Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015 Passat yeni kasa
prisonrk
04 07 2014, 11:03
http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/16/6880/64971953/brpdj5fiqaatvcv-4172364848407983116.jpghttp://data.motor-talk.de/data/galleries/0/16/6880/64971953/brpdgfvigaa1z-n-3786180859735382329.jpg
Estate bu renk çok güzel yakışmış. Maddi gücüm yetseydi alırdım.
Sadece ben mi benzettim acaba?
Seat Toledo Concept
15673
derin siyah passat b7
04 07 2014, 11:10
Off be, araç gümüş rengi dışında olunca daha da güzelleşiyor.Kromlar, hatlar sanki daha bir belirginleşiyor.
Taner Göde
04 07 2014, 11:19
Sadece sen benzettin :yumruk
İçi, daha doğrusu orta konsol GOLF VII renkli fotokopi
Sadece ben mi benzettim acaba?
Seat Toledo Concept
15673
diğer markaların işi gerçekten çok zor, ford mondeo'yu yine erteleyecek gibi.... yenisi yapılana kadar en iyisi bu......çooook satar buna eminim..
Bence bu araç tam bir hayal kırıklığı oldu çünkü VW yine ŞA ŞIRT MA DI! daha uzun bir süre şaşırtacak bir tasarım da beklemiyor artık insan. Hele bir de her markadan biraz biraz aşırılmış tasarım dokunuşlarıyla bence hiç olmamış. Ama çok satar mı? Hem de peynir ekmek gibi... Golf'te tanıtıldığında çok beğenilmemişti ama mis gibi de satılıyor. Ben aracın önünü hiç beğenmedim; farların üzerinden geçen krom parça bana Corolla ve şimdi gözümün önüne gelip adını hatırlayamadığım Çin'li bir modelini de hatırlatıyor. İçerisi ise çoooookkkk kötü olmuş, ekran ile klima paneli arasındaki bana çirkin gözüken o seviye farkı hiç hoş durmamış. Bari Golf gibi sürücüye dönük ve daha akıcı duran bir tasarımı tercih etselermiş.
b8 active info Display
https://www.youtube.com/watch?v=5UjoEzx0gno
https://www.youtube.com/watch?v=L_LhBKOzoNc
atitrend
04 07 2014, 12:15
ben dış tasarm olarak beğendim fakat içi için size katılmamak elde değil. b7 iç tasarımı bile daha akıcı ve kullanışlı duruyordu. sürgülü göz ve kolçak küçülmüş gibi. bekleyip göreceğiz.
1.6 tdı 116 hp cam tavanı bi highline a 125 000 tl ye anc sahip olunur gibi 25bin dah verip. c serisi alınabilir.
Bence bu araç tam bir hayal kırıklığı oldu çünkü VW yine ŞA ŞIRT MA DI! daha uzun bir süre şaşırtacak bir tasarım da beklemiyor artık insan. Hele bir de her markadan biraz biraz aşırılmış tasarım dokunuşlarıyla bence hiç olmamış. Ama çok satar mı? Hem de peynir ekmek gibi... Golf'te tanıtıldığında çok beğenilmemişti ama mis gibi de satılıyor. Ben aracın önünü hiç beğenmedim; farların üzerinden geçen krom parça bana Corolla ve şimdi gözümün önüne gelip adını hatırlayamadığım Çin'li bir modelini de hatırlatıyor. İçerisi ise çoooookkkk kötü olmuş, ekran ile klima paneli arasındaki bana çirkin gözüken o seviye farkı hiç hoş durmamış. Bari Golf gibi sürücüye dönük ve daha akıcı duran bir tasarımı tercih etselermiş.
atitrend
04 07 2014, 12:20
hani yazılı açıklama yaparlar ya. kalitesi şöyle arttı yok yalıtımda şu kadar iyileşme oldu gibi. bir açıklama varmı. benim için yol sesini biraz fazla alıyordu araç. umarım elden geçirmişlerdir. tabi birde parke yollardaki arka balatadan gelen tııırrr sesinin kesilmesi lazım.
Şimdi bu jantlar retinama düştüğü için bunlara artık "mecburum" :cool:
Taner abi aslında çok fark yok gibi senin salamancaların deliklisi
derin siyah passat b7
04 07 2014, 12:27
Arkadaşlar net te dolaşıyorum da, araç gerçekten çok beğenilmiş. Bence cc den passat b8 e geçenlerin sayısı da az olmaz.
Aslında arkadaşlar bizlerde sanki çok büyük beklentilermi içindeyiz adamlar sonuçta bir aracı ne kadar değiştirebilirki ???
