Sükrü Abimin aracin Resmini görmeseydim B7 de tasarufa gittiler diyecektim ama gercekten cok ilginc bir durum. Her iki arac ayni Donanima sahip (Comfortline) her ikisinde Sunroof var. Birde dikkatimi cekti, sende Yagmur Sensörü yok sanirim ondan kaynaklanabilirmi diye düsünüyorum. Cünkü Sükrü Abimin aracindakini dikkatli sekilde baktigimizda Sende o Kapak oraya sigmayacak gibi görünüyor!geçenlerde bir ara bahsetmiştim benim araçta tavanda gözlük cebi yok diye..bazı arkadaşlar dikkatli bakın vardır dediler.. bugün aklıma geldi fotosunu çektim. gördüğünüz gibi gözlük cebi ve dolayısıyla açma düğmesi de yok.. ben bunun nedeni cam tavandır diye düşünüyorum ama sunroof olan arkadaşlar araçlarında olduğunu söylediler.. cam tavanın sunrooftan farkı ne olabili anlamadım.. ayrıca 2 tane şeyin ne işe yaradığını çözemedim.. ilki kırmızı oklarla işaret ettiğim hoperlöre benzer
şeyler.. ikincisi ise üstte havalandırma ızgarası şeklinde olan yer (sarı oklar).. bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Eklenti 413
![]()
Hadin bakalim herkez bu durumu cözmesini bekliyorum!
Saygilar Yasin