Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat B8 yeni kasa Trendline Ana Konu

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

kaanbaba199
07 12 2014, 14:09
Hayatımda gördüğüm en iğrenç göğüslerden biri olmuş...Arabama bir kez daha aşık oldum...
Benim gibi düşünen varmış sevindim hele aracın ön tarafı rezalet olmuş xenonsuz alanlar gerçekten boşa para verir dümdüz olmuş ön tarafı hele ufacık farları

engineses
07 12 2014, 14:22
Dün servise gidip inceledim genel hatlarıyla aracı beğendim comfort ve highline baktım (trend yoktu) göğüste gayet şıktı bence

immortal
08 12 2014, 01:10
b7 kasa sahipleri alinmasin ama b8 kasa ic malzeme kalitesi ve tasarim konusunda bence arti degerler eklemis. comfortline ic kalite algisinda hicbir sorun gormedim ama trenline olmadigindan inceleyemedim. bu arada yeni mavi tonu highline ile butunlesmis.

nzm1982
08 12 2014, 01:50
Dün baktım bende 3 adet B8 passata. Hepside Comfortline 2.0 TDI 140 ps di. Benzinli araç yoktu. Açıkçası benim beklentim büyüktü. Maalesef umduğumu bulamadım.

Araca ilk bindiğimde sanki B6 yada B7 kasa gibi geldi bana. Göstergeler aynı. Klimatronik 3 bölge olmuş. Müzik sistemi değişmiş. Buranın çerçevesi ile göğüsteki kaplamanın farklı renk olmasını yadırgadım açıkçası. Koltuklar B6 daki ile benzer. tek fark diz seviyesi yükseklik ayarı var manual olarak. Sinyal ve silecek kollarının kalınlıkları incelmiş. Cruze control direksiyon üzerine alınmış. Bir iki krom süsleme var hoparlörde ve göğüste. Yani kısacası mevcut comfort donanım B7 ile neredeyse aynı.
Benim mevut aracım B6 trendline 2010. B8 trendlinedan daha dolu diyebilirim. CC siz olmaz sayın DOĞUŞ. D sınıfı bir araçta hele ki passatta cruze control standart olacak. elektronik klima standart olacak. Bunlar benim fikirlerim arkadaşlar. Daha önce passat kullanmamışlar için çekici gelebilir tabii.

Mevcut Aracım 120.000 e geldi (LPG :)) 2-3 yıl daha beklerim yen çıkan VW CC ye bakarım. Kafama yatarsa alır binerim, yatmazsa (DSG şanzıman ve fiyat açısından) mevcut aracımla sonuna kadar giderim diye düşünüyorum.

@uiksilver
08 12 2014, 03:42
Euro NCAP AEB Test of Volkswagen Passat 2014 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=n9NzAiEu3fw)
başka açıdan ncap testi.Beyaz renk araç merak edenler için
17369

murat mahmut
08 12 2014, 03:52
dostlar herzaman yeni kasa cıkınca eski kasa deger kaybeder isterse kral b5 kasa olsun ben araba alırken niye eski kasayı alayım ?? bana sürüşteki sesizligi ve güvenligi versin otomatik kilima ve cc sizin olsun...hergün uzun yol yapan adam zaten cc siz arac almazki??gider üst donanımlı paketi alır..

@uiksilver
08 12 2014, 03:53
Diğer arkadaşlar yanlış anlamasın,Sürekli beyaz renk paylaşmamın nedeni suan göremediğimiz bir tek beyaz olduğu için. Diğer bütün renklerın zaten video ve resimleri mevcut.Yoksa butun renkler b8 kasada güzel hatta süper :))

@uiksilver
08 12 2014, 03:59
dostlar herzaman yeni kasa cıkınca eski kasa deger kaybeder isterse kral b5 kasa olsun ben araba alırken niye eski kasayı alayım ?? bana sürüşteki sesizligi ve güvenligi versin otomatik kilima ve cc sizin olsun...hergün uzun yol yapan adam zaten cc siz arac almazki??gider üst donanımlı paketi alır..
Hocam bayiye gidip araç inceleme fırsatı bulabildiniz mi ? Bugün gidicektınız sanırım :)) Ayrıca sizin aracın teslim tarihi nedir? ona göre bekleyelim bizde :)

murat mahmut
08 12 2014, 04:10
dostum gittim bakırköy tamaş ta bizim donanımlı aracımız galeride yoktu depoda dediler...koymuşlar ortaya en lüks modeli simsiyah başında 15 kişi bende oturdum direksiyonun başına valla dua ettim allahım agız tadı ile kazasız belasız kullandırmak nasip etsin dedim cünki cok sevdim aracı ...bilirsin can yücelin şiiri gibi Can Yücel - Bağlanmıyacaksın - YouTube (http://youtu.be/ghYXtDqEdBQ)

z4a6m5a2n8
08 12 2014, 14:12
b7 kasa sahipleri alinmasin ama b8 kasa ic malzeme kalitesi ve tasarim konusunda bence arti degerler eklemis. comfortline ic kalite algisinda hicbir sorun gormedim ama trenline olmadigindan inceleyemedim. bu arada yeni mavi tonu highline ile butunlesmis.
Kalite olcutunuz nedir ,merak ettim.Bilgi verirseniz sevinirim.

