Cam filmi yasağının kalkması için çalışma başlatılmış. Taze haber.
Cam filmi seven srclere bayram mjdesi - Hrriyet Gndem
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Cam filmi yasağının kalkması için çalışma başlatılmış. Taze haber.
Cam filmi seven srclere bayram mjdesi - Hrriyet Gndem
Cam filmi yasağının kalkması için çalışma başlatılmış. Taze haber.
Cam filmi seven srclere bayram mjdesi - Hrriyet Gndem
mehmet abicigim her gün künefe yiyorum, hatta gecen gun gittim yedim eve geldi yine canım istedi gittim bi tane daha yedimde geldim
bi iki tane fotograf cektim ama pc ye yüklemek sıkıntı oluyor inşallah en kısa zamanda yükler yüklemez eklerim konuya..
mehmet abicigim her gün künefe yiyorum, hatta gecen gun gittim yedim eve geldi yine canım istedi gittim bi tane daha yedimde geldim
bi iki tane fotograf cektim ama pc ye yüklemek sıkıntı oluyor inşallah en kısa zamanda yükler yüklemez eklerim konuya..
Memleketinin ve hayatının tadını çıkar sevgili Dursun Kardeşim. Kendine iyi bak, enerjini depola, kendini kışa iyi hazırla, bizlere de iftarda dua et.mehmet abicigim her gün künefe yiyorum, hatta gecen gun gittim yedim eve geldi yine canım istedi gittim bi tane daha yedimde geldim
bi iki tane fotograf cektim ama pc ye yüklemek sıkıntı oluyor inşallah en kısa zamanda yükler yüklemez eklerim konuya..![]()
Memleketinin ve hayatının tadını çıkar sevgili Dursun Kardeşim. Kendine iyi bak, enerjini depola, kendini kışa iyi hazırla, bizlere de iftarda dua et.mehmet abicigim her gün künefe yiyorum, hatta gecen gun gittim yedim eve geldi yine canım istedi gittim bi tane daha yedimde geldim
bi iki tane fotograf cektim ama pc ye yüklemek sıkıntı oluyor inşallah en kısa zamanda yükler yüklemez eklerim konuya..![]()
fazla yemeyin sonra kalp krizi falan.... Allah esirgesin...
Dursun abim manda kaymağı dedin de Afyonda ekmek kadayıfı yemiştik gece 12 de manda kaymaklı.Abi gece yatamadım ölüyorum zannettim sabaha kadar uyutmadı çok ağır fena birşey.Geç saatte tavsiye etmiyorum abicim![]()
Dursun abim manda kaymağı dedin de Afyonda ekmek kadayıfı yemiştik gece 12 de manda kaymaklı.Abi gece yatamadım ölüyorum zannettim sabaha kadar uyutmadı çok ağır fena birşey.Geç saatte tavsiye etmiyorum abicim![]()
Ekmek kadayıfı konusunda hassasiyetim vardır, heryerden yemem, herkesten almam.
Afyon'da iyi kaymak vardır, ama hakikaten iyisidir, ancak gelgelelim orada da ekmek kadayıfını beceremezler, şerbetini denk düşüremezler, içi bazen şerbetini tam çekmez, üzerindeki kaymağı haketmez yani. En azından ben güzeline denk gelmedim.
En iyi ekmek kadayıfını da Bolulu Hasan Usta'da yedim, şerbetinde üzüm pekmezi kullandığı ile ilgili rivayetler var, tadı ondan geliyormuş diyorlar, işte orada da kaymağı beceremiyorlar, tahminen kaymağı kendileri üretmiyorlar herhalde ki, tam oturmuyor üzerine.
Her ne zaman BHU'ya gitsem ve ekmek kadayıfı yesem, kaymağı Afyon'dan özel getirtmelerini, o zaman rakipsiz olacaklarını söylerim, Afyon'daki tatlıcılara da ekmek kadayıfı yapma şeklini BHU'daki ustalardan öğrenmelerini, o zaman marka dahi oluşturabileceklerini söylerim, fakat dinleyen olmaz.
Ya da ben denk gelmedim her iki tadın en uyumlu olduğu duruma...
Ekmek kadayıfı konusunda hassasiyetim vardır, heryerden yemem, herkesten almam.
Afyon'da iyi kaymak vardır, ama hakikaten iyisidir, ancak gelgelelim orada da ekmek kadayıfını beceremezler, şerbetini denk düşüremezler, içi bazen şerbetini tam çekmez, üzerindeki kaymağı haketmez yani. En azından ben güzeline denk gelmedim.
