VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    adf_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ferhat
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    07FKE23

Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başl

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Bugünkü önemli 2 mail geldi...

ve
    şimdiden hayırlı uğurlu olsun teslim alış anını görmek isterdim abi

ve
    şimdiden hayırlı uğurlu olsun teslim alış anını görmek isterdim abi

3. offline
    Adı
    Ferhat
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    07FKE23

Pritt31 Nickli Üyeden Alıntı
    Son viteste 200 km hızda ;

2.0 TDI 140 HP 6 Speed : 3.600 devirde

1.4 TSI 122 HP 6 Speed (BMT) : 4.200 devirde B6 : 4.500 devirde

1.6 FSI 115 HP 6 Speed : 5.500 devirde

1.6 TDI 105 HP 7-DSG : 3.600 devirde

1.6 MPI 102 HP 5 Speed : 5.800 devirde gitmekte.

Eklenti 7208
    desene en çok zorlanan yine biziz
    Son viteste 200 km hızda ;

2.0 TDI 140 HP 6 Speed : 3.600 devirde

1.4 TSI 122 HP 6 Speed (BMT) : 4.200 devirde B6 : 4.500 devirde

1.6 FSI 115 HP 6 Speed : 5.500 devirde

1.6 TDI 105 HP 7-DSG : 3.600 devirde

1.6 MPI 102 HP 5 Speed : 5.800 devirde gitmekte.

Eklenti 7208
    desene en çok zorlanan yine biziz

5. offline
    Adı
    Ferhat
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    07FKE23

cakado67 Nickli Üyeden Alıntı
    Güzel söylüyosunda, dün Yasinle telefonda tam iki saat konustuk, sonunda beni dizel arabadan vazgecirdi, benzinli alicam cünkü ben öyle cok km yapan birisi degilim, sonunda benim icin internetten bu araci bulduk, arac süper full +full ACC den tut lane assist`e kadar hersey var 3.2 FSI 4 Motion
    Gebrauchtwagen: Volkswagen, Passat, Highline 3.2 FSI DSG 4Motion, 56.337.- NP,Voll, Benzin, € 22.990,- AutoScout24 Detailansicht
    jantlarına bayıldım. süper araç
       cakado67 Nickli Üyeden Alıntı
    Güzel söylüyosunda, dün Yasinle telefonda tam iki saat konustuk, sonunda beni dizel arabadan vazgecirdi, benzinli alicam cünkü ben öyle cok km yapan birisi degilim, sonunda benim icin internetten bu araci bulduk, arac süper full +full ACC den tut lane assist`e kadar hersey var 3.2 FSI 4 Motion
    Gebrauchtwagen: Volkswagen, Passat, Highline 3.2 FSI DSG 4Motion, 56.337.- NP,Voll, Benzin, € 22.990,- AutoScout24 Detailansicht
    jantlarına bayıldım. süper araç

7. offline
    Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Bayrampaşa/İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Bugün full trafikteydim,oruçlu halimle sabah 4 saat ingilizce derinden sonra bu trafikle iyice bunaldım. Herkes birbirinin üzerine çıkıyor resmen.
    Uzun zamandır ilk kez Autoholdu kullanmak zorunda kaldım,sistemi açtım,ayağımı frenden çektim,yarım metre kaydıktan sonra tutabildi. Arkamdaki arabadaki uyandı geri saldı yoksa tokuşacaktık. Sonra motor garip garip hareketler yapmaya başladı,gaza basıyorum tekliyor gibi hızlanıyor falan. Babamı aradım,yine shellden benzin almış,bu kadar fark inanılmaz. Neyse sonra bunaldım klimayı açayım dedim,7.kademe 18 dereceye alıyorum klimayı banamısın demiyor,sanki klima kompresörü bozulmuş gibi tuhaf tuhaf üflüyordu. Sanırım gazıyla ilgili bir sıkıntı var. Sonrasında ise aracı yıkayacaktım,bunlardan sonra hevesim falan kalmadı bıraktım otoparka ne halin varsa gör der gibi kitledim kapılarını çıktım..
    Konu Can tarafından (06 08 2012 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.
    Bugün full trafikteydim,oruçlu halimle sabah 4 saat ingilizce derinden sonra bu trafikle iyice bunaldım. Herkes birbirinin üzerine çıkıyor resmen.
    Uzun zamandır ilk kez Autoholdu kullanmak zorunda kaldım,sistemi açtım,ayağımı frenden çektim,yarım metre kaydıktan sonra tutabildi. Arkamdaki arabadaki uyandı geri saldı yoksa tokuşacaktık. Sonra motor garip garip hareketler yapmaya başladı,gaza basıyorum tekliyor gibi hızlanıyor falan. Babamı aradım,yine shellden benzin almış,bu kadar fark inanılmaz. Neyse sonra bunaldım klimayı açayım dedim,7.kademe 18 dereceye alıyorum klimayı banamısın demiyor,sanki klima kompresörü bozulmuş gibi tuhaf tuhaf üflüyordu. Sanırım gazıyla ilgili bir sıkıntı var. Sonrasında ise aracı yıkayacaktım,bunlardan sonra hevesim falan kalmadı bıraktım otoparka ne halin varsa gör der gibi kitledim kapılarını çıktım..

