Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön hazirliklar degisim icin, Passat B6
Bizimkiler "E" baktık ama direksiyonda sıkıntı direk yeni direksiyonu takarsan bazı düğmeler çalışmıyor +400 tl lıkta modül gerek ama o modülü almak en sağlıklısı zaten sonra aracına ops'de yaptırsan o modül lazım
Yok be Sercan bizde bi gösterge birde dekor değişir bizimkiler uyumlu eğer direksiyonu değiştireceksen sıkıntı :)
O zaman hadi değişelim abi :) Hani sen yaparsan kesin dayanamayıp bende yaptırırm yaza ayarlayalım birşeyler ne dersin :) :) :)
Bizimkiler "E" baktık ama direksiyonda sıkıntı direk yeni direksiyonu takarsan bazı düğmeler çalışmıyor +400 tl lıkta modül gerek ama o modülü almak en sağlıklısı zaten sonra aracına ops'de yaptırsan o modül lazım
Emre Abi kanıma girdin gece gece :) :) Modül de alalım direksiyonda alalım göstergede alalım deri koltukta yaptıralm :))) :)))
VW_Passat
03 12 2011, 23:56
Tamam bu konuda yani Gösterge uyumlu ama Direksyon konusunda Motor-Talk arsivinde okudum sanirim 1 tane dügme haric hepsi calisiyormus. Menü tusu calismiyormus sadece ki buda mantikli cünkü Siyah / Beyaz Göstergelerde saga sola kayiyorken Menü sizde kaymiyor. Yanlisim varsa düzeltin bir zahmet.
Direksyon alirken, DIreksyon Diregi Ünitesi degismesi gerekiyor :).
Ercüment abime yapilanlara bakin OEM Bölümünde orada neler lazim yaziyor :)
Emre Abi kanıma girdin gece gece :) :) Modül de alalım direksiyonda alalım göstergede alalım deri koltukta yaptıralm :))) :)))
Ben göstergeden başlıyacam renkli olmasına gerek yok direksiyon sonra ikisi birden 2500'i bulur şimdi renkli takarsan adamı fena bozar :)
VW_Passat
03 12 2011, 23:58
Ben göstergeden başlıyacam renkli olmasına gerek yok direksiyon sonra ikisi birden 2500'i bulur şimdi renkli takarsan adamı fena bozar :)
Emre abim sana siddet ile tavsiyem olsun Renkli ekran. Aradaki farki göreceksin inan bana :). Yani Ekran daha büyük gibi görünüyor ve yazilar daha okunakli ve Harita özellikle Pusula muhtesem olmus. Telefon Menüsü dedigim gibi MFA+ da kisaca bir baktik her bilgiler ekranda cikiyor Sembollü olarak. Iphone 4 ün akü durumunu bile gösteriyor :)
Tamam bu konuda yani Gösterge uyumlu ama Direksyon konusunda Motor-Talk arsivinde okudum sanirim 1 tane dügme haric hepsi calisiyormus. Menü tusu calismiyormus sadece ki buda mantikli cünkü Siyah / Beyaz Göstergelerde saga sola kayiyorken Menü sizde kaymiyor. Yanlisim varsa düzeltin bir zahmet.
Direksyon alirken, DIreksyon Diregi Ünitesi degismesi gerekiyor :).
Ercüment abime yapilanlara bakin OEM Bölümünde orada neler lazim yaziyor :)
evet öylede 2009 modellerin 2. yarısı beyaz gösterge eski direksiyonla gelmişti forumdada var bu şekilde olan
VW_Passat
04 12 2011, 00:01
evet öylede 2009 modellerin 2. yarısı beyaz gösterge eski direksiyonla gelmişti forumdada var bu şekilde olan
Iste diyorum ya, Direksyon oluyor ama Renklilerde sirf Renklilerde bir tane dügmesi calismiyormus. Bana Motor-Talk dan biri dedi.O dügmede Menüye girmek icinmis :). Tabi ben yinede bildigimi yaziyorum, herkez degisik seyler yazabiliyor :).