Taner Göde
04 07 2014, 12:49
Ya bunu satarsak arabayı değiştireceğiz işte :cool:
Taner abi aslında çok fark yok gibi senin salamancaların deliklisi
Hee şimdi oldu desene B8 geliyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
livevalue
04 07 2014, 13:36
Bana güzelim CC'mi sattıracak bir araba yapamamışlar. Çin sayfasında gördüğüm arabanın aynısı. Birkaç süsü püsü güzel ama öte yanı hayal kırıklığı oldu.
İç dizayna bakıyorum; birçok parça B7 kasa araçlara olacak gibi. Arabayı sattıkları gibi parçayı da pazarlamak üzere düşünülmüş bir sürü ticari kurnazlık. Dünyanın en değerli otomobil şirketine yakışmadı bence.
Ben aynalara takıldım. Golf'te bile garip geliyor.
Detaylar bu video da : 2015 VW Passat - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/x20swvo_2015-vw-passat_auto?start=4)
yagmurcukusu
04 07 2014, 15:42
Bana da aynı gibi geldi.
ne de olsa kardeşler :)
piyasa aracı olmak kolay birşey değil.
bu durumda ne yazık ki biz tüketicilere yansıyor.
araclarda tam değişiklik yapmadan sadece zamanın gerisinde kalmamak adına yapılan işlemler bunlar.sadece vw için geçerli değil tabi...
şimdiden bir çok kişi talip oldu bile :)
hatta satmaya baslanırda ilerki aylarda :)
forumda bolca göreceğiz satılık ilanı sanki :)
meypilot
04 07 2014, 16:12
Videoda far yikama goremedim, olmayacak mi acaba?
Taner Göde
04 07 2014, 16:26
LED için far yıkamaya gerek yok, yaydığı ışığın dalga boyundan ötürü.
Taner Göde
04 07 2014, 16:27
http://www.youtube.com/watch?v=GlMlYIl4REk
meypilot
04 07 2014, 16:32
Parise gelmek isteyen var mi? :anormal
Arabayi bir an once gormek istiyorum.
Tabi en sagliklisi dogus showroomda gormek olacak. Gosterge paneli, infotainment system, koltuklar vs. bakalim nelerden fedakarlik edecegiz.
Reklam filmide cikmis
http://m.youtube.com/watch?v=IS2paEgMr6U
karaelmas
05 07 2014, 00:24
CC ne zaman cikar ki? Kasa degismeyecek makyajlanacak diyenler de var. Degisecek diyenler de. Passat onden cc ye cok benzemis. Bence cc de onemli degisiklikler olur. Bilgisi olan var mi?
turankuzu
05 07 2014, 00:43
ve işte yeni passat :)
Tamponun fara yakın olan üstteki düzlüğe koymuşlar.Dikkatli inceledim var. Diğer birkaç resimde de var.Bende ilk ona baktım Jettadakiyle aynı yerde.
@uiksilver
05 07 2014, 03:23
Yeni Kasa PASSAT B8 için lansmanda sunulacak ses/görüntü/navigasyon/CD-MP3-USB-BlueTooth sistemleri:
http://i.imgur.com/YvWEklg.png
http://i.imgur.com/JTRECGF.png
Kaynak: http://multimedia.ekstrabladet.dk/archive/01086/140522-23_Passat_8_1086127a.pdf
Taner hocam ;Bu entry yazan model en boş trendline kullanılacak olan değil mi ? Şuan yeni golfte kullanılan ile aynısı mı ?
Taner abi sen siparişi vermişsindir
alikagan
05 07 2014, 04:33
arkadaşlar dikkat ettiniz mi anahtar jetta anahtarına dönülmüş gibi start stop yuvası göremedim tanıtım videolarında hatta resmi reklamında jetta anahtarına benzer bir anahtar kullanılmış gibi
TURQUAZ06
05 07 2014, 10:15
dijital ekranın açılması çok hoş olmuş. bu ekran her düzeyde standart değilmi? çünkü insignia da öyle standart.
Iyi bakin far yikamanin oldugunu goreceksiniz
atitrend
05 07 2014, 12:16
anahtar büyük olasılıkla artık alaman arabalarında neredeyse standart olan butonla çalıştırmalı olmuştur. yani kapı anahtarla açılıyor fakat çalıştırmak için anahtarın yanında olması yeterli . butona basıp çalıştırıyorsun. BMW 5 ve yeni c de de bu şekilde
alikagan
05 07 2014, 13:32
dijital ekranın açılması çok hoş olmuş. bu ekran her düzeyde standart değilmi? çünkü insignia da öyle standart.