9. offline
    Arguss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

Can arabayi alir almaz bozmussun, hic birseyi yok bence rahat ol

11. offline
    Adı
    Can
    Yer
    Bayrampaşa/İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    Psikolojiktir belki abi bugün ruh gibiydim,sinirlerim bozuktu,daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. Herkese bağırıp çağırmışım farkında bile değilim. Belki bu yüzdendir
    Psikolojiktir belki abi bugün ruh gibiydim,sinirlerim bozuktu,daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. Herkese bağırıp çağırmışım farkında bile değilim. Belki bu yüzdendir

13. offline
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

Alman sinirli falan dinlemez kardesim atar tribini gordugun gibi

15. offline
    Adı
    Can
    Yer
    Bayrampaşa/İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Başlarım onun tribine vallahi abi,otoparkçı bile benim kapıyı güm diye kapatıp arkama bakmadan çıktığımı görünce,ne oldu aranızmı bozuldu hatunla diyor
    Başlarım onun tribine vallahi abi,otoparkçı bile benim kapıyı güm diye kapatıp arkama bakmadan çıktığımı görünce,ne oldu aranızmı bozuldu hatunla diyor

17. offline
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

Can Nickli Üyeden Alıntı
    Can sen bi cay demle
       Can Nickli Üyeden Alıntı
    Can sen bi cay demle

19. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

1.4 TSI 160 HP motorlu 7-DSG otomatik vitesli CC kasko değer listesine aşağıdaki bilgilerle girmiş:

Passat Turkiye
    1.4 TSI 160 HP motorlu 7-DSG otomatik vitesli CC kasko değer listesine aşağıdaki bilgilerle girmiş:

Passat Turkiye

21. offline
    BeratYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Berat
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009

Passat Turkiye
    Peki taner abi senin aracın bunlara göre opsiyonlu + ları olan bir araç onun farkı konulabiliyormu yoksa mesela full+full opsiyonlu 100.000 liralık cc'nin değeridemi 80.000 tl

Passat Turkiye
    Peki taner abi senin aracın bunlara göre opsiyonlu + ları olan bir araç onun farkı konulabiliyormu yoksa mesela full+full opsiyonlu 100.000 liralık cc'nin değeridemi 80.000 tl

23. offline
    mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 HM 8627

ve

Dostum,
    Artık saat sayma moduna geçilebilir
    Çarşamba yola çıkması için uğraşılıyor

ve

Dostum,

25. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Aracı satarken noter bu liste üzerinden kıymet beyan ediyor, bunun % 25 veya 30'u kadar düşük kıymet beyan edebilirsin, ayrıca da aracı (benim gibi) şirket adına alıp envanterine kayıt edersen %1 KDV'li satman gerek, onu da mesela liste fiyatından %30 düşük ve %1 KDV dahil fatura keserek satabilirsin. Ben VARIANT'ı sattığımda 74000 TL üzerinden kıymet beyan edildi ama aracın 2.800 TL'lik cam tavanı sayılmadı, ayrıca ben de %30 düşük beyan ettim ve %1 KDV nedeniyle de 500 TL'ye yakın KDV ödedim daha yeni, 1 hafta önce.

