Yerden göke kadar haklisin Veysel abi.
Sol Serit Almanya da Hizli gidenler icin kullaniliyor yani 140 üzerinde hiz yapanlar gidiyor. Türkiye de ise Sol Seritten 160 ile giden Pamukkale Otobüsü görüyorsun. Sonra Otobüs kaza yaptimi Vatandas feryansin eder. Binmeyin su Otobüsleri. Ben aileme bile binmemesini tavsiye ediyorum ki Babam bile Tren ile gitti gecen sene 1 haftaligina kacamak yaptiginda. Türkiye de her sene basima geliyor tam hizimi almisim 200 ile gidiyorum Otobüs intihar komandosu gibi sol seride gecip araci sollamaya calisiyor ki Otobüs zaten Hiz Sinirlarini asmis durumdadir

. Buradakiler bilmez sen bilirsin ama Almanya da bu tür Otobüslerde kontrol ediliyor "Fahrtenschreiber" i kontrol ediyorlar arada dinlenme saatini tamamlamis kac hiz gitmis vs. diye. Türkiye de buda yok ! Denizli yolundayim, cift seritli o yol arkamdan gece Otobüs selektör yapiyor Sol seritteyim, allah inandirsin hizim ise 110km/h ve Otobüs bende hizli gidiyor nasil isse

.
Milletimiz cahil, acemeci, vurdum duymaz ayni zamanda Türkiye de Trafikte egitimsizlik (Almanya da Sürücü kursu ile Türkiye karsilastirilamaz !) ve denetimsizlik bir araya gelince dünya rekorunu kiriyoruz böyle