Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015 Passat yeni kasa
İşte size iç aydınlatmalar
18210
18211
18212
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beyaz yerine kırmızı olsaymış keşke tüm alt yapı aydınlatmaları. Böyle skoda octavia içi gibi
ismail abi start and stop'u hiç önermem.benim oktavia son kasa vardı dizel dsg ,çok agresif kullanımda arıza yapıyor bazen günler boyu çalışmıyordu bazen bi bakmışsın çalışmaya başlamış,türkiye şartlarına uygun değil,
Zaten çıktığı ilk günden beri ben TR şartlarına uygun olmadığını söylüyorum ama neticede artık S&S siz araç yok. Diğer markalarda nasıl acaba mesela BMW de falan?
Ek kalorifer,motor kapalıyken de ısı veriyor.
Ev klimaları gibi bir ısı pompası var sanırım?
PEKİ kendi kendine ne kadar bir süre sonra çalışıyor bu durumda?
Hemen çalışıyor...Sorun erken stop etmesi...Trafikte tüm araçlar durDuğu zaman ,mesela ışıklarda herkesin durduğu yerde sistem devreye girince sorun olmuyor ama ben yavaşladım ama durmadım ve sistem devreye girdi,arkadaki araç bana yaklaşınca ben gaza basıp ondan uzaklaşmak istediğimde motor kapalı olduğu için çabuk hızlanamıyorum.Taner Bey'in belirttiği gibi ,start stop bizim ülkede sorun yaşatır..
Taner Göde
08 01 2015, 12:14
Hayır, depodaki yakıtı az da olsa brülör yoluyla yakan ve kendi egzozu olan termodinamik ve elektronik bir sistem, sol ön çamurluğun tamponla birleştiği yerde, farın altında, sis farının arkasında bulunuyor, 7 yıl önce B6 kasa PASSAT alan birisinin aracında tesadüfen çıkmıştı, adamlar öyle konfigüre edip yollamış, parasını da istememişlerdi, aracı alan da ne olduğunu bilmiyordu. WEBASTO STANDHEIZUNG Sabit Isıtma motorun soğutma suyunu ve aracın içini sıcak hava üfleyerek ısıtıyor. Kar ve buz birikmiyor, akıp gidiyor. TRANSPORTER TERMAL adıyla da sattılar zamanında sonra unuttular...
Ev klimaları gibi bir ısı pompası var sanırım?
Taner Göde
08 01 2015, 12:19
WEBASTO veya THERMO TOP VEVO marka SABİT ISITMA B6/B7 montajı, kodlama, uzaktan kumanda, Klima Paneli değişimi.
bronken.de » Original Standheizung im Passat B6/B7 nachrüsten. (http://www.bronken.de/sth/)
Hayır, depodaki yakıtı az da olsa brülör yoluyla yakan ve kendi egzozu olan termodinamik ve elektronik bir sistem, sol ön çamurluğun tamponla birleştiği yerde, farın altında, sis farının arkasında bulunuyor, 7 yıl önce B6 kasa PASSAT alan birisinin aracında tesadüfen çıkmıştı, adamlar öyle konfigüre edip yollamış, parasını da istememişlerdi, aracı alan da ne olduğunu bilmiyordu. WEBASTO STANDHEIZUNG Sabit Isıtma motorun soğutma suyunu ve aracın içini sıcak hava üfleyerek ısıtıyor. Kar ve buz birikmiyor, akıp gidiyor. TRANSPORTER TERMAL adıyla da sattılar zamanında sonra unuttular...
transporter da enerjisini yakıttan alıyordu yanlış hatırlamıyorsam.B8'de klima üzerinde rest tuşu var...."rest "motordaki atık ısıyı bir süre kullanıp ısı veren bir sistem.ek kalorifer tabirini yanlış kullandım.Ek kalorifer farklı.enerjisini yakıttan alan daha komplike bir Donanım ..
Herkese iyi günler forumda takip ederken merak edip baktim ve benim aldigim 2 aracinda taban halisinda 20cm boyunda kare sekilde kesilip tadilatla yapistirlar surucu ve yolcu tarafinda 2 araciminda bununla ilgili gercekten birseyler yapilabilir mi
Şüphen mi vardı tabiki takip ediyorlar..
Sent from Note 2 using Tapatalk
Biliyorum ismail abi takip ettiklerini lafın gelişi öle dedim. .
Herkese iyi günler forumda takip ederken merak edip baktim ve benim aldigim 2 aracinda taban halisinda 20cm boyunda kare sekilde kesilip tadilatla yapistirlar surucu ve yolcu tarafinda 2 araciminda bununla ilgili gercekten birseyler yapilabilir mi
inanılır gibi değil şaka mı bu...:anormal
Biliyorum ismail abi takip ettiklerini lafın gelişi öle dedim. .
etsinler etsinler.. ama vın geliyor tırıs gidiyor bunlar için..
etsinler etsinler.. ama vın geliyor tırıs gidiyor bunlar için..
Kesinlikle Öyle Bende Onun için Öyle yazdım Zaten.Çayını Yudumlayıp Es Geçiyordur. .Biz Fiyatlar Çok dedikçe, Onlar Habire Yükseltiyor Fiyatları. .( Bu Sıralar Oldukça Artacaktır.)
Hemen çalışıyor...Sorun erken stop etmesi...Trafikte tüm araçlar durDuğu zaman ,mesela ışıklarda herkesin durduğu yerde sistem devreye girince sorun olmuyor ama ben yavaşladım ama durmadım ve sistem devreye girdi,arkadaki araç bana yaklaşınca ben gaza basıp ondan uzaklaşmak istediğimde motor kapalı olduğu için çabuk hızlanamıyorum.Taner Bey'in belirttiği gibi ,start stop bizim ülkede sorun yaşatır..
ayağını frenden çeker çekmez çalışması lazım dsg için biraz bu sıkıntı.. peki ya manuellerde böyle bir durum yaşanırsa debriyaja basıp tekrar çalışmasını bekleyip vitesleyip tekrar kalkmak lazım o zaman dimi
@uiksilver
08 01 2015, 12:55
Euro bu kadar düşmüs ken fiyatları güncellemeleri gerekiyor.
murat10138
08 01 2015, 13:08
etimesgut doğuştan 30,12,2014 tarihinde faturası kesilip tescili yapılmayan
bekleyen arkadaş varmı benden başka
murat mahmut
08 01 2015, 13:11
Bugün deneyecem....
arkadaşlar start stop kullanırken frene çok sert basmazsanız araç stop etmiyor kasise yaklaşırken ince bir fren yapıp aracı tümsekten salarsanız stop etmez birde kalorifer çalışırken stop etmez
sent from my iphone using tapatalk
Emre_4758
08 01 2015, 13:19
Bende aracı aldığımdan beri kar yüzü göstermedim.Riske etmeye gerek görmüyorum.Bizde kışlık lastik olsa ne olur,kışlık lastiği olmayan aceminin birinin vurması İstanbul trafiğinde an meselesi.Evin camından bakınca tam bir komedi izliyorum.Kayıp kaldırıma vuranlarmı,aracı yürütemeyip olduğu yere park edenlermi,arabanın bagajına birilerini oturtup ilerlemeye çalışanlarmı....neler neler.Bunları görünce kıyamıyorum arabama.