En iyi ekmek kadayıfını da Bolulu Hasan Usta'da yedim, şerbetinde üzüm pekmezi kullandığı ile ilgili rivayetler var, tadı ondan geliyormuş diyorlar, işte orada da kaymağı beceremiyorlar, tahminen kaymağı kendileri üretmiyorlar herhalde ki, tam oturmuyor üzerine.
Her ne zaman BHU'ya gitsem ve ekmek kadayıfı yesem, kaymağı Afyon'dan özel getirtmelerini, o zaman rakipsiz olacaklarını söylerim, Afyon'daki tatlıcılara da ekmek kadayıfı yapma şeklini BHU'daki ustalardan öğrenmelerini, o zaman marka dahi oluşturabileceklerini söylerim, fakat dinleyen olmaz.
Ya da ben denk gelmedim her iki tadın en uyumlu olduğu duruma...
Vaaaayy BHU tespitimde yalnız değilmişim. Evet muhterem ekmek kadayıfı da künefe gibi her yerde yenmez. BHU bu konuda gerçekten başarılı, ve evet üzüm pekmezi kullanıyorlar ağdasına ana malzeme olarak. Ancak mutabık kaldığımız üzere kaymak konusunda gerçekten tökezliyorlar. Hatta bir ara BHU öncesi yanımda kendi kaymağımı götürmeyi bile düşünmüştümEkmek kadayıfı konusunda hassasiyetim vardır, heryerden yemem, herkesten almam.
Afyon'da iyi kaymak vardır, ama hakikaten iyisidir, ancak gelgelelim orada da ekmek kadayıfını beceremezler, şerbetini denk düşüremezler, içi bazen şerbetini tam çekmez, üzerindeki kaymağı haketmez yani. En azından ben güzeline denk gelmedim.
En iyi ekmek kadayıfını da Bolulu Hasan Usta'da yedim, şerbetinde üzüm pekmezi kullandığı ile ilgili rivayetler var, tadı ondan geliyormuş diyorlar, işte orada da kaymağı beceremiyorlar, tahminen kaymağı kendileri üretmiyorlar herhalde ki, tam oturmuyor üzerine.
Her ne zaman BHU'ya gitsem ve ekmek kadayıfı yesem, kaymağı Afyon'dan özel getirtmelerini, o zaman rakipsiz olacaklarını söylerim, Afyon'daki tatlıcılara da ekmek kadayıfı yapma şeklini BHU'daki ustalardan öğrenmelerini, o zaman marka dahi oluşturabileceklerini söylerim, fakat dinleyen olmaz.
Ya da ben denk gelmedim her iki tadın en uyumlu olduğu duruma...![]()
Vaaaayy BHU tespitimde yalnız değilmişim. Evet muhterem ekmek kadayıfı da künefe gibi her yerde yenmez. BHU bu konuda gerçekten başarılı, ve evet üzüm pekmezi kullanıyorlar ağdasına ana malzeme olarak. Ancak mutabık kaldığımız üzere kaymak konusunda gerçekten tökezliyorlar. Hatta bir ara BHU öncesi yanımda kendi kaymağımı götürmeyi bile düşünmüştümEkmek kadayıfı konusunda hassasiyetim vardır, heryerden yemem, herkesten almam.
Afyon'da iyi kaymak vardır, ama hakikaten iyisidir, ancak gelgelelim orada da ekmek kadayıfını beceremezler, şerbetini denk düşüremezler, içi bazen şerbetini tam çekmez, üzerindeki kaymağı haketmez yani. En azından ben güzeline denk gelmedim.
En iyi ekmek kadayıfını da Bolulu Hasan Usta'da yedim, şerbetinde üzüm pekmezi kullandığı ile ilgili rivayetler var, tadı ondan geliyormuş diyorlar, işte orada da kaymağı beceremiyorlar, tahminen kaymağı kendileri üretmiyorlar herhalde ki, tam oturmuyor üzerine.
Her ne zaman BHU'ya gitsem ve ekmek kadayıfı yesem, kaymağı Afyon'dan özel getirtmelerini, o zaman rakipsiz olacaklarını söylerim, Afyon'daki tatlıcılara da ekmek kadayıfı yapma şeklini BHU'daki ustalardan öğrenmelerini, o zaman marka dahi oluşturabileceklerini söylerim, fakat dinleyen olmaz.
