VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    suayb_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ŞUAYİP AKDERE
    Yer
    ORDU
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2008
    52 DS 373

Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başl

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Yasin sana deri PASSAT anahtarlığı yollayayım beni KIDEMLİ YARBAY falan yap, ben bu BAŞÇAVUŞ muhabbetine alışamadım...
    Nasıl teklif, iyi mi?

GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA
    INTERLAGOS JANT ADINA

Passat Turkiye
    ahhhh ahhhh en sonunda ben bu jantı alacam herhalde (( çooookkkkkk güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Yasin sana deri PASSAT anahtarlığı yollayayım beni KIDEMLİ YARBAY falan yap, ben bu BAŞÇAVUŞ muhabbetine alışamadım...
    Nasıl teklif, iyi mi?

GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA
    INTERLAGOS JANT ADINA

Passat Turkiye
    ahhhh ahhhh en sonunda ben bu jantı alacam herhalde (( çooookkkkkk güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

3. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

taner abi şu deri anahtarlığı bana yollasan mümkünse aracımın göğüs rengi olan kahverenginden. bulamassan siyahta olur farketmez
    Nasıl teklif, iyi mi?

GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA
    INTERLAGOS JANT ADINA

Passat Turkiye
    taner abi şu deri anahtarlığı bana yollasan mümkünse aracımın göğüs rengi olan kahverenginden. bulamassan siyahta olur farketmez
    Nasıl teklif, iyi mi?

GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA
    INTERLAGOS JANT ADINA

Passat Turkiye

5. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

abi sende benimgibi boğazı seviyorsun . biz seninle nasıl karşılaşmıyoruz anlamıyorum. yıldırımlarda bende çook yimemk yirim . özellikle yazın akarsuyun yanındaki masalarda serin serin oturmaya bayılırım. bizim erkek te ördeklere benim ekmekleri atmaya bayılır. bazende şelalenin hemen üstündeki kenarda yerim . şelale gürültüsünde pek muhabbet olmaz ama su sesi içini huzurla doldurur.
    Sevgili Atilla,

Şelale bizim mütemadiyen gittiğimiz bir yerdir. Su Sesi, Kuş Sesi eksik olmaz orada. Yıldırımlar Restaurant'a da geçeriz tabi...
    abi sende benimgibi boğazı seviyorsun . biz seninle nasıl karşılaşmıyoruz anlamıyorum. yıldırımlarda bende çook yimemk yirim . özellikle yazın akarsuyun yanındaki masalarda serin serin oturmaya bayılırım. bizim erkek te ördeklere benim ekmekleri atmaya bayılır. bazende şelalenin hemen üstündeki kenarda yerim . şelale gürültüsünde pek muhabbet olmaz ama su sesi içini huzurla doldurur.
    Sevgili Atilla,

Şelale bizim mütemadiyen gittiğimiz bir yerdir. Su Sesi, Kuş Sesi eksik olmaz orada. Yıldırımlar Restaurant'a da geçeriz tabi...

7. offline
    Adı
    ŞUAYİP AKDERE
    Yer
    ORDU
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2008
    52 DS 373

biri anahtarlık mı dagıtıyor ???
    biri anahtarlık mı dagıtıyor ???

9. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

heryerde çakması bulunan interlagos yerine kansas tercih etmeniz daha mantıklı olmazmıydı acaba. etrafta görünmeyen ve gerçekten güzel bir janttı. tabii zevkine $$$$ saygımız sonsuz.
    heryerde çakması bulunan interlagos yerine kansas tercih etmeniz daha mantıklı olmazmıydı acaba. etrafta görünmeyen ve gerçekten güzel bir janttı. tabii zevkine $$$$ saygımız sonsuz.

11. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

bulursak gönlü bol bir abimizi hediye ttiği anahtarlıkları zevkle kullanırız.
    vw deri anahtarlığı sağda solda satan yokmu acaba. adamlar derisini kullandıkları sığırlı birlikte veriyorlar sanki 150- 160 tl para istiyorlar orj. anahtarlığa
    bulursak gönlü bol bir abimizi hediye ttiği anahtarlıkları zevkle kullanırız.
    vw deri anahtarlığı sağda solda satan yokmu acaba. adamlar derisini kullandıkları sığırlı birlikte veriyorlar sanki 150- 160 tl para istiyorlar orj. anahtarlığa

13. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Bir VW CC alacak olursam bunu alir son noktayi koyarim ! Asistanlar da olmasin ama bu olsun yaninada o olsun yeter

VW CC R-Line

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Bir VW CC alacak olursam bunu alir son noktayi koyarim ! Asistanlar da olmasin ama bu olsun yaninada o olsun yeter

VW CC R-Line

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye

15. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

araca r-line tanponu standart tampondan çok daha fazla yakışmış. hemde aracın sıradanlığı gitmiş. açıkcası eski cc nin ön kısmı yenisinden güzeldi ama onunda arka stoplar hoşuma gitmiyordu.
    araca r-line tanponu standart tampondan çok daha fazla yakışmış. hemde aracın sıradanlığı gitmiş. açıkcası eski cc nin ön kısmı yenisinden güzeldi ama onunda arka stoplar hoşuma gitmiyordu.

17. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    Eski Passat CC herseyi ile güzeldi . Ama yeni CC alinirsa kesinlikle R-Line Donanimi olmasi sart benim icin, yoksa o ön Passat tampomunu yakistiramiyorum araca . Yuvarlak Sis farli daha güzel olmus arac.

NOT: Ön kisim bana biraz Pejo yu da hatirlatiyor sanki izgaralara bakiniz !
       atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    Eski Passat CC herseyi ile güzeldi . Ama yeni CC alinirsa kesinlikle R-Line Donanimi olmasi sart benim icin, yoksa o ön Passat tampomunu yakistiramiyorum araca . Yuvarlak Sis farli daha güzel olmus arac.

NOT: Ön kisim bana biraz Pejo yu da hatirlatiyor sanki izgaralara bakiniz !

19. offline
    Adı
    ŞUAYİP AKDERE
    Yer
    ORDU
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2008
    52 DS 373

VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı

VW CC R-Line

Passat Turkiye
    yasin o degılde bu arabayı alırsak on kapının yanındakını anahtarlık nıyetıne hedıye ederler mı bıze ama sadece anahtarlık nıyetıne kesınlıkle baska bı amac tasımıyorr

VW CC R-Line

Passat Turkiye
    yasin o degılde bu arabayı alırsak on kapının yanındakını anahtarlık nıyetıne hedıye ederler mı bıze ama sadece anahtarlık nıyetıne kesınlıkle baska bı amac tasımıyorr

21. offline
    srcn09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Arkadaşalr bugün babamla Balıkesir Mıchelın bayisine gittik usta bizim lastikleri gördü bunlarla kaç yüz bin km yaptınız dedi babam 70-80 arası dedi belli belli diyor

Hemen oturup 4 adet 235 / 45 / 17 Pilot Sport3 lastik pazarlığına girdik + 4 adet İnterlagos jant için adamın düştüğü minimum miktar 2.700 TL bende çok fiyat diyip çıktım ama babamı gördüm kü 2013 Mart ayında gerçekten 17 janta geçiş yapıyoruz turhan abim'in aldığı yerden alırsak 2.200 TL arada 500 TL çok yüksek bence
    Arkadaşalr bugün babamla Balıkesir Mıchelın bayisine gittik usta bizim lastikleri gördü bunlarla kaç yüz bin km yaptınız dedi babam 70-80 arası dedi belli belli diyor

Hemen oturup 4 adet 235 / 45 / 17 Pilot Sport3 lastik pazarlığına girdik + 4 adet İnterlagos jant için adamın düştüğü minimum miktar 2.700 TL bende çok fiyat diyip çıktım ama babamı gördüm kü 2013 Mart ayında gerçekten 17 janta geçiş yapıyoruz turhan abim'in aldığı yerden alırsak 2.200 TL arada 500 TL çok yüksek bence