Bizim burda da çok oluyor evin önündeki yokuştan kayıyorlar paat park halindeki arabayı dağıtıyorlar.Yazık günah kış günü mümkünse arabayı garaja kapatmalı,başka eski bir araba varsa onunla yola çıkmalı.Ben öyle yapıyorum.
Osman Güngörmüş
08 01 2015, 13:59
Merhaba arkadaşlar high donanım alan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim comfort donanıma eletronik kapanır ayna ilave ettirmeyi düşünüyorum bu sistem kumanda anahtarına bağlı olarak çalışıyormu yoksa sadece araç içindenmi kapatılıp açılabiliyor
Merhaba arkadaşlar high donanım alan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim comfort donanıma eletronik kapanır ayna ilave ettirmeyi düşünüyorum bu sistem kumanda anahtarına bağlı olarak çalışıyormu yoksa sadece araç içindenmi kapatılıp açılabiliyor
Güzel soru: evet B8 de aynalar kumandayla mı kapanıyor yoksa içeriden kapatıp mı çıkıyorsunuz B7/B6 daki gibi?
Otomatik kapaıyor diye bir mesaj vardı daha önceleri. Hatta beklenen ve özlenen özelliğe kavuşmuş olundu diye konuşulmuştu diye hatırlıyorum.
Ben anahtarsız formunda kap kilidine temasla kapatıyorum. Anahtardan hiç kapatmadım ama deneyeceğim... :)
Aşkın AKPULAT
08 01 2015, 14:30
Bizim burda da çok oluyor evin önündeki yokuştan kayıyorlar paat park halindeki arabayı dağıtıyorlar.Yazık günah kış günü mümkünse arabayı garaja kapatmalı,başka eski bir araba varsa onunla yola çıkmalı.Ben öyle yapıyorum.
Arkadaşlar "esirgeyen göze çöp batar" sizlemi yaşayacak, aslan gibi binin,
arkadaşın passatına kapalı garajda park ederken çarptılar. diğerine ise kapıcı el arabasını sürttü.
kısacası araçları yeni aldık, artık 2 el oldu onu bunu düşünmeden binip zeykini yaşayın.
anının tadını çıkarın saygılar
osman hamdi
08 01 2015, 14:31
Burada yalnız ayrıntı comfort donanıma eklenen katlanır ayna, benim comfort siparişimde de bu opsiyon var, şayet comfort donanımda da highline (araç kilitlendiğinde otomatik kapanma) gibi bir özellik varsa çok iyi olur, bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse bende cevabını öğrenmeyi çok isterim
umitsancur
08 01 2015, 14:41
etimesgut doğuştan 30,12,2014 tarihinde faturası kesilip tescili yapılmayan
bekleyen arkadaş varmı benden başka
Samsun Özön otomotivden ben Varım tırda Aracın camı kırılmıştı
Zaten çıktığı ilk günden beri ben TR şartlarına uygun olmadığını söylüyorum ama neticede artık S&S siz araç yok. Diğer markalarda nasıl acaba mesela BMW de falan?
Yine en düzgün çalışanı bizdekiler, görüyoruz testlerde falan, işte her seferinde düğmeye basmak sıkıntı
Emre_4758
08 01 2015, 15:13
Arkadaşlar "esirgeyen göze çöp batar" sizlemi yaşayacak, aslan gibi binin,
arkadaşın passatına kapalı garajda park ederken çarptılar. diğerine ise kapıcı el arabasını sürttü.
kısacası araçları yeni aldık, artık 2 el oldu onu bunu düşünmeden binip zeykini yaşayın.
anının tadını çıkarın saygılar
Hocam haklısınız ama tedbiri almak gerek ben 4x4 eski bir araba varken passatı neden riske atayım :)
Benim passatın da kapısına garajda ayna sürtmüşler ezik var.Bazı yerlerde kedi çiziği var tampondan inerken çizmiş mesela.Oluyor her şey geliyor başına engellemek imkansız ama tedbiri almak da lazım.
Şimdi anlaşıldı.doğuş defolu Araçları ucuza alıp burda normal fiyatına Satıyor .tesadüf olamaz , bu kaçıncı ?
ozdemiray
08 01 2015, 15:17
Ben arabanın parasını dün yatırdım. Araba bayinin deposunda duruyor. Bugün vergi vb. işlerini yapacaklarını ama emniyetteki yoğunluktan dolayı yarın akşama kadar plaka ve ruhsatı hazırlamanın bitmeyebileceğini söylediler. Forumdan bekleyenler yoğunluktan mı bekliyor yoksa başka durumları mı var acaba (cam kırılması olayı var mesela)?
ayağını frenden çeker çekmez çalışması lazım dsg için biraz bu sıkıntı.. peki ya manuellerde böyle bir durum yaşanırsa debriyaja basıp tekrar çalışmasını bekleyip vitesleyip tekrar kalkmak lazım o zaman dimi
Ya öyle yapmak Lazım ya da kapamak.ben bu sistemin yakıta çok etki ettiğini düşünmüyorum.asıl amaç emisyonu düşürmek...
Passatın S&S'si sarsıntısız diyen arkadaşlar. Lütfen bi 5.20i 2014 deneyin. Ama bastırarak söylüyorum 2014 5.20i :) 2013 3.20 start yaptığı zaman sanki arkadan birisi çarpmış havası oluyor. İnip bakası geliyor hatta ne kadar hasarlı diye 😃
Passatın S&S'si sarsıntısız diyen arkadaşlar. Lütfen bi 5.20i 2014 deneyin. Ama bastırarak söylüyorum 2014 5.20i :) 2013 3.20 start yaptığı zaman sanki arkadan birisi çarpmış havası oluyor. İnip bakası geliyor hatta ne kadar hasarlı diye
start and stop'u icaad eden vw gayet normal
Benim şimdiye kadar en iyi olarak gördüğüm S&S Peugeot ta. kesinlikle ne bir sarsıntı ne bir ses.