Ya da ben denk gelmedim her iki tadın en uyumlu olduğu duruma...![]()
Vaaaayy BHU tespitimde yalnız değilmişim. Evet muhterem ekmek kadayıfı da künefe gibi her yerde yenmez. BHU bu konuda gerçekten başarılı, ve evet üzüm pekmezi kullanıyorlar ağdasına ana malzeme olarak. Ancak mutabık kaldığımız üzere kaymak konusunda gerçekten tökezliyorlar. Hatta bir ara BHU öncesi yanımda kendi kaymağımı götürmeyi bile düşünmüştüm![]()
Ben demiştim çok ortak noktamız çıkacak diye...
"Olsun da nerede olursa olsun, boğaz değil mi bu, ekmek-soğanla da doyar" Değil işte azizim. İmkanın olmadığı durumda evet, onunla da kandırırsın kendini, çok da yemişimdir öyle.
Ama canın ekmek kadayıfı çekti mesela, can bu çeker çeker, hadi köşebaşındaki pastaneden bir yeyip geleyim diyemiyorsun işte, olur ki olmadık bir yere denk gelirsin, beğenmezsin, daha sonra ömrü hayatın boyunca yiyeceğin tüm ekmek kadayıflarının önüne set çekecek ve "ya gene öyle tatsız tuzsuz bir şey çıkarsa" diyerek seni tatlıdan soğutacak durumlarla karşılaşmamak için nefsine hakim olacak ve adamakıllı bir yerden yiyeceksin. Yani bence...
BHU sütlü tatlılarda da uzmandır, tavuk göğsünü asla yalancısından yapmaz, daima gerçek tavuk göğsünden yapar, ama illa bir şeyi eksik yapacak işte, ki kadı kızı konumunda kalsın diye.
Vaaaayy BHU tespitimde yalnız değilmişim. Evet muhterem ekmek kadayıfı da künefe gibi her yerde yenmez. BHU bu konuda gerçekten başarılı, ve evet üzüm pekmezi kullanıyorlar ağdasına ana malzeme olarak. Ancak mutabık kaldığımız üzere kaymak konusunda gerçekten tökezliyorlar. Hatta bir ara BHU öncesi yanımda kendi kaymağımı götürmeyi bile düşünmüştüm![]()
Ben demiştim çok ortak noktamız çıkacak diye...
"Olsun da nerede olursa olsun, boğaz değil mi bu, ekmek-soğanla da doyar" Değil işte azizim. İmkanın olmadığı durumda evet, onunla da kandırırsın kendini, çok da yemişimdir öyle.
Ama canın ekmek kadayıfı çekti mesela, can bu çeker çeker, hadi köşebaşındaki pastaneden bir yeyip geleyim diyemiyorsun işte, olur ki olmadık bir yere denk gelirsin, beğenmezsin, daha sonra ömrü hayatın boyunca yiyeceğin tüm ekmek kadayıflarının önüne set çekecek ve "ya gene öyle tatsız tuzsuz bir şey çıkarsa" diyerek seni tatlıdan soğutacak durumlarla karşılaşmamak için nefsine hakim olacak ve adamakıllı bir yerden yiyeceksin. Yani bence...
BHU sütlü tatlılarda da uzmandır, tavuk göğsünü asla yalancısından yapmaz, daima gerçek tavuk göğsünden yapar, ama illa bir şeyi eksik yapacak işte, ki kadı kızı konumunda kalsın diye.
Daha önce demiştim, bir kahvaltı için ta 250 km'ye gittim geldim ben.
Olay şöyle olmuştu, önce şu aşağıdaki videoyu televizyonda izledim. Daha sonra internette de bir kaç kez izleyince, atladım gittim, fazlası var, eksiği yok. Hakikaten gittiğinize değiyor, her yerde her zaman yiyeceğine bazen buraya git, gittiğine değsin. Bununla ilgili fotoğrafları daha sonra paylaşırım. Arşiv karışık şimdi.![]()
Merak edenler için; içinde her türlü adres tarifi ve gittiğinizde sizi nelerin beklediği filan her şey var.
Daha önce demiştim, bir kahvaltı için ta 250 km'ye gittim geldim ben.