KİLİSLİ
08 12 2014, 14:14
Arkadaşlar araç almaya alıyorsunuzda hiç sordunuz mu :anormalbu araçlarda:

-ADAPTİF CRUİSE KONTROL mü var yoksa normal olanından mı ?:sor1

- Park asistanı var mı ? varsa hangi donanım seviyesinden itibaren var ?:mavi1

- comfortline yada trendline araca ek donanım paketi özelikle trendline için Cruise control , comfortline içinse led far opsiyonu var mı ?:sor3

koray02
08 12 2014, 17:23
17326

Bu arada ledsiz bu araba görünüş bakımından beğenmeyen hala varsa kesınlıkle bır art nıyet vardır :) Aynaların yukarı doğru kapanması bile muthiş.
Ayrıca sanki koyu renkler b8 kasaya daha cok yakısıyor gibi.Beyazda da siyah beyaz uyumu bence güzel olucak diye düşünüyorum

ledlerin gerçekten aracın görünümüne çok katkısı var ama led olmadanda güzel bi görüntüsü var...

@uiksilver
09 12 2014, 00:33
Passat B8 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GF1obRrej7o)

highline comfordline ve trendline türkiyeden cekılmıs video kayıtları.5 dk sonra trendline arkadaşlar.Kamere yalnız kırmızı cıkmıs
Artık idare edin :))

murat mahmut
09 12 2014, 00:50
videoyu cekende beyenmemiş...vicdansız adam bizde senin telefonla cekimini beyenmedik...:sinir

@uiksilver
09 12 2014, 00:53
videoyu cekende beyenmemiş...vicdansız adam bizde senin telefonla cekimini beyenmedik...:sinir
Yok hocam koltuklar güzel diyo ama rengi sevmemiş.Birde trendline bindiğinin farkında değil.Comfordline siyah koltuklu diyor :)

KİLİSLİ
09 12 2014, 15:14
trendline + c control = comfortline (

drozia
09 12 2014, 15:30
trendline + c control = comfortline (
CH&LH, Otomatik Far sensörü ve yağmur sensörü bunları da ekle tam olsun:)

immortal
09 12 2014, 16:17
1 hafta öncesinde b7 kasa comfortline paket araç incelemiştim. Ön konsolda alt kısmın tamamen sert plastik oluşu, direksiyonun verdiği algı vs çok olumlu değildi açıkçası. Hatta yanımdaki arkadaş bu direksiyon tasarımından irite olduğunu birkaç kez tekrarladı. B8 ile karşılaştırdığımda ise b8 kasada konsol bence daha özgün, klasik ile modern arasında kendi karakteri olan bir tasarıma kavuşmuş ve malzeme kalitesi de gayet iyi. Kapıların tutma yerlerindeki yumuşak malzemeler vs kalite algısını hep arttıran özellikler. comfortline b8 koltukları bence b7 koltuklarından hem konfor hem de görsel anlamda daha başarılı. Yanal destekler, kıç kısmındaki destek olması gerektiği gibi ve insanı sarıyor. b7 passat koltuklarında insanın kıçı biraz geziyor açıkçası :). Direksiyon tasarımı ve kullanılan piano black malzemeler, alt kısımdaki eğiklik vs, daha sportif bir tasarım var. Aracın dış kısmında ise daha sert çizgilerin kullanılması ve arka kısmın daha basık hale getirilmesi, b7 ile karşılaştırıldığında daha karakterli bir araç algısı uyandırıyor. Özetle araç benim görüşüm kalite algısı bakımından iyileşmiş durumda ve ortalama 50 yaş kullanıcısı profilinden 40 yaş kullanıcısı profiline geçmiş gibi.

murat mahmut
09 12 2014, 18:54
bu sd kart okuyucu ekranın altındamı oluyor yoksa oda torpidonun oradamı..??

KASIM EDİZER
09 12 2014, 20:23
arkadaşlar trendline dizelin ne zaman ve hangi fiyattan geleceği hakkında bir fikri olan var mı ve bende 2014 4000 km de b7 1,6 tdı trendlıne var sızce satarsam ne kadar zararım olur ve yenı kasa ıcın değişmeye değer mi?

gokhankanyilmaz
09 12 2014, 20:52
arkadaşlar ben de trendline düşünüyorum.yeni passatı sakarya da inceleme fırsatı buldum.iç tasarım ,dış tarasım , malzeme kalitesi süper...b6 yı da öldürür b7 yi de öldürür bana göre...trendline donanımı öncekiler gibi değil.öncekilerde direksiyon simidi bile değişikti çelik jant bile yoktu.bunda yorgunluk algılama sistemi,lastik basınç sensörü,geri görüş vs standart...bu güvenlikte bu kalitede d segmenti bir arac için 68500 çok değil bence. trendline donanımı tr ye ocak sonu şubat başı gibi gelecekmiş.henüz ithalatı gerçekleşmediği için tr de hiçbir bayide yok.trend donanıma sadece 700 tl karşılığı sis farı ekleyebiliyorsunuz başka birşey eklemenize izin verilmiyor.2015 te model yılından 2-3 bin lira ötv ye zam yapılırsa o da bi 2 bin lira civarı etkiler diye düşünüyorum yani 2015 model trendline 72.000-73.000 arası olacak gibi...

murat mahmut
09 12 2014, 21:22
dostum inan senin durumunda olmak istemezdim...aynı yılda ıkı model cıkması kötü oldu ama ben senin yerinde olsam devam ederdim dizel herzaman kral tc de..senin istedigin dizelde şubat yada martta gelicek ozmanada ufak bir zam yer böylece sende aracını satmak istiyorsan hala az zararla satarsın...

