Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön hazirliklar degisim icin, Passat B6
VW_Passat
01 12 2011, 00:04
tabi canım şakasına takılıyoruz...
banu alkan eski amerikan arabası 200.000 km olunca eskıdı deyıp satmaya kalkmış..bu sırada motorda sorun cıkmıs, yenı motor takılmıs arac 0 km ayarlanmış...eee banu satıyordun hani aracı?? yok canım ne satcam 0 km oldu aracım demiş :))
Hehe güzel demis ve cevabi vermis :))
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 00:05
Abi Thomas yapacak yinede Cumartesi ne olur olmaz. Simdi bulusma öncesi araci yakmayalim :)))
yakmazsin sen yasin:)) kesinmi simdi cumartesi??
VW_Passat
01 12 2011, 00:10
yakmazsin sen yasin:)) kesinmi simdi cumartesi??
Abi adam Cumartesi calismiyorum 100% dedi yani artik :). Simdi kendim yaparsam ona ayip olur sonucta. Zaten LED leri yapacaz daha onu yapamam iste cünkü Lehim aleti yok bende :)
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 00:14
Abi adam Cumartesi calismiyorum 100% dedi yani artik :). Simdi kendim yaparsam ona ayip olur sonucta. Zaten LED leri yapacaz daha onu yapamam iste cünkü Lehim aleti yok bende :)
yasin sen ayna alti ledlerini nerden almistin?:)):))
VW_Passat
01 12 2011, 00:15
yasin sen ayna alti ledlerini nerden almistin?:)):))
Lazimmi ? Lazimsa acil siparis geceyim amaaa, Pazar a gelirmi bilmiyorum :)
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 00:18
Lazimmi ? Lazimsa acil siparis geceyim amaaa, Pazar a gelirmi bilmiyorum :)
eger gelirse siparisi ver yasin bos durmayalim bi kac degisiklik yapalim:))
VW_Passat
01 12 2011, 00:27
eger gelirse siparisi ver yasin bos durmayalim bi kac degisiklik yapalim:))
Abi Siparisi simdi verdim, ödemesi Paypal ile yapildi. 2 tane 5.000k lik siparis ettim benimki gibi Chek Kontrollü yani hata vermiyor :)).
2-3 gün icinde gelir diyor. Yani en gec Cumartesi bende :))
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 00:28
Abi Siparisi simdi verdim, ödemesi Paypal ile yapildi. 2 tane 5.000k lik siparis ettim benimki gibi Chek Kontrollü yani hata vermiyor :)).
2-3 gün icinde gelir diyor. Yani en gec Cumartesi bende :))
tamam yasin tesekkurler kardesim bu arada benim paypalim yok bne odemeyi cash yapacagim yani pesin:)))
VW_Passat
01 12 2011, 00:31
tamam yasin tesekkurler kardesim bu arada benim paypalim yok bne odemeyi cash yapacagim yani pesin:)))
Ödemeyi birakta, yanliz benim Printeri dün Enistem gasp etti icinde boyasi kalmamis. Sana bir Link verecem PDF onu basip getir yaninda Aynalari sökmek icin lazim olacak ve tabiki Torx tornavida getir her boyutundan. Birde Esya asacagi getir bir tane oda lazim olacak :)
aradan ıyı kaynadın dursun helal olsun :)
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 00:53
Ödemeyi birakta, yanliz benim Printeri dün Enistem gasp etti icinde boyasi kalmamis. Sana bir Link verecem PDF onu basip getir yaninda Aynalari sökmek icin lazim olacak ve tabiki Torx tornavida getir her boyutundan. Birde Esya asacagi getir bir tane oda lazim olacak :)
torx getiririm yasin askida kolay ama bu printer ne:))
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 00:55
aradan ıyı kaynadın dursun helal olsun :)
selcuk her daim almanyaya gitmiyorum sonucta yasinde anliyo bu islerden aradan ciksin:))
VW_Passat
01 12 2011, 00:56
torx getiririm yasin askida kolay ama bu printer ne:))
Abi askiyi Aynayi sökmek icin lazim, simdi ne icin lazim diye soracak olursan :)).
Printer diyorlar Türkiye´de Almanya da Drucker kisaca yazi basan alet yokmu sende ???
