Mert bey elinize sağlık 170 lik harika görünüyor.Sizin B7 ye söylenecek söz yok ama bu sizin 170 liğinde yeri ayrı.Çok hoş görünüyor.
Maşallah.
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Mert bey elinize sağlık 170 lik harika görünüyor.Sizin B7 ye söylenecek söz yok ama bu sizin 170 liğinde yeri ayrı.Çok hoş görünüyor.
Maşallah.
Maşallah.
Mert abı araba harıka gorunuyor ellerıne saglık.
Valla 170 liğinde maşallahı var gerçekten..0 km gibi tertemiz..
Mert bey, aracınız harikulade gerçekten. Türkiye'deki en güzel passatlar sizde kıskanmamak elde değil. 170hpyi hep merak ediyorum gücü nasıl birşey diye![]()
Mert bey, aracınız harikulade gerçekten. Türkiye'deki en güzel passatlar sizde kıskanmamak elde değil. 170hpyi hep merak ediyorum gücü nasıl birşey diye![]()
Bende hic binmedim 170HP ye, o kadar Istanbul a geldik su aracida görmek nasip olmadi ama onun yerine B7 Highline i gördük mert abiminMert bey, aracınız harikulade gerçekten. Türkiye'deki en güzel passatlar sizde kıskanmamak elde değil. 170hpyi hep merak ediyorum gücü nasıl birşey diye![]()
. Harika oyuncaklara sahip kiskanmamak elde degil zaten
![]()
Bende hic binmedim 170HP ye, o kadar Istanbul a geldik su aracida görmek nasip olmadi ama onun yerine B7 Highline i gördük mert abiminMert bey, aracınız harikulade gerçekten. Türkiye'deki en güzel passatlar sizde kıskanmamak elde değil. 170hpyi hep merak ediyorum gücü nasıl birşey diye![]()
. Harika oyuncaklara sahip kiskanmamak elde degil zaten
![]()
Su VOLVO larida begenmeye basladim. Dün bir tane canli canli Mavi Lambalarini yakmis gidiyordu biri güzel model XC70 de gercekten
Aracin özellikleri;
Volvo XC 70 D5 AWD, 5 Silindir Turbodizel, 4x4, 6-Vites Otomatik
Hospimobil icin özel üretilmis Arac
2010 Model
Donanimlar;
Kaza Bilgileri kayit edici
Klima Sistemi
Navigasyon Sistemi Bilgi verici sistem ile baglanmistir
Telefonsistemi
Infusiyon isitma gözü
Buzdolabi
EKG/ Defribilatör Phsiyo-COntrol Lifepal LP 15
Hava verme makinasi
Ilac cantasi
Cocuk Acil Ilk yardim cantasi
Trauma Cantasi
Chirurgie Cantasi
KED Sistemi
2m Band Telsiz cihazi tasinabilir
El Feneri Maglite
Konu VW_Passat tarafından (08 04 2012 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.
Su VOLVO larida begenmeye basladim. Dün bir tane canli canli Mavi Lambalarini yakmis gidiyordu biri güzel model XC70 de gercekten
Aracin özellikleri;
Volvo XC 70 D5 AWD, 5 Silindir Turbodizel, 4x4, 6-Vites Otomatik
Hospimobil icin özel üretilmis Arac
2010 Model
Donanimlar;
Kaza Bilgileri kayit edici
Klima Sistemi
Navigasyon Sistemi Bilgi verici sistem ile baglanmistir
Telefonsistemi
Infusiyon isitma gözü
Buzdolabi
EKG/ Defribilatör Phsiyo-COntrol Lifepal LP 15
Hava verme makinasi
Ilac cantasi
Cocuk Acil Ilk yardim cantasi
Trauma Cantasi
Chirurgie Cantasi
KED Sistemi
2m Band Telsiz cihazi tasinabilir
El Feneri Maglite
Yasın abı Comfortlıne donanım alırken derı koltuk opsıyonelmı Almanyada ?