WEBASTO veya THERMO TOP VEVO marka SABİT ISITMA B6/B7 montajı, kodlama, uzaktan kumanda, Klima Paneli değişimi.
bronken.de » Original Standheizung im Passat B6/B7 nachrüsten. (http://www.bronken.de/sth/)
ideal passat=2.0 TDI dsg, Almanlar bu işi biliyor:)
osman hamdi
08 01 2015, 16:05
Ya öyle yapmak Lazım ya da kapamak.ben bu sistemin yakıta çok etki ettiğini düşünmüyorum.asıl amaç emisyonu düşürmek...
engin bey Istanbul trafiginde start/stop yakit tuketimini onemli olcude dusuruyor, Alman bunu emisyon icin yapmis olabilir ancak bizim buradaki trafikte (uzun beklemelerin oldugu) kesinlikle tuketimde faydasi var.
derin siyah passat b7
08 01 2015, 16:21
B7 de start stop un devreye girmesi için frene tam basmanız gerekiyor.Çekincede hemen çalışıyor. 4 sene içerisinde dur kalkın yaşandığı trafikte toplam 3-5 sefer bu sistemi kapatmışımdır.Bunun dışında devamlı açık ve çok memnunum
kış lastiği hangi ebatlarda takabiliriz b8 ,18 jantla acaba? seçenekler neler?:utan bilen varmı?
osman hamdi
08 01 2015, 17:12
2015 modeller için opsiyon eklenmiş teklif formunu alabilen arkadaşlar varmı acaba, dün sistemleri müsade etmiyordu, sanırım bir arkadaşa st bugün mail atacağını iletmişti yanlış hatırlamıyorsam, bilgi verebilirseniz sevinirim.
ahmetuslu
08 01 2015, 17:13
herkese merhaba,
Bir kaçtane sorum olacak sizlere
1- 2015 siparişleri açıldı mı bilgisi olan var mı ?
2- Ayrıca Saf beyaz ve Harvard mavi arasında kararsızım. Metalik rengin bakımı gibi konular beni çok düşündürüyor önerileriniz nedir ?
3- Hignline donanım istiyorum ama içi ahşap döşeme geliyor. Bunun alüminyum ile değiştirilmesini istedim ancak teslim tarihi çok uzar dediler bu konuda bilginiz var mı ?
teşekkürler.
ideal passat=2.0 TDI dsg, Almanlar bu işi biliyor:)
Biz de isteriz Almanlar gibi 2.0TDI almayı. Devlet ÖTV'yi yapıştırmasa kimse 1.6TDI'ın yüzüne bakmaz.
@uiksilver
08 01 2015, 17:24
Ben teklif formunu aldım arkadaşlar bu arada 26 aralıkta sipariş verdim.10 hafta teslim edilecek.eger sipariş konusunda sıkıntı çeken varsa yardimci olabilirim.http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/08/58e7258b168d4e289cd2b1228c5b35e9.jpg
Yine en düzgün çalışanı bizdekiler, görüyoruz testlerde falan, işte her seferinde düğmeye basmak sıkıntı
Haklısın b6 ve b7 deki s&s ler daha başarılı gibi görünüyor kıyaslandığında
engin bey Istanbul trafiginde start/stop yakit tuketimini onemli olcude dusuruyor, Alman bunu emisyon icin yapmis olabilir ancak bizim buradaki trafikte (uzun beklemelerin oldugu) kesinlikle tuketimde faydasi var.
uzun beklemelerde manuel de kapatabilirsin:p
Şimdi anlaşıldı.doğuş defolu Araçları ucuza alıp burda normal fiyatına Satıyor .tesadüf olamaz , bu kaçıncı ?
defoluları kendi ülkesinde satamaz tabi ondan..
@uiksilver
08 01 2015, 17:44
2015 modeller için opsiyon eklenmiş teklif formunu alabilen arkadaşlar varmı acaba, dün sistemleri müsade etmiyordu, sanırım bir arkadaşa st bugün mail atacağını iletmişti yanlış hatırlamıyorsam, bilgi verebilirseniz sevinirim.
Ben aldım bugün. Resmini ekledim.
Biraz önce 4-5 bayiyi aradım 1.6 tdi highline manuel için . Öncelikle bilmeme rağmen 2015 model fiyatları belli mi diye sordum fiyatları verdiler 1 bayi şaşırttı beni belli değil dedi :) kendilerinden haberleri yok daha.
Bunun dışında 1 bayi o kadar sert davrandı ki sipariş verebiliyor muyuz diye soruyorum yok diyor almıyoruz 1 tane gelecek gri veya beyaz renk olarak onu opsiyonlayabilirsiniz dedi , dedim bu arabadan almak istiyorum başka araç alamayacağım mı ileri ki tarihlerde sipariş verebilirim sorun değil yok diyor bir o kadarda sert konuşuyor üstelik tamam dedim kapattım yüzüne .s
2 bayi 1 hafta 10 gün içerisinde siparişler açılacak verebilirsiniz dedi.
1 bayi şuan açık değil ama biz liste tutuyoruz sıraya yazıyoruz siparişler açıldığında listede ki sıraya göre siparişleri geçeceğiz dedi geç kalırsanız teslim tarihi bir o kadar daha uzar dedi.
Şimdi bunlara göre ne yapmalıyız bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
1 hafta 10 gün daha bekleyip sipariş alımı açılınca mı sipariş vermek için bayiye gitmeliyim ? ( Bu arada yakınımda bayi yok hiç en yakını 45dk uzaklıkta. Sürekli git gel yapmak istemiyorum boşuna . )
Liste tutan bayiye sıraya mı yazılmalıyım ?
Şuanda mart nisan aylarından bahsediyorlar teslim için geç kaldıkça haziran temmuz aylarına kalacağız bu gidişle.