Ama böyle bir ise giriseceksen Renkli MFA+ al derim. Yani Siyah / Beyaz daha sonra Renkli MFA+ gecisi ile ugrasma :)
İşte bende ne bilim fazla binmem diye bu arabaya böyle düşünüyorum
VW_Passat
04 12 2011, 00:13
İşte bende ne bilim fazla binmem diye bu arabaya böyle düşünüyorum
Siyah / Beyaz kac para bilmiyorum ama aradaki Fiyat farki cok büyük degil. Yani ögle birsey yapacaksan tabiki MFA+ Premium dan sasma derim :)
yasın sanssızlık bu kadar olur..sen bırseye cok heveslensen hep bi teslik cıkıyor farkındaysan...cok heveslenmemek lazım.sonra hayal kırıklıgı fazla oluyor
Iste bu :))
Abicim ama sunu diyeyim Renkli MFA+ da Telefon Menüsünü felan gördüm bambaska yaw. Telefonun aküsünü hangi Modda baglandigini bile rengli gösteriyor :)). Yani gercekten Premium MFA+ ayri bir Dünyaymis :)
premiuma laf yok mfa ile sorunumuz yok zaten o süper ona laf yok:)
premiuma laf yok mfa ile sorunumuz yok zaten o süper ona laf yok:)
abi gel MFA+ alalım :)
abi gel MFA+ alalım :)
alırım almasına da diğer rcd 310 ve klima paneli de değişmek zorunda çok masraf çıkartır bi de direksiyonun bir tuşu çalışmıyormuş e o da derken yok Sercan sen yaptır ben memnunum kardeşim:)
alırım almasına da diğer rcd 310 ve klima paneli de değişmek zorunda çok masraf çıkartır bi de direksiyonun bir tuşu çalışmıyormuş e o da derken yok Sercan sen yaptır ben memnunum kardeşim:)
Abi gösterge direksiyon RCD-510 taktın mı tamamdır :) :) :)
Abi gösterge direksiyon RCD-510 taktın mı tamamdır :) :) :)
klima>?
klima>?
Onu da değişriz :) Tiguancı bir arkadaş vardı hepsini değiştirmişti :)
Yasin geçmiş olsun. Elektronik ürünlerde sıklıkla rastlanılan bir durum bu. Satıcı gösterge panelini değiştirmeyi kabul ettiyse sorun yok demektir. Benim panel bu hafta geliyor. Umarım bende de bir sorun çıkmaz. Selamlar...
Satici bana Mail atmis, ingilizce olarak.
Ürünü yenisi ile degistirecegini söylemis, eger onlarin sucu ise kargo ücretinide karsilayacaklar ve kargo ücretini geri verecekler bana :). Bu iyi Haber iste :)
sampionibo
04 12 2011, 19:59
Yasin kardeşim geçmiş olsun,foruma yeni giriyorum bende yeni görebildim.Bu aralar benimde başımda bir uğursuzluktur dönüp dolaşıyor .Allah sonumuzu hayır etsin:(
PassatComfortline
04 12 2011, 20:02
Yasin kardeşim geçmiş olsun,foruma yeni giriyorum bende yeni görebildim.Bu aralar benimde başımda bir uğursuzluktur dönüp dolaşıyor .Allah sonumuzu hayır etsin:(
Aynı uğursuzlukları Bende yaşıyorum desem İnanırmısınız ? :((
sampionibo
04 12 2011, 20:09
Aynı uğursuzlukları Bende yaşıyorum desem İnanırmısınız ? :((
İnanırım ne yapalım bilmiyorum, bazen bu olayları gördükçe sinirlerim zıplıyor...
PassatComfortline
04 12 2011, 20:15
İnanırım ne yapalım bilmiyorum, bazen bu olayları gördükçe sinirlerim zıplıyor...