VW_Passat
01 12 2011, 00:58
selcuk her daim almanyaya gitmiyorum sonucta yasinde anliyo bu islerden aradan ciksin:))
Hehe Yasin o aynayi parcalayip takamasinda gör sen :)). Saka felan yapariz ama Aynayi sen sökeceksin, yani sadece Aynayi diyorum :). Aski ile arkasina sokup öne dogru cektirecen Aynanin cikmasi icin :).
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 00:59
Abi askiyi Aynayi sökmek icin lazim, simdi ne icin lazim diye soracak olursan :)).
Printer diyorlar Türkiye´de Almanya da Drucker kisaca yazi basan alet yokmu sende ???
benim aklimada o geldide bende yok yasin o alet:)) neresine yazi basacan:))
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 01:00
Hehe Yasin o aynayi parcalayip takamasinda gör sen :)). Saka felan yapariz ama Aynayi sen sökeceksin, yani sadece Aynayi diyorum :). Aski ile arkasina sokup öne dogru cektirecen Aynanin cikmasi icin :).
senden kiymetlimi kardesim kirdigin bi ayna olsun:))
VW_Passat
01 12 2011, 01:02
benim aklimada o geldide bende yok yasin o alet:)) neresine yazi basacan:))
Dursun abim, tamam vazgectim. PDF Dosyasini Iphone a yükler oradan bakariz :))
VW_Passat
01 12 2011, 01:03
senden kiymetlimi kardesim kirdigin bi ayna olsun:))
Abi o ayna yani Sürücü tarafindaki ayna kac para Haberin varmi ??? Senin Ayna karariyordu dimi ??
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 01:05
Abi o ayna yani Sürücü tarafindaki ayna kac para Haberin varmi ??? Senin Ayna karariyordu dimi ??
evet karariyor yasin kirmayiz yaa yavas yavas cekeriz baktik gelmiyo vazgeceriz:))
VW_Passat
01 12 2011, 01:06
evet karariyor yasin kirmayiz yaa yavas yavas cekeriz baktik gelmiyo vazgeceriz:))
Kirmamaya calisacaz zaten dedigin gibide kirildimi haberin olsun yenisi yaklasik 400 €uro kararan ve isinan ayna :)).
Ayna yani Altin degerinde ondan :))
VW_Passat
01 12 2011, 01:06
Bu arada aynalari degismek istiyorsan degisime hazirim, seninkilere talibim. Tabiki seninki elektronik katlaniyorsa. Yoksa almam cünkü benimki katlaniyor :))
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 01:10
Bu arada aynalari degismek istiyorsan degisime hazirim, seninkilere talibim. Tabiki seninki elektronik katlaniyorsa. Yoksa almam cünkü benimki katlaniyor :))
sen ne diyorsun yasin arabada tek degismeyecegim parca aynalar:))) ha yarin birgun sag taraf kararan ayna cikarsa onu degisebilirim gercektne harika birsey:))
evet katlaniyor benim aynalarda:))
VW_Passat
01 12 2011, 01:14
sen ne diyorsun yasin arabada tek degismeyecegim parca aynalar:))) ha yarin birgun sag taraf kararan ayna cikarsa onu degisebilirim gercektne harika birsey:))
evet katlaniyor benim aynalarda:))
Abi Sag kararan takarsin ama saglikli olurmu bilmiyorum :). Nasil dersen, Ingilizler tersten sürüyor ya, onlarin Sag aynasini alacan onlarda karariyor ama Sagda o ayna Yolu nasil gösterir bilmiyorum :)).
Bu arada adim adim gideriz yapariz aynalari :). Ama sunu söyliyeyim icin gidecek, cünkü resmen aynayi sökecegiz komple :)). Sana bir Ara Resimleri vereyim de bak :)
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 01:16
Abi Sag kararan takarsin ama saglikli olurmu bilmiyorum :). Nasil dersen, Ingilizler tersten sürüyor ya, onlarin Sag aynasini alacan onlarda karariyor ama Sagda o ayna Yolu nasil gösterir bilmiyorum :)).
Bu arada adim adim gideriz yapariz aynalari :). Ama sunu söyliyeyim icin gidecek, cünkü resmen aynayi sökecegiz komple :)). Sana bir Ara Resimleri vereyim de bak :)
biliyorum yasin gordum o resimleri:)) gitmez yasin benim icim sonucta bi zarar vermeyecez:)) yani umarim vermeyiz:)))
VW_Passat
01 12 2011, 01:20
biliyorum yasin gordum o resimleri:)) gitmez yasin benim icim sonucta bi zarar vermeyecez:)) yani umarim vermeyiz:)))
Ondan aynayi sen sök gerisini ben yaparim Problem degil :)). Ama insaf yaw, bir isi o kadar zorlastirmislarki. Alt tarafi bir Lamba !