Ekstra opsiyon listesini tam bilmiyorum ama zaten highline olduğundan fazla bir şey eklemeye gerek yok . Siyah olarak düşünüyorum ekstra pan. cam tavan ekleyeceğim. Sizce başka eklenmesi gereken bir şeyler var mıdır ?
bu mesajımı kimse görmedi sanırım cevap yazan olmadı :(
caneraydın
08 01 2015, 18:00
Ben teklif formunu aldım arkadaşlar bu arada 26 aralıkta sipariş verdim.10 hafta teslim edilecek.eger sipariş konusunda sıkıntı çeken varsa yardimci olabilirim.http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/08/58e7258b168d4e289cd2b1228c5b35e9.jpg
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz
murat mahmut
08 01 2015, 18:14
deneme...vol.1 darısı sizlere arkadaşlar ...vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı banamısın demiyor...))
http://www.youtube.com/watch?v=ChlZHtY2dk0&feature=youtu.be
alnescafe
08 01 2015, 19:08
selamlar....... herkese iyi akşamlar. bugün vosvos a gittim teslimatta beyaz b8 renk 2014 comfort arac vardı üzerindeki örtüyü actırdım bakmak için şok oldum kimeye birşey belirtmedim ifadede etmedim ama kendimi zor hakim oldum kaputta boya çizik hatası vardı bunuda kaput koruma boya koruma ile kapatmaya çalışmışlar ama becerememişlerdi koruma filimi üstünden bile tırnama takılıyordu 3 4 cm derin cizik çok dikkatli bakmanız ve o yan efekti yakalaranız görünüyordu resim cekmeye musade etmediler plaka takılıydı..İş yerine gelince formda bir arkadaş da konu açmış aracım çizik çıktı teslim almadım diyerek??????? işaretleri kafamda çözüm bulamadım ilk üretim 2014 lerde boya döşeme bilya sesi amörtüsör sesi krom cıta hataları kafamı karıştırmaya başladı 2014 model ilk imalatları deneme yanılma ile defolu üretilmiş olabilir diye düşünüyorum ve ocak 3 hafta teslim aracı iptal noktasına kadar geldim 2015 model erken teslimle arac ayırta bilirsem yarın gidip 2014 model aracı iptal edebilirim bir arada derede kaldım kararsızım... YYEETTEERR DDOOGGUUŞŞ YYEETTEERR daha ne diyebilirimki....
Haluk Gürel
08 01 2015, 19:09
182191822018221
Arkadaşlar aracım 125 comfortlıne içi tropez bej harika bir araç içini kesinlikle bej ALIN çok şık ve kaliteli duruyor.herşeyiyle yeterli yakıtı çok iyi geldi bana .sadece katlanır ayna olsa ve bagaj Kapağı kendisi kapansa süper olacaktı.emin olun Mercedes BMW kullananlar dahil araca dikkatlice bakıyorlar.
Sent from my iPad using Tapatalk
brkdmrc08
08 01 2015, 19:19
[QUOTE=lawyeroy;324372]
Osman sanırım bu resimlerdeki araç ambians 2 diye geçiyor.
bu 2. resmi st ne mail atacagım eklesinler yoksa, resmi ekleyen Burak arkadaşımıza teşekkür ederim.
Burak Bey aracınız Highline mı, özel sipariş mi verdiniz
Rica ederim.
Benim sipariş biraz sıkıntılı oldu ben filo aldım ilk başta discover pro lu, sunroff lu araç almıştım dğerleri standarttı. Sonra zaten özel sipariş geçicem hepsi standart olsun diye değiştik aracı, sonra pişman oldum biri özel olsun diye zor buldum bunu sağolsun arkadaşım halletti. Tam özel sipariş olmasada yarım özel diyelim:) Haftasonu sipariş geçicez tam kafama göre bi araç bakalım hayırlısı
ortac023
08 01 2015, 19:21
beyaz higline manuel yeni kasa passatımı pazartesi teslim alacam isteyene devredebilirim
zgbayraktar
08 01 2015, 19:25
Ben aracımı pazartesi alacam isterseniz size devredebiliriö
ben alabilirim araç donanım falan ne birde ne kadar para vereceğim size
sertan78
08 01 2015, 19:36
Özgür bey siz b7 yi satıp B8 almamış mıydınız? Hatta abiniz teslim almıştı yanlış hatırlamıyorsam..
atitrend
08 01 2015, 19:38
Arka 3 lüyü değiştirsinler o zaman. Tek cam koyu biraz saçma olur. Ayrıca indirim vs önermediler mi hiç 3 lüye gerek yok . adam gibi o siyah camı değiştirsinler yeter. arkalara da film yaptırırsın olur biter. haa keşke değiştirseler de arka camları ama zor yapmazlar. isterseniz şansınızı deneyin. olmaz derlerse de hediye olarak arka camlara film isteyin.
@uiksilver
08 01 2015, 19:43
Özgür bey siz b7 yi satıp B8 almamış mıydınız? Hatta abiniz teslim almıştı yanlış hatırlamıyorsam..
Hocam ben sipariş formunu aldım. Bizim araçlar hala uretime planlanmadi:)) durum aynı hala:) bu arada benim araç 10 hafta teslim.sizinki de nisanà kalmaz bence teklif formunu alırken sorun bir daha
lordorion
08 01 2015, 19:57
selamlar
b8 1,4 tsi bmt act 150 ps araç ile İstanbul şehir içi trafiğinde, %80 den fazlası yağmurlu ve karlı havada, sürekli klima açık halde iken yapılan kilometre resmi aşağıya ekledim. yakıt konusunda bilgi vermesi açısından umarım faydalı olur henüz yakıt ışığı yeni yandı bu halde sanırım 75-80 km daha gider toplamında 870-900 km yapmasını bekliyorum
18222
sertan78
08 01 2015, 20:00
Bugün gidemedim hocam bana da öyle geliyor Nisan'ı bulmaz planlanmış ancak sistemi güncellememiş olabilirler..
bookmark
08 01 2015, 21:10
Taner bey bir soru yöneltmiştim size hala cevap vermediniz.bilginiz yoksa cevap beklemeyeyim.
bugün denedim. anahtardan kapattığında yan aynalar otomatik kapanıyor.
182191822018221
Arkadaşlar aracım 125 comfortlıne içi tropez bej harika bir araç içini kesinlikle bej ALIN çok şık ve kaliteli duruyor.herşeyiyle yeterli yakıtı çok iyi geldi bana .sadece katlanır ayna olsa ve bagaj Kapağı kendisi kapansa süper olacaktı.emin olun Mercedes BMW kullananlar dahil araca dikkatlice bakıyorlar.
Sent from my iPad using Tapatalk
Hayırlı uğurlu olsun.yakıt değerinizi nedir?
@uiksilver
08 01 2015, 22:16
Euro bugun 2.71 kadar geriledi.Son kura göre Fİyatların ortalama 1500TL düşmesi lazım.Buyuk ıhtımal eger bu kur boyle devam ederse önceden oldugu gibi araçlar gelince fiyatlar dusucek.
Edit:Herkes zam muhabeti yapıyor bende indirim :)
brkdmrc08
08 01 2015, 22:22
İndirimden ziyade zam geldi fiyatlara....