Bizim araba'da bugün alışverişten sonra eve gidicektik fakat araba delirmeye başladı Marş basmadı vites geçmedi radyo ve klima delirdi yani tam anlamı ile kitlendi. :((
Yasin bey geçmiş olsun. İnş. enkısa zamanda yeni Çalışan panelinize sahip olursunuz..
VW_Passat
05 12 2011, 01:01
Yasin bey geçmiş olsun. İnş. enkısa zamanda yeni Çalışan panelinize sahip olursunuz..
Tesekkür ederim. Yarin paneli yolluyorum yenisi gelecek daha sonra :)
Umarım bu sefer sıkıntı çıkmaz Yasin
Yasin, az önce Metin aradı. Benim gösterge paneli gelmiş, hafta içi montajı yapılacak. Senden ses seda çıkmadı, gösterge panelinden haber yok mu hala?
Tesekkür ederim. Yarin paneli yolluyorum yenisi gelecek daha sonra :)
VW_Passat
24 12 2011, 19:06
Yasin, az önce Metin aradı. Benim gösterge paneli gelmiş, hafta içi montajı yapılacak. Senden ses seda çıkmadı, gösterge panelinden haber yok mu hala?
Gösterge Paneli elimde patladi DHL öküzleri sayesinde. Paketim yanlis yere gitmis hemde 3.000km uzakliga gitmis. Gösterge Panelim su anda Portekiz Lisabonda, DHL neden böyle bir hata oldugunu birsey diyemiyor. Magdur kaldim, Sigortali yollamistim ürünü DHL e e-Mail yazdim ve zararimin karsilanmasini istedim. Cevap bekliyorum.
Hay allah bu kadar şanssızlık olmaz, tam yılan hikayesi olmuş senin iş Yasin. DHL hatasını telafi etmiyor mu yani?
Gösterge Paneli elimde patladi DHL öküzleri sayesinde. Paketim yanlis yere gitmis hemde 3.000km uzakliga gitmis. Gösterge Panelim su anda Portekiz Lisabonda, DHL neden böyle bir hata oldugunu birsey diyemiyor. Magdur kaldim, Sigortali yollamistim ürünü DHL e e-Mail yazdim ve zararimin karsilanmasini istedim. Cevap bekliyorum.
VW_Passat
24 12 2011, 19:19
Hay allah bu kadar şanssızlık olmaz, tam yılan hikayesi olmuş senin iş Yasin. DHL hatasını telafi etmiyor mu yani?
DHL 6 Hafta inceleme yapacagiz neden yanlis gitti felan diye. Zaten is DHL den cikmis paket DHL disinda oldugu icin takibi cok zormus. Hatasini mecbur telafi edecekler, ben bunu Sigortali yolladim, kendileri salaklik yapmislar yani benim sucumda degil. Elimde faturalar var gidecegi adres de yaziyor üzerinde. Sali günü oraya arayip terör estirecegim. Parami ödesinler, adam ürünü kabul etmiyor oda hakli 3 haftadir gitmedi ürün ! Bunun icin gerekirse tüketici haklarina danisacagim.
Sizinde Gösterge Paneliniz hayirli olsun.
Teşekkürler Yasin. Umarım senin de sorunun en kısa sürede çözülür...
DHL 6 Hafta inceleme yapacagiz neden yanlis gitti felan diye. Zaten is DHL den cikmis paket DHL disinda oldugu icin takibi cok zormus. Hatasini mecbur telafi edecekler, ben bunu Sigortali yolladim, kendileri salaklik yapmislar yani benim sucumda degil. Elimde faturalar var gidecegi adres de yaziyor üzerinde. Sali günü oraya arayip terör estirecegim. Parami ödesinler, adam ürünü kabul etmiyor oda hakli 3 haftadir gitmedi ürün ! Bunun icin gerekirse tüketici haklarina danisacagim.
Sizinde Gösterge Paneliniz hayirli olsun.