VW_Passat
01 12 2011, 01:21
Abi ben den bu kadar yatiyorum. Gözlerim kapanip duruyor, bugün heyecandan erken kalktik GÖsterge Takilacak diye oda olmadi :))
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 01:22
Abi ben den bu kadar yatiyorum. Gözlerim kapanip duruyor, bugün heyecandan erken kalktik GÖsterge Takilacak diye oda olmadi :))
tamam yasin iyi geceler kendine dikkat et:)
VW_Passat
01 12 2011, 01:24
tamam yasin iyi geceler kendine dikkat et:)
Sagol abi yarin görüsmek üzere. Ercüment abiyide ararim ve Haber veririm. Organizatör o zaten, ben Köln de bir yer bilmem etmem :))
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 01:25
Sagol abi yarin görüsmek üzere. Ercüment abiyide ararim ve Haber veririm. Organizatör o zaten, ben Köln de bir yer bilmem etmem :))
belcika sinirlari disina ciktimmi bende dilsiz oldugumdan bende bisey yapamam yasin organizasyonu size birakiyorum:))
firansaya gitmis olsak belki olabilirdi:))
Benim içime çok otururdu o olay ya :) Hem erken kalkıcam hem gösterge takılmıycak eyvah eyvah :) :)
VW_Passat
01 12 2011, 11:26
Benim içime çok otururdu o olay ya :) Hem erken kalkıcam hem gösterge takılmıycak eyvah eyvah :) :)
Banada cok koydu Sercan, uykusuz kaldik, 1 gün öncesi Heyecan yaptik vs. vs. :))
VW_Passat
01 12 2011, 11:28
belcika sinirlari disina ciktimmi bende dilsiz oldugumdan bende bisey yapamam yasin organizasyonu size birakiyorum:))
firansaya gitmis olsak belki olabilirdi:))
Fransayi sevmiyorum, o ülkeye ayak bile basmam :). Ama Belcika ayri birde Lüksemburg var orayada cok gitmek istiyorum. Alt tarafi 350km uzaklikta bana ama iste bir Agabeyimiz yok ki Lüksemburg tan :)). Neyse bu bulusmayi yapalim bir dahakini Brüssel de yapariz :))
Yasin yarın mı takılacak gösterge yoksa haftaya Cuma mı?
VW_Passat
01 12 2011, 20:37
Abi bu Cumartesi takiyoruz 100% :)). Yani bugünü saymazsak kaldi 1 Gün :)
Abi bu Cumartesi takiyoruz 100% :)). Yani bugünü saymazsak kaldi 1 Gün :)
Senden ricam A dan Z ye fotolarmısın?
VW_Passat
01 12 2011, 20:42
Senden ricam A dan Z ye fotolarmısın?
Abi zor birsey istemissin :)).
Abi merak etme A´dan Z´ye herseyi cekecegim ve tek tek anlatacagim :). Bu konuda icini rahat tut, ben kendimi tutamam zaten mutlaka Foto cekerim :))
Abi zor birsey istemissin :)).