1.6 tdi dsg yaklaşık 50 km şehir içi dur kalk 250 km uzun yol -15 sıcaklık kış lastiği çoğunlukla buz üzerinde uzun yol ortalama 70 100 hızlarda.... Ortalama 6.4 yaktım.... Aracım 900 km de şu an...
inventor
08 01 2015, 22:53
1.6 tdi dsg yaklaşık 50 km şehir içi dur kalk 250 km uzun yol -15 sıcaklık kış lastiği çoğunlukla buz üzerinde uzun yol ortalama 70 100 hızlarda.... Ortalama 6.4 yaktım.... Aracım 900 km de şu an...
depoda daha mazot var mı, varsa ortalama kaç km daha gider.
depoda daha mazot var mı, varsa ortalama kaç km daha gider.
Aracın kendi Değeri bu dediğim yola çıkmadan sıfırladım....
inventor
08 01 2015, 23:03
Arkadaşlar yakıt değerlerini aşağıdaki belirtmiş olduğum konu başlığında paylaşalım, yeni araç alacak arkadaşlara katkımız olsun forum amacına ulaşmış olsun.
http://www.passatturkiye.com/yeni-arac-alacaklar/11614-14-tsi-act-150hp-yakit-tuketimi-paylasimi.html#post324597
beyaz higline manuel yeni kasa passatımı pazartesi teslim alacam isteyene devredebilirim
Hoca fiyat ne anlaştınız ve Niçin vazgeçtiniz
Arkadaşlar acil yardım Lazım b8 highline'a kışlık 225/50/17 jant lastik taksam olur mu? Lastik basınç göstergesi düzgün Çalışır mı?
Ağzın bal yesin arkadaş.:)
sertan78
08 01 2015, 23:30
Arkadaşlar bişey sorucam: opsiyonel olarak sipariş verdiğim high farlarla beraber led high stop lambaları da gelir mi?
Osman Güngörmüş
08 01 2015, 23:54
bugün denedim. anahtardan kapattığında yan aynalar otomatik kapanıyor.
Teşekkürler bu bilgi faydalı oldu
inventor
08 01 2015, 23:57
Arkadaşlar acil yardım Lazım b8 highline'a kışlık 225/50/17 jant lastik taksam olur mu? Lastik basınç göstergesi düzgün Çalışır mı?
senin bahsetmiş olduğun lastik 17" jant highline 18" nasıl olacak. Orjinal jantlara dokunmassan ve yeni bir jant alırsan olur.
http://i.hizliresim.com/12gRM5.jpg
Highline Lastik Ebatı
Yerli üretim, yerli yapım hiçbir OTOMOBİL, MOTORLU ARAÇ, ARABA programını ne tavsiye ediyorum, ne öneriyorum, ne izliyorum, ne de itibar ediyorum. Otomobil test programı kebap yemeye gider gibi arabaya 3-5 erkek doluşarak, sağa sola kamera yerleştirerek ve aracı kullanırken araç hakkında desteksiz ve zeminsiz konuşarak, yorumda bulunaraki bilimsel herhangi bir çalışma yapmadan ve bunu göstermeden olmaz.
Buradaki video da belki de çok iyiniyetli yola çıkılmış olsa da "muhabetten", bilhassa benim ilk mesajlarımdan (Ocak 2008) itibaren ifade ettiğim "taksi durağı muhabettinden" ileri gitmiyor.
Otomobil test konusunda araçları üreten Almanlardan örnek almaları doğru olurdu. Oto-Park videosundaki arkadaşların heyecanından ve merakından en ufak bir şüphem yok, malzeme ve araçları bulmuşlar, ne var ki olay dokümente edilebilir, belge üretilebilir bilgiler de vermeleri gerek. Örnek: yol sesi, motor sesi azalmış, artmış, aynı kalmış demek için insan kendi işitme organını kullanacaksa bu baştan yanlış olur çünkü referans değeri değildir, desibel gürültü ölçer kullanması ve karşılaştırmalı tablo sunması gerek. Yanal rüzgar deviasyonu, fren mesafe (sıcak, soğuk), geyik testi, yakıt tüketim testi vb. Tabi bunlar tesis edilmiş standartlar şeklinde de yapılmalı.
O zaman "Bu araç daha sert, içeriye daha fazla ses alıyor.." (neye göre?) gibi yorumlara bir gerçeklik payı verebilirim ama videodaki gençler sizin ve bizim de yapabileceğimiz bir videoyu çekmişler.
SEVGİLİ TANER GÖDE.
Birincisi, o test videosu o aracın yaklaşık olarak 1 hafta boyunca, Doğuş'un verdiği test aracı olup gerekilen bütün testleri yapılmıştır. Siz bi aracı test ederken desibel ölçer alet mi kullanıyorsunuz? Yada hangi yerli veya yabancı kaynaklı test videosunda desimetre ölçer kullanılmış? KUllanıldıysada kaç tanesinde acaba?
Desteksiz ve zeminsiz gibi bi kaç kelime söylemişsiniz, ben sizi en iyisi biraz biligilendireyim:
1)Mehmet Çetin (yan yolcu koltugunda oturan abimiz) sitede ailesi içinde ''And'' deriz. Kendisi Elektrik elektronik mühendisi olup, BMW M5 1999 sahibidir. Sitenin en başında bulunan kişi olmakla beraber arabalar hakkında gerek mekanik gerek her türlü aksam hakkındaki bilgisine güveniriz, Aile içinde. Nürburgring gibi bir pistte clio rs ve scricco gibi araçlarla defalarca turlamış birisidir.
2)Sinan Koç (sürücü koltuğunda oturan abimiz) sitede aile içinde en baba adamdır. Kendisi Makina Mühendisi'dir. Geçmişinden bi kesit vereyim size daha açıklayıcı olur.
'''Üniversite yıllarımın %70’ini kendi aracımı tamir ettirdiğim, sonra kendim tamir ettiğim garajda geçirdim. Kışın buz gibi havada yerlerde araba altlarında geçirdim, ellerim artık usta kıvamına gelmiştihttp://www.otopark.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gifAra ara And’ı arayıp yaptıklarımı anlatıyordum, sonra çıkıp gazlayıp ne kadar fark ettiğinihttp://www.otopark.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gifMerak eden olursa diye söyleyeyim, aracım Ford Taunus’tu. Hayatına 1.6 pinto makine ve 4 ileri şanzımanla başlayan Taunus’um sonraki yıllarda 205 blok 2.0 pinto, hidrolilk direksiyon, 5 ileri vitesle devam etti. Anıları 1.000.000 $ eder tarz bir araçtı benim içinhttp://www.otopark.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gifHurdalığa bisikletle 15 km gidip sırt çantamda 32/36 weber karbüratörlerle döndüğüm bir öğrencilik geçirdim.