murat mahmut
09 12 2014, 21:24
böyle yorumlar okuyunca içim eriyor...keşke biraz daha yazsaydın...şu 52. hafta gelsede bende kullanmaya başlasam yenipassatımı...

arkadaşlar ben de trendline düşünüyorum.yeni passatı sakarya da inceleme fırsatı buldum.iç tasarım ,dış tarasım , malzeme kalitesi süper...b6 yı da öldürür b7 yi de öldürür bana göre...trendline donanımı öncekiler gibi değil.öncekilerde direksiyon simidi bile değişikti çelik jant bile yoktu.bunda yorgunluk algılama sistemi,lastik basınç sensörü,geri görüş vs standart...bu güvenlikte bu kalitede d segmenti bir arac için 68500 çok değil bence. trendline donanımı tr ye ocak sonu şubat başı gibi gelecekmiş.henüz ithalatı gerçekleşmediği için tr de hiçbir bayide yok.trend donanıma sadece 700 tl karşılığı sis farı ekleyebiliyorsunuz başka birşey eklemenize izin verilmiyor.2015 te model yılından 2-3 bin lira ötv ye zam yapılırsa o da bi 2 bin lira civarı etkiler diye düşünüyorum yani 2015 model trendline 72.000-73.000 arası olacak gibi...

@uiksilver
09 12 2014, 23:09
bu sd kart okuyucu ekranın altındamı oluyor yoksa oda torpidonun oradamı..??
Açıp bakmadım ama torpida %99

@uiksilver
09 12 2014, 23:13
arkadaşlar trendline dizelin ne zaman ve hangi fiyattan geleceği hakkında bir fikri olan var mı ve bende 2014 4000 km de b7 1,6 tdı trendlıne var sızce satarsam ne kadar zararım olur ve yenı kasa ıcın değişmeye değer mi?
Bende b7 trendlinedan b8 trendline geciyorum.Ama ben arabamı haziranda sattım.2012 modeldi ve altıgım fıyattan 7000TL civarı fazlasına gitti.Yani doğru zamanda sattım:)Sizde şuan en kötü aldığınız fiyattan satarsınız.Ama yerinizde olsam daha yeni almışsınız aracı biraz daha kullanır en azından seneye değiştirirdim.Şuan ki aracınız artık değer kaybetmez .15 aralıktan sonra dizel trendline araç bulabılırsınız.Beyaz renk terciniz ise biraz daha zor bulmanız.

@uiksilver
09 12 2014, 23:16
Bu arada bugun bayiye gittim.Fakat resimde cekemedım video da .çünkü showroomdaki trendline araç satılmış hatta ben geldikten 5 dk sonra dışarıya çıkardı aracı.Ayrıca sanki koltuklar yukarıdaki resimlerden farklı idi.Yukarıdakiler gri renk ağırlıklı ama showroomdaki siyah renk agırlıklı idi.Emin değilim yinede

murat mahmut
10 12 2014, 00:17
ben satış temsilcisi ile telefonda konuştumda koltuklar siyah gövde siyah trim gri dedi...

gokhankanyilmaz
10 12 2014, 00:46
ben sakarya eskişehir ve afyon bayilerine sordum henüz tr ye hiç trend gelmemiş boşuna aramayın ocak sonu şubat başı gibi dediler.siperiş veren arkadaşlara Allah kavuşmayı ve kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin...

@uiksilver
10 12 2014, 01:10
ben satış temsilcisi ile telefonda konuştumda koltuklar siyah gövde siyah trim gri dedi...
Yukarıdaki gri koltuklar benım gördüğüm siyahtan daha iyi :)))))

@uiksilver
10 12 2014, 01:11
ben sakarya eskişehir ve afyon bayilerine sordum henüz tr ye hiç trend gelmemiş boşuna aramayın ocak sonu şubat başı gibi dediler.siperiş veren arkadaşlara Allah kavuşmayı ve kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin...
Hocam trendline var zaten şuan.Sadece dizel yok onlarda Aralık sonu gelicek.

gokhankanyilmaz
10 12 2014, 02:20
bana yanlış bilgi vermiş olabilirler bu 3 bayi güzergahımda ulaşabileceğim bayiler olduğu için bunlara sordum.ocaktan itibaren %15 ötv ye zam gündemde euro kuru da yükselişte üzerine bir de 2015 farkı:( bulursam 1.4 125 ps benzinli manuel hemen alayım dedim ama bulamadım:(

KİLİSLİ
10 12 2014, 14:07
başka bir forum da arkadaş yeni passatı 280 km kullanmış ve yakıt tüketimi 8.7 lt/100 km olduğunu açıklamış...halbuki fabrika verilerinde 1.4 tsı 150 için şehir içi 6, 125 lik için 6.8 yzılmış.:wel..hatta youtube da testi gerçekleştirenlerde ortalama yakıt tüketimi 8.8 olduğunu saptamışlar.:sor1.. yani vw'NİN VERDİĞİ bu rakamlar ile güncel kullanım rakamları arasında 2.5 litrelik oynama var:sinir ve tüketim şehir içi benzinlide 9 lt / 100 km de olacağı kanaatindeyim:sor3...dedikleri gibi ekonomik olamamışlar...:karpuz

murat mahmut
10 12 2014, 17:37
valla ocakta ötv korkusu yüzünden aralık ayında alıyorum...