Doktorum, Mert bey'in araba chip'li olarak 200 hp. Fişşek gibi, zıpkın gibi bir araba. Zat-ı alileri, tevazudan onun seriliğini hiç anlatmıyor ama, 200 hp'lik TDI bir aracı bize anlatmasa bile, biz onun ne kadar hızlı olabildiğini tahmin edebiliyoruz...Mert bey, aracınız harikulade gerçekten. Türkiye'deki en güzel passatlar sizde kıskanmamak elde değil. 170hpyi hep merak ediyorum gücü nasıl birşey diye![]()
![]()
Doktorum, Mert bey'in araba chip'li olarak 200 hp. Fişşek gibi, zıpkın gibi bir araba. Zat-ı alileri, tevazudan onun seriliğini hiç anlatmıyor ama, 200 hp'lik TDI bir aracı bize anlatmasa bile, biz onun ne kadar hızlı olabildiğini tahmin edebiliyoruz...Mert bey, aracınız harikulade gerçekten. Türkiye'deki en güzel passatlar sizde kıskanmamak elde değil. 170hpyi hep merak ediyorum gücü nasıl birşey diye![]()
![]()
Vallahi oyle bende gecenlerde temizlik yaparken kesfettim, surucu koltugundan baska bir mandal vardi cektim katlandi koltukÖn katlanir koltugu mu diyorsun Emre abim ???? Vallahi senin aracta masallah Bi-Xenon, 17" Jant, ParkAssist ve Karartilmis Cam dan haric hepsi var![]()
![]()
Vallahi oyle bende gecenlerde temizlik yaparken kesfettim, surucu koltugundan baska bir mandal vardi cektim katlandi koltukÖn katlanir koltugu mu diyorsun Emre abim ???? Vallahi senin aracta masallah Bi-Xenon, 17" Jant, ParkAssist ve Karartilmis Cam dan haric hepsi var![]()
![]()
yalandır ahmetcik![]()
yalandır ahmetcik![]()
alda kurtulalim
alda kurtulalim
Arkadaşlar B6'nın yeri gerçekten ayrı,
O yumuşak hatlı çizgileri, bagaj bölümündeki dışa doğru kıvrım benim halen favorim.
Hele o muthiş keyif veren motor , halen kullanırken zevk veriyor, inesim gelmiyor arabadan.
B6'larınızın kıymetini bilin....![]()
Arkadaşlar B6'nın yeri gerçekten ayrı,
O yumuşak hatlı çizgileri, bagaj bölümündeki dışa doğru kıvrım benim halen favorim.
Hele o muthiş keyif veren motor , halen kullanırken zevk veriyor, inesim gelmiyor arabadan.
B6'larınızın kıymetini bilin....![]()
Mert Bey hanımınızın aracına Kil olarak hangi marka kil ve kil kaydırıcı olarak ne kullandınız acaba?
Mert Bey hanımınızın aracına Kil olarak hangi marka kil ve kil kaydırıcı olarak ne kullandınız acaba?
Kil olarak Sercan'ın tavsiye ettiği Erdem Boya'dan aldığım mavi renk zannedersem "noname" killerden kullandım. Son derece başarılı.Mert Bey hanımınızın aracına Kil olarak hangi marka kil ve kil kaydırıcı olarak ne kullandınız acaba?
Yaklaşık 1 poşetin yarısı ile bir arabayı bitirmek mümkün.
Kaydırıcı olarakta ucuz bir sıvı cila kullandım
Konu mert tarafından (08 04 2012 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.
Kil olarak Sercan'ın tavsiye ettiği Erdem Boya'dan aldığım mavi renk zannedersem "noname" killerden kullandım. Son derece başarılı.Mert Bey hanımınızın aracına Kil olarak hangi marka kil ve kil kaydırıcı olarak ne kullandınız acaba?
Yaklaşık 1 poşetin yarısı ile bir arabayı bitirmek mümkün.
Kaydırıcı olarakta ucuz bir sıvı cila kullandım
Kil kullanınca araçtaki mevcut wax gidiyor mu? Kilden sonra mutlaka wax yapmak gerekiyor mu?
Kil kullanınca araçtaki mevcut wax gidiyor mu? Kilden sonra mutlaka wax yapmak gerekiyor mu?