dijital ekran ve bi xenon farların standart olacağını tüm paketlerde kullanılacağını bir yerde okumuştum ama ilgili siteyi hatırlamıyorum
maverick
05 07 2014, 15:10
:alk:vwhttp://store.donanimhaber.com/66/d1/d6/66D1D668ACDD96BAE7A9A4F597DEB128.jpg
Amir Bey
05 07 2014, 15:20
Kısaca; elinde B7 kasa Passat olanları üzmemiştir yeni Passat. Hele de yenilik adına ortaya konan şeylerin highline da bile opsiyon olacağını varsayarsak. Arabaya baktıkça B7'yi hatırlatıyor. Ufak dokunuşlarla, birkaç çizgiyle sadece agresiflik artırılmış. Satar mı ? E tabi ki satar. VW markası Türkiye'de çok büyük hatalar yapmadığı sürece her aracı satar. Ama bir sonraki kasa da biraz radikal olmazlarsa, aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
maverick
05 07 2014, 15:20
1568315684
Taner Göde
05 07 2014, 15:23
Dijital ekran en üst donanım paketi olan HIGHLINE'de dahi standart değil. B8 kasa PASSAT'ta Bi-Xenon artık yok, TRENDLINE'da halojen ve COMFORTLINE'dan itibaren LED farlar var, onun da iki versiyonu bulunuyor. Bu kesin bilgi.
dijital ekran ve bi xenon farların standart olacağını tüm paketlerde kullanılacağını bir yerde okumuştum ama ilgili siteyi hatırlamıyorum
Taner Göde
05 07 2014, 15:26
Türkiye'ye TRENDLINE'de siyah/beyaz ekranlı ENTRY "Composition Touch" ve COMFORTLINE/EXCLUSIVE/HIGHLINE'da "Composition Colour" gelecektir, diğerlerinin geleceğini sanmıyorum.
Taner hocam ;Bu entry yazan model en boş trendline kullanılacak olan değil mi ? Şuan yeni golfte kullanılan ile aynısı mı ?
maverick
05 07 2014, 15:34
1568515686
Türkiye'ye TRENDLINE'de siyah/beyaz ekranlı ENTRY "Composition Touch" ve COMFORTLINE/EXCLUSIVE/HIGHLINE'da "Composition Colour" gelecektir, diğerlerinin geleceğini sanmıyorum.
Abi Golf Highline'da da Composition Media var, en azından Passat Highline'a getirirler herhalde. :) Siyah- beyaz Composition Touch getirecek kadar acımasız değiller bazdan itibaren Colour verirler büyük ihtimalle. Golf'de veriyorlar çünkü. :)
Taner Göde
05 07 2014, 16:07
Abi Golf Highline'da da Composition Media var, en azından Passat Highline'a getirirler herhalde. :) Siyah- beyaz Composition Touch getirecek kadar acımasız değiller bazdan itibaren Colour verirler büyük ihtimalle. Golf'de veriyorlar çünkü. :)
Bir kademe daha ilerletelim o zaman, TRENDLINE'da COMPOSITION TOUCH, COMFORTLINE/EXCLUSIVE/HIGHLINE'da COMPOSITION MEDIA olur, fakat navigasyonu asla koymazlar. Şimdi bile koymuyorlar!
eyilmaz93
05 07 2014, 16:25
...
http://i.imgur.com/JTRECGF.png
Taner abi bu yeni multimedya sistemleri B7 Passat'a veya MK6 Jetta'ya takılabilir mi acaba bi bilgin var mı bu konuda?USB girişi veya diğer girişler için soketler mi var yoksa cihaz üzerinde mi bu bağlantılar?
Düzeltme: Şimdi farkettim USB, SD Kart ve Jack girişleri DVD-RW benzeyen bi cihazın üstünde bu cihazın montajı MK6 Jetta'ya ve B7 Passat'a zor olabilir.Sanırsam ekran boyutları da MK6 Jetta'nın ve B7 Passat'ın konsolu için biraz büyük.
alikagan
05 07 2014, 19:51
Fiyatı sizce ne olur yurtdışında B7 den %7-8 artı rakamla satılacağı düşünülüyormuş doğuş sanırım %15 farkla satar bunu bize
karaelmas
05 07 2014, 21:15
1.4 tsi highline dsg 106 bin tl. %15 zam yapsalar 120 bin tlyi gecen bir fiyat olur. Passat satisi yari yariya azalir. fiyat mutlaka biraz artar. Ama cok fazla degil.
Zam büyük ihtimal Golf'e benzer biraz olur pahalı gelir ama o buz dağının görünen yüzü olur. Sonra 2-3 2-3 bi bakmışsınız hakkaten 120k olmuş.
mehmetmert
06 07 2014, 17:35
Golf midlinede bile composition touch yok, composition coluor gelir.
Midlinede colour olur, comfort ve higglinede composition media olur.Belki higglinede navide standsrt olablr fazla fiyat farki yok.