Abi merak etme A´dan Z´ye herseyi cekecegim ve tek tek anlatacagim :). Bu konuda icini rahat tut, ben kendimi tutamam zaten mutlaka Foto cekerim :))
zaten ben de laf olsun diye sordum:)) çekeceğini biliyorum
VW_Passat
01 12 2011, 20:46
zaten ben de laf olsun diye sordum:)) çekeceğini biliyorum
Sizler icin benim elim ayagim rahat olmaz Foto cekmezsem. Sirf bunun icin Fotograf makinami götürecegim yanimda :))
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 23:53
ismail abi yasinin dedigine gore gosterge paneline sarilipta yatiyormus o kadar cok sevmis bu gosterge panelini:))):))):)))
Y_o_L_c_U_38
01 12 2011, 23:53
Fransayi sevmiyorum, o ülkeye ayak bile basmam :). Ama Belcika ayri birde Lüksemburg var orayada cok gitmek istiyorum. Alt tarafi 350km uzaklikta bana ama iste bir Agabeyimiz yok ki Lüksemburg tan :)). Neyse bu bulusmayi yapalim bir dahakini Brüssel de yapariz :))
tamam yasin bidahakine burdayiz o zaman:))
VW_Passat
02 12 2011, 00:11
ismail abi yasinin dedigine gore gosterge paneline sarilipta yatiyormus o kadar cok sevmis bu gosterge panelini:))):))):)))
Abi sorma yaw, Paketi o kadar büyükki Normal PC kullanamiyorum cünkü ekranin önüne koydum iyi yerlerde muhafiza edip birsey gelecek basina diye korkuyorum :))
sampionibo
02 12 2011, 01:18
Abi sorma yaw, Paketi o kadar büyükki Normal PC kullanamiyorum cünkü ekranin önüne koydum iyi yerlerde muhafiza edip birsey gelecek basina diye korkuyorum :))
Yasin cumartesiye kadar bu panel yüzünden sana birşey olucak diye korkuyorum:))İnşallah kazasız belasız şu göstergeyi bir takaydın artık:))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 01:20
Yasin cumartesiye kadar bu panel yüzünden sana birşey olucak diye korkuyorum:))İnşallah kazasız belasız şu göstergeyi bir takaydın artık:))
yok o degil tuvalete gitse gosterge paneliyle, yataga gitse gostege paneliyle, tv seyretse gosterge paneliyle, kisaca yanindan hic ayirmiyormus:))) hayirlisiyla takilsaydi su panel:)))
VW_Passat
02 12 2011, 01:22
Sampionibo ustam,
vallahi yarin son gün ondan sonraki gün allahin izniyle hayirlisi ile takiyoruz :). Vallahi merak ve heyecan cok büyük :)). Yanliz Panel olmazsa inanki Kalp krizi gecirebilirim o derece yani :))
VW_Passat
02 12 2011, 01:24
yok o degil tuvalete gitse gosterge paneliyle, yataga gitse gostege paneliyle, tv seyretse gosterge paneliyle, kisaca yanindan hic ayirmiyormus:))) hayirlisiyla takilsaydi su panel:)))
Abi yani o kadarda degil, Panel kartonun icinde ayni geldigi gibi duruyor :))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 01:24
Sampionibo ustam,
vallahi yarin son gün ondan sonraki gün allahin izniyle hayirlisi ile takiyoruz :). Vallahi merak ve heyecan cok büyük :)). Yanliz Panel olmazsa inanki Kalp krizi gecirebilirim o derece yani :))
olmazsa benim arabaya taktirtiriz yasin:)))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 01:25
Abi yani o kadarda degil, Panel kartonun icinde ayni geldigi gibi duruyor :))yani kartonlami tasinyon her gittigin yere onumu demek istiyorsun??:)))
sampionibo
02 12 2011, 01:25
Dursun bende onu diyorum ya garibimin dengesi alt üst oldu:)))Korkum cumarteside bu iş olmazsa yasin alet takımın alıp aşağıya inecek artık:)))
sampionibo
02 12 2011, 01:26
yani kartonlami tasinyon her gittigin yere onumu demek istiyorsun??:)))
:))):)))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 01:27
Dursun bende onu diyorum ya garibimin dengesi alt üst oldu:)))Korkum cumarteside bu iş olmazsa yasin alet takımın alıp aşağıya inecek artık:)))
kesinlikle bu dediginde haklisin ibrahim:)))
VW_Passat
02 12 2011, 01:31
olmazsa benim arabaya taktirtiriz yasin:)))
Senin araca olmaz o :))
VW_Passat
02 12 2011, 01:32
Bak bu konuda 100% dogru diyorsun yapacagim cünkü :). Bu sefer is ciddi :)
VW_Passat
02 12 2011, 01:33
yani kartonlami tasinyon her gittigin yere onumu demek istiyorsun??:)))
Evet, ayagina zincirledim calinmasin evde diye hatta :))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 01:34
Senin araca olmaz o :))