koray02
10 12 2014, 17:39
başka bir forum da arkadaş yeni passatı 280 km kullanmış ve yakıt tüketimi 8.7 lt/100 km olduğunu açıklamış...halbuki fabrika verilerinde 1.4 tsı 150 için şehir içi 6, 125 lik için 6.8 yzılmış.:wel..hatta youtube da testi gerçekleştirenlerde ortalama yakıt tüketimi 8.8 olduğunu saptamışlar.:sor1.. yani vw'NİN VERDİĞİ bu rakamlar ile güncel kullanım rakamları arasında 2.5 litrelik oynama var:sinir ve tüketim şehir içi benzinlide 9 lt / 100 km de olacağı kanaatindeyim:sor3...dedikleri gibi ekonomik olamamışlar...:karpuz

zaten fabrika verilerine 1-1.5 litre ekliyoduk şimdi 2-2,5 ekliycez:) amaa motor açılırsa 5000 ve 10000 km den sonra ortalamalar düşer biraz

z4a6m5a2n8
10 12 2014, 17:45
Passat B8 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GF1obRrej7o)

highline comfordline ve trendline türkiyeden cekılmıs video kayıtları.5 dk sonra trendline arkadaşlar.Kamere yalnız kırmızı cıkmıs
Artık idare edin :))
Tel htc one mi yoksa..!

@uiksilver
10 12 2014, 17:46
Tel htc one mi yoksa..!
Donanimhaber.com da paylaşılmıs. Evet htc one m7 mis telefon:)

@uiksilver
10 12 2014, 17:48
valla ocakta ötv korkusu yüzünden aralık ayında alıyorum... açıkçası 2015 fiyatlardan tirsmaya başladım. Euroda yukseliyor:( comfordline fiyatına Trend almayi insallah

z4a6m5a2n8
10 12 2014, 17:49
Donanimhaber.com da paylaşılması. Evet htc one m7 mis telefon:)
Aynı kamera sorunu bende de var.O açıdan sordum.Nasıl çözeceğiz bu sorunu bilmiyorum.

drozia
10 12 2014, 17:50
Şehir içi kullanım çok subjektif bir kavram 7 de yakarsın 17 de. O yüzden bu fabrika verilerini kıstas alıp araç almaya yönelmemek lazım. Gerçek şudur ki istatistik yapılsa benzinli Passatlar şehir içi kullanımda en iyi kullanımla şehirin trafik düzeni güzergahlar ve mesafe kriterleri göz önüne alınırsa ortalama 8-10 lt arasında yakacaktır. Uzun yolda da bu değer düşecektir yine muhakkak kullanım tarzına ve hızına bağlı olarak.

Lawyer
10 12 2014, 17:54
Arkadaşlar forumda yeniyim ,yeni konu girmek istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim

lecabus
10 12 2014, 17:58
Aynı kamera sorunu bende de var.O açıdan sordum.Nasıl çözeceğiz bu sorunu bilmiyorum.

Pembe kamera sorunu garanti kapsamında kameranın değişttirilmesi ile çözülüyor. Özellikle ilk serilerde bir süre kullanımdan sonra oluşan bir problem. Teleservise kargo ile sorunlarınızı yazıp, irtibat bilgilerinizle gönderiyorsunuz. Tamir edip geri gönderiyorlar.

lecabus
10 12 2014, 18:00
Şehir içi kullanım çok subjektif bir kavram 7 de yakarsın 17 de. O yüzden bu fabrika verilerini kıstas alıp araç almaya yönelmemek lazım. Gerçek şudur ki istatistik yapılsa benzinli Passatlar şehir içi kullanımda en iyi kullanımla şehirin trafik düzeni güzergahlar ve mesafe kriterleri göz önüne alınırsa ortalama 8-10 lt arasında yakacaktır. Uzun yolda da bu değer düşecektir yine muhakkak kullanım tarzına ve hızına bağlı olarak.

PS yükseldikçe ayağı frenlemek de zorlaşır. kıpır kıpır eder ayak. :)

drbilal
10 12 2014, 19:47
Bu trend Araçlara sonradan serviste ön high led taktıramaz mıyız...

drozia
10 12 2014, 19:56
PS yükseldikçe ayağı frenlemek de zorlaşır. kıpır kıpır eder ayak. :)
140 PS bile çok iyiydi ama bu bambaşka anlatılmaz yaşanır:)

Sent from Note 2 using Tapatalk

drozia
10 12 2014, 19:57
5000 tl siparis fiyatı. Servis bunu aşar 7000 tl yi kafadan düş

lecabus
10 12 2014, 19:59

B6-B7de sonradan taktırmanın maliyeti 8-9000 ₺yi buluyordu. Bazı opsiyonları araçla birlikte almak makul oluyor. Ayrıca yetkili servis asla takmaz.

drbilal
10 12 2014, 20:31
B6-B7de sonradan taktırmanın maliyeti 8-9000 ₺yi buluyordu. Bazı opsiyonları araçla birlikte almak makul oluyor. Ayrıca yetkili servis asla takmaz.
Hem 8 bin 9 bin tl verecem hem de yetkili servis olmayacak... O zaman garanti de düşer...
Daha önce b6 b7 lere servislerden Yapılıyor muydu acaba...

lecabus
10 12 2014, 20:35
Hem 8 bin 9 bin tl verecem hem de yetkili servis olmayacak... O zaman garanti de düşer...
Daha önce b6 b7 lere servislerden Yapılıyor muydu acaba...

Servisler yapmaz. Ender elektronik yapıyor. Ya da parçaları toplayıp bu işlerden anlayan bir özel servise yaptıracaksınız.