Hadi hayırlı olsun Abim montaj sırasında ve sonrasında detaylı fotoğrafları bekliyoruz :)
Sağol Sercan fotoğrafları paylaşıcam tabi...
Hadi hayırlı olsun Abim montaj sırasında ve sonrasında detaylı fotoğrafları bekliyoruz :)
VW_Passat
24 12 2011, 19:53
Sağol Sercan fotoğrafları paylaşıcam tabi...
Biraz önce Telefonda Metin abi ile görüstüm senin Gösterge Panelin geldigini söyledi :). Sonu 880 K yani Türkce Menülü seninkide :). Hayirli olsun
Biraz önce Telefonda Metin abi ile görüstüm senin Gösterge Panelin geldigini söyledi :). Sonu 880 K yani Türkce Menülü seninkide :). Hayirli olsun
Bende istiyorum :)
VW_Passat
24 12 2011, 22:55
Bende istiyorum :)
Sizin orada bu isin adresi Ender Elektronik sercan :)
[QUOTE=VW_Passat;71580]DHL 6 Hafta inceleme yapacagiz neden yanlis gitti felan diye. Zaten is DHL den cikmis paket DHL disinda oldugu icin takibi cok zormus. Hatasini mecbur telafi edecekler, ben bunu Sigortali yolladim, kendileri salaklik yapmislar yani benim sucumda degil. Elimde faturalar var gidecegi adres de yaziyor üzerinde. Sali günü oraya arayip terör estirecegim. Parami ödesinler, adam ürünü kabul etmiyor oda hakli 3 haftadir gitmedi ürün ! Bunun icin gerekirse tüketici haklarina danisacagim.
İnanılır gibi değil....:sor1 Kırk yıl düşünsem böğle bir sorun yaşayacağım aklıma gelmezdi. Demekki olabiliyoöuş. İyidi satıcıda çok dürüst sayılmaz. Sonuçata durum ortada anlayış göstermeli... Geçmiş olsun. Büyük hevesler ile almıştınız ama bir türlü nasip olmadı. Banada genelde öğle olur eğer bir konuda çok heveslenmiş isem o işte bir aksilik olur..
VW_Passat
25 12 2011, 01:18
[QUOTE=VW_Passat;71580]DHL 6 Hafta inceleme yapacagiz neden yanlis gitti felan diye. Zaten is DHL den cikmis paket DHL disinda oldugu icin takibi cok zormus. Hatasini mecbur telafi edecekler, ben bunu Sigortali yolladim, kendileri salaklik yapmislar yani benim sucumda degil. Elimde faturalar var gidecegi adres de yaziyor üzerinde. Sali günü oraya arayip terör estirecegim. Parami ödesinler, adam ürünü kabul etmiyor oda hakli 3 haftadir gitmedi ürün ! Bunun icin gerekirse tüketici haklarina danisacagim.
İnanılır gibi değil....:sor1 Kırk yıl düşünsem böğle bir sorun yaşayacağım aklıma gelmezdi. Demekki olabiliyoöuş. İyidi satıcıda çok dürüst sayılmaz. Sonuçata durum ortada anlayış göstermeli... Geçmiş olsun. Büyük hevesler ile almıştınız ama bir türlü nasip olmadı. Banada genelde öğle olur eğer bir konuda çok heveslenmiş isem o işte bir aksilik olur..
Bende kirk yil düsünsem bu aksiliklerin olacagini bilseydim almazdim zaten :)).
Yasin ne oldu DHL den geldi mi gösterge? Son durum ne bize aktar oradan evet söz sende:))
VW_Passat
27 12 2011, 16:12
Yasin ne oldu DHL den geldi mi gösterge? Son durum ne bize aktar oradan evet söz sende:))
Abi birsey oldugu yok, DHL cevap vermiyor hic birseye :(. En son yazili olarak durumu hiza edip parami istedigimi yazdim. Aldigim parcanin Faturasini yolladim. Bakalim ne diyecekler.