23. offline
    MerceniesPassat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Karel
    Yer
    Yok
    Model
    A6
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    1998

Ben varya yeni cc bizim b6 lara benzetiyorum b6 ilham alınmış gibi sanırım 6 7 yıl sonra bana nasip olur ona binmek anca parası birikir ve de belki de kasa değişir.
    Ben varya yeni cc bizim b6 lara benzetiyorum b6 ilham alınmış gibi sanırım 6 7 yıl sonra bana nasip olur ona binmek anca parası birikir ve de belki de kasa değişir.

25. offline
    lord_danger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009
    06 FZN 96

Artık cc'ye kesin gibi bakiyoruz.Haftasonu simdiki passatimizi da aldigimiz vw bayisine gidip inceliyecegiz.Ardindanda c180lere bakicaz.Ama aslinda ikiside farkli araclar babamin gonlu c180 benim gonlum yeni ccden yana.Bakalim durumlar neyi gosterir.
    Artık cc'ye kesin gibi bakiyoruz.Haftasonu simdiki passatimizi da aldigimiz vw bayisine gidip inceliyecegiz.Ardindanda c180lere bakicaz.Ama aslinda ikiside farkli araclar babamin gonlu c180 benim gonlum yeni ccden yana.Bakalim durumlar neyi gosterir.

27. offline
    Hunter727 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    Türkiye
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005

lord_danger Nickli Üyeden Alıntı
    Işinize karışmak gibi olmasın ama önce 2 aracıda test edin derim (daha önce araçları test etme imkanınız oldumu bilmiyorum) passatımi almadan önce birazda kredi alıp sıfır araç almayi düşünüyordum, almadan test edelim dedik, iyiki test etmişiz, testten sonra vazgeçtik
       lord_danger Nickli Üyeden Alıntı
    Işinize karışmak gibi olmasın ama önce 2 aracıda test edin derim (daha önce araçları test etme imkanınız oldumu bilmiyorum) passatımi almadan önce birazda kredi alıp sıfır araç almayi düşünüyordum, almadan test edelim dedik, iyiki test etmişiz, testten sonra vazgeçtik

29. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

CC gelsin Allah'ın (c.c.) izniyle, her milimetrekaresinin fotoğrafını Hi-Res / Yü-Çöz olarak çekeceğim. Güzel bir NIKON almıştım, çantamda duruyor, görevi belli oldu.
    CC gelsin Allah'ın (c.c.) izniyle, her milimetrekaresinin fotoğrafını Hi-Res / Yü-Çöz olarak çekeceğim. Güzel bir NIKON almıştım, çantamda duruyor, görevi belli oldu.

31. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

VW CC R-Line

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    ben sadece kızı alırdım cc yi değil çünkü o pörtlek bakışlı aptal sis farlarını beğenmedim tasarım harikası gerçekten..

VW CC R-Line

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    ben sadece kızı alırdım cc yi değil çünkü o pörtlek bakışlı aptal sis farlarını beğenmedim tasarım harikası gerçekten..

33. offline
    Hamuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Muhsin
    Yer
    Kayseri
    Model
    Tiguan
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

VW CC R-Line

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye

Ben CC yi alırdım. Kızda iş yok. Yasin daha önce çok daha güzellerini paylaşmıştı.

VW CC R-Line

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye

Ben CC yi alırdım. Kızda iş yok. Yasin daha önce çok daha güzellerini paylaşmıştı.