e beraber alalim diyordun yasin olmazsa nedne beraber alalim deyip beni heveslendirdinki:)) neyse seninkine olmazsa bneim arabaya takariz sen kendine recep abinin gosterge panelinden siparis verirsin hem 280 seni kesmez o 300km/h:)))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 01:36
bisey olmaz yasin koy bi kenara beklesin cumartesiyi kac defadir soyluyorum ama nerdeeeeee illa tasiyacak gitti yere gecende corba icerken kutunun uzerine corba dokmussun bi kac damla zaten kucagindan indir bari:)))
Şimdi cumartesi de gelmez Yasin :)
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 01:37
sercan desme adamin yarasini dur sende:)))
VW_Passat
02 12 2011, 01:38
Sercan senin yaptigina Yangina Benzinle gitmek denir :))
VW_Passat
02 12 2011, 01:39
bisey olmaz yasin koy bi kenara beklesin cumartesiyi kac defadir soyluyorum ama nerdeeeeee illa tasiyacak gitti yere gecende corba icerken kutunun uzerine corba dokmussun bi kac damla zaten kucagindan indir bari:)))
:))). Abi ben yatiyorum vallahi bugünüde atlattik bir tek yarin kaldi cok sükür :)
sampionibo
02 12 2011, 01:41
aman diyim zinciri ihmal etme :))):)))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 01:42
:))). Abi ben yatiyorum vallahi bugünüde atlattik bir tek yarin kaldi cok sükür :)
sen degilde ben yatiyim yasin yoksa kil konusuna donecek senin konu:))):)))
:))) :))) :))) :))) Gösterge soğukta sertleşiyormuş Yasin :))))
VW_Passat
02 12 2011, 01:44
sen degilde ben yatiyim yasin yoksa kil konusuna donecek senin konu:))):)))
Yat yat en iyisi o senin uykun gelmis belli :))
VW_Passat
02 12 2011, 01:45
aman diyim zinciri ihmal etme :))):)))
Dile kolay 800 €uroluk Panel den bahsediyoruz :)))
VW_Passat
02 12 2011, 01:45
öhöhöhö :))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 01:48
:))) :))) :))) :))) Gösterge soğukta sertleşiyormuş Yasin :)))):))):))):))):)))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 01:49
Yat yat en iyisi o senin uykun gelmis belli :))
ben yatiyim yatmasinada selcuk gelir birazdan yasin haberin olsun:))):)))
sampionibo
02 12 2011, 01:50
:))):)))Hele birde 800€ olunca sertleşmemesi elden değil:))):)))
alemsiniz:))):))):))
:))):))):)))
VW_Passat
02 12 2011, 10:27
alemsiniz:))):))):))
Abi vallahi ne alemler yaw, biktik artik :))
VW_Passat
02 12 2011, 13:09
Dursun abim, senin LED Ayna Alti Siparisi geldi bugün. Dün Siparis ettim bugün DPD (Alman Paket Hizmeti) ile elime ulasti. Servis diye buna derim ben iste :)). Üstelik bir Türk getirdi Paketini :)))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 18:01
Dursun abim, senin LED Ayna Alti Siparisi geldi bugün. Dün Siparis ettim bugün DPD (Alman Paket Hizmeti) ile elime ulasti. Servis diye buna derim ben iste :)). Üstelik bir Türk getirdi Paketini :)))
tamam yasin tesekkurler, pazar gunu snein o maharetli ellerinle aynalarimi kirmadan o ledleri takmani istiyorum:))
VW_Passat
02 12 2011, 18:07
tamam yasin tesekkurler, pazar gunu snein o maharetli ellerinle aynalarimi kirmadan o ledleri takmani istiyorum:))
Aynayi ben sökmem ona göre :))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 19:07
aynayi ben soktukten sonra ,geriye ne is kaliyorki:)))
VW_Passat
02 12 2011, 19:09
aynayi ben soktukten sonra ,geriye ne is kaliyorki:)))
Geriye ne ismi kaliyor, komple ayna parcalanacak abicim :)). Onlari ben yapacagim :)
VW_Passat
02 12 2011, 21:05
Az kaldi az, insallah hayirlisi ile yarin takiyoruz. SMS onaylamasi geldi Saat 08:00 da takiyoruz Gösterge Panelini yarin :)))
Dualarinizi eksik etmeyin bu sefer bari olsun artik :)
ATT-SUKRU
02 12 2011, 21:15
Az kaldi az, insallah hayirlisi ile yarin takiyoruz. SMS onaylamasi geldi Saat 08:00 da takiyoruz Gösterge Panelini yarin :)))
dualarımız seninle yasin hiç sıkıntı yapma mevlütte okutacaz sana kurşunda dökecez:)))
ATT-SUKRU
02 12 2011, 21:15
kaç euro tuttu bu ledler
VW_Passat
02 12 2011, 21:17
kaç euro tuttu bu ledler
Abi LED lerin tanesi 15 €uro bile degil :). Bendeki B7 LED leri yani Orjinal B7 ye ait. Daha iyi isik verdigi icin ondan aldim. Ayrica + ve - yi degistirdiginde istersen kirmizi yaniyormus. Istersen bana bir PM at, detayli bilgileri orada vereyim :).