Olay şöyle olmuştu, önce şu aşağıdaki videoyu televizyonda izledim. Daha sonra internette de bir kaç kez izleyince, atladım gittim, fazlası var, eksiği yok. Hakikaten gittiğinize değiyor, her yerde her zaman yiyeceğine bazen buraya git, gittiğine değsin. Bununla ilgili fotoğrafları daha sonra paylaşırım. Arşiv karışık şimdi.![]()
Merak edenler için; içinde her türlü adres tarifi ve gittiğinizde sizi nelerin beklediği filan her şey var.
Bu ne muhteşem bir kahvaltı ne muhteşem bir mekandır yaDaha önce demiştim, bir kahvaltı için ta 250 km'ye gittim geldim ben.
Olay şöyle olmuştu, önce şu aşağıdaki videoyu televizyonda izledim. Daha sonra internette de bir kaç kez izleyince, atladım gittim, fazlası var, eksiği yok. Hakikaten gittiğinize değiyor, her yerde her zaman yiyeceğine bazen buraya git, gittiğine değsin. Bununla ilgili fotoğrafları daha sonra paylaşırım. Arşiv karışık şimdi.![]()
Merak edenler için; içinde her türlü adres tarifi ve gittiğinizde sizi nelerin beklediği filan her şey var.
![]()
Bu ne muhteşem bir kahvaltı ne muhteşem bir mekandır yaDaha önce demiştim, bir kahvaltı için ta 250 km'ye gittim geldim ben.
Olay şöyle olmuştu, önce şu aşağıdaki videoyu televizyonda izledim. Daha sonra internette de bir kaç kez izleyince, atladım gittim, fazlası var, eksiği yok. Hakikaten gittiğinize değiyor, her yerde her zaman yiyeceğine bazen buraya git, gittiğine değsin. Bununla ilgili fotoğrafları daha sonra paylaşırım. Arşiv karışık şimdi.![]()
Merak edenler için; içinde her türlü adres tarifi ve gittiğinizde sizi nelerin beklediği filan her şey var.
![]()
Bal'da (1'50") koptum ben. Hem kendi yapıyor hem de hepsi var: çam, karakovan, çiçek.. Bayram sonrası o tarafları bir dolaşma niyetim vardı. Listeye ekledim, Nav'a da kaydedeceğim (@36.970141,28.270357) koordinatlar doğru aldı isem. Mehmet ağa, muhitinin kıymetini iy bilesin. Temiz hava ve zeytin diyarı. daha ne diyeyim.Daha önce demiştim, bir kahvaltı için ta 250 km'ye gittim geldim ben.
Olay şöyle olmuştu, önce şu aşağıdaki videoyu televizyonda izledim. Daha sonra internette de bir kaç kez izleyince, atladım gittim, fazlası var, eksiği yok. Hakikaten gittiğinize değiyor, her yerde her zaman yiyeceğine bazen buraya git, gittiğine değsin. Bununla ilgili fotoğrafları daha sonra paylaşırım. Arşiv karışık şimdi.![]()
Merak edenler için; içinde her türlü adres tarifi ve gittiğinizde sizi nelerin beklediği filan her şey var.
Bal'da (1'50") koptum ben. Hem kendi yapıyor hem de hepsi var: çam, karakovan, çiçek.. Bayram sonrası o tarafları bir dolaşma niyetim vardı. Listeye ekledim, Nav'a da kaydedeceğim (@36.970141,28.270357) koordinatlar doğru aldı isem. Mehmet ağa, muhitinin kıymetini iy bilesin. Temiz hava ve zeytin diyarı. daha ne diyeyim.Daha önce demiştim, bir kahvaltı için ta 250 km'ye gittim geldim ben.
Olay şöyle olmuştu, önce şu aşağıdaki videoyu televizyonda izledim. Daha sonra internette de bir kaç kez izleyince, atladım gittim, fazlası var, eksiği yok. Hakikaten gittiğinize değiyor, her yerde her zaman yiyeceğine bazen buraya git, gittiğine değsin. Bununla ilgili fotoğrafları daha sonra paylaşırım. Arşiv karışık şimdi.![]()
Merak edenler için; içinde her türlü adres tarifi ve gittiğinizde sizi nelerin beklediği filan her şey var.
Ağzımdan aldın Mehmet abi, tam onu demek istemiştim aslında, sinir yok stres yok
Soru1
-Ne iş yapıyorsun?
-Günde 100 hasta bakıp, ayda 10 adet 36şar saatlik nöbet tutup kafayı yiyorum
Soru2
-Ne iş yapıyorsun?