SELÇUK
10 12 2014, 22:41

Servis takmaz. Sorumluluk almak istemiyorlar. Sonradan Xenon takmak bile hem masraflı hemde büyük sikintiydi. Ledi düşünemiyorum. Bir de muayene sorunu var malum. Far Yıkama & Yükseklik ayarı vs vs cabası

lecabus
10 12 2014, 22:52
Servis takmaz. Sorumluluk almak istemiyorlar. Sonradan Xenon takmak bile hem masraflı hemde büyük sikintiydi. Ledi düşünemiyorum. Bir de muayene sorunu var malum. Far Yıkama & Yükseklik ayarı vs vs cabası

Bu Özellikler dahil fiyatlar bunlar.

lecabus
10 12 2014, 22:59

Bir de bunlar xenon fiyatıydı. B8'de xenon yok. LED var. LEDler firmalara daha ucuza mal oluyorda olabilir. Ama yeni kullanılan teknoloji olduğu için temin zor veya pahalıda olabilir.

SELÇUK
10 12 2014, 23:00
Bu Özellikler dahil fiyatlar bunlar.

Fiyattan değil sonradan taktırmanın zorluğundan bahsediyorum

lecabus
10 12 2014, 23:02
Fiyattan değil sonradan taktırmanın zorluğundan bahsediyorum

Araçlar hepsinin takılabileceği şekilde tasarlanıyor. Iyi bir usta orjinaline takılıyorsa takar. Sorun maliyet olur bence.

drbilal
10 12 2014, 23:06
Araçlar hepsinin takılabileceği şekilde tasarlanıyor. Iyi bir usta orjinaline takılıyorsa takar. Sorun maliyet olur bence.
O zaman bunları Konuşmak çok daha erken... Ama bir yolu muhakkak çvardır....

SELÇUK
11 12 2014, 17:58

Far yikama, yukseklik ayarı ile yapabilecek ustaya da goze alip o kadar zahmete & masrafa girene de helal olsun

murat mahmut
12 12 2014, 22:03
arkadaşlar benim araç 52 hafta gelicek gelmesinede..bu dolar yuro zamlanıyor tamam benim parada dolarda oda yukseliyor ama bu ay başı yaptıkları indirimi geri cekerlermi arac daha gelmeden???:sor1 kırk yılın başı kar edecektim..))

@uiksilver
12 12 2014, 22:54
arkadaşlar benim araç 52 hafta gelicek gelmesinede..bu dolar yuro zamlanıyor tamam benim parada dolarda oda yukseliyor ama bu ay başı yaptıkları indirimi geri cekerlermi arac daha gelmeden???:sor1 kırk yılın başı kar edecektim..))
Bu konuda kimse emin konusamaz. Herkes bir tahmin yapabilir.bekleyip görücez artik:)

murat mahmut
12 12 2014, 23:05
valla dostum benim gibi gamsız bir adamın içine bir titreme geldiyse...bu yarın yada pazartesi ufak dokunuşlarla bindirme gelir...:utan

Bu konuda kimse emin konusamaz. Herkes bir tahmin yapabilir.bekleyip görücez artik:)

@uiksilver
13 12 2014, 00:29
Volkswagen Passat 1.4 TSi Trendline 2014 Model 85.000 TL Galeriden satılık sıfır Gri renk - 191826986 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yeni-kasa-passat-1.4-tsi-act-150-hp-tungsten-gri-191826986/detay)

murat mahmut
13 12 2014, 00:33
binicem üstüne vurucam kırbacı...:mor

@uiksilver
13 12 2014, 00:36
binicem üstüne vurucam kırbacı...:mor
Günler geçmiyor...ahahhaahah

KASIM EDİZER
14 12 2014, 13:13
arkadaşlar bende ki arac 1,6 dizel şehiriçi şuan ki yakıt tüketimi 7,4 bu düşmüş hali uzun yolda sıfırlayıp dusurdum 8,6 dan dustu bu rakama hatta ılk once saka gıbı 10,4 gordum suan 4100 km de dusecek umuduyla beklıyorum bendekı arac mı anormal yoksa cok mu yakıyor arac anlamadım?kullandıgım genelde kısa mesafe ama dur kalk değil....

KASIM EDİZER
14 12 2014, 13:16
ayrıca arabayı da degıstırmıycem cunku b8 ı ınceledım aracta kasa degısıklıgı yok makyaj var sadece galerıcı arkadaşlarla da gorustum onlarında gorusu passat ın kasası yanı b8 en geç 2 sene içinde kasa bastan asagı degısecek genelde vw yapar bunu buraya yazıyorum hep bırlıkte yasayıp gorucez...

KASIM EDİZER
14 12 2014, 13:19
golfte de aynı seyı yaptılar 2009 sonu makyajladılar kasayı 2012 de yenı kasa geldı turkıyeye normalde vw 5 yılda bır degısır kasayı ancak bu kez kasada değişiklik yok makyaj var...gecıcı bır kasa olmus yani...

murat mahmut
15 12 2014, 00:26
dostum istanbuldaysanız sizinle iddaya girmek isterim:sinir adana yada şiş ten aşşagı iddaya girmem...varmısın?? buna forum da şahit olmuş olur..:kahkahabu düşündüğünüzün tamamen tersini düşünüyorum artı dürümün yanınada şalgam ve künefeyi ekliyorum...

ayrıca arabayı da degıstırmıycem cunku b8 ı ınceledım aracta kasa degısıklıgı yok makyaj var sadece galerıcı arkadaşlarla da gorustum onlarında gorusu passat ın kasası yanı b8 en geç 2 sene içinde kasa bastan asagı degısecek genelde vw yapar bunu buraya yazıyorum hep bırlıkte yasayıp gorucez...

