiye.com'a sırf çok dallı budaklı, her yere ulaşmak zor diye uzun süre mesafeli durmuştum, o yüzden Navvigasyon zımbırtılarına da bir süre uzak duracağım gibi sanki. Yani hemen adapte olamıyorum, zaman gerekiyor, ilerde belki.

Bir de kullandığım telefonu görsen, tam 5 yıllık. Öyle parmak kaydırmalı, sürtünmeli şeyler pek cazip gelmiyor. Geri kafalıyımdır biraz.

Bu konuda tek değilim, onu da biliyorum, ama aşağıdaki kadar da değilimdir herhalde...

15. offline
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Passat Turkiye

Passat Turkiye

17. offline
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

Yasin kardeşim, önceki sayfada kahvaltıya gittiğim yerin videosu vardı, inceleyebildin mi?

seversin sen burayı
    Yasin kardeşim, önceki sayfada kahvaltıya gittiğim yerin videosu vardı, inceleyebildin mi?

seversin sen burayı

19. offline
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

Passat Turkiye
    Passat Turkiye

21. offline
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

Bu Türkiye'deki otosan
    Passat Turkiye

Bu da yurtdışındaki otosan kulak yağı

Passat Turkiye
    Konu Lukunku tarafından (15 08 2012 Saat 07:11 ) değiştirilmiştir.
    Bu Türkiye'deki otosan
    Passat Turkiye

Passat Turkiye

23. offline
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

Passat Turkiye
    Passat Turkiye

25. offline
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

27. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

2007'de NOKIA N73 aldım, o zaman 820 TL'ydi, günah kadar pahalıydı! Orjinal bataryası 2 yıl sonra iflas etti (şişti), 200)'de yeni orjinal NOKIA batarya aldım, halen o batarya ile idare ediyorum, kendi şarj cihazı ile doldurduğumda sorun yok, ama başka şarj cihazı kafayı yedirtiyor, telefon ara sıra "kitliyor" (hem maddi, hem manevi, hem de mizahi) ama resetleyince idare ediyor. iPhone, HTC veya Galaxy S III gereksiz yere komplike.

2007'de NOKIA N73 aldım, o zaman 820 TL'ydi, günah kadar pahalıydı! Orjinal bataryası 2 yıl sonra iflas etti (şişti), 200)'de yeni orjinal NOKIA batarya aldım, halen o batarya ile idare ediyorum, kendi şarj cihazı ile doldurduğumda sorun yok, ama başka şarj cihazı kafayı yedirtiyor, telefon ara sıra "kitliyor" (hem maddi, hem manevi, hem de mizahi) ama resetleyince idare ediyor. iPhone, HTC veya Galaxy S III gereksiz yere komplike.

29. offline
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Videodaki adam, hali vakti yerinde birisi; Nevzat Demir. Hani Beşiktaş'ın antrenman tesislerini hibe edebilecek kadar bonkör (!) birisi. Fırat Plastik'in de sahibi. Yani adamda telefon fabrikası kuracak sermaye var ama kullandığı telefona bakın. "İşimi görüyor mu yeter" diyor. Tıpkı benim kafadan.

Buluşmalarda arkadaşlar çeşit çeşit teknolojik telefonları çıkarınca ben, kendi telefonumu çıkarmaya utanır oldum.
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Videodaki adam, hali vakti yerinde birisi; Nevzat Demir. Hani Beşiktaş'ın antrenman tesislerini hibe edebilecek kadar bonkör (!) birisi. Fırat Plastik'in de sahibi. Yani adamda telefon fabrikası kuracak sermaye var ama kullandığı telefona bakın. "İşimi görüyor mu yeter" diyor. Tıpkı benim kafadan.

Buluşmalarda arkadaşlar çeşit çeşit teknolojik telefonları çıkarınca ben, kendi telefonumu çıkarmaya utanır oldum.

31. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

SOn haftaya girince davetler başladı, bu akşam da bizdeyiz, bekleriz.

Ama şuna kanaat getgirdik ki humus SOĞUK yenir, ve bayramdan hemen sonra HATAY'a gitmek üzere sözleştik. Humus ve Tavada Mantarlı ve Kaşarlı Tavuk...

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    SOn haftaya girince davetler başladı, bu akşam da bizdeyiz, bekleriz.

Ama şuna kanaat getgirdik ki humus SOĞUK yenir, ve bayramdan hemen sonra HATAY'a gitmek üzere sözleştik. Humus ve Tavada Mantarlı ve Kaşarlı Tavuk...

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

33. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Bu tür yerleri seviyorum, özellikle mekanında aşağıdaki buzdolabını barındıran, çalıştıran ve floresan lambasını yakan, üstü de beyaz mermerden olur, tam 1970'li yılların Türkiye'si... 1975'te Ankara'da bir otelde (daha 8 yaşımdayken) yediğim GERÇEK KAYMAKLI TÜRK YOĞURDU'nu (üzerinde ince kağıt konulan kaselerdeki) hiç unutamadım, iyi ki!

Passat Turkiye
    Bu tür yerleri seviyorum, özellikle mekanında aşağıdaki buzdolabını barındıran, çalıştıran ve floresan lambasını yakan, üstü de beyaz mermerden olur, tam 1970'li yılların Türkiye'si... 1975'te Ankara'da bir otelde (daha 8 yaşımdayken) yediğim GERÇEK KAYMAKLI TÜRK YOĞURDU'nu (üzerinde ince kağıt konulan kaselerdeki) hiç unutamadım, iyi ki!

