Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
Yasin 2012'deyiz, en az 22 yıldır SALÇA ve ZEYTİN ve bulgur, peynir, helva, gül reçeli artık Alamanya'daki TÜRKISCHE SPEZIALITÄTENLADEN tarzı gurme bakkalarda satılıyor. Ben abime 2005'te nostalji olsun diye 1 konserve YURT marka barunya pilaki götürdüm de kafama atacaktı az daha, dalga mı geçiyormuşum diye. Zaten Alamanya'daki Türk bakkal, market ve manavlar meşhur olmuş, eskiden Tante Emma Laden vardı, mahalle bakkalı yani, bizim vatandaşlar bunu tekrar canlandırmışlar.
Yasin CC alan adamın gönlü "zengindir", fazla kıyafet taşımaz, gittiği yerde alır, yemek hiç taşımaz, gittiği yerde yer, yanına sadece sürücü belgesi, kredi kartı ve cep telefonunu alır, bagajı sevgililerine alacağı hediyelerle doldurur; kürk, manto, çift platform topuklu ayakkabı, mücevher, perfüm, dantel, seksi iç çamaşırı, büstiyer ve şampanya (aslında köpüklü şarap ama yutturuyorlar burada şişesini 2000 TL'den) ve falan filan alır, eşantiyon yani, amaç belli, sonuç belli.
Abi gene betimlemerin süper
CC yi çok güzel betimledin abicim.Ama babama anlatamıyorum.Ben diyorum bundan sonraki aracımız CC olsun o diyor c 180 alalım.Bence CC ayrı bir dünya ama anlamıyor işte