KASIM EDİZER
15 12 2014, 21:04
Olur tabi farketmez ist dayim sikinti yok ins degismez ben degismemesini daha cok isterim her gelen kasa benim aracimi eskitecek ama bence kesinlikle degisecek jetta da passat da degisecek jetta da makyajlandi passat da o yuzden ikiside degisir tahminimce...

dr.yek
15 12 2014, 21:15

Kendim Passat a yeniyim ama Golf meraklısıyım.Golfçüler der ki;tek sayılar yeni kasa çift sayılar makyajdır.Yani Golf 6 zaten makyajlı kasaydı.Tıp kı Golf 4 gibi.Golf 7 yeni kasadır ve diğerleri Passat,jetta.. ondan alıntıdır.Passatı buna uyarlarsak çift sayılar yeni kasa tek sayılar makyajdır.Makyaj yeni ayrımını dış görünüşten yapamayız.Sistemle alakalıdır.Mesela Golf 7 nin ilk lansmanında söylenilenlere bakın;daha önce ağır makyajlı kasa da dingil mesafesi artırıldı,direksiyon simidi sporlaştırıldı start stop iki hamle yapıldı,o ünlü kol dayama uzatılır hale geldi gibi...Ne kadar benzer şeyler yeni Passatla:)Yani Passat B8 yeni kasadır 5 sene değişmez 5 sene sonra ara form bi kasa çıkar o makyajlıdır işte.O piyasada 3-4 sene kalır ve değişir.

murat mahmut
16 12 2014, 00:10
ozaman anlaştık...artık kurtuluşun yok...:sinir

Olur tabi farketmez ist dayim sikinti yok ins degismez ben degismemesini daha cok isterim her gelen kasa benim aracimi eskitecek ama bence kesinlikle degisecek jetta da passat da degisecek jetta da makyajlandi passat da o yuzden ikiside degisir tahminimce...

murat mahmut
16 12 2014, 00:13
17484dostlar bugun canlı destekle yazıştım...adam aracınız gemide dedi...bir hoş oldum sanki almanyadan oğlum geliyormuş gibi sevindim...:mor

zgbayraktar
16 12 2014, 00:24
17484dostlar bugun canlı destekle yazıştım...adam aracınız gemide dedi...bir hoş oldum sanki almanyadan oğlum geliyormuş gibi sevindim...:mor
Evi bosaltacak mi kiraci

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

@uiksilver
16 12 2014, 00:31
Geminin ismini alsaydın nerde olduğunu gorurduk

murat mahmut
16 12 2014, 01:23
dostum inan sordum ismini göremiyorum gibi bişi yazdı ..

oktayaltas
16 12 2014, 12:49
Bugün başka bir forum sitesinde konu acmistim dilerseniz
Trendline
Comfortline
Highline jant ve orta iç konsollarini fotograflayalim
Sırası ile;
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/04/3f670f2bf29e3e50b7a1d66b830d143a.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/04/7bf4773e2533263b2593580e1d49d2a1.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/04/c927443eb30894d4606cb1264b01d1b7.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/04/90b7ad37f4cbe58edd560a9fcae43cbd.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/04/c22e5e8f5c8afea1fc0cf712d7c50324.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/04/016dd9afdb1e7ba62a92887ac0442b39.jpg
B8'i paraniza göre bile alsaniz bu fotoğraftaki opsiyonu es gecmeyiniz
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/04/97aa303db21563367d9ac99217c8789a.jpg

Higline da comportline da vites yanındaki tuşlar neyle dolacak? normalde park freni autohold startstop iptal tuşu önarka sensör tuşları falan vardı. bunların bazılarını kol dayamanın önündeki kapaklı gözden feragat ederek oraya koymak bence saçma olmuş, tuş yerlerini boş bırakmak çok çirkin olmuş yakışmamış. gereksiz yere o kapaklı gözü küçültmüşler.

lecabus
16 12 2014, 13:26
Kendim Passat a yeniyim ama Golf meraklısıyım.Golfçüler der ki;tek sayılar yeni kasa çift sayılar makyajdır.Yani Golf 6 zaten makyajlı kasaydı.Tıp kı Golf 4 gibi.Golf 7 yeni kasadır ve diğerleri Passat,jetta.. ondan alıntıdır.Passatı buna uyarlarsak çift sayılar yeni kasa tek sayılar makyajdır.Makyaj yeni ayrımını dış görünüşten yapamayız.Sistemle alakalıdır.Mesela Golf 7 nin ilk lansmanında söylenilenlere bakın;daha önce ağır makyajlı kasa da dingil mesafesi artırıldı,direksiyon simidi sporlaştırıldı start stop iki hamle yapıldı,o ünlü kol dayama uzatılır hale geldi gibi...Ne kadar benzer şeyler yeni Passatla:)Yani Passat B8 yeni kasadır 5 sene değişmez 5 sene sonra ara form bi kasa çıkar o makyajlıdır işte.O piyasada 3-4 sene kalır ve değişir.

Passat 5 Yeni kasadır.
Passat 5,5 makyajtır.
Passat 6 yeni kasadır.
Passat 7 VW göre yeni model olarak lanse edilmiştir. Araç B6 platformu üzerinde geliştirlmiştir. Ama araçta 1000'e yakın parça değiştirilmiştir. Aracın içi %90 B6 ile aynıdır. Motorlar aynıdır. karoserde görsel değişiklik vardır. B7'de yapılan değişikliklerin bir çoğu B6'ya takılabilir. Zaten internette bir çok parça uyumluluğunda B6/B7 uuymlu yazar.
Passat B8 yeni kasadır.