B8 kasa umduğum gibi çok çok güzel gelmedi bana B7 gibi fiyatta doğuş sayesinde üst seviyelerde olacak gibi iyisi mi Mercedes veya BMW almanın zamanı gelmiştir bence özellikle E180
cmanbaris
06 07 2014, 22:34
Hepimizin isteği bir E serisi veya 5 serisi, fakat maalesef bunlar çok çok yüksek fiyatlı araçlar. Bunlardan 1 tane alana kadar, aynı donanımda 1 golf 1 passat alınabilir. Tabi parası olan alsın güle güle kullansın.
2015 VW Passat - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/x20swvo_2015-vw-passat_auto)
Taner Göde
07 07 2014, 10:36
http://i.imgur.com/GJvF9ey.jpg
http://i.imgur.com/cWIuPmu.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=GlMlYIl4REk
tuncel79
07 07 2014, 11:17
Şimdi maksimum 80.000.-TL çıkarabilen ben, yeni passatı alamayacağım değil mi? Ozaman b7 passatı ne zaman almalıyım? Ne zaman ucuzlar? Bari alırken kar edeyim. :)
Şimdi maksimum 80.000.-TL çıkarabilen ben, yeni passatı alamayacağım değil mi? Ozaman b7 passatı ne zaman almalıyım? Ne zaman ucuzlar? Bari alırken kar edeyim. :)
normal markalarda yeni kasa geldiğinde eskiyi uygun alabilmeniz lazım...ancak VW'de yeni kasa %10 pahalı da gelse B7'de indirim olmayabilir...bana göre sorunuzun cevabı B8'in fiyatlandırılmasına bağlı...
Bu b8 çok farklı bişey.Resmen üst sınıfım diyor.Zaten fiilen 3 buyuklerden sonra VW inanışı vardı şimdi bu resmileşti.Bu saatten sonra çok şok bi fırsatla gelinmedikçe ki olmaz sıfır B7 alınmaz...Haydi hayırlısı :))):alk
Bu yeni serilerde bu kalite polodanbaslayıp passata kadar arttı.Mesela Golf 7 ,kesinlikle öyle orta sınıf bi araba değil.Heryer ince detay,kalite işçilik.Bunu yeni Polo izledi ve son olarak bu..İnşallah şu jettayıda biraz volkswagen kalitesine sokarlarsa 3 buyuklere rakip olabilirler..
TURQUAZ06
07 07 2014, 18:55
Evet arkadaşlar gelelim. zurnanın son deliğine. araç tr de ne zaman sipariş almaya başlar?opsiyonlu alabilirmiyiz yoksa doğuş ne getirirsemi? aracı tr de ne zaman görürüz?
Aracın ülkemize gelmesi Eylül Ekim gibi diyor bayiler.Ancak otohaberdi galiba bi dergi ise 2015 in ilk ayları diyor..
Evet arkadaşlar gelelim. zurnanın son deliğine. araç tr de ne zaman sipariş almaya başlar?opsiyonlu alabilirmiyiz yoksa doğuş ne getirirsemi? aracı tr de ne zaman görürüz?
@uiksilver
08 07 2014, 02:25
Peki hocam siparişler ilk açıldığında opsiyonlu alabiliyor muyuz?
Araç heybetli olmuş ama çok fazla B7'yi andırıyor. Hele arkadan tek fark, muhteşem görünümlü egzozlar. Daha farklı olur hayal etmiştim.
Ama yine de çok güzel. Bu arabayı alsaydım Led ekran , head-up display dahil her şeyi koydururdum. Teknoloji üssü yapardım herhalde.
B7''yi ilk aylarda sipariş ettiğim zaman Doğuş otonun dediği gibi " Mert Bey, Türkiye'den şimdiye kadar böyle Passat sipariş edilmemişti " :)
aynen katılıyorum.
o araç 4motion ve çoğu opsiyon olmayacak.egsoz hele imkansız gibi.
gene hödük egsozlarla gelecek vw.
gösterge çok ciddi paralar olacak.tektük görülecek.
farlar desen gene öyle.
sonuç = B7
Araç heybetli olmuş ama çok fazla B7'yi andırıyor. Hele arkadan tek fark, muhteşem görünümlü egzozlar. Daha farklı olur hayal etmiştim.
Ama yine de çok güzel. Bu arabayı alsaydım Led ekran , head-up display dahil her şeyi koydururdum. Teknoloji üssü yapardım herhalde.
B7''yi ilk aylarda sipariş ettiğim zaman Doğuş otonun dediği gibi " Mert Bey, Türkiye'den şimdiye kadar böyle Passat sipariş edilmemişti " :)
Taner Göde
08 07 2014, 10:17
B8 kasa Yeni PASSAT Almanya'da 10 Temmuz'dan itibaren sipariş edilebilecek.
