Bu arada,bildiğiniz üzere benim bir avans sesi problemim vardı. Bu günek adar shellden başka yakıt kullanmadım. Ve kafayı bozup Totalden almaya karar verdim. Bir dpo Total benzin aldım ve yaklaşık 60 km sonra dik bir yokuşta devri 600 lere kadar düşürüp 2.viteste gaza dokundum,camı açtım,avans sesi net şekilde geliyordu bu şekilde,ve inanın,tık bile demedi. Ardından biraz daha ilerleyip 3.vitese çektim 1000 devir ivarında gaza dokundum,araç hızlanmaya istekli(ESP lambası bile yaktı) ve sıfır avans sesiyle kalktı. 95 oktan Total bu arada.. İnanamadım bu farka. Buraya kadar olan kısımda kesinlikle psikolojik bir şey yok,aracın dışına arkadaşı koydum sesi dinlesin diye,tek ses yoktu. Ancak bu kısım psikolojik olabilir ki,sollamalarda araç eskiye nazaran daha rahat fırlıyor,daha güzel devirleniyor gibi geldi. Babam arabaya binince,ne yaptın bu arabaya dedi,o bile şok oldu.
Yarın sabahtan Şahkan otoya gidip 7500 bakımımı yaptırıcam. peryodik bakımları yetklide,kendi kafama göre her 7500 te bir bakımlarıda Şahkanda hallediyorum,bujiler,filtreler değişecek,lastikler çarprazlama yer değiştirecek,kaliperler boyanacak,boğaz kelebeği temizlenip,stoplar halka şeklinde kodlanacak