Merhaba babama aldığımız 2012 Passat 1.4 TSI 160 HP DSG COMFORTLINE ile aranıza katıldım.Bir kaç merak ettiğim konu var cevaplarsanız sevinirim.
1-Otomobilin kırmızı ışıklarda N konuma alıyor, D'den N'ye ve N'den D'ye geçişlerde vites değiştirme tuşuna basmadan geçiyor babam bir sakıncası var mı?
2-Autohold'u sürekli açık bırakmak mı yoksa sadece yokuşlarda açık konuma getirmek mi işin doğrusu?
3-Vites kolunun yanında ya kayan araba resmi altında OFF ya da ESP OFF tuşu var hangisi hatırlayamadım,üstüne bastığımızda tuşun ışıklarının yanması mı gerekiyor,hiç basmadık aldığımızdan beri açık mı kapalı mı bilmiyoruz.
4-Ön cam ısıtıcısı yok mu ben mi bulamadım?
5-Turbo lag olayı fazla hissedilir geldi,diğer araçlarda da böyle mi?gerçi atmosferikten sonra ben mi abartıyorum anlayamadım ama hissedilir gibi baya.
DH'den Taner Abi'yi ismen biliyorum,Akorkmaz11 Ahmet Abi ile Passat hakkındaki sorularımı cevaplarken tanıştık.İki üstada ve tüm Passat severlere selam eylerim
bu arada şimdi farkettim aracın rengi gri yazıyor bilgilerimde ,beyaz olacak ama nasıl düzelteceğim bilemedim.