Egzozlar, sağlam kaynaklara göre, Trendline'dan itibaren çift olacak, fakat sağdaki "dummy", yani uc var ama gerisi yok.
Cruise Control (Hız Sabitleyici) ayrı bir kol olarak değil, direksiyon üzerinde sağda bulunan tuşlar ile kumanda edilecek.
Yalan söylemiyorlarsa tüm PASSAT'larda LED stoplar standart olacak.
Yine doğruyu söylüyorlarsa tüm PASSAT'larda Keyless Acces (Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma) standart olacak.
mmcakmak
08 07 2014, 10:30
Oooo, eğer doğruysa standartları yükseltiyorlar. Doğuş Oto çok şaşırtır beni. Taner Abi'den bu bilgiyi ne kadar aldıysakta Doğuş Oto eğer böyle birşey yaparsa, e malum geçmiş tecrübelerimizden ötürü ben yine de şok olacağım. :mor
B8 kasa Yeni PASSAT Almanya'da 10 Temmuz'dan itibaren sipariş edilebilecek.
Egzozlar, sağlam kaynaklara göre, Trendline'dan itibaren çift olacak, fakat sağdaki "dummy", yani uc var ama gerisi yok.
Cruise Control (Hız Sabitleyici) ayrı bir kol olarak değil, direksiyon üzerinde sağda bulunan tuşlar ile kumanda edilecek.
Yalan söylemiyorlarsa tüm PASSAT'larda LED stoplar standart olacak.
Yine doğruyu söylüyorlarsa tüm PASSAT'larda Keyless Acces (Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma) standart olacak.
Umarım VW, BMW veya Mercedes'e gibi bir yol izleyip araçları mümkün olduğunca boş üretip her şeyi ekstra donanım olarak satmaya kalkmaz.
BMW'de
- Çift bölgeli dijital klima
- Katlanır arka koltuklar
- Bagajda 12V çakmak adaptörü
- Yolcu emniyet kemeri ikazı
Standart değil.
Taner Göde
08 07 2014, 10:56
B6/B7 kasa PASSAT'taki çalıştırma anahtarı (keyfob) B8 kasa PASSAT'ta görülmedi, ayrıca anahtar yuvası da yok, Keyless Access %75 standart oldu veya olacak şeklinde kuvvetli yorumlar var.
Taner Göde
08 07 2014, 11:00
Ayrıca, değerli dostlar, Berlin Volkswagen Design Center Tasarım Merkezinde tanıtılan B8 kasa Yeni PASSAT'ın "R-Line" donanım paketi modeli olduğunu ve standart baz paket Trendline bir B8 kasa Yeni PASSAT'ın bundan oldukça uzak olacağı da "...mâlumunüzdür ..."
derin siyah passat b7
08 07 2014, 11:30
Yanlardaki ilave çizgiler ve arkadaki krom egzoz çıkışları b7 ye göre aracı daha sportif göstermiş. Bu durumda bile ayrıntıları bilmeyenler bu iki aracı ayırt edemezken arkadaki krom egzoz çıkışları da olmazsa al sana b7. Yalnız aracın ön tarafıda ufak oynamalarla spor hale getirilmiş. Aslında iyi iş çıkarılmış. 1 sene içinde evi değiştirme durumum olmasaydı kesin almıştım.Tabi gördüğümüz gibi gelirse. Bu araçtan trafikte çeşitli renklerde bol miktarda görmek, bir passat sever olarak beni çok sevindirecek.
Doğuş Oto'daki bir yakınımdan aldığım bilgiye göre Eylül sonu, Ekim başı gibi B8 satışına başlanacakmış.
Reklamlardaki R line süper. Ama buraya gelen donanımlar ve fiyatlar önemli....
sebinefe
08 07 2014, 16:11
Bekleyeceğiz. Nasıl olsa arabamız da satılmadı. Bakalım iyi bir fiyat olursa değerlendirileblir.
Sanırım CC yi kaldırırlar zira araç CC den devşirme Sedandan bastırtma bir model olmuş. Resimde ve videoda lansmanı yapılan araç en full full R Line olmalı ki düz modelinin buna göre vasat kalacağı kesin. İçi ABD li Passat olmuş. Yan çizgilere bakıldığında da US passatın çizgileri hakim. Yani aslında çok ama çok farklı bir tasarım beklentisini malesef karşılamamış. Ama Kesinlikle hoş görünüyor. B7'nin aşırı makyajlanmış hali gibi algılanabilir ilk görüşte. Aynalar Seat EXEO tarzı olmuş ve negatif bir tasarım olmuş bana göre. Belki rüzgar sesini kesmek için böyle bir tasarıma gidilmiş olabilir ama gene de olmamış.
yapacaksan böyle yapacaksın.150bini alacaksın helalinden...
http://topcars2014.com/wp-content/uploads/2013/12/2015-Volkswagen-Tiguan-Interior.jpg
brkdmrc08
09 07 2014, 02:13
Ilk gelen partiden 7 tane sipariş verdim Aralık ilk hafta teslim edicekler. Bugün geldi bayiden arkadaşlar hallettik
Peki hocam siparişler ilk açıldığında opsiyonlu alabiliyor muyuz?
