teşekkürler sercan...
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Liste güncellemesi
İsteyenler :
PASSATTURKİYE
gokbrk - 200gr
sivil - 200gr
Y_o_L_c_U_38 -200gr
mkoksalmd -200gr
MerceniesPassat -200gr
Alisahin - 200gr
BeratYıldız -200gr
suayb_a -200gr
erdozdemir -200gr
Selçuk -200gr
argun - 100 gr
PasSuAT -100 gr
orko13 - 100gr
a_akarsu -100gr
losing-100gr
cakirmehmett -100gr
sedat27 -100gr
dirlik - 100gr
jungle-100gr
JETTATURKİYE
Hakan T. - 100gr
Ersin Aksoy -200gr
TESLİMATI YAPILANLAR
Passatturkiye
gokbrk +
erdozdemir +
MerceniesPassat +
Alisahin +
BeratYıldız +
suayb_a +
orko13 +
a_akarsu +
dirlik +
jungle +
Jettaturkiye
Hakan T. +
Liste güncellemesi
İsteyenler :
PASSATTURKİYE
gokbrk - 200gr
sivil - 200gr
Y_o_L_c_U_38 -200gr
mkoksalmd -200gr
MerceniesPassat -200gr
Alisahin - 200gr
BeratYıldız -200gr
suayb_a -200gr
erdozdemir -200gr
Selçuk -200gr
argun - 100 gr
PasSuAT -100 gr
orko13 - 100gr
a_akarsu -100gr
losing-100gr
cakirmehmett -100gr
sedat27 -100gr
dirlik - 100gr
jungle-100gr
JETTATURKİYE
Hakan T. - 100gr
Ersin Aksoy -200gr
TESLİMATI YAPILANLAR
Passatturkiye
gokbrk +
erdozdemir +
MerceniesPassat +
Alisahin +
BeratYıldız +
suayb_a +
orko13 +
a_akarsu +
dirlik +
jungle +
Jettaturkiye
Hakan T. +
teşekkürler sercan...
Sagol sercan hakkini helal et Canım
ALİZE ASLANI
yarın büyük ihtimal gelir sağol sercan![]()
İstanbullulara nasıl teslim edicem acaba kimse birşey yazmıyorNe zamanlar uygunsunuz bir pgoram yapalım ne dersiniz
![]()
İstanbullulara nasıl teslim edicem acaba kimse birşey yazmıyorNe zamanlar uygunsunuz bir pgoram yapalım ne dersiniz
![]()
Liste güncellemesi
İsteyenler :
PASSATTURKİYE
gokbrk - 200gr
sivil - 200gr
Y_o_L_c_U_38 -200gr
mkoksalmd -200gr
MerceniesPassat -200gr
Alisahin - 200gr
BeratYıldız -200gr
suayb_a -200gr
erdozdemir -200gr
Selçuk -200gr
argun - 100 gr
PasSuAT -100 gr
orko13 - 100gr
a_akarsu -100gr
losing-100gr
cakirmehmett -100gr
sedat27 -100gr
dirlik - 100gr
jungle-100gr
JETTATURKİYE
Hakan T. - 100gr
Ersin Aksoy -200gr
TESLİMATI YAPILANLAR
Passatturkiye
gokbrk +
erdozdemir +
MerceniesPassat +
Alisahin +
BeratYıldız +
suayb_a +
orko13 +
a_akarsu +
dirlik +
jungle +
Jettaturkiye
Hakan T. +
Liste güncellemesi
İsteyenler :
PASSATTURKİYE
gokbrk - 200gr
sivil - 200gr
Y_o_L_c_U_38 -200gr
mkoksalmd -200gr
MerceniesPassat -200gr
Alisahin - 200gr
BeratYıldız -200gr
