Bugün Is yerinde ufak bir tehlike atlattim hasar 10.000 €uro. Malesef hep is yeri hektik i müsteri icin Palet hazirliyordum gittim 8,10 metre yükseklikten etrafi kapali Paleti indirmeye calistim ki Paleti catallara aldim tam asagiya indirecekken Palet malesef agirlik sag da fazla oldugu icin (biri benden önce oradan mal almis sol dan ama sag tarafta agirlik kalmis) Palet 8 metre yukaridan asagiya önüme dogru düstü. O an da gercekten sesimi cikarip dikkat diye bile bagiramadim gümbürtü koptu sadece benim az önüme dogru düstü. Forklift kabinin üzerine düsseydi kesinlikle kurtulamazdim.
Is arkadaslar kostu birseyin felan varmi dedi bende sok ta idim yere düsen kartonlar paramparca olmus icinda Röle parcalari vardi yani cok pahali ürün düsmüs yere tam da

. Epey bir küfür ve beddua ettim artik icimden. Isciler ile ilgili serefsiz ve Patron da geldi üzerine sözde saka yapiyor artik motivasyon edecek 3-4 yil boyunca Yilbasi parasi felan yok diyor saka dan gülerek

. Tutacaksin böylesini 3-4 tane döveceksin orada. Birde Sendika da olacak etmisim böyle sendikanin icine anasini satayim.
Kisaca yere düsürdügüm ürün 10.000 €uro Araba lara takilan röle parcalari.
Bu benim 2. ci ama Firmada sonuncu olmayan bir kazadir, genelde böyle kazalar SIK olan bir Firmayiz nedeni ise zamana karsi yaris Firma politikasi ve bol bol mesai ücreti ödenmeyen mesai.
Sözde Kalite kontrol bölümünde calisiyorum su tatiller yüzünden sözde isler cogalmis, külahima anlatsinlar iscileri attilar simdi isci lazim oldu tabiki onun yüzünden müsteri ye mal da hazirliyorum.