Abi birsey oldugu yok, DHL cevap vermiyor hic birseye :(. En son yazili olarak durumu hiza edip parami istedigimi yazdim. Aldigim parcanin Faturasini yolladim. Bakalim ne diyecekler.
ya bu ne kepazelik adamlar malını kaybediyorlar ve bulamıyorlar öyle mi..
VW_Passat
27 12 2011, 17:20
ya bu ne kepazelik adamlar malını kaybediyorlar ve bulamıyorlar öyle mi..
DHL hemde cok kepaze. Biraz önce DHL ile tekrar konustum Paketim 500 € kadar sigortali imis ve 07.01.2012 ye kadar zaman verdiler ondan sonra bana geri döneceklermis. Satici ile konustum, satici Paketi bekleyecegini söyledi :). Yani adam bekliyor allahtan ama kaybolursa parami geri isteyecegim DHL den :).
Yani pozitif bir Haber var hic olmazsa :)
VW_Passat
27 12 2011, 17:23
Bizim Schenker Lojistik Sirketimizde Paket kayboldumu veya müsteriye az mal, cok mal veya gidecegi yerleri degistirdikmi bunun icin Kalite Kontrol de yazili yere Imza atiyoruz. O imzada problem yaziyor ve hatayi yapan isciler tek tek imzasini atiyor bu daha sonra Müsteriye gidiyor bir daha olmayacak vs. diye :). Bizde 1 Hafta icinde is bitiyor ama DHL 6 Hafta uzatiyor isi :(
PassatComfortline
27 12 2011, 17:24
Yani Renkli gösterge iptal oldu....
VW_Passat
27 12 2011, 17:36
Yani Renkli gösterge iptal oldu....
Yok bekliyoruz :))
Y_o_L_c_U_38
27 12 2011, 18:57
ya bu DHL i ne yapmak lazim adam kac haftadir uyurken hiz yapamiyor gosterge paneli olmadigindan ha birde yalniz yatiyor sarilip yaticak bi gosterge paneli bile yok:)
VW_Passat
27 12 2011, 19:06
ya bu DHL i ne yapmak lazim adam kac haftadir uyurken hiz yapamiyor gosterge paneli olmadigindan ha birde yalniz yatiyor sarilip yaticak bi gosterge paneli bile yok:)
Dursun abi, zaten Selcuk abi ile ikiniz göz diktiniz ugur deydi benim Gösterge ye :agla1 :agla1
Ne güzel sicacik yatiyorduk ikimiz, kader ayirdi bizi :))
Y_o_L_c_U_38
27 12 2011, 19:10
Dursun abi, zaten Selcuk abi ile ikiniz göz diktiniz ugur deydi benim Gösterge ye :agla1 :agla1
Ne güzel sicacik yatiyorduk ikimiz, kader ayirdi bizi :))
a sicaklik degilmi zaten gosterge panelini yamultan :))):))) o kadarda allah bi yastikta kocatsin dedik halbuki bizim gozumuz degmis olamaz:))
VW_Passat
27 12 2011, 19:11
a sicaklik degilmi zaten gosterge panelini yamultan :))):))) o kadarda allah bi yastikta kocatsin dedik halbuki bizim gozumuz degmis olamaz:))
Abi Gösterge Paneli hem isi hemde sertlesme sorunu yüzünden bozuldu herhalde :)), nedersin ???
Y_o_L_c_U_38
27 12 2011, 19:20
Abi Gösterge Paneli hem isi hemde sertlesme sorunu yüzünden bozuldu herhalde :)), nedersin ???
ben bilmem yasin sertlik derecesini sen biliyorsun sonucta dokunan sendin:))):))))
VW_Passat
27 12 2011, 19:25
ben bilmem yasin sertlik derecesini sen biliyorsun sonucta dokunan sendin:))):))))
Abi Zekeriya ya soralim bu konulari :))
DHL hemde cok kepaze. Biraz önce DHL ile tekrar konustum Paketim 500 € kadar sigortali imis ve 07.01.2012 ye kadar zaman verdiler ondan sonra bana geri döneceklermis. Satici ile konustum, satici Paketi bekleyecegini söyledi :). Yani adam bekliyor allahtan ama kaybolursa parami geri isteyecegim DHL den :).
