Yazın lastikleri değiştirdiğimde, lastikçi jantların ikisinde yamulma olduğunu, onları arkaya takacağını, önde olsa direksiyonu titreteceğini söylediğinde ciddi ciddi düşünüyordum. Şimdilik arkadan ve arkada oturanlardan herhangi bir rahatsızlık gelmediği için devam ediyorum. Lastikler de yeni olduğu için 17'ye çıkmak demek hem yeni lastikleri iptal etmek demek hem de zarar üstüne zarar etmek demek. Ondan dolayı "gittiği yere kadar" gidiyor şimdilik. sahibinden.com'a baktığımda, İzmir'de interlagos'ların 16" replikalarını, takım olarak 650 - 700 TL'ye satıyorlar. Fiyat cazip geliyor ama arabada zayıf durur mu, işte onu kestiremiyorum, bilemiyorum. Siz de dahil olmak üzere tüm interlagos kullanıcıları 17" ve üzeri kullanıyorlar.
Şu aşağıdakiler hep 17". Onlarda da güzel duruyor. Fakat lastik değiştirmeden jant değiştirmek düşüncem. O da "yumurta ağzına gelmeden" değil.

Bir de 5 kollu jantları da beğeniyorum. Şimdilik acelesi yok bakalım.
Benzin fiyatları haricinde arabamı çok seviyorum, özellikle sürüş zevki açısından verdiği duygu, müthiş. Rabbim sattırmasın ve satmak zorunda bırakmasın bakalım...