35. offline
    Y_o_L_c_U_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

CC almayi dusunenler icin, arkadaslar resimde isaretledigim yer cikintili ve yagmur yagdiginda kapidan suzulen yagmur suyundaki pislik o cikintilarda kaliyor ve cok cirkin bi goruntu oluyor

tek hosuma gitmeyen yeri orasi oldu, pazar gunu CC ile hollanda yaptik gidis gelis assagi yukari 300 km yolda gidisi cok guzel ama 200km/h uzerine cikildiginda veya yaklasildiginda iceride yol sesi ve ruzgar sesinden durulmuyor, vrajlar cok saglam insana guven veriyor ayni bneim passat gibi

Passat Turkiye
    CC almayi dusunenler icin, arkadaslar resimde isaretledigim yer cikintili ve yagmur yagdiginda kapidan suzulen yagmur suyundaki pislik o cikintilarda kaliyor ve cok cirkin bi goruntu oluyor

tek hosuma gitmeyen yeri orasi oldu, pazar gunu CC ile hollanda yaptik gidis gelis assagi yukari 300 km yolda gidisi cok guzel ama 200km/h uzerine cikildiginda veya yaklasildiginda iceride yol sesi ve ruzgar sesinden durulmuyor, vrajlar cok saglam insana guven veriyor ayni bneim passat gibi

Passat Turkiye

37. offline
    Y_o_L_c_U_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Dursun
    Yer
    belçika & kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    1-BSE 531

pazar gununden bi kac kare, (hollanda maastriék)

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye

biraz kalabalik olunca CC'ye sigmadik touran'da vardi tabiki

benim passat pazar gununu garajda dinlenerek gecirdi

Passat Turkiye

bu nerden karismis araya

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye
    Passat Turkiye

biraz kalabalik olunca CC'ye sigmadik touran'da vardi tabiki

benim passat pazar gununu garajda dinlenerek gecirdi

Passat Turkiye

bu nerden karismis araya

Passat Turkiye

39. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Hanımefendi hafif balıketli gibi, Anadolu tipi aslında. Belki de annesi veya babası bizden olabilir. Alamanya'da 4 milyon Türk var, ilk yıllarda sadece bekar erkekler ve evli babalar ailelerini anavatanında bırakıp gitti, yani Almanyanın "toplum sisteminde" Türk damgası artık silinemeyecek kadar derin işlemiş durumda. Almanlar bile yıllardır Türk kasap, manav ve bakkalından alışveriş yapıyor. Doğu Avrupa ülkelerideki ciğeri beş para etmez adamlar dadanana kadar da İkinci El Otomobil piyasası bizim vatandaşların elindeydi, şimdi onu bırakıp daha kıdemli işlerde çalışıyorlar, dönercilik bile artık "kesmiyor", onu Bulgarlar, İtalyanlar ve işsiz Almanlar yapmaya başladı.

Hamuş Nickli Üyeden Alıntı
    Hanımefendi hafif balıketli gibi, Anadolu tipi aslında. Belki de annesi veya babası bizden olabilir. Alamanya'da 4 milyon Türk var, ilk yıllarda sadece bekar erkekler ve evli babalar ailelerini anavatanında bırakıp gitti, yani Almanyanın "toplum sisteminde" Türk damgası artık silinemeyecek kadar derin işlemiş durumda. Almanlar bile yıllardır Türk kasap, manav ve bakkalından alışveriş yapıyor. Doğu Avrupa ülkelerideki ciğeri beş para etmez adamlar dadanana kadar da İkinci El Otomobil piyasası bizim vatandaşların elindeydi, şimdi onu bırakıp daha kıdemli işlerde çalışıyorlar, dönercilik bile artık "kesmiyor", onu Bulgarlar, İtalyanlar ve işsiz Almanlar yapmaya başladı.

Hamuş Nickli Üyeden Alıntı

41. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Y_o_L_c_U_38 Nickli Üyeden Alıntı

bu nerden karismis araya

Passat Turkiye
    Arkanızdaki Hollandalılar kız arkadaşlarını omuzlarına almışlar, bizim ata sporlarımızdan Erkekler Arası Deve Güreşimiz hepsine beş basar, on çeker!
       Y_o_L_c_U_38 Nickli Üyeden Alıntı

bu nerden karismis araya

Passat Turkiye
    Arkanızdaki Hollandalılar kız arkadaşlarını omuzlarına almışlar, bizim ata sporlarımızdan Erkekler Arası Deve Güreşimiz hepsine beş basar, on çeker!