Uzun lafın kısası bu öyle bir tutku ki, hayatımızın her anında bizimle birlikte ve O’nunla en ufak bir etkileşimimiz bile bizi çok mutlu ediyor.'' Alıntı:OTOPARK (http://www.otopark.com)
3)Murat Konyalı abimiz. Yeditepe üniversitesinde 2006-2010 yıllarında Tıp okumuş ve daha sonra tıp'ı 4.cü senede bırakmış. Sınava tekrar hazırlanıp Gazi Üniversitesi Otomotiv mühendisliği kazanmış ve şuanda okumakta. Kısa süre önce E55 AMG 2004 v8 motor 700 nM tork 476 hp gücünde arabası vardı. Sattı bmw 5.25 xdrive aldı. Daha sonra bu aracı da sattı ve 2006 model Corvette C6 satın aldı ve adını Elif koydu.
Şimdi size sormak istiyorum. Genç dediğiniz adamlar Elektrik Elektronik, Makina ve Otomotiv Mühendisi, hayatları araba üzerine kurulmuş deneyimli insanlar ve siz gelmiş burda bilip bilmeden Desteksiz ve Zeminsiz gibi bir tabir kullanmanız ne kadar doğru?. Test ettikleri araç sayısına, araçlara yorumlara bir bakın bi göz gezdirin, site forumuna bakın bir kaç video izleyin. Davet ediyorum sizi sitemize.
Ve şunuda eklemek isterim ki, ben o sitede ne yönetici ne de bir editörüm. Sadece bir üyeyim yaklaşık 4.5 senedir ve Makina Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim Gaziantepliyim.
Sürç-i Lisan Ettiysek Affola
senin bahsetmiş olduğun lastik 17" jant highline 18" nasıl olacak. Orjinal jantlara dokunmassan ve yeni bir jant alırsan olur.
http://i.hizliresim.com/12gRM5.jpg
Highline Lastik Ebatı
benim Bahsettiğim de bu zaten orjinal jant lastikleri çıkarıp yerine yeni jant lastik takmak.ayrıca cevabınız için tşkler.
Değerli hemşehrim öncelikle memlekete selamlar..Ben de bir otopark fanatiğiyim ve o videoların en çekilir yanı orda yapılan geyik ve samimi ortam:)Hatta passat tdi testlerini burada paylaşmıştım ve birkaç arkadaş da bayağı tutmuştu.Palamut ve yumuşak içi boş tabirlerine de kesinlikle katılmaktayım:sinir Oradaki samimi ortamda sadec e araba değerlendirmesini değil teknik sürüş bilgilerini de ilgiyle takip ediyor bilgileniyorum.
Taner Bey inde Passat tecrübelerinden sıklıkla faydalanıyoruz.O bunun farkında olmasa da onun kanıta dayalı tespitlerini referans alıyorum.Tarz farklı olsa da ikisininde yeri ayrı.Birisi eğlenceli ara ara akılda kalan bilgi verirken diğeri blok halinde daha resmi ama direkt data :)
SEVGİLİ TANER GÖDE.
Birincisi, o test videosu o aracın yaklaşık olarak 1 hafta boyunca, Doğuş'un verdiği test aracı olup gerekilen bütün testleri yapılmıştır. Siz bi aracı test ederken desibel ölçer alet mi kullanıyorsunuz? Yada hangi yerli veya yabancı kaynaklı test videosunda desimetre ölçer kullanılmış? KUllanıldıysada kaç tanesinde acaba?
Desteksiz ve zeminsiz gibi bi kaç kelime söylemişsiniz, ben sizi en iyisi biraz biligilendireyim:
1)Mehmet Çetin (yan yolcu koltugunda oturan abimiz) sitede ailesi içinde ''And'' deriz. Kendisi Elektrik elektronik mühendisi olup, BMW M5 1999 sahibidir. Sitenin en başında bulunan kişi olmakla beraber arabalar hakkında gerek mekanik gerek her türlü aksam hakkındaki bilgisine güveniriz, Aile içinde. Nürburgring gibi bir pistte clio rs ve scricco gibi araçlarla defalarca turlamış birisidir.
2)Sinan Koç (sürücü koltuğunda oturan abimiz) sitede aile içinde en baba adamdır. Kendisi Makina Mühendisi'dir. Geçmişinden bi kesit vereyim size daha açıklayıcı olur.
'''Üniversite yıllarımın %70’ini kendi aracımı tamir ettirdiğim, sonra kendim tamir ettiğim garajda geçirdim. Kışın buz gibi havada yerlerde araba altlarında geçirdim, ellerim artık usta kıvamına gelmiştihttp://www.otopark.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gifAra ara And’ı arayıp yaptıklarımı anlatıyordum, sonra çıkıp gazlayıp ne kadar fark ettiğinihttp://www.otopark.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gifMerak eden olursa diye söyleyeyim, aracım Ford Taunus’tu. Hayatına 1.6 pinto makine ve 4 ileri şanzımanla başlayan Taunus’um sonraki yıllarda 205 blok 2.0 pinto, hidrolilk direksiyon, 5 ileri vitesle devam etti. Anıları 1.000.000 $ eder tarz bir araçtı benim içinhttp://www.otopark.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gifHurdalığa bisikletle 15 km gidip sırt çantamda 32/36 weber karbüratörlerle döndüğüm bir öğrencilik geçirdim.
Uzun lafın kısası bu öyle bir tutku ki, hayatımızın her anında bizimle birlikte ve O’nunla en ufak bir etkileşimimiz bile bizi çok mutlu ediyor.'' Alıntı:OTOPARK (http://www.otopark.com)
3)Murat Konyalı abimiz. Yeditepe üniversitesinde 2006-2010 yıllarında Tıp okumuş ve daha sonra tıp'ı 4.cü senede bırakmış. Sınava tekrar hazırlanıp Gazi Üniversitesi Otomotiv mühendisliği kazanmış ve şuanda okumakta. Kısa süre önce E55 AMG 2004 v8 motor 700 nM tork 476 hp gücünde arabası vardı. Sattı bmw 5.25 xdrive aldı. Daha sonra bu aracı da sattı ve 2006 model Corvette C6 satın aldı ve adını Elif koydu.
Şimdi size sormak istiyorum. Genç dediğiniz adamlar Elektrik Elektronik, Makina ve Otomotiv Mühendisi, hayatları araba üzerine kurulmuş deneyimli insanlar ve siz gelmiş burda bilip bilmeden Desteksiz ve Zeminsiz gibi bir tabir kullanmanız ne kadar doğru?. Test ettikleri araç sayısına, araçlara yorumlara bir bakın bi göz gezdirin, site forumuna bakın bir kaç video izleyin. Davet ediyorum sizi sitemize.