İlk açıldığında opsiyon olmuyormuş.Ama daha sonra opsiyon olan özellikler o partide standart oluyormuş.Mesela golf 7 için ön bixenon comfortline da baslarda standartken sonra opsiyon olmuş.Tabi fiyat farkı oluyormuş bu donanımlar için.Bayinin dediği bu..
@uiksilver
09 07 2014, 03:06
Cevap için teşekkürler ''dr.yek''
Ilk gelen partiden 7 tane sipariş verdim Aralık ilk hafta teslim edicekler. Bugün geldi bayiden arkadaşlar hallettik
Hocam yeni passat mı sipariş verdiniz ? Fiyatlar felan herhangi bir bilgi edinebildiniz mi?
brkdmrc08
09 07 2014, 04:03
Hocam yeni passat mı sipariş verdiniz ? Fiyatlar felan herhangi bir bilgi edinebildiniz mi?
Evet yeni kasa valla hocam hiç fiyat sormadım biz resmi kurumlara ihaleli iş yaptığımız için fiyat pek önemli unsur değil önemli olan şartnameyi sağlamak 5 tane kuruma vercem 2 tane kendime aldım biri babama biri bana.
Taner Göde
09 07 2014, 09:07
Krom çerçeveli çift egzoz çıkışları sadece en büyük motorlarda olacak (2.0 TSI 280 HP ve 2.0 TDI 245 HP).
http://i.imgur.com/98kjUCU.jpg
Tanıtımda R-Line gösterildi, bayilere baz donanım gönderildi.
http://i.imgur.com/OpcSKo9.jpg
derin siyah passat b7
09 07 2014, 09:24
B8 in arkada çift krom egzoz çıkışları olmayınca, b7 nin arkası ile kıyaslama yapılırsa nasıl?
Taner Göde
09 07 2014, 09:32
Bagaj alt çizgisinde kocaman bir oyuk var.
B8 in arkada çift krom egzoz çıkışları olmayınca, b7 nin arkası ile kıyaslama yapılırsa nasıl?
Bu hali çok kötüymüş. Yolda bunları göreceksek kafamı çeviririm valla :)
Krom çerçeveli çift egzoz çıkışları sadece en büyük motorlarda olacak (2.0 TSI 280 HP ve 2.0 TDI 245 HP).
http://i.imgur.com/98kjUCU.jpg
Tanıtımda R-Line gösterildi, bayilere baz donanım gönderildi.
cmanbaris
09 07 2014, 10:09
Aracın donanım seviyelerinde hangi özellikler yer alır acaba.
kagan ateş
09 07 2014, 10:16
ne yapacaksınınız ki 7 taneyi
Taner Göde
09 07 2014, 10:33
ne yapacaksınınız ki 7 taneyi
Arkadaşımız belirtmiş, 5 tanesini resmi kurumlara kiraya verecek, 2 tanesini kendisi kullanacak (birisini babasına verecek).
Taner Göde
09 07 2014, 10:41
B8 kasa, 2 mm daha kısa, birkaç mm daha "basık" ve birkaç mm daha "geniş". Araç daha pahalı gelecek, ve görünüşe göre daha az donanımlı gelecek.
ABS sensörleri üzerinden çalışan Lastik Basınç Uyarı Sistemi AB yasalarına göre artık kanunen standart donanım olduğu için inşallah Volkswagen bunu "Türkiye AB üyesi değil" diyerek, Doğuş Otomotiv de "Bunu parayla ekstra satarız" düşüncesiyle çalmaz veya opsiyon sunmaz.
Olumlu yanları var, ama olumsuz yanları da var. Araç gelmeden, kokusunu hissetmeden, test sürüşü yapmadan, yürür aksamı görmeden kesin bir şey söylemek imkansız. Mesela 230V olacak mı, elektrikli arka cam perdesini kimse görmedi, LED farlar kullanışlı olacak mı? İddiaya göre %20 daha az yakıt tüketiyormuş motorlar, 1.4 TSI 150 HP ACT 7-DSG kaç TL'ye gelecek ve PASSAT B6/B7 kadar opsiyon sunacak mı?