resım koymak ıcın salıyı bekleme ama yasın :))
VW_Passat
02 12 2011, 22:39
resım koymak ıcın salıyı bekleme ama yasın :))
Yok Resimler taze taze yarin eklenecektir :). saat 06:30 da kalkacam 07:00 da yola koyulacak gittigim yer Köy Yolu yani Cevre yolu oldugu icin 50 km lik yol 1 saat sürüyor :). 08:00 da degisime basliyoruz insallah tabiki :)
Yok Resimler taze taze yarin eklenecektir :). saat 06:30 da kalkacam 07:00 da yola koyulacak gittigim yer Köy Yolu yani Cevre yolu oldugu icin 50 km lik yol 1 saat sürüyor :). 08:00 da degisime basliyoruz insallah tabiki :)
Oğlum bir nefeslenin bir çay falan demleyin TÜP te:)) hemen işe koyulmayın
Köy Yolu yani Cevre yolu ne demek ya??
bızım en kral yolumuz cevre yolu hemde metrobuslu :))
he valla uykulu uykulu iş mi olur??
yanlış baglayacaksınız sertleşme sorunu olacak sonra panelde :))
onların köy yolu bizim tem yolumuz gibi demek istiyor öyleymiş demek ki vay bee:))
onların köy yolu bizim tem yolumuz gibi demek istiyor öyleymiş demek ki vay bee:))
canım bizimde öyle köy yollarımız var..yeşilköy ataköy vs :))
sağukta da sertleşmez herhalde Selçuk:)))
hee doğru söylüyon da bizim yerlerin adı köy kalmış ne köyü şeher olmuş hepsi birer:))
sağukta da sertleşmez herhalde Selçuk:)))
bir sorun olacak da bakalım ne :))
sampionibo
02 12 2011, 23:21
bir sorun olacak da bakalım ne :))
Aman be garibim 3 gündür gözüne uyku girmedi :)) İnşallah yarına göstergesi mfa olmuş bir passatın resimlerine bakıyor oluruz.:))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 23:50
yasin yarin sabah 8 de de atlatirda takmazsa bu gosterge panelini thomas sen aksam 8 e takarsin bu gosterge panelini eminim:)))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 23:54
ismail abi adam bir haftadir gosterge paneliyle yatip kalkiyor sne bekle diyorsun:))):)))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 23:55
ondan sonrada citirtilar gelecek demi selcuk sonrada kredi kartlari takmaya baslayacak gosterge panelinin sagina soluna:)))
Y_o_L_c_U_38
02 12 2011, 23:56
bakirkoyu unutma selcuk:)))
VW_Passat
03 12 2011, 00:24
Bak bir ara Ercüment abi ile evine gittik Internette birseyler aradik Adam bize Türk usulü Cay yapayimmi size dedi :)). Oda seviyormus bizim caylari :))
VW_Passat
03 12 2011, 00:26
Abicim gidecem yer Türkiye ye göre Köy 1.000 Nüfusu bile yok oranin. Ama o Köyde Temiz hava bol yesillik ve zengin insanlar oturuyor :). Kiralarda cok ucuz adam dublex eve ayda 400 € kira veriyormus :). Yollari söyle diyeyim Köy yollarini düsünün tek gidis tek gelis amaaa Yollarda manzara + yollari Otoban gibi yani "Landstraße" nin tercümesini yapamadim size :)). Cevre yolu oldugu icinde ayni zaman Trafik Lambalari 50km lik yere 1 saatde variyorum :)
Y_o_L_c_U_38
03 12 2011, 00:27
Bak bir ara Ercüment abi ile evine gittik Internette birseyler aradik Adam bize Türk usulü Cay yapayimmi size dedi :)). Oda seviyormus bizim caylari :))
tanimiyorum ama bak bu thomasi sevmeye basladim:))):)))
VW_Passat
03 12 2011, 00:27
Olur olur, biz yapariz. Zaten baslamadan bir Guten Morgen muhebbeti ile baslariz olaya :)
VW_Passat
03 12 2011, 00:28
tanimiyorum ama bak bu thomasi sevmeye basladim:))):)))
Orjinal Cay Bardaklari bile var :))