Arkadaşlar bugün sağolsun hem VW Mez hem Doğuş otomotiv çok iyi bir şekilde ilgilendiler hem telefon yoluyla hem e-mail yoluyla ulaşım sağladılar aracı 10.00 gibi VW Mez'e götürdük durumu anlattık atölye şefi sanırım Hüseyin bey geldi elinde Vas cihazı ile aracı bağladık detaylı tarama yapıldı herhangi bir arıza görülmediği yeni yazılım uyarısı verilmediğini söyleyip test çıkıcaktık oturuk hüseyin bey aracı geri aldı sonra D ye alır almaz istop etti bir iki manevra yapması gerekiyordu park yerinden çıkmak için her D ye alışında istop etti tepkisi çok güzeldi aa etti

Test çıkmaya bile gerek kalmadı 2 Temmuz'a randevu alındı araç 2 temmuzda kontrol edilcek orda kalıcak
Ancak içim hiç rahat değil arabayı servise bırakmak kaç gün kalıcak daha belli değil ilk gün arıza tespiti için uğraşıcaz dedi ne kadar çabuk arıza tespiti olursa o kadar işlem kısa olur ben dedim önce Mekatronik ardından Gaz kelebeği bu konularda yoğunlaşın dedim
Bir diğer sorun biz normalde VW Erel'e gidiyoruz ancak eve çok uzak olduğu için Mez'e geldik sonuçta servis danışmanı bizi tanımıyor etmiyor ancak 3 seneyi aşkın süredir Erel 'de Cemal abiye gidiyoruz İyi Niyet kapsamı konusunda farklılık olur mu ? Hüseyin ustaya açık açık konuştum passatturkiye sitesinde moderatör olduğumu söyledim bak ona göre o da dedi yazıp duruyorsunuz hakkımızda birşeyler valla abi dedik açık açık herkes kendi görüşünü yazıyor beni mutlu edin bende güzel şeyler yazayım dedim İyi niyet konusunda 0 baskı yapmasını rica ettim zaten doğuş ile konuşmam da p karşılıycağını herhangi bir parça değişimi olursa bunun 0 olması için baskı yapmanı istiyorum dedim bakıcaz dedi valla yakarım gezegeni bu araba iyi güzel bir şekilde tasarruf ettiriyor ama servise verdiğimiz paranın haddi hesabı yok