Görmemiz gerek, görmeden karar veremeyiz
Taner Göde
09 07 2014, 10:48
İlk açıldığında opsiyon olmaması tamamen Türkiye'ye özgü bir durum. Yarın 10 Temmuz'dan itibaren Almanya'da B8 kasa Yeni PASSAT sipariş edilebilecek, donanımlar, opsiyonlar ve fiyatlar belli olacak. Tabi Türkiye satış adedi olarak çok aşağılarda yer aldığı için Volkswagen önce öncelikli piyasalar olan Batı Avrupa pazarlarına hizmet vermek isteyecek, daha sonra da sıra özel sipariş istemeyen, hazır paketlere sahip araçları kolayca satan ülkelere geliyor, onlardan birisi de ülkemiz Türkiye. Uzun süre buraya hazır paketli araçlar gelecek, sunroof ve metalik renk boyalar bu araçlar arasına "serpiştirilecek", tamamen ama tamamen ŞANS işi, Doğuş Otomotiv'de adamınız varsa sunroof'lu bir HIGHLINE 1.6 TDI 120 HP 7-DSG bulabilirsiniz belki, aksi halde İmparator Mavisi Trendline 1.4 TSI 122 HP araçlara talim.
Bu arada herkesin unuttuğu bir şey var... B7 kasa çıktığında başımıza ne geldiyse aynısı tekrar gelebilir, hatta bu ihtimal çok da yüksek. Filo ve Kiralama Şirketleri 50'şer 100'er parti PASSAT alıp şirket müdürlerinin yumuşak popolarının altına verirse biz en az 2 yıl daha özel sipariş geçemeyiz.
İlk açıldığında opsiyon olmuyormuş.Ama daha sonra opsiyon olan özellikler o partide standart oluyormuş.Mesela golf 7 için ön bixenon comfortline da baslarda standartken sonra opsiyon olmuş.Tabi fiyat farkı oluyormuş bu donanımlar için.Bayinin dediği bu..
İlk açıldığında opsiyon olmaması tamamen Türkiye'ye özgü bir durum. Yarın 10 Temmuz'dan itibaren Almanya'da B8 kasa Yeni PASSAT sipariş edilebilecek, donanımlar, opsiyonlar ve fiyatlar belli olacak. Tabi Türkiye satış adedi olarak çok aşağılarda yer aldığı için Volkswagen önce öncelikli piyasalar olan Batı Avrupa pazarlarına hizmet vermek isteyecek, daha sonra da sıra özel sipariş istemeyen, hazır paketlere sahip araçları kolayca satan ülkelere geliyor, onlardan birisi de ülkemiz Türkiye. Uzun süre buraya hazır paketli araçlar gelecek, sunroof ve metalik renk boyalar bu araçlar arasına "serpiştirilecek", tamamen ama tamamen ŞANS işi, Doğuş Otomotiv'de adamınız varsa sunroof'lu bir HIGHLINE 1.6 TDI 120 HP 7-DSG bulabilirsiniz belki, aksi halde İmparator Mavisi Trendline 1.4 TSI 122 HP araçlara talim.
Bu arada herkesin unuttuğu bir şey var... B7 kasa çıktığında başımıza ne geldiyse aynısı tekrar gelebilir, hatta bu ihtimal çok da yüksek. Filo ve Kiralama Şirketleri 50'şer 100'er parti PASSAT alıp şirket müdürlerinin yumuşak popolarının altına verirse biz en az 2 yıl daha özel sipariş geçemeyiz.
B7'yi tamamiyle istediğim donanımlarla sipariş edebilmem B7'nin Türkiye'ye gelişinden tam 7 ay sonra olmuştu. Bu dönemde Highline olup led far olmayan, trendline olup park assist olan tuhaf tuhaf araçlar gelmişti Türkiye'ye.
Bi de kiralık arabalara binen şirket müdürlerinin popoların valla sizinkinden bir farkı yok :) öyle yumuşak filan değiller.... Yanlış bir kanı oluşmasın burada :)
gokhan34
09 07 2014, 12:21
Sabah Doğuş Oto ile konuştum, konuştuğum kişi yeni araçların gelişi hakkında net birşey söylemedi, sene sonunu bulur gibi laflar etti.
burakerdogan
09 07 2014, 12:48
Çok haklısın sipariş verilecekse bile elin çabuk tutulması lazım.
