Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Gerçekten doğru söylüyor vw CC ile çizgisini neredeyse E sınıfı bir araca yaklaştırdı.
Gerçekten doğru söylüyor vw CC ile çizgisini neredeyse E sınıfı bir araca yaklaştırdı.
Canım içi bildiğin sıradan Passat işteBen yorumsuz birakiyorum, ama dogruluk payi var. Distan bakinca rakiplere yaklasmis olabilir ama icindeki parcalar VW nin fakirligini meydana cikariyor malesef![]()
2005ten beridir aynı göğüsü kullanıp duruyorlar o konuda haklısın
Esasında 2012 model CC de Passat yazısı kalktığına göre içi de kendine özgü bir tasarımla çıkabilirdi karşımıza..
Canım içi bildiğin sıradan Passat işteBen yorumsuz birakiyorum, ama dogruluk payi var. Distan bakinca rakiplere yaklasmis olabilir ama icindeki parcalar VW nin fakirligini meydana cikariyor malesef![]()
2005ten beridir aynı göğüsü kullanıp duruyorlar o konuda haklısın
Esasında 2012 model CC de Passat yazısı kalktığına göre içi de kendine özgü bir tasarımla çıkabilirdi karşımıza..
Evet CC de yeni tasarim beklerdim, hatta o tasarim daha sonra B8 e gecse bile olurdu aslindaCanım içi bildiğin sıradan Passat işte2005ten beridir aynı göğüsü kullanıp duruyorlar o konuda haklısın
Esasında 2012 model CC de Passat yazısı kalktığına göre içi de kendine özgü bir tasarımla çıkabilirdi karşımıza... Ama iste biz diyoruz VW baska düsünüyor
![]()
Evet CC de yeni tasarim beklerdim, hatta o tasarim daha sonra B8 e gecse bile olurdu aslindaCanım içi bildiğin sıradan Passat işte2005ten beridir aynı göğüsü kullanıp duruyorlar o konuda haklısın
Esasında 2012 model CC de Passat yazısı kalktığına göre içi de kendine özgü bir tasarımla çıkabilirdi karşımıza... Ama iste biz diyoruz VW baska düsünüyor
![]()
volvo da s60,v60 ve s80 1.6 dizellerde powershift şanzumanı satışa sunmuş.
VOLVO FİYAT LİSTESİ | SATIŞ | SATIŞ VE HİZMETLER | www.volvocars.com/tr
volvo da s60,v60 ve s80 1.6 dizellerde powershift şanzumanı satışa sunmuş.
VOLVO FİYAT LİSTESİ | SATIŞ | SATIŞ VE HİZMETLER | www.volvocars.com/tr
Güzel tanıtım olmuş Yasin eline sağlık![]()
Bu arac alinirmi sizce, yorum lütfen
2012 Model Passat Variant Highline 2.0 TDI 170HP CR 6-Vites DSG 7.650km de ve VW AG görevlinin araciymis.
Kasmir Kahve Rengi, Metalik boya
Ici Cöl Beji
Opsiyonlar:
- Panorama Sunroof
- Bi-Xenon Farlar ve LED arka Isiklar
- ParkAssist + Parkpilot
- Arka Camlar 65% karartilmis
- Hiz Sabitleyici
- 18" Kansas 235/40 R18 Tekerler ile
- Sporsüspansiyonu 15mm alcaltilmis Kasa
- Ambiyans Paketi
- Anahtarsiz Giris sistemi "Keyless Entry"
- MEDIA-In
- Radyo ve Navigasyon Sistemi RNS510
- Volkswagen Sound Sistemi 300 Watt
- Telefonsistemi UHW "Low"
Fiyati 32.976,99 €uro
Vallahi bu fiyata bu arac kacmaz bence, hemde 170HP ve Kansas herseyi var masallah. Asistanlar yok ama hic olmazsa SideAssist felan takildigini bildigimiz icin problem yok
.
Dursun abi gelde su araci pazarlik yapip bana alalim allahin rizasi icin. 30.000 e versin kabulüm
![]()
Konu VW_Passat tarafından (03 05 2012 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.
Bu arac alinirmi sizce, yorum lütfen
2012 Model Passat Variant Highline 2.0 TDI 170HP CR 6-Vites DSG 7.650km de ve VW AG görevlinin araciymis.
Ici Cöl Beji
Opsiyonlar:
- Panorama Sunroof
- ParkAssist + Parkpilot
- Hiz Sabitleyici
- Ambiyans Paketi
- MEDIA-In
Fiyati 32.976,99 €uro
Vallahi bu fiyata bu arac kacmaz bence, hemde 170HP ve Kansas herseyi var masallah. Asistanlar yok ama hic olmazsa SideAssist felan takildigini bildigimiz icin problem yok
.
Dursun abi gelde su araci pazarlik yapip bana alalim allahin rizasi icin. 30.000 e versin kabulüm
![]()
Gercekten "Sifir" arac almanin artik hic bir anlami kalmamis bu ülkede. Baksana 2.0 TDI 170HP DSG Bedavaya gidiyor. Vallahi bu aracin kredisi olmasa bu araci o fiyata almistim.