-Muğla'nın eşsiz mekanlarından birinde kahvaltı evim var, mis gibi yeşilliklerin içinde, yaşım 50 ruhum 20 yaşında![]()
Ağzımdan aldın Mehmet abi, tam onu demek istemiştim aslında, sinir yok stres yok
Soru1
-Ne iş yapıyorsun?
-Günde 100 hasta bakıp, ayda 10 adet 36şar saatlik nöbet tutup kafayı yiyorum
Soru2
-Ne iş yapıyorsun?
-Muğla'nın eşsiz mekanlarından birinde kahvaltı evim var, mis gibi yeşilliklerin içinde, yaşım 50 ruhum 20 yaşında![]()
He he he doktorum güzel iş ama, hem doktorluğa da burada devam edersin. İlk müşterin ben olurum...![]()
He he he doktorum güzel iş ama, hem doktorluğa da burada devam edersin. İlk müşterin ben olurum...![]()
Nav mav benim işim değil, ben gelelenekselciyim, (yani şimdilik) önce nerede olduğunu iyice öğrenir, sonra haritadan kendim rotayı belirler, yoluma devam ederim, çok takılırsam birisine sorar, mutlaka bulurum.Bal'da (1'50") koptum ben. Hem kendi yapıyor hem de hepsi var: çam, karakovan, çiçek.. Bayram sonrası o tarafları bir dolaşma niyetim vardı. Listeye ekledim, Nav'a da kaydedeceğim (@36.970141,28.270357) koordinatlar doğru aldı isem. Mehmet ağa, muhitinin kıymetini iy bilesin. Temiz hava ve zeytin diyarı. daha ne diyeyim.
Mehmet Yaşin mesela söylüyor burada, Marmaris'e giderken falanca yoldan içeriye diye, aynen böyle buldum ben bu yolu. Elimle koymuş gibi de vardım oraya, sonra çılgınlar gibi yumuldum. Burada hiç bir şey yeme, sadece o ekmek, tereyağı ve bal her şeye kafi, gerisi ayrıntı. Yahu yumurtayı bile tavuğun altından sen alıyorsun, sonra o yumurtayı pişirip getiriyorlar sana, tahrik olmak için yeterli değil mi?![]()
Nav mav benim işim değil, ben gelelenekselciyim, (yani şimdilik) önce nerede olduğunu iyice öğrenir, sonra haritadan kendim rotayı belirler, yoluma devam ederim, çok takılırsam birisine sorar, mutlaka bulurum.Bal'da (1'50") koptum ben. Hem kendi yapıyor hem de hepsi var: çam, karakovan, çiçek.. Bayram sonrası o tarafları bir dolaşma niyetim vardı. Listeye ekledim, Nav'a da kaydedeceğim (@36.970141,28.270357) koordinatlar doğru aldı isem. Mehmet ağa, muhitinin kıymetini iy bilesin. Temiz hava ve zeytin diyarı. daha ne diyeyim.
Mehmet Yaşin mesela söylüyor burada, Marmaris'e giderken falanca yoldan içeriye diye, aynen böyle buldum ben bu yolu. Elimle koymuş gibi de vardım oraya, sonra çılgınlar gibi yumuldum. Burada hiç bir şey yeme, sadece o ekmek, tereyağı ve bal her şeye kafi, gerisi ayrıntı. Yahu yumurtayı bile tavuğun altından sen alıyorsun, sonra o yumurtayı pişirip getiriyorlar sana, tahrik olmak için yeterli değil mi?![]()
Tamam doktorum, kralım faysalım, sultan abdülazizim, sen rahat ol, keyfine bak, tatil planlarını yapmaya başla şimdiden, yarana basmayayım şimdi, derdin çoktur bilirim, bir gün bir araya gelirsek kafa kafaya verir dertleşiriz, kiminkinin derdi kiminkini döver, kimin derdi daha derin, kiminki dağlarda, aşılmaz tepelerde o zaman görürüz artık.
Tamam doktorum, kralım faysalım, sultan abdülazizim, sen rahat ol, keyfine bak, tatil planlarını yapmaya başla şimdiden, yarana basmayayım şimdi, derdin çoktur bilirim, bir gün bir araya gelirsek kafa kafaya verir dertleşiriz, kiminkinin derdi kiminkini döver, kimin derdi daha derin, kiminki dağlarda, aşılmaz tepelerde o zaman görürüz artık.