Ve şunuda eklemek isterim ki, ben o sitede ne yönetici ne de bir editörüm. Sadece bir üyeyim yaklaşık 4.5 senedir ve Makina Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim Gaziantepliyim.
KadirMert
09 01 2015, 00:49
SEVGİLİ TANER GÖDE.
SAYIN MEHMER ORUÇ,
Buradaki üyeleri ilk okul mezunu gibi düşünüp Otopark daki 3 arkadaşımızın mesleklerini üzerine basa basa yazmışsınız, bunu hiç anlamadım. Etkilenip bilir kişi görün algısı yaratmaya çalışmışsın gibi düşündüm.
Sizlerin yaptıklarınıza mutlaka saygımız olacaktır ama saygı çercevesinde birilerinin yorumu mutlaka olacaktır, bunda sıkıntı nedir ki?
Taner Bey çalışmalarınız sonucunda bu şekilde izlenim edinmiş, eleştiriye açık değilseniz olmaz bu işler. Siz yapımcı iseniz yapıp koyacaksınz eleştirielere kulak verip çalışmalarınıza yön vereceksiniz.
Otopark videolarının birçoğunu izledim, ben kimi zaman keyif aldım, kimi zaman bende o aracı sürerken aynı duyguyu yaşamıştım diyorum bazen hadi ordan amma yorum yapmışlar diyorum.
Ama başkasıda beğenmemiş olabilir bunda problem yok.
Değerli hemşehrim öncelikle memlekete selamlar..Ben de bir otopark fanatiğiyim ve o videoların en çekilir yanı orda yapılan geyik ve samimi ortam:)Hatta passat tdi testlerini burada paylaşmıştım ve birkaç arkadaş da bayağı tutmuştu.Palamut ve yumuşak içi boş tabirlerine de kesinlikle katılmaktayım:sinir Oradaki samimi ortamda sadec e araba değerlendirmesini değil teknik sürüş bilgilerini de ilgiyle takip ediyor bilgileniyorum.
Taner Bey inde Passat tecrübelerinden sıklıkla faydalanıyoruz.O bunun farkında olmasa da onun kanıta dayalı tespitlerini referans alıyorum.Tarz farklı olsa da ikisininde yeri ayrı.Birisi eğlenceli ara ara akılda kalan bilgi verirken diğeri blok halinde daha resmi ama direkt data :)
Aileden birinin burada olduguna çok sevindim açıkçası:). Memleketten size de selamlar :). Dediğinize katılıyorum Taner abi'ninde bilgisine ve tecrübesine muhakkak ki güveniyoruz
SAYIN MEHMER ORUÇ,
Buradaki üyeleri ilk okul mezunu gibi düşünüp Otopark daki 3 arkadaşımızın mesleklerini üzerine basa basa yazmışsınız, bunu hiç anlamadım. Etkilenip bilir kişi görün algısı yaratmaya çalışmışsın gibi düşündüm.
Sizlerin yaptıklarınıza mutlaka saygımız olacaktır ama saygı çercevesinde birilerinin yorumu mutlaka olacaktır, bunda sıkıntı nedir ki?
Taner Bey çalışmalarınız sonucunda bu şekilde izlenim edinmiş, eleştiriye açık değilseniz olmaz bu işler. Siz yapımcı iseniz yapıp koyacaksınz eleştirielere kulak verip çalışmalarınıza yön vereceksiniz, eski Türkiye' deki gibi insanlara algı yaratmaya çalışmayacaksınız.
Otopark videolarının birçoğunu izledim, ben kimi zaman keyif aldıö, kimi zaman bende o aracı sürerken aynı duyguyu yaşamıştım diyorum bazen hadi ordan amma yorum yapmışlar diyorum.
Ama başkasıda beğenmemiş olabilir bunda problem yok.
Estağfurullah. Benim kimseyi ilk okul mezunu gördüğüm yok. Eğer böyle bir izlenim oluşturduysam Özür dilerim kusura bakmayın. Ama yinelemek isterim ki bu maksatla o yazıyı yazmadım. eleştiriye açıklıktan bahsetmişsiniz. Eleştiri kişinin kendi görüşüdür ve tabikide başka kişilerin veya kurumların eleştirilerine saygı göstermek gerekir. Benim takıldığım tek nokta araba tutkusuna yıllarını vermiş, reklam gelirlerinin bile site masraflarının yarısını karşıladıgı (kimi zaman yarısını bile karşılamadı), çoğu zaman cebinden vererek otopark.com'u buraya taşımış kişilere karşı 'desteksiz ve zeminsiz' kelimelerini kullanmasını doğru bulmadım. Bu yüzden açıklamak istedim sadece bu kadar. Ayrıca Taner abi benden yaşça büyük olup saygı konusunda kusur etmemeye özen gösterdim.
Otomobil dünyamı tek geçerim.
xxx
Geyik muhabbetini test diye yedirmesinler kimseye..yok üni.bitirmiş yok mühendismiş geçin bunları.
passatturkiye
09 01 2015, 02:22
http://icons.iconarchive.com/icons/elegantthemes/beautiful-flat/128/caution-icon.png
10-) Üyeler, birbirlerine ve yetkililere karşı saygılı olmak zorundadırlar. Özel mesajlaşma sistemi dahil forumun hiçbir bölümünde genel ahlak kuralları ihlal edilemez, başkaları rahatsız edilemez. Konu ve mesajlarla ilgilenirken kabalığa, incitici ifadelere ve kişisel saldırılara tölerans göstermiyoruz. Art niyetle insanları üzmek kesinlikle yasaktır.
13-) Forumda tartışma çıkarılması kesinlikle yasaktır. Tartışmaya katılan tüm üyeler haklı haksız gözetmeksizin (nedeni ne olursa olsun) belirli bir süre uzaklaştırılır.
alnescafe
09 01 2015, 04:47
Selamlar..... Sukut altındır derler esas olan onun hakkını verip uygulamaktır .... adminler neredeydiniz 2.30 saat sonra müdahale ettiniz olaya :hh:pc BRAVOO.. Çokopresmi almaya gittiniz.....
@uiksilver
09 01 2015, 08:13
Hocam ben bugün sorduğumda son gün araçlar üretime alıncak yarın denildi bu bilgiyi de distribütör müdürü verdi..artık şansına...