43. offline
    Adı
    ŞUAYİP AKDERE
    Yer
    ORDU
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2008
    52 DS 373

heee dursun abi guzel bir pazar olmus belli resimler bile karısmıs :D
    heee dursun abi guzel bir pazar olmus belli resimler bile karısmıs :D

45. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Volkswagen CC Teknolojisi

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Volkswagen CC Teknolojisi

Passat Turkiye

Passat Turkiye

47. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

PASSAT ve PASSAT VARIANT'ta depo kapağında aşağıdaki gibi bir çıkıntı yoktu, belki de bu US Version olduğu içindir, teyit edebilecek arkadaşlarımız var mı acaba?

Passat Turkiye
    PASSAT ve PASSAT VARIANT'ta depo kapağında aşağıdaki gibi bir çıkıntı yoktu, belki de bu US Version olduğu içindir, teyit edebilecek arkadaşlarımız var mı acaba?

Passat Turkiye

49. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Amerikan VOLKSWAGEN CC'lerde "AUTO HOLD" bile yok, büyük ihtimalle sadece Hill Holder var.

Passat Turkiye

Climatronic panelinde AUTO tuşunun altında ABD'de fan hız ayarı işareti var, yenilerde de "OFF" şeklinde işe yarayan bir tuş var.

Passat Turkiye
    Amerikan VOLKSWAGEN CC'lerde "AUTO HOLD" bile yok, büyük ihtimalle sadece Hill Holder var.

Passat Turkiye

Climatronic panelinde AUTO tuşunun altında ABD'de fan hız ayarı işareti var, yenilerde de "OFF" şeklinde işe yarayan bir tuş var.

Passat Turkiye

51. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Az kaldı... Bekliyorum... Sabır, sabır, sabır....

Passat Turkiye
    Az kaldı... Bekliyorum... Sabır, sabır, sabır....

Passat Turkiye

53. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Şlap, şlup, şapır, şupur...

Passat Turkiye
    Şlap, şlup, şapır, şupur...

Passat Turkiye

55. offline
    Adı
    ŞUAYİP AKDERE
    Yer
    ORDU
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2008
    52 DS 373

taner abi hakketen buyuk sabır gerektıren bır ıs dır dıye dusunuyorum bu durumu ben hıc boyle bır arac almadıgım ıcın hep benım aldıgım araclar hazırdı aldım cıktım
    taner abi hakketen buyuk sabır gerektıren bır ıs dır dıye dusunuyorum bu durumu ben hıc boyle bır arac almadıgım ıcın hep benım aldıgım araclar hazırdı aldım cıktım

57. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Aynen öyle. Şimdiye kadar sadece 2 araç için bekledim. 12 yıl önce 2000 model SEAT TOLEDO (beyaz) aldığımda 6 ay bisikletle işe gidip geldim, şimdi de 2012'de VOLKSWAGEN CC (beyaz) sipariş ettiğimde dolmuşla işe gidip geliyorum.

suayb_a Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen öyle. Şimdiye kadar sadece 2 araç için bekledim. 12 yıl önce 2000 model SEAT TOLEDO (beyaz) aldığımda 6 ay bisikletle işe gidip geldim, şimdi de 2012'de VOLKSWAGEN CC (beyaz) sipariş ettiğimde dolmuşla işe gidip geliyorum.

suayb_a Nickli Üyeden Alıntı

59. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

İnşallah benim CC'nin CLIMATRONIC ünitesi bunun gibi olur, "OFF" tuşu ve LED'i ile birlikte. Vallahi çok ama çok sevinirim. Bir fakirin karnını doyururum.

Passat Turkiye
    İnşallah benim CC'nin CLIMATRONIC ünitesi bunun gibi olur, "OFF" tuşu ve LED'i ile birlikte. Vallahi çok ama çok sevinirim. Bir fakirin karnını doyururum.

Passat Turkiye