Aracın fatura fiyatı değil, kasko fiyatı esas alınıyor. Donanımlar bildiğim kadarı ile etki etmiyor ya da beyan edip poliçe değerini yükseltmek tek çare. Bu arada kasko hakkında hem çok şey biliyor muşum hem de çok şeyi yanlış biliyormuşum, bakalım bu defa CC için nasıl bir poliçe çıkaracaklar.

BeratYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı
    Aracı satarken noter bu liste üzerinden kıymet beyan ediyor, bunun % 25 veya 30'u kadar düşük kıymet beyan edebilirsin, ayrıca da aracı (benim gibi) şirket adına alıp envanterine kayıt edersen %1 KDV'li satman gerek, onu da mesela liste fiyatından %30 düşük ve %1 KDV dahil fatura keserek satabilirsin. Ben VARIANT'ı sattığımda 74000 TL üzerinden kıymet beyan edildi ama aracın 2.800 TL'lik cam tavanı sayılmadı, ayrıca ben de %30 düşük beyan ettim ve %1 KDV nedeniyle de 500 TL'ye yakın KDV ödedim daha yeni, 1 hafta önce.

Aracın fatura fiyatı değil, kasko fiyatı esas alınıyor. Donanımlar bildiğim kadarı ile etki etmiyor ya da beyan edip poliçe değerini yükseltmek tek çare. Bu arada kasko hakkında hem çok şey biliyor muşum hem de çok şeyi yanlış biliyormuşum, bakalım bu defa CC için nasıl bir poliçe çıkaracaklar.

BeratYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı

27. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Mert dostum,

AVEK'ten aradılar, ama tam o anda PECO J9 dolmuştaydım, uzun uzun konuşmak istedim ama fırsat olmadı. Yarın inşallah daha uzun konuşacağız. Ödemeyı bu günlerde yapacağım. Araç Cuma günü sabah Adana'ya gelirse tescil gelecek haftaya kalır, ama bu sorun değil. Geç olsun, güç olmasın. TIR gelir gelmez AYKAN'a gideceğim. Haftasonuna denk gelmesi işime gelir, çünkü haftaiçi hiçbir yere kımıldayamıyorum. Ne zaman CC ile önemli bir işim olsa (sipariş, gümrük, ödeme vb.) o anda işlerim beni o kadar oyalıyor ve meşgul ediyor ki dikkatimi toparlayamıyorum, birşeyler oluveriyor. Sadece TIR'dan inerken uzaktan izlemek istiyorum yoksa nazarımın değmesinden korkuyorum.

Cumartesi günü bisikletle bürodan çıkıp AYKAN'a gittim, yaklaşık 5 km tek yön yok, lastikçime de uğradım (TSI'nin 3 lastiğini yapmıştı) ve bisikleti görünce tanıyamadı. CC aldığımı duyunca "abi aldıktan sonra bir uğra da şöyle bir bakim...." dedi, ben de kabul ettim, yanına giderim inşallah. Önce araçla birkaç saat başbaşa geçirmem gerek. Herhalde esintinin bol olduğu, yerin kuru, zeminin sert olduğu bir yere giderim. CC ve ben başbaşa, birbirimizi tanımamız lazım.

Herşey için tekrar ve tekrar teşekkür ederim sevgili arkadaşım Mert. Bunlar sayesinde oldu, desteğin ve katkın çok büyük. Şükranlarımı sunuyorum.

Selamlar ve sevgiler,

Taner

mert Nickli Üyeden Alıntı
    Dostum,

- Bana bak!
    - Efendim...
    - Şimdi ben her benziini içmem...
    - Tamam.
    - Sonra 1500 kilometre basmak yok
    - Neden?
    - Daha sıfırım da odan, şapşal!
    - Evet.
    - Bir CC'ye nasıl davranılacağını bilmiyorsun.
    - Haklısın.
    - Bu ilk defa mı?
    - Evet, ilk defa.
    - Çok heyecanlı gördüm seni...
    - Eh, affedersin, ilk defa olunca öyle oluyor.
    - Gel bakalım yanıma, seni bir koklayayım.
    - Ama tam tersi olmayacak mıydı?
    - Ne olacaktı?
    - Ben seni koklayacaktım...
    - Ha haaayyttt, rüyanda görürsün aslanım!
    - Ona da razıyım.
    Konu Taner Göde tarafından (06 08 2012 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.
    Mert dostum,