Taner Göde
09 07 2014, 14:09
:up :up
Bi de kiralık arabalara binen şirket müdürlerinin popoların valla sizinkinden bir farkı yok :) öyle yumuşak filan değiller.... Yanlış bir kanı oluşmasın burada :)
:lol :lol
cmanbaris
09 07 2014, 16:20
Taner Bey, Almanya donanımları belli mi? Yoksa yarın mı belli olacak?
mehmetmert
09 07 2014, 17:37
Bu hafta sonu vw bayiisine gidip bu yeni passati incelemek farz oldu 😎 Bol bol foto cekerim size :)
passat133
09 07 2014, 18:11
b7 15717bir kış günü b7
B8 kasa, 2 mm daha kısa, birkaç mm daha "basık" ve birkaç mm daha "geniş". Araç daha pahalı gelecek, ve görünüşe göre daha az donanımlı gelecek.
ABS sensörleri üzerinden çalışan Lastik Basınç Uyarı Sistemi AB yasalarına göre artık kanunen standart donanım olduğu için inşallah Volkswagen bunu "Türkiye AB üyesi değil" diyerek, Doğuş Otomotiv de "Bunu parayla ekstra satarız" düşüncesiyle çalmaz veya opsiyon sunmaz.
Olumlu yanları var, ama olumsuz yanları da var. Araç gelmeden, kokusunu hissetmeden, test sürüşü yapmadan, yürür aksamı görmeden kesin bir şey söylemek imkansız. Mesela 230V olacak mı, elektrikli arka cam perdesini kimse görmedi, LED farlar kullanışlı olacak mı? İddiaya göre %20 daha az yakıt tüketiyormuş motorlar, 1.4 TSI 150 HP ACT 7-DSG kaç TL'ye gelecek ve PASSAT B6/B7 kadar opsiyon sunacak mı?
Görmemiz gerek, görmeden karar veremeyiz
Enteresan olan tamamen yeni platforma geçmişsin dingil mesafelerini uzatmışsın yeni bir passat üretmişsin ama B7 den neredeyse siluet olarak farksız bir tasarımı tercih etmişsin.Radikal değişikliği içeride yapmışsın.Sanırım maceraya girmek istememiş VW.Ben B7 den çok fark göremiyorum dış hatlar ve silüet olarak .İnşallah donanımlar zengin olur.
atitrend
09 07 2014, 20:00
türkiye deki bayilere araç geldimi ki.?
atitrend
09 07 2014, 20:02
araç güzel olmaya güzelde deselerki makyajlı b7 bu araç kimse şaşırmaz.
Aynen öyle..resmen B7.5
b7 15717bir kış günü b7
Hele ki şu bagaj kapağında ki kertik çok tuhaf olmuş.
gokhan34
09 07 2014, 20:29
Enteresan olan tamamen yeni platforma geçmişsin dingil mesafelerini uzatmışsın yeni bir passat üretmişsin ama B7 den neredeyse siluet olarak farksız bir tasarımı tercih etmişsin.Radikal değişikliği içeride yapmışsın.Sanırım maceraya girmek istememiş VW.Ben B7 den çok fark göremiyorum dış hatlar ve silüet olarak .İnşallah donanımlar zengin olur.
Bir de işi satış tarafı var tabi. Neredeyse 100,000 TL'lik mal satıyorsun, satış temsilcileri dostlar alışverişte görsün diye iş yapıyor. Müşteriye detaylı bilgi vereyim, yardımcı olayım, objektif olarak araçları karşılaştırayım hak getire. Muhtemelen onlar da, nasılsa müşteriler dünyadan bir haber, ne gazlasam gider diye düşünüyordur--bizim millet de gerçi onları haksız çıkartmıyor.
derin siyah passat b7
09 07 2014, 22:22
b7 15717bir kış günü b7
B8 de arkada bulunan çift krom egzoz çıkışları yukarıda yazılana göre yüksek beygir gücüne sahip 2.0 motorlarla gelecekmiş. Bu gzoz çıkışları b8 in arkasına gerçekten sportif bir hava katmış. Bu krom egzoz lar olmadığı zaman işte yanındaki b7 ye bakın hangisi?Fakat aracın genelindeki makyajı ben beğendim.Tabi aracı yakından görmek lazım.
Daha önce Ekim başı diye bilgi aldığım Doğuş'taki arkadaşım, satışların Kasım'da başlayacağını söyledi bugün.
Türkiye ye her donanımdan ama öncelikle ençok tercih edilen donanım ve renkler ilk gelecekler arasında olacakmış.Örneğin beyaz comfortline manuel 1.4 TSI.... dedi VW bayi.
Ben B7 siparişimi iptal ettim.Acil araç ihtiyacım yok şu an.Ama kaporamı almadım b8 verin dedim hem de daha tanıtımı yapılmadan:sor1 Tanıtımdan sonra fikrim değişmedi iyi ki yapmışım dedim.Eğer çok anormal şeyler istemezlerse ilk partiden butceme uygun orta donanım bişey alacağım.Anormal bi fiyat ya da donanım olursa vazgeçerim.