Passat Turkiye

35. offline
    passerd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdoğan D.
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009
    34 DB 7508

Bozacam orucu nerdeyse bu nedir ya !!!!!!
    Bozacam orucu nerdeyse bu nedir ya !!!!!!

37. offline
    Adı
    Mehmet
    Yer
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2008

Afiyet olsun
    Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Afiyet olsun
    Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

39. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

abi ayıp oluyor yaa. bu kadar güzel nimetleri yayınlıyorsun , ondan sonra akşamı zor ediyoruz. insaffsııızzz
    abi ayıp oluyor yaa. bu kadar güzel nimetleri yayınlıyorsun , ondan sonra akşamı zor ediyoruz. insaffsııızzz

41. offline
    passerd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdoğan D.
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009
    34 DB 7508

Burasıda küçükköyde bi cağ kebapçısı. Kesinlikle Erzurumdakilerden güzel yapıyor...
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  238.jpg
Görüntüleme: 18
Büyüklüğü:  94.5 KB (Kilobyte)
ID:	7303
    Burasıda küçükköyde bi cağ kebapçısı. Kesinlikle Erzurumdakilerden güzel yapıyor...
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  238.jpg
Görüntüleme: 18
Büyüklüğü:  94.5 KB (Kilobyte)
ID:	7303

43. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Üniversitede Sosyal Tesislerde İftar Tabağı

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Üniversitede Sosyal Tesislerde İftar Tabağı

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

45. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    arabanın her tarafını geçtimde paspaslara bayıldım. aracın içine kum dökülme olaYINA SON VERİR bu paspaslar. havuzlu paspasın tam karşılığı budur işte. bizimki gibi kenarında yarım santimlik yükseltiyle havuzlu paspasmı olur.
    Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    arabanın her tarafını geçtimde paspaslara bayıldım. aracın içine kum dökülme olaYINA SON VERİR bu paspaslar. havuzlu paspasın tam karşılığı budur işte. bizimki gibi kenarında yarım santimlik yükseltiyle havuzlu paspasmı olur.

47. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

49. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

dalgamı geçiyorlar acaba. o tabaktan olsa olsa rejim tabağı olur. birde utanmadan paket bal,tereyağı filan koymuşlar.
    dalgamı geçiyorlar acaba. o tabaktan olsa olsa rejim tabağı olur. birde utanmadan paket bal,tereyağı filan koymuşlar.

51. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

abi burası narlıkuyumu. hiç gitmek kısmet olmadı. güzel bir mekana benziyor.

53. offline
    sivil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Anlaşılan herkesin karnı iyice acıktı.

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Anlaşılan herkesin karnı iyice acıktı.

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

55. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Bence icat edilen en iyi salata cinsi: EZME! Herkes yapamaz, heryerde yapılmaz!

Passat Turkiye

İMAM ÇAĞDAŞ'ın yeni yeri... İftarda rezervasyonsuz yer bulmak imkansız! Pahalı mı? Evet, hem de çok pahalı...! Ama değer, hele o ALİ NAZİK!

Passat Turkiye
    Bence icat edilen en iyi salata cinsi: EZME! Herkes yapamaz, heryerde yapılmaz!

Passat Turkiye

İMAM ÇAĞDAŞ'ın yeni yeri... İftarda rezervasyonsuz yer bulmak imkansız! Pahalı mı? Evet, hem de çok pahalı...! Ama değer, hele o ALİ NAZİK!

Passat Turkiye

57. offline
    errddm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

Bu Türkiye'deki otosan

Yeni mezun abim , 7 aydır burda çalışıyor..Hatta işaretlediğim binada..Dilerim mezun oldugumda bende buraya girebilirim

Passat Turkiye
    Bu Türkiye'deki otosan

Yeni mezun abim , 7 aydır burda çalışıyor..Hatta işaretlediğim binada..Dilerim mezun oldugumda bende buraya girebilirim

Passat Turkiye

59. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Evet, NARLIKUYU, gidecekseniz orada bir lokantada yemek dahil TEKNE TURU ile gidin, ayrıca pahalı bir otomobille gitmeyin, mutlaka FİYATLARI önceden inceleyin ve PAZARLIK yapın. Biz geçen yaz 5 erkek gittik, mezeyedik, 320 TL ödedik, sadece meze, bira, kalamar, patates ve salat için. Pazarlık yapın, sorun çıkmaz, ama o gelsin, şu gelsin, bu gelsin der ve dipsiz kese görüntüsü verirseniz adamlar soymaya dünden hazır ve kalite de eskisi gibi değil, amaç 1 defa gelip bir daha gelmeyen müşteriyi (turist, Almancılar, vb.) soymak. Yazık ama gerçek. Suyu ve denizi ve görüntüsü muhteşem ama.

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    Evet, NARLIKUYU, gidecekseniz orada bir lokantada yemek dahil TEKNE TURU ile gidin, ayrıca pahalı bir otomobille gitmeyin, mutlaka FİYATLARI önceden inceleyin ve PAZARLIK yapın. Biz geçen yaz 5 erkek gittik, mezeyedik, 320 TL ödedik, sadece meze, bira, kalamar, patates ve salat için. Pazarlık yapın, sorun çıkmaz, ama o gelsin, şu gelsin, bu gelsin der ve dipsiz kese görüntüsü verirseniz adamlar soymaya dünden hazır ve kalite de eskisi gibi değil, amaç 1 defa gelip bir daha gelmeyen müşteriyi (turist, Almancılar, vb.) soymak. Yazık ama gerçek. Suyu ve denizi ve görüntüsü muhteşem ama.

atitrend Nickli Üyeden Alıntı