Sorularınızı ziebart marka filmler için sorduğunuzu varsayarak ve bir ziebart müşterisi olarak sanırım sorularınızı rahatca cevaplayabilirim.
1. Evet çok mantıklı. Ben uygulattım, memnunum. Ön camda film olduğunu sizden başka kimse anlayamaz. O derece renksiz, ama güneşin ısısını (ışığını değil) çok güzel kesiyor. Görüşü de asla etkilemiyor.
2. Silecekler etkilenmez, çünkü içten uyguluyorlar. Dıştan uygulama yok.
3. Ben olsam, tüm camları 2 numara, ön camı 0 numara (1 numaradan daha açık) uygulardım. Ki öyle yaptım.
4. Olması gereken fiyat. Biraz daha indirim payı var gibi.
5. Yaşamazsınız.
6. Uygulama anında, bekleme salonuna geçip gazetenizin keyfini çıkartın, yeter
5 sene önce sıfır araç almıştım. Ziebart benim gözümde para tuzağı idi. Ama cam filminde müthiş bir indirim yakalayınca (Llumar fiyatı) ziebart yaptırdım. Yaptırma esnasında diamond gloss lu araçları gördüm, onu da yaptırdım. Bu süre zarfında anladım ki, adamların ne filmi piyasadaki filmlerden, ne diamond glosu piyasadaki boya korumalardan. Herşeyleri farklı ve kaliteli. Bir daha araç alırsam aldığım gün ziebarta sokarım demiştim. Öyle de oldu. Yeni CC'mi doğuştan teslim alıp doğruca ziebarta götürdüm. Ön cam dahil komple film, komple iç-dış koruma, kaput filmi yaptırdım. Şu an zevkini çıkartıyorum. Meganımın boya korumasını ise bile bile piyasadan isimsiz bir firmaya yaptırdım. Farkı dağlar kadar ama meganı pek umursamıyorum.
3M miş, Llumar mış, falanmış, filanmış, diğer filmleri değil ön cama, arka kelebek camına dahi tavsiye etmem, aracıma da değdirmem. Filmsiz dolaşırım, daha iyi. Ziebart film kullanmamış olanlar bu tavrımı anlayamazlar zaten.