Gercekten "Sifir" arac almanin artik hic bir anlami kalmamis bu ülkede. Baksana 2.0 TDI 170HP DSG Bedavaya gidiyor. Vallahi bu aracin kredisi olmasa bu araci o fiyata almistim.
Yasin abi hala geç değil bence al gitsin seni çok sıkmayacaksa.
(Boşver Yasin abi sen benim gazıma gelme.)
Yasin abi hala geç değil bence al gitsin seni çok sıkmayacaksa.
Bu aracin borcunu azaltmam lazim oda ancak seneye olacak cünkü kontrat o zaman bitiyorYasin abi hala geç değil bence al gitsin seni çok sıkmayacaksa.
. O zaman a kadar R-Line Passat Variant lar piyasaya düser bakalim artik o zaman
. Kesin ama Sifir arac almam bir dahakine sacmalikmis gercekten
![]()
Bu aracin borcunu azaltmam lazim oda ancak seneye olacak cünkü kontrat o zaman bitiyorYasin abi hala geç değil bence al gitsin seni çok sıkmayacaksa.
. O zaman a kadar R-Line Passat Variant lar piyasaya düser bakalim artik o zaman
![]()
Bekle Yasin alirsin sonra zarar etme, bu asistanlarada takilma line asist haric digerlerini sende yaptirirsin
Bekle Yasin alirsin sonra zarar etme, bu asistanlarada takilma line asist haric digerlerini sende yaptirirsin
Aslında evet saçma biraz ama ayrı bir keyfi var.Bu aracin borcunu azaltmam lazim oda ancak seneye olacak cünkü kontrat o zaman bitiyor. O zaman a kadar R-Line Passat Variant lar piyasaya düser bakalim artik o zaman
![]()
İlk sen marşa basıyorsun felan ama mantık ikinci eli daha uygun buluyor.
İnşallah o tarihlerde istediğin ağzına kadar dolu bir passat düşer piyasaya diyelim o zaman Yasin abim.
![]()
Aslında evet saçma biraz ama ayrı bir keyfi var.Bu aracin borcunu azaltmam lazim oda ancak seneye olacak cünkü kontrat o zaman bitiyor. O zaman a kadar R-Line Passat Variant lar piyasaya düser bakalim artik o zaman
![]()
İlk sen marşa basıyorsun felan ama mantık ikinci eli daha uygun buluyor.
İnşallah o tarihlerde istediğin ağzına kadar dolu bir passat düşer piyasaya diyelim o zaman Yasin abim.
![]()
fiyatlara bak ya....
yasin 40.000 i yolluyorum hesabına, aracı hemen yolla bana
not. ustu senin![]()
fiyatlara bak ya....
yasin 40.000 i yolluyorum hesabına, aracı hemen yolla bana
not. ustu senin![]()
kaçırma yasin im sen bunu patlat gitsin be...Bu arac alinirmi sizce, yorum lütfen
Ici Cöl Beji
Opsiyonlar:
- Panorama Sunroof
- ParkAssist + Parkpilot
- Hiz Sabitleyici
- Ambiyans Paketi
- MEDIA-In
Fiyati 32.976,99 €uro
.
kaçırma yasin im sen bunu patlat gitsin be...Bu arac alinirmi sizce, yorum lütfen
Ici Cöl Beji
Opsiyonlar:
- Panorama Sunroof
- ParkAssist + Parkpilot
- Hiz Sabitleyici
- Ambiyans Paketi
- MEDIA-In
Fiyati 32.976,99 €uro
.
yasin cok guzel fiyatmis gercekten, cebinde pesin paran olacak bu araba29.000€ ya bile alinirBu arac alinirmi sizce, yorum lütfen
Ici Cöl Beji
Opsiyonlar:
- Panorama Sunroof
- ParkAssist + Parkpilot
- Hiz Sabitleyici
- Ambiyans Paketi
- MEDIA-In
Fiyati 32.976,99 €uro
.
![]()
yasin cok guzel fiyatmis gercekten, cebinde pesin paran olacak bu araba29.000€ ya bile alinirBu arac alinirmi sizce, yorum lütfen
Ici Cöl Beji
Opsiyonlar:
- Panorama Sunroof
- ParkAssist + Parkpilot
- Hiz Sabitleyici
- Ambiyans Paketi
- MEDIA-In
Fiyati 32.976,99 €uro
.
![]()
Yasin çok güzel araç bence imkanın varsa kaçırma![]()
AL sana yakıt deneme amaçlı video yükleme..![]()
Arkadaşlar bu hafta foruma giremedim dersler çok yoğundu son 3-4 haftam kaldı bitsede tatile gitsek![]()
Arkadaşlar bu hafta foruma giremedim dersler çok yoğundu son 3-4 haftam kaldı bitsede tatile gitsek![]()
eve geldin herhalde sercan![]()