Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Bakıyorum kimselerde boncuk yok![]()
Sercan 1.6FSİ Olmasa Düşünürdümde FSİ'dan Sıkıldım Artık daha hareketli bir araba istiyorum... Birde Konusu Gelmişken sorayım tour ile highline veya comfortline arasında negibi farklar var ???
Sercan 1.6FSİ Olmasa Düşünürdümde FSİ'dan Sıkıldım Artık daha hareketli bir araba istiyorum... Birde Konusu Gelmişken sorayım tour ile highline veya comfortline arasında negibi farklar var ???
Cumartesi atıyorum kısmetse..
eeee hade Passatçılar görelim boncuklarınızı ,
Yarın Hava Güzel olursa bi Arabayı Yıkayıp PArlatayımTabi Birde Garaj Müsayit Olursa
![]()
Yarın Hava Güzel olursa bi Arabayı Yıkayıp PArlatayımTabi Birde Garaj Müsayit Olursa
![]()
Dursun abim kullandığın wax neydi senin hoşuma gitti![]()
bunu kullandim sercan turtle wax'in ICE synhetic paste polish, uzerine meguiars UQD gectim..
bunu kullandim sercan turtle wax'in ICE synhetic paste polish, uzerine meguiars UQD gectim..
Biliyorum bunu Dursun abi gayet güzel bir üründür ama uzun süreli değil sen her ay at bunu
Ben sende katı wax var diye biliyordum sanki![]()
Biliyorum bunu Dursun abi gayet güzel bir üründür ama uzun süreli değil sen her ay at bunu
sercan kati vax varda W5 diye bi markaparasi kadar yaptigi is,
gecen gun kati wax diye aldigimda krem gibi bisey cikti oda kati degil yani, bi fk1000 bulamadim belcikada iyimi
suresini bilmem ama guzel parlatiyor boyayi![]()
sercan kati vax varda W5 diye bi markaparasi kadar yaptigi is,
gecen gun kati wax diye aldigimda krem gibi bisey cikti oda kati degil yani, bi fk1000 bulamadim belcikada iyimi
Güzeldirsercan kati vax varda W5 diye bi markaparasi kadar yaptigi is,
Bu ürünü siyah plastiklerde de kullanabiliyorsun dış kısımda ama B7'de yok
Sen en geç 1.5 ay da bir bunu tekrarla boya hep canlı durur![]()
Güzeldirsercan kati vax varda W5 diye bi markaparasi kadar yaptigi is,
Bu ürünü siyah plastiklerde de kullanabiliyorsun dış kısımda ama B7'de yok
GüzeldirBu ürünü siyah plastiklerde de kullanabiliyorsun dış kısımda ama B7'de yok
o kadar duramam ben sercan max. 1 ay biliyorsun
yarin yagmur yagmazsa kopuk sisesini deneyecem bugun yagmur yagdiya arabada tozlanmis birazcik kirlendi
onu temizleyim bari![]()
GüzeldirBu ürünü siyah plastiklerde de kullanabiliyorsun dış kısımda ama B7'de yok
o kadar duramam ben sercan max. 1 ay biliyorsun
yarin yagmur yagmazsa kopuk sisesini deneyecem bugun yagmur yagdiya arabada tozlanmis birazcik kirlendi
onu temizleyim bari![]()