AVEK'ten aradılar, ama tam o anda PECO J9 dolmuştaydım, uzun uzun konuşmak istedim ama fırsat olmadı. Yarın inşallah daha uzun konuşacağız. Ödemeyı bu günlerde yapacağım. Araç Cuma günü sabah Adana'ya gelirse tescil gelecek haftaya kalır, ama bu sorun değil. Geç olsun, güç olmasın. TIR gelir gelmez AYKAN'a gideceğim. Haftasonuna denk gelmesi işime gelir, çünkü haftaiçi hiçbir yere kımıldayamıyorum. Ne zaman CC ile önemli bir işim olsa (sipariş, gümrük, ödeme vb.) o anda işlerim beni o kadar oyalıyor ve meşgul ediyor ki dikkatimi toparlayamıyorum, birşeyler oluveriyor. Sadece TIR'dan inerken uzaktan izlemek istiyorum yoksa nazarımın değmesinden korkuyorum.

Cumartesi günü bisikletle bürodan çıkıp AYKAN'a gittim, yaklaşık 5 km tek yön yok, lastikçime de uğradım (TSI'nin 3 lastiğini yapmıştı) ve bisikleti görünce tanıyamadı. CC aldığımı duyunca "abi aldıktan sonra bir uğra da şöyle bir bakim...." dedi, ben de kabul ettim, yanına giderim inşallah. Önce araçla birkaç saat başbaşa geçirmem gerek. Herhalde esintinin bol olduğu, yerin kuru, zeminin sert olduğu bir yere giderim. CC ve ben başbaşa, birbirimizi tanımamız lazım.

Herşey için tekrar ve tekrar teşekkür ederim sevgili arkadaşım Mert. Bunlar sayesinde oldu, desteğin ve katkın çok büyük. Şükranlarımı sunuyorum.

Selamlar ve sevgiler,

Taner

mert Nickli Üyeden Alıntı
    Dostum,

- Bana bak!
    - Efendim...
    - Şimdi ben her benziini içmem...
    - Tamam.
    - Sonra 1500 kilometre basmak yok
    - Neden?
    - Daha sıfırım da odan, şapşal!
    - Evet.
    - Bir CC'ye nasıl davranılacağını bilmiyorsun.
    - Haklısın.
    - Bu ilk defa mı?
    - Evet, ilk defa.
    - Çok heyecanlı gördüm seni...
    - Eh, affedersin, ilk defa olunca öyle oluyor.
    - Gel bakalım yanıma, seni bir koklayayım.
    - Ama tam tersi olmayacak mıydı?
    - Ne olacaktı?
    - Ben seni koklayacaktım...
    - Ha haaayyttt, rüyanda görürsün aslanım!
    - Ona da razıyım.

29. offline
    srcn09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Anlattıkları tamamen pskolojik okurken anlıyor insan zaten Auto hold yazısından da belli yarım metre kayınca tuttu Sen frene basmazsan tutmaz

Rahat ol kanka sıkıntı yok
    Anlattıkları tamamen pskolojik okurken anlıyor insan zaten Auto hold yazısından da belli yarım metre kayınca tuttu Sen frene basmazsan tutmaz

Rahat ol kanka sıkıntı yok

31. offline
    Pritt31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İzzet KARACA
    Yer
    Hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    31 RP 222

Cuma günü Adanaya gittik geldik, amcama A4 almaya. AYKAN'a uğradık, giderken fotoğraf makinasını kol dayamaya koymuştum resim çekmek için ama çekmeden döndüm unuttum Audi gerçekten başka bir dünya.

180 km'yi 1 saat 20 dk'da aldım, amcam zaten benden de deli bas deyip duruyordu. Ama hayret radara nasıl yakalanmadım onu göze almıştım çünkü. Araba 5-6 kez 6.vitesi gördü genelde hep vites 5 pedal paspasta 225 yaptım. Consumption 14.3 lt

Yeni A4 Advance paket, 2.0 TDI 177 HP 8 ileri Multitronic + Sunroof için 50.000 € fiyat aldık. (Beyaz, Torpilli Fiyat)

Alacak sanırım
    Cuma günü Adanaya gittik geldik, amcama A4 almaya. AYKAN'a uğradık, giderken fotoğraf makinasını kol dayamaya koymuştum resim çekmek için ama çekmeden döndüm unuttum Audi gerçekten başka bir dünya.