Yani pozitif bir Haber var hic olmazsa :)
Gözün aydın o zaman..
VW_Passat
27 12 2011, 20:16
Gözün aydın o zaman..
Tesekkür ederim, yani ögle yada böyle Paket kaybolursa Sigorta ödeyecek parasini. Paket gec bile gitse adam Paketi kabul edecek ve degistirecek :)
Tesekkür ederim, yani ögle yada böyle Paket kaybolursa Sigorta ödeyecek parasini. Paket gec bile gitse adam Paketi kabul edecek ve degistirecek :)
olum dikkat et de paketten bozuk eski gönderdiğin renkli mFD çıkmasın :))
VW_Passat
27 12 2011, 20:43
olum dikkat et de paketten bozuk eski gönderdiğin renkli mFD çıkmasın :))
Abicim cikmaz merak etme :). Yani Gösterge Paneli ögle böyle degildi, yani aynisini gönderse hemen taniriz zaten, VAG COM herseyi gösteriyor :)
Y_o_L_c_U_38
28 12 2011, 01:41
Abi Zekeriya ya soralim bu konulari :))
ziyaya sor yasin:)):))
VW_Passat
28 12 2011, 16:55
ziyaya sor yasin:)):))
Yani bu isleri bilse bilse Ziya mi bilir diyorsun simdi Dursun abim :))
Y_o_L_c_U_38
28 12 2011, 18:14
Yani bu isleri bilse bilse Ziya mi bilir diyorsun simdi Dursun abim :))
herkesin bi uzmanligi var demi yasin:))
VW_Passat
28 12 2011, 19:34
herkesin bi uzmanligi var demi yasin:))
Dursun abi bu konuda Ziyanin eline su dökemem zaten :)))
yasın kardesım herseyınde sorun cıkıyor..en ıyısı sen b8 e kadar daha dokunma arabaya :))
Dursun abi bu konuda Ziyanin eline su dökemem zaten :)))
:))) :))) Ne kilmiş bu ya kaç aydır sohbeti dönüyor helal Ziya sana :)))
Y_o_L_c_U_38
29 12 2011, 01:35
yasın kardesım herseyınde sorun cıkıyor..en ıyısı sen b8 e kadar daha dokunma arabaya :))
herseyinde derken selcuk:))):)))
Y_o_L_c_U_38
29 12 2011, 01:38
:))) :))) Ne kilmiş bu ya kaç aydır sohbeti dönüyor helal Ziya sana :)))
satsaydida kurtulsaydi bi :))):))) satamadida garibim:)))
satsaydida kurtulsaydi bi :))):))) satamadida garibim:)))
o kili kim alır artık :)))
herseyinde derken selcuk:))):)))
adam arabayla ilişki yasıyor daha ne olsun :)))
Y_o_L_c_U_38
29 12 2011, 01:46
o kili kim alır artık :)))
hayrina versin kurtulsun kili aldi musubetler pesini birakmiyor ziyanin sen uzerine alinma selcuk:))):)))
Y_o_L_c_U_38
29 12 2011, 01:46
adam arabayla ilişki yasıyor daha ne olsun :)))
bak bunda haklisin yani elinden gelse passaratiye sarilip yatacak:))):))):)))
hayrina versin kurtulsun kili aldi musubetler pesini birakmiyor ziyanin sen uzerine alinma selcuk:))):)))
verse de kil gitmez kedi gibi geri gelir bulur zıyayı :)))
Y_o_L_c_U_38
29 12 2011, 02:08
verse de kil gitmez kedi gibi geri gelir bulur zıyayı :)))
yumsakya yapistimi cikmaz diyorsun yani:))):))) ahh ziya ah aldi basina belayi bide uste para verdi:)))