Passat'an öncede Golf IV kullanıyordum. O da yeni kasaydı. Golf III ile ortak kullandığı hitler motoru dışında benzerliği yoktu.

@uiksilver
16 12 2014, 21:41
Yetkili Satıcımızdan aldığınız cevap, sorduğunuz zamanla bağlantılı olarak verilmiş olabilir . Yeni bir otomobil üretilmeye başladığında fabrika, tüm ekipmanları hemen sağlayamayabilir. Bazı ekipmanlar, belirli üretim haftalarında açılarak sisteme dahil edilir. Şu an, Işık ve Görüş Paketi ve LED "Base" farlar, Yeni Passat Trendline modelimizde siparişe açık durumda ��

@uiksilver
16 12 2014, 21:41
Edit......

@uiksilver
17 12 2014, 15:49
Sipariş Verme ekranı kapalı olduğundan opsiyonları goremedim.Açılınca tekrar bakılacak.Bayidé bir tane trendline dizel vardı. Lastikler bu sefer continal idi.Bugün araç led olsun olmasın daha da hoşuma gitti.Donanıma takılı kalmanın bir anlamı yok.Yeni passat hertürlü mukemmel

@uiksilver
17 12 2014, 15:59
Bu arada bayide bir çok araç satılmış.trendline içine dışardan bakabildimde özelikle Comp. Color oldugu ekranın göğüs koyu gri olduğundan comfordline gibi kötü durmuyor

KASIM EDİZER
17 12 2014, 20:02
Valla benim bildigim de vw de her zaman tek sayilar yeni kasadir cift sayilar makyajdir bence iyice bir arastirin...

Metbrave
19 12 2014, 10:42
2014 Model Beyaz 1.4 TSI Manuel Passast Trendline kullanıcısıyım :) Arabayı bu sene Nisan ayında 64300 TL maliyetle Bursa Doğuş Oto'dan satın aldım, yaklaşık 8000 km yol yaptım..Üzerinde ilave hiçbir donanım yoktur..Yaklaşık 3 sene sürecek bir yurtdışı görev nedeniyle arabaya ihtiyacım kalmadığından bu Çarşamba sabahı sahibinden'e 64.750 TL üzerinden satış ilanı verdim, Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen onlarca telefon ve mesaj içerisinden, daha yüksek bedel teklif edenler olmasına rağmen benim gibi Bursa'da oturan ciddi bir alıcı belirledim, randevulaştık, arabayı gösterdim, Perşembe sabahı, 24 saat gibi bir süre içinde araba 61.000 TL bedelle yeni sahibinin oldu..Bu işlerle uğraşacak zamanım ve isteğim olsa 62.500 - 63.000 TL ye bile satılabileceğini gördüm..Arabanın tek kusuru sağ kapısındaki 10 cm civarında çizik idi, onu da olası bir satış durumunda akla farklı şeyler getirmesin diyerek boyatmamıştım, mini onarım kapsamında yaptırıp teslim ediyorum..Bu detayları paylaşmamın sebebi Trendline almayı düşünüp acaba satarken zorlanır mıyım, Comfortline mı alsam diye düşünüp arada kalan arkadaşlara bir fikir vermektir..

murat mahmut
19 12 2014, 22:18
dostlar sadece ternd modelini 2 kişimi alıyor?? bu forumda hiç hareket yok..))

@uiksilver
19 12 2014, 22:27
Olur mu bayilerde boşta kalan trendline görmedim henüz :)) Buraya uğrayan yok sadece :)

ashuwa
20 12 2014, 16:28
Trendline icin opsiyon listesi var mi?

Omer
20 12 2014, 16:31
dostlar sadece ternd modelini 2 kişimi alıyor?? bu forumda hiç hareket yok..))

Var'dır da Daha teslim Alınmamış Olabilir. .

@uiksilver
20 12 2014, 21:45
Ben bu opsiyon işinden cikamadim.ama pazartesi günü bayiye gidip opsiyonları burdan yazarım.

murat mahmut
20 12 2014, 22:21
dostlar eskiden deniz akkayı düşünüp öyle uyurdum...şimdi b8 i düşünerek uyuyorum!!!bendeki aşk farklı durumlara gitmeye başladı ....

drozia
20 12 2014, 22:59
arkadaşlar bende ki arac 1,6 dizel şehiriçi şuan ki yakıt tüketimi 7,4 bu düşmüş hali uzun yolda sıfırlayıp dusurdum 8,6 dan dustu bu rakama hatta ılk once saka gıbı 10,4 gordum suan 4100 km de dusecek umuduyla beklıyorum bendekı arac mı anormal yoksa cok mu yakıyor arac anlamadım?kullandıgım genelde kısa mesafe ama dur kalk değil....
Kullanış tarzın ile ilgili olabilir bilemiyorum ama çok yüksek değerler bunlar

Nik
20 12 2014, 23:26
Arkadaşlar ben de 1.4 150 beygir trendline modelinden almayı dusunuyorum. Elinde olan ya da yılbasından once eline gelecek olan bir bayi biliyor musunuz? (Mumkunse beyaz ama zor sanırım)