suayb_a -200gr
erdozdemir -200gr
Selçuk -200gr
argun - 100 gr
PasSuAT -100 gr
orko13 - 100gr
a_akarsu -100gr
losing-100gr
cakirmehmett -100gr
sedat27 -100gr
dirlik - 100gr
jungle-100gr
JETTATURKİYE
Hakan T. - 100gr
Ersin Aksoy -200gr
TESLİMATI YAPILANLAR
Passatturkiye
gokbrk +
erdozdemir +
MerceniesPassat +
Alisahin +
BeratYıldız +
suayb_a +
orko13 +
a_akarsu +
dirlik +
jungle +
Jettaturkiye
Hakan T. +
Yarın evde birileri olur da paketi alır inşallah gelip de bulamayınca paketi kovalıyorum artık o arabada bu arabada yok merkezde.Bu arada tekrar teşekkürler Sercan![]()
Yarın evde birileri olur da paketi alır inşallah gelip de bulamayınca paketi kovalıyorum artık o arabada bu arabada yok merkezde.Bu arada tekrar teşekkürler Sercan![]()
Kargoları alan arkadaşlardan fotoğraf mı alsak![]()
Hadi hayırlı olsun arkadaşlarBen deneyemedim şu AG 'nin ürününü deneme fırsatınız varsa yorumları merak ediyorum nohut tanesi kadar pede döküp plastik kısma sürün bakalım
Ürün jelimsi yapıdadır
Hadi hayırlı olsun arkadaşlarBen deneyemedim şu AG 'nin ürününü deneme fırsatınız varsa yorumları merak ediyorum nohut tanesi kadar pede döküp plastik kısma sürün bakalım
Ürün jelimsi yapıdadır
sabah teslim aldım, çok teşekkürler sercan.. ramazandan sonra ilk işim ürünü kullanmak olacak..
fotoğraf (4).jpg
sabah teslim aldım, çok teşekkürler sercan.. ramazandan sonra ilk işim ürünü kullanmak olacak..
fotoğraf (4).jpg
Benim ki gelmedi daha
ALİZE ASLANI
2 Hafta sonra kullanacağım arabayı bayrama hazırlayacağım.Sonra da Ermenek![]()
Sercan Merhaba ben Istanbul'dayım. Anadolu yakasında bağdat caddesi- kozyatağı arasında oluyorum. Sadece pazar günlerim boş. Müsait bir zamanda benim kili senden alırım sana zahmet.
Sercan Merhaba ben Istanbul'dayım. Anadolu yakasında bağdat caddesi- kozyatağı arasında oluyorum. Sadece pazar günlerim boş. Müsait bir zamanda benim kili senden alırım sana zahmet.
Sercan hocam ben de araca bilumum malzeme almayı düşünüyorum. Arkadaşlara gönderdiğin şeyin ne olduğunu da merak ettim ayrıca. Araç için (cam, iç bölüm, koltuk, kapı fitilleri vb.) neler tavsiye edersin senden öğrenmek isterim.
Sercan hocam ben de araca bilumum malzeme almayı düşünüyorum. Arkadaşlara gönderdiğin şeyin ne olduğunu da merak ettim ayrıca. Araç için (cam, iç bölüm, koltuk, kapı fitilleri vb.) neler tavsiye edersin senden öğrenmek isterim.