Benım arac az önce üretime planladı:)Eğer sizinkide planlanmış ise mart'ın ilk haftası araçlar elimizde insallah
vwpaspas
09 01 2015, 08:41
siparişimi iptal ettim. dsg ve dizel farkının bu kadar fazla olması, benzinli manuel araba almak istemediğiden .
seat leon da dsg ve dizel farkı daha insani :lol
yeni kasa passat almak başka bahara
1.6 tdi dsg aracımı İstanbul'da sadece şehir içinde kullandım 700 km gittim Işık yandı bana az geldi
sertan78
09 01 2015, 08:47
Bi umutla baktım ama yok hocam:mavi1
Arkadaslar 1.4 tsi 125 ps passat alan arkadaslardan ricam yakit degerleri hakkinda bilgi verebilirlermi.
passathastası
09 01 2015, 10:01
Benım arac az önce üretime planladı:)Eğer sizinkide planlanmış ise mart'ın ilk haftası araçlar elimizde insallah
hocam seni kasım ayında sipariş verdin diye hatırlıyorum.şubat 2. hafta teslim alacaktın galiba.bir değişiklik mi oldu?
kürşatmurat
09 01 2015, 10:06
deneme...vol.1 darısı sizlere arkadaşlar ...vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı banamısın demiyor...))
http://www.youtube.com/watch?v=ChlZHtY2dk0&feature=youtu.be
hocam içinde çalan parça çok hoşuma gitti nedir kimdir acaba?
Taner Göde
09 01 2015, 10:23
Bence çok doğru bir karar verdiniz. Bu forumda dahil, dışarıda da herkes, hiç bir şekilde ihtiyacı ve çoğu zaman da maddi imkanları olmamasına rağmen, 1.6 TDI 7-DSG alıyor ve böylece Doğuş denilen ve hiçbir şekilde hakkınızı, menfaatinizi ve çıkarlarınızı korumayan bankacı tefeci soyguncu canavar şirkete muazzam paralar ödüyor, mantıklı sebeplerle bu aracı alanların dışında tamamen "herkes madem bu tarafa gidiyor, biz de gidelim" içgüdüsü ile hareket ediyor.
Ağustos 2009'da 2010 modellerdeki DSG farkı 4300 TL'ydi, şimdi 13.200 TL, Türk halkı vites değiştirmek istemediği için. Kuzucuklarım, 80 yıl vites değiştirdik, DSG çıkınca mı zorsunmaya başladık...?!?!? Biz DSG dedikçe doğuş ZAM diyor, buyurun her şey ortada, belgeli. Söylediklerimde zerre kadar gerçeğe aykırı bir husus varsa lütfen yazın.
siparişimi iptal ettim. dsg ve dizel farkının bu kadar fazla olması, benzinli manuel araba almak istemediğiden .
seat leon da dsg ve dizel farkı daha insani :lol
yeni kasa passat almak başka bahara
13000dsg farkı vermek gerçekten üzücü
Manuel kullanıyorum ve bence bu ayrı bir zevk de birşey danışmak istiyorum.Aracım dizel ve dizelde devirli kullanmak önemlidir yalnız aracın Konfor tüketicilerinde şöyle bir ifade var "Olabildiğince yüksek viteste kullanın aracınızı.Artık 50 km ile 5. Viteste gitmek sorun değil titreme ya da ses yapmadığı sürece"Bu doğru mu sıkıştırmadan mı kullanalım araçlarımızı?
C6903 cihazımdan gönderildi
@uiksilver
09 01 2015, 13:36
hocam seni kasım ayında sipariş verdin diye hatırlıyorum.şubat 2. hafta teslim alacaktın galiba.bir değişiklik mi oldu?
Hocam o sipariş de istediğim opsiyonları ekleyemediginden aralık ayinda yeniden sipariş verdim:)
Manuel kullanıyorum ve bence bu ayrı bir zevk de birşey danışmak istiyorum.Aracım dizel ve dizelde devirli kullanmak önemlidir yalnız aracın Konfor tüketicilerinde şöyle bir ifade var "Olabildiğince yüksek viteste kullanın aracınızı.Artık 50 km ile 5. Viteste gitmek sorun değil titreme ya da ses yapmadığı sürece"Bu doğru mu sıkıştırmadan mı kullanalım araçlarımızı?
C6903 cihazımdan gönderildi
D sınıfı (passat) ve C sınıfı(jetta) araçlarda araç dizel ise eğer 1500-2000 devir bandı arasında kullanmak araca hiç bir yorgunluk, yıpranma, sıkıştırma yapmadan, aynen sizinde belirttiğiniz gibi titreme eşiğine kadar, yüksek viteste kullanmak en verimli yakıt ekonomisi yapma metodudur
@uiksilver
09 01 2015, 14:37
Bi umutla baktım ama yok hocam:mavi1
Bütün olay araç teklif formunda:)).Teklif formunu alincà aracı üretime planladilar
atitrend
09 01 2015, 16:00
start and stop'u icaad eden vw gayet normal start stop u vw değil. ford a avrupa da arge desteği vererek yaptırdılar. ilk olarak transit üzerinde geliştirdiler.
atitrend
09 01 2015, 16:16
ahhh dsg ahhh . eroyin gibi benim için alışınca bırakamıyorsun. şaka bir yana kullanması gerçekten konforlu ama benim en büyük handikapım eşimin manuel de acemi şöför dsg de usta şöför gibi araç kullanıyor olması elimi kolumu ve malesef cebimi bağlıyor.
taner-87
09 01 2015, 16:20
Arkadaşlar size bir sorum olucak. Trendline donanimina dijital klima ekletebiliyormuyuz? Bilgisi olan varmi acaba?
osman hamdi
09 01 2015, 16:36
Arkadaşlar, merakımdan soruyorum, Vw neden yeni modellerde tam boy gaz pedalından vazgeçti örnek Golf 7 ve B8, açıkçası benim bu arabaların en hoşuma giden özelliklerinden biri, uzun yolda çok rahatlık, Taner Bey sizin bir fikriniz varsa bu konuda öğrenmeyi çok isterim, bence maliyet sebep değildir.
osman hamdi
09 01 2015, 16:41
Bu arada Eur 2.69 a indi, Doğuş aşağı doğru oynama yaparmı fiyatlarla, kendim cevaplayayım: Hiç sanmıyorum
@uiksilver
09 01 2015, 16:47
Bu arada Eur 2.69 a indi, Doğuş aşağı doğru oynama yaparmı fiyatlarla, kendim cevaplayayım: Hiç sanmıyorum
Sent from mye iPhone using Tapatalk
Yapicak yapmak zorunda. Araçlar bi tr ye giriş yapsinda Şubat gibi en az 2 000tl düşüçek. Face instegram her yerden yazın sizde