@uiksilver
20 12 2014, 23:38
Arkadaşlar ben de 1.4 150 beygir trendline modelinden almayı dusunuyorum. Elinde olan ya da yılbasından once eline gelecek olan bir bayi biliyor musunuz? (Mumkunse beyaz ama zor sanırım)
Herhangi bir bayi ararsani size olup olmadığını söyler. Ekranlarından bütün bayilere gelicek aracları goruyorlar

zgbayraktar
21 12 2014, 09:58
dostlar eskiden deniz akkayı düşünüp öyle uyurdum...şimdi b8 i düşünerek uyuyorum!!!bendeki aşk farklı durumlara gitmeye başladı ....
Deniz akkaya mi ? Doğru yolu bulmussun PASSATı dusunmekle
Hadi Hande Ataizi olsa anladikta Deniz Akkaya da nasip bir aşk
Bende gonlumdeki ni yazdim bu arada

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

zarafgold
21 12 2014, 22:15
Trendline da blutut varmı

@uiksilver
22 12 2014, 18:13
Arkadaşlar az önce yeniden sipariş verdim.1.6tdi trendline beyaz+led base farlar+ışık ve görüş paketi+sis fari opsiyonlar sipariş ekranında çıkmıyo. Mail atarak halledildi.led base farlarin fiyatı belli degil.tahminlerine göre 3000tl olması lazım. Işık ve görüş paketi de aşağıdaki yazdığım gibi gelirse Max 1200tl.sis farı zaten 750 tl.Herneyse fiyatlar netlesince burdan yazarım.

@uiksilver
22 12 2014, 18:14
Artık ne zaman gelir bende bilmiyom.siparis numarasi daha sonra verilecek

drozia
22 12 2014, 21:36
Arkadaşlar az önce yeniden sipariş verdim.1.6tdi trendline beyaz+led base farlar+ışık ve görüş paketi+sis fari opsiyonlar sipariş ekranında çıkmıyo. Mail atarak halledildi.led base farlarin fiyatı belli degil
bu eğer gelirse bırak comfortline highline nı bile zorlar.. cc ekletemedin mi?

murat mahmut
22 12 2014, 21:47
dostlar bugun dogusa gittim...arabam gemiden inmiş dedıler perşenbe bayıde olur dediler ...bende yarın parayı yatırıyorum faturayı kestırıcem ama aracı almıyacam yılbasından sonra alıcam...herşey buraya kadar güzellll...ama arabayı yılbasından sonra ıkıncı hafta verebiliriz dediler sebebide herkez yılbasından sonraya istıyor aracı mtv odememk için sıra cok anca ıkıncı hafta alabılırsınız dedi..??yani yılbasından hemen sonra aracı alırım diye düşünen ben....boşuna hayal kurmuşum..(bu yazıyı yenipassat bölümünede yazıcam bilginize)

pulpa
22 12 2014, 21:53

araçlar daha çok yeni olduğundan opsiyon işleri bir süre sonra oturacak anlaşılan ben golf trende istediğim çoğu şeyi ekletebiliyordum buna koltuk döşemeleri v.s de dahil bu passattada geçerli olacaktır sonuçta aracı siparişle alıyoruz istediğimiz konfigirasyonu yapabiliriz tabi bazı donanımları trend desteklemiyor bu gibi birkaç istisnai durum olabilir..

bende ışık-görüş paketi ve klimatronik klimayı ekletecek bir konfigürasyon düşünebilirim
ayrıca sizin led farlar eklenince mevcut halojenlerinizin fiyatını araçtan düşüp led farların fiyatını öyle ekleyecekler

drozia
22 12 2014, 22:06
araçlar daha çok yeni olduğundan opsiyon işleri bir süre sonra oturacak anlaşılan ben golf trende istediğim çoğu şeyi ekletebiliyordum buna koltuk döşemeleri v.s de dahil bu passattada geçerli olacaktır sonuçta aracı siparişle alıyoruz istediğimiz konfigirasyonu yapabiliriz tabi bazı donanımları trend desteklemiyor bu gibi birkaç istisnai durum olabilir..

bende ışık-görüş paketi ve klimatronik klimayı ekletecek bir konfigürasyon düşünebilirim
ayrıca sizin led farlar eklenince mevcut halojenlerinizin fiyatını araçtan düşüp led farların fiyatını öyle ekleyeceklerinan o noktada ölmüş eşek fiyatına sayarlar halojenleri:))

@uiksilver
22 12 2014, 22:43

ayrıca sizin led farlar eklenince mevcut halojenlerinizin fiyatını araçtan düşüp led farların fiyatını öyle ekleyecekler
Butceyi biraz aştım şayılır ama bu fiyat düşmesini unutmustum.Biraz rahatladım :)

@uiksilver
22 12 2014, 22:47
Hocam donanım işi tam bir sıkıntı ben bu sonuca ulaşabılmek ıcın 1 ay boyunca araştırma yaptım.Defalarca vwturkiye facebook site üzerinden konuştum.En son hiç beklemediğim bir yerden istegram üzerinden sordugum led far ve ısık ve görüş paketinin açık oldugunu öğrendim.Oysa hala sipariş ekranında bu donanımlar yok.Bayi sağolsun doğuş ile iletişme geçip bugun mail ile halledildi.Bakalım sipariş numarası oluşsun ozaman bende rahatlayacagım.CC gelince buyuk ıhtımal eklenıyor ama dediğim gibi malesef butceyı cok aştım.Hatta camları bile karartmak için 800tl vermedim :)

EFEBADO
22 12 2014, 22:48
TRENDLİNE ile Comfortline araç değişikliği yapmak isteyen varsa detaylar ''2015 yeni kasa passat'' başlıklı konudadır. Araç geldi hazır.