sercan ürün geldi canım dun ama ben hasta oldugumdan arkadasa bırakmıslar bugun alacam tekrar cok tesekkurler canım benım
sercan ürün geldi canım dun ama ben hasta oldugumdan arkadasa bırakmıslar bugun alacam tekrar cok tesekkurler canım benım
Sercan kardeşim kargo geldi ama teşekkür mesajını biraz geç yazabildim kusura bakma..Tüm emeğin için teşekkür ediyorum.![]()
Sercan kardeşim kargo geldi ama teşekkür mesajını biraz geç yazabildim kusura bakma..Tüm emeğin için teşekkür ediyorum.![]()
arkadaşlar kampüste olduğumdan foruma giremiyorum bu akşam eve dönücem detaylı şekilde mesajlarınızı okuycam telefondan zor oluyor![]()
arkadaşlar kampüste olduğumdan foruma giremiyorum bu akşam eve dönücem detaylı şekilde mesajlarınızı okuycam telefondan zor oluyor![]()
Dayanamadım bir laptop buldum![]()
Ben teşekkür ederim arkadaşlar hepinize![]()
Çoşkun bey merhabalar forumumuzda bu konular hakkında bir çok bilgi vardır ana sayfada aşağı inerek temizlik güzellik kısmında ben hepsini tek tek açıkladım kafanıza takılan birşey olursa sorarsanız sevinirimSercan hocam ben de araca bilumum malzeme almayı düşünüyorum. Arkadaşlara gönderdiğin şeyin ne olduğunu da merak ettim ayrıca. Araç için (cam, iç bölüm, koltuk, kapı fitilleri vb.) neler tavsiye edersin senden öğrenmek isterim.![]()
Çoşkun bey merhabalar forumumuzda bu konular hakkında bir çok bilgi vardır ana sayfada aşağı inerek temizlik güzellik kısmında ben hepsini tek tek açıkladım kafanıza takılan birşey olursa sorarsanız sevinirimSercan hocam ben de araca bilumum malzeme almayı düşünüyorum. Arkadaşlara gönderdiğin şeyin ne olduğunu da merak ettim ayrıca. Araç için (cam, iç bölüm, koltuk, kapı fitilleri vb.) neler tavsiye edersin senden öğrenmek isterim.![]()
Tamamdır abi sıkıntı yok sizler ne zaman müsait olursanız bir şekilde ayarlarız odamın en güzel kısmında duruyor ürünlerinizSercan Merhaba ben Istanbul'dayım. Anadolu yakasında bağdat caddesi- kozyatağı arasında oluyorum. Sadece pazar günlerim boş. Müsait bir zamanda benim kili senden alırım sana zahmet.![]()
Tamamdır abi sıkıntı yok sizler ne zaman müsait olursanız bir şekilde ayarlarız odamın en güzel kısmında duruyor ürünlerinizSercan Merhaba ben Istanbul'dayım. Anadolu yakasında bağdat caddesi- kozyatağı arasında oluyorum. Sadece pazar günlerim boş. Müsait bir zamanda benim kili senden alırım sana zahmet.![]()
Ali abi durum nedir detaylı fotoğraflar bekliyoruz bayağı kir çıkmış vallahi şok oldum her panel sonrası yoğurdun dimi![]()
Ali abi durum nedir detaylı fotoğraflar bekliyoruz bayağı kir çıkmış vallahi şok oldum her panel sonrası yoğurdun dimi![]()
Yagurdum sercan, killemeden once detayli yikadim kuruladim..Ali abi durum nedir detaylı fotoğraflar bekliyoruz bayağı kir çıkmış vallahi şok oldum her panel sonrası yoğurdun dimi![]()
Bu sadece on sol kapinin parlak seridin ust kısimdan ciktiresimdeki kil gibi 3 tane harcadim araba cok lekeliymis, sonuc cok guzel iyiki bu ise kalkistin
![]()
Aksam oldugu icin detayli fotograf cekemedim yarin cekicem![]()
Konu alisahin tarafından (28 07 2012 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.
Yagurdum sercan, killemeden once detayli yikadim kuruladim..Ali abi durum nedir detaylı fotoğraflar bekliyoruz bayağı kir çıkmış vallahi şok oldum her panel sonrası yoğurdun dimi![]()
Bu sadece on sol kapinin parlak seridin ust kısimdan ciktiresimdeki kil gibi 3 tane harcadim araba cok lekeliymis, sonuc cok guzel iyiki bu ise kalkistin
![]()
Güzel olmasına sevindim kromlar öyle çok kir toplar şimdi onun üzerinde ki kireç lekeleri filanda gitmiştir harika olmuştur çok sevindimYagurdum sercan, killemeden once detayli yikadim kuruladim..
![]()
![]()
Güzel olmasına sevindim kromlar öyle çok kir toplar şimdi onun üzerinde ki kireç lekeleri filanda gitmiştir harika olmuştur çok sevindimYagurdum sercan, killemeden once detayli yikadim kuruladim..
![]()
![]()