Turhan Bey, bunu gördükten sonra bir de bu işe girişmeyin? Sezon finali olur sonra![]()
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Turhan Bey, bunu gördükten sonra bir de bu işe girişmeyin? Sezon finali olur sonra![]()
kacirilmayacak bir gunmus![]()
1-2 hafta once balcova media markt ta da benzer bir etkinlik vardi...gorulmeye deger turuncu bir fiat bis vardi
Tapatalk
1-2 hafta once balcova media markt ta da benzer bir etkinlik vardi...gorulmeye deger turuncu bir fiat bis vardi
Tapatalk
mehmet naptın ba ba gittinmi servise noldu o iş aks işi bu arada you tube. seyrettim oğlum bizimkiler yakmış ortalığı resmen yuh ya böyle taraftar nerde be bilader...![]()
mehmet naptın ba ba gittinmi servise noldu o iş aks işi bu arada you tube. seyrettim oğlum bizimkiler yakmış ortalığı resmen yuh ya böyle taraftar nerde be bilader...![]()
su hoparlörleri Passat ida takacan aslinda![]()
Yasin o kadarına gerek yok 1 tane dd 9515 sub taksan seni çok çok tatmin eder
Digital Designs 9515 In Civic - YouTube mesela bu videoda olduğu gibi![]()
Yasin o kadarına gerek yok 1 tane dd 9515 sub taksan seni çok çok tatmin eder
Digital Designs 9515 In Civic - YouTube mesela bu videoda olduğu gibi![]()
Evet showdan videolar.
Yuh artık diyorum başka bir şey demiyorum.Şu arabanın haline bir bakarmısınız.Dağılmıştır resmen.
Evet showdan videolar.
Yuh artık diyorum başka bir şey demiyorum.Şu arabanın haline bir bakarmısınız.Dağılmıştır resmen.
O camlar nasıl patlamamış hayret?
Vay be bende istiyom bundan benim araca![]()
Zaten az zıırıldıyan tıkırdayan yeri var passatın on dan sonra her taraf dağılsın gitsin![]()
Zaten az zıırıldıyan tıkırdayan yeri var passatın on dan sonra her taraf dağılsın gitsin![]()