180 km'yi 1 saat 20 dk'da aldım, amcam zaten benden de deli bas deyip duruyordu. Ama hayret radara nasıl yakalanmadım onu göze almıştım çünkü. Araba 5-6 kez 6.vitesi gördü genelde hep vites 5 pedal paspasta 225 yaptım. Consumption 14.3 lt

Yeni A4 Advance paket, 2.0 TDI 177 HP 8 ileri Multitronic + Sunroof için 50.000 € fiyat aldık. (Beyaz, Torpilli Fiyat)

Alacak sanırım

33. offline
    dirlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010
    06

audi başka bir dünya ya...
    audi başka bir dünya ya...

35. offline
    suayb_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ŞUAYİP AKDERE
    Yer
    ORDU
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2008
    52 DS 373
    [QUOTE=dirlik;147284]audi başka bir dünya ya...[/L
    +++++

ALİZE ASLANI
    [QUOTE=dirlik;147284]audi başka bir dünya ya...[/L
    +++++

ALİZE ASLANI

37. offline
    dirlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010
    06

Özellikle de A6 ya o çift egzoza hastayım, daha dün dod da bir kaç tane A6 inceledim süperdi...
    Özellikle de A6 ya o çift egzoza hastayım, daha dün dod da bir kaç tane A6 inceledim süperdi...

39. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

İzzet, 5 dakikanız yok muydu? Uğrasaydınız, sevinirdim...

Cuma günü Adanaya gittik geldik.
    İzzet, 5 dakikanız yok muydu? Uğrasaydınız, sevinirdim...

Cuma günü Adanaya gittik geldik.

41. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

42. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Leather Car Key Case for Volkswagen

$11,14

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Leather Car Key Case for Volkswagen

$11,14

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

44. offline
    lord_danger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009
    06 FZN 96

CC almaktan vazgeçtik ne yazıkki.O kadarda opsiyon listesi felan hazırlamıştım.Ufak bi çıtlattım dsg sorunlarını babama,hani sorunsuzdu vs diye vazgeçti.Ev işi girdi araya.Başka bahara kaldı.O değil de okula 3c passatla gitmekte pek istemiyorum çok ağır kaçıyor,bu yönden de kötü oldu tabi.Şahsi fikrim garanti uzatmak mantıklı olur diye düşünüyorum herhangi bir olumsuzluğa karşı.

Taner abi söz Adana'dan açılmışken, okulda bi kız var Adanalı,sürekli karşılaşıyoruz.Beyaz da bir golfü var 01 plaka.Çekiniyorum konuşsam mı ne yapsam diye.Var mıdır bir önerin genç kardeşine Adanalı kızları tavlamak için
    CC almaktan vazgeçtik ne yazıkki.O kadarda opsiyon listesi felan hazırlamıştım.Ufak bi çıtlattım dsg sorunlarını babama,hani sorunsuzdu vs diye vazgeçti.Ev işi girdi araya.Başka bahara kaldı.O değil de okula 3c passatla gitmekte pek istemiyorum çok ağır kaçıyor,bu yönden de kötü oldu tabi.Şahsi fikrim garanti uzatmak mantıklı olur diye düşünüyorum herhangi bir olumsuzluğa karşı.

Taner abi söz Adana'dan açılmışken, okulda bi kız var Adanalı,sürekli karşılaşıyoruz.Beyaz da bir golfü var 01 plaka.Çekiniyorum konuşsam mı ne yapsam diye.Var mıdır bir önerin genç kardeşine Adanalı kızları tavlamak için

46. offline
    sebinefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Coşkun
    Yer
    İZMİR/Şebinkarahisar
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2008

Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında yardımlarınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var.
    Arabamı 60.000 bakımları için haftaya tatile çıktığımda servise götürmek istiyorum. Aracım 2008 model.Şu anda bulunduğum yerde servis imkanım olmadığı için muhtemelen Konya da servise girecek. Öncelikle konya da özel servise götürmek istiyorum.Ne dersiniz? Yetkili servis Doğuş etkeniyle birleşince gerçekten baya tuzluya patlıyor bakım masrafları. Onun için özel servis(tabi güvenilir ve önerdiğiniz) yetkili servis farkı çok mu önemli. Bir de konyada araştırdım Bosch Car servis var. Burayı tavsiye eder misinz?
    Bir de arkadaşlar Konya için önerebileceğiniz, kaliteli bir özel Volkswagen servisi var mı. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
    Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında yardımlarınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var.
    Arabamı 60.000 bakımları için haftaya tatile çıktığımda servise götürmek istiyorum. Aracım 2008 model.Şu anda bulunduğum yerde servis imkanım olmadığı için muhtemelen Konya da servise girecek. Öncelikle konya da özel servise götürmek istiyorum.Ne dersiniz? Yetkili servis Doğuş etkeniyle birleşince gerçekten baya tuzluya patlıyor bakım masrafları. Onun için özel servis(tabi güvenilir ve önerdiğiniz) yetkili servis farkı çok mu önemli. Bir de konyada araştırdım Bosch Car servis var. Burayı tavsiye eder misinz?
    Bir de arkadaşlar Konya için önerebileceğiniz, kaliteli bir özel Volkswagen servisi var mı. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

48. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

lord_danger Nickli Üyeden Alıntı
    Yemeğe davet et, güzel bir yere götür, romantik ol, tüm harcamaları sen yap, evine kadar bırak, birşey istemek yerine birşeyler ver (sipariş ver, telefon numaranı ver, adresini ver, hakkında bilgi ver), esprili ol, istifade edekmiş gibi yaklaşma, affetmez çünkü.

Gerçi bu yazdıklarım bende işe yaramadı ama umarım sende işe yarar...
       lord_danger Nickli Üyeden Alıntı
    Yemeğe davet et, güzel bir yere götür, romantik ol, tüm harcamaları sen yap, evine kadar bırak, birşey istemek yerine birşeyler ver (sipariş ver, telefon numaranı ver, adresini ver, hakkında bilgi ver), esprili ol, istifade edekmiş gibi yaklaşma, affetmez çünkü.

Gerçi bu yazdıklarım bende işe yaramadı ama umarım sende işe yarar...

50. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

ya şu BIO DIESEL YASAK işaretini 1.6 TDI bendeyken okuyordum ama BIYODİZEL nerede var ki almadık...?

Passat Turkiye
    ya şu BIO DIESEL YASAK işaretini 1.6 TDI bendeyken okuyordum ama BIYODİZEL nerede var ki almadık...?

Passat Turkiye

52. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Passat Turkiye
    Bir kaç yerde Şereflikoşhisar / tuz gölü civarındaki kamyoncuların mola verdiği adı sanı bilinmeyen falan petrol .. diye geçen yerlerde BIODİESEL gördüm

Passat Turkiye
    Bir kaç yerde Şereflikoşhisar / tuz gölü civarındaki kamyoncuların mola verdiği adı sanı bilinmeyen falan petrol .. diye geçen yerlerde BIODİESEL gördüm

54. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Passat Turkiye
    yaratıcılık budur
    Passat Turkiye
    yaratıcılık budur

56. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Yumurtalık'ın oradaki Zeytinbeli Kasabasına yakın bir yerde Karpuz Tarlasına girdik, dışarıdan bakınca 1 tanesi bile görünmeyen karpuzlar yata yata büyümüş, kocaman olmuştu, doldurabildiğimiz kadar doldurduk. Her biri de şıra bombası gibiydi... Adana karpuzu bir başka, hele deniz kenarına yakın bir yerde yetişmişse daha da başka.

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye
    yaratıcılık budur
    Yumurtalık'ın oradaki Zeytinbeli Kasabasına yakın bir yerde Karpuz Tarlasına girdik, dışarıdan bakınca 1 tanesi bile görünmeyen karpuzlar yata yata büyümüş, kocaman olmuştu, doldurabildiğimiz kadar doldurduk. Her biri de şıra bombası gibiydi... Adana karpuzu bir başka, hele deniz kenarına yakın bir yerde yetişmişse daha da başka.

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye
    yaratıcılık budur

58. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor