PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat B8 yeni kasa Trendline Ana Konu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

sertan78
23 03 2015, 23:01
Sertan bey nasıl anlayacağız mavi mi lacivert mi ... Ben de aracı aldığımda axa yaptırmıştım Wolksvagen de (1300 lira ya )
Bilal hocam kasko poliçende yazar mavi ya da lacivert diye

@uiksilver
23 03 2015, 23:20
Volkswagen Türkiye - Servis ve Satış Sonrası Hizmetler (http://binekarac.vw.com.tr/parca-arama.aspx?model=Yeni%20Passat%20(2015-%20)&q=Jantlar)

yeni passat bütün aksesurlar eklenmiş.Fakat fiyatlar yazmıyor daha

murat mahmut
24 03 2015, 00:04
@uiKSilveRın aracını gördüm....bu gözler bunuda gördü yaaa artık ölsemde gam yemem...yanlız araç harbi şekilli şukulu...allah utandırmasın...

20089

yasin3866
24 03 2015, 00:18
Değer klozu da önemli Mustafa hocam Allah korusun araç pert olduğunda o günkü liste fiyatından ödeme yapılıyor.Ayrıca Mavi kaskoda aracın yetkili servis Tarafından güvence altındayken lacivertte özel servise gidiyorsun ve mini hasar lacivert kaskoda Geçersiz ya da özel servise gidip extra Ücret vererek yaptırabiliyorsun..

hocam aracı alırken wv bayisinde kasko yaptırdım ve özellikle sordum. hasar durumunda yetkili serviste mi yoksa dışarda özel servistemi tamir görücek dedim. wv bünyesinde çalışıyoruz dışarda tamir asla öneremeyiz , yasak dediler. benim poliçemde lacivert yada mavi dikkat etmedim ama yekli servis dışında tamirat yapılırsa yüzde 30muafiyet uygulanır yazıyor.

mega1961
24 03 2015, 00:18
Kesinlikle katılıyorum.Sonra pişman olmasınlar.:):)

@uiksilver
24 03 2015, 12:58
Aracı 40 km teslim aldım. Geziyorum :)) ilk izlenimler bu araca kötü Yorum yapmak cesaret ister

ahmetondul
24 03 2015, 14:43
Hayırlı ugurlu olsun.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

yasin3866
24 03 2015, 14:50
hayırlı olsun . uzun süredir heyecan ile bekliyordunuz. resimleri bekliyoruz:)

@uiksilver
24 03 2015, 15:04
Çok teşekkür ederim herkese.Şuan için araba yırtık döşeme veya herhangi bir kusur var mı diye yaklaşık 1 saat arama yaptım.Şuana kadar herhangi bir kusur yakalayamadım.Lastikler continantinal geldi bu arada.Şürüş çok keyifli.Şuan biraz gözüm ve kulağım mutluluktan kapalı ve rüzgar sesi yol sesi için yorum yapamıyorum ama belirgin birsey gelmedi daha.
Ayrıca araçı her park ettiğimde tek dediğim şey iyi ki kromlu ve led almışım.Bu arada ledlerin performansı için birsey diyemiyorum fakat gündüz görüntüsü mükemmel çok hoşuma gitti.Akşama bakalım birde performansını göreceğiz.Yeni sipariş verenler için diyeceiğim tek şey mutlaka ama mutlaka bütçe yeterli ise LED ve kromlu alın.Araç spor salonundan çıkmış gibi sportif duruyor :))

Yakıt tüketimine cok takılmıyorum.Şuan 90 km oldu ve 6.8 Lt
Fakat 90 km sbit hızda düz yolda 3. -3.5LT üstüne cıkmıyor.

Daha önce aynalar sıkıntılı diye yorum yapılmıştı ama Murat hocamın dediği gibi kesinlikle görüş açısını engelleyen bir durum yok.
Direksiyon olarak da kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Hatta passat b7 deki direksiyon gereksiz bence daha büyüktü ve kollarımı yoruyordu

serhat yaşar
24 03 2015, 15:20
kazasız belasız inşallah hocam aracınız tsi idi degilmi

@uiksilver
24 03 2015, 15:21
Teşekkurler hocam.Araç dizel bu arada

gokalp
24 03 2015, 15:23
Hayırlı olsun, güle güle kullanın,

Bağajın içinde iç köşelerde tekerin arkakısmında ttelefonun ışığı ile kontrol edermisiniz bende yırtık çıkmıştı bayi montaj yırtığı demişti? Reyondaki arabada da çıkmıştı ama hala inanasım gelmiyor, sizde bu durum var mı acaba?

Araç alışana kadar ufak şeyler oluyor, ama hepsi geçici merak edilecek bişey yok , kitapçığı iyi okuyun....

Çok teşekkür ederim herkese.Şuan için araba yırtık döşeme veya herhangi bir kusur var mı diye yaklaşık 1 saat arama yaptım.Şuana kadar herhangi bir kusur yakalayamadım.Lastikler continantinal geldi bu arada.Şürüş çok keyifli.Şuan biraz gözüm ve kulağım mutluluktan kapalı ve rüzgar sesi yol sesi için yorum yapamıyorum ama belirgin birsey gelmedi daha.
Ayrıca araçı her park ettiğimde tek dediğim şey iyi ki kromlu ve led almışım.Bu arada ledlerin performansı için birsey diyemiyorum fakat gündüz görüntüsü mükemmel çok hoşuma gitti.Akşama bakalım birde performansını göreceğiz.Yeni sipariş verenler için diyeceiğim tek şey mutlaka ama mutlaka bütçe yeterli ise LED ve kromlu alın.Araç spor salonundan çıkmış gibi sportif duruyor :))

Yakıt tüketimine cok takılmıyorum.Şuan 90 km oldu ve 6.8 Lt
Fakat 90 km sbit hızda düz yolda 3. -3.5LT üstüne cıkmıyor.

Daha önce aynalar sıkıntılı diye yorum yapılmıştı ama Murat hocamın dediği gibi kesinlikle görüş açısını engelleyen bir durum yok.
Direksiyon olarak da kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Hatta passat b7 deki direksiyon gereksiz bence daha büyüktü ve kollarımı yoruyordu

@uiksilver
24 03 2015, 15:27
Hayırlı olsun, güle güle kullanın,

Bağajın içinde iç köşelerde tekerin arkakısmında ttelefonun ışığı ile kontrol edermisiniz bende yırtık çıkmıştı bayi montaj yırtığı demişti? Reyondaki arabada da çıkmıştı ama hala inanasım gelmiyor, sizde bu durum var mı acaba?

Araç alışana kadar ufak şeyler oluyor, ama hepsi geçici merak edilecek bişey yok , kitapçığı iyi okuyun....
Çok teşekkür ederim.Tam neresının oldugu resmı varsa daha güzel olur.Yinede tarif ettiğiniz gibi bakayım

murat mahmut
24 03 2015, 15:29
vur kırbacı affetme çok bekledin hakediyorsun...

https://www.youtube.com/watch?v=zxb6OuFjPZk

Aracı 40 km teslim aldım. Geziyorum :)) ilk izlenimler bu araca kötü Yorum yapmak cesaret ister

@uiksilver
24 03 2015, 15:32
Direk depoyu fulledım murat hocam vuruyorum kırbacı sen merak etme :))

serhat yaşar
24 03 2015, 15:43
Teşekkurler hocam.Araç dizel bu arada
hocam sanırım sizde ışık görüş paketi vardı.araçta farkettiğiniz yazılan özelliklerin hepsi varmı?

gokalp
24 03 2015, 15:47
Bagajı kutu gibi düşün açınca,
Sağ ve sol arka taban köşeler,
Siyah olunca cıplak göz görmüyor bir ışıkla bakmanız gerekli kiben o şekilde fark etmiştim...

Çok teşekkür ederim.Tam neresının oldugu resmı varsa daha güzel olur.Yinede tarif ettiğiniz gibi bakayım

se1530
24 03 2015, 16:54
aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
şu meşhur farların hem gece he gündüz bolca fotosunu
bir görelim.

@uiksilver
24 03 2015, 17:05
hocam sanırım sizde ışık görüş paketi vardı.araçta farkettiğiniz yazılan özelliklerin hepsi varmı?
Hocam ne yazildiysa hepsi var sadece GÜNDÜz diye herhalde ayak aydınlatmalar çalışmıyor yada tuşu var ben cozemedim.hava kararsin onada bakacagim

@uiksilver
24 03 2015, 17:07
Bagajı kutu gibi düşün açınca,
Sağ ve sol arka taban köşeler,
Siyah olunca cıplak göz görmüyor bir ışıkla bakmanız gerekli kiben o şekilde fark etmiştim...
Hocam her yere baktım yalnız ışık var diye telefon ışığı ile bakmadım ve delik yırtık göremedim. Yalnız bu olaya çok taktik diye düşünüyorum bundan önce hiç bir arabada bu doseme kontrolleri yapmadım ve çok buyutulcek bişey değil hocam takmamak lazim

serhat yaşar
24 03 2015, 17:20
Hocam ne yazildiysa hepsi var sadece GÜNDÜz diye herhalde ayak aydınlatmalar çalışmıyor yada tuşu var ben cozemedim.hava kararsin onada bakacagim
Sanruf nasıl hocam güzelmiş. Sanırım vardı sizde

@uiksilver
24 03 2015, 17:23
Sanruf yok hocam.led base far+ışık görüş paketi+sis fari.

serhat yaşar
24 03 2015, 17:29
Sis farları arasın da krom çıta varmı. Birde yan ayna altı aydınlatma.

@uiksilver
24 03 2015, 17:31
Sis farları arası krom yok ama ayna aydınlatma var lambayi gördüm ama daha yanmiyor. Hava kararsın oda yanicak insallah:))

coşkun3344
24 03 2015, 17:40
hocam hayırlı olsun ısık goruste tam olarak ne var bende eklettımde yagmur far sensoru dısında ne var led base ne kadar tuttu

ercub
24 03 2015, 18:05
Herkese selamlar.İsmim Ercan. İstanbulda oturuyorum. Uzun zamandır aracımı değiştirmek istiyordum. Bugün,1.6 TDI beyaz renkli cam tavan+ışık görüş pk.+high led far+usb media in manuel trendline için kaporamı yatırdım. Araç için haziran teslimi indirimsiz 97.900 olarak anlaştık ama aracın geldiği tarihteki fiyat üzerinden artı yüzde 2 yapılacak şekilde konuştuk. Fikirlerinizi almak isterim. Eklememi önerebileceğiniz başka bir şey varmıdır?

@uiksilver
24 03 2015, 18:09
Herkese selamlar.İsmim Ercan. İstanbulda oturuyorum. Uzun zamandır aracımı değiştirmek istiyordum. Bugün,1.6 TDI beyaz renkli cam tavan+ışık görüş pk.+high led far+usb media in manuel trendline için kaporamı yatırdım. Araç için haziran teslimi indirimsiz 97.900 olarak anlaştık ama aracın geldiği tarihteki fiyat üzerinden artı yüzde 2 yapılacak şekilde konuştuk. Fikirlerinizi almak isterim. Eklememi önerebileceğiniz başka bir şey varmıdır?
Hocam o donanıma sis fari da eklenmelidir diye düşünüyorum .Belki şimdi değişmiştir ama high led leri sis fari eklemeden trendline eklenmiyor.Onu bayiye sorun gerçi sorun olursa o size söyler zaten

@uiksilver
24 03 2015, 18:09
hocam hayırlı olsun ısık goruste tam olarak ne var bende eklettımde yagmur far sensoru dısında ne var led base ne kadar tuttu
Çok teşekkürler hocam.2 3 sayfa geride yazdım hepsini.şimdi telefondan yazıyorum yanımda degil

coşkun3344
24 03 2015, 18:57
hocam baktım az önce egerki bu dedıklerının hepsı varsa çok iyi gercekten ısık gorus paketı kesın alınmalı

ercub
24 03 2015, 20:51
Hocam o donanıma sis fari da eklenmelidir diye düşünüyorum .Belki şimdi değişmiştir ama high led leri sis fari eklemeden trendline eklenmiyor.Onu bayiye sorun gerçi sorun olursa o size söyler zaten
ben buraya yazmayı unuttum. sis farlarıda eklendi.

pulpa
24 03 2015, 20:57
hayırlı olsun güle güle binin en kısa sürede resimleri bekliyoruz..

Sent from my iPhone using Tapatalk

fakıdayı
24 03 2015, 21:25
Merhaba arkadaşlar bugün 1.4 150hp trendline beyaz passat için sipariş verdim yarın kaporayı yatırıp beklemeye başlayacağım inşallah. Trendline'a ek olarak Sürüş Profil Seçimi+ Cam Tavan+ Kış Paketi+ Elektrikli Diferansiyel Kilidi eklettim. Sipariş kesinleşmediği için st de net birşey söyleyemedi ekletmek zorunda değilsiniz dedi ama forumda okuduğum kadarıyla cam tavan için ışık görüş paketi ekletmek şart deniyor bu doğru mu?

coşkun3344
24 03 2015, 21:27
hocam usb gırısıde mı eklettınız ne kadar tuttu

yusufK
24 03 2015, 21:43
Mustafa hocam resimler nerde yav�� bak sirf senin resimleri gormek ve bi icten ice masallah demek icin girdim foruma��

ercub
24 03 2015, 21:55
usb media in, 260 tl tutuyor..bilen arkadaşlara bi soru sormak istiyorum. malum bayide trendline araç yoktu. kadranlar arası gösterge trendlinelarda renksiz midir? ayrıca commfortlinedaki ekrnıisteyince 1800 tl fark istedi. bana biraz pahalı geldi. ilerde, şu anki aracımda kullandığım gibi cyclone benzeri bir sistem taktırırım belki diye düşündüm. ekran büyümesinden başka bir artısı var mı acaba?

tar75
24 03 2015, 22:00
Evet trendline larda siyah beyaz ortadaki ekran bende comfort var ama açık kapıyı kırmızı göstermesinden başka bir esprisini göremedim

se1530
24 03 2015, 22:36
tolga bey
siz gizli fonksiyonları açtırabildiniz mi?

se1530
24 03 2015, 22:39
arkadaşlar birde aracım 700 km oldu
2 defa şanzıman dan baya baya takur tukur sesler geldi debriyaja basıp bırakınca geçti
böyle bir şey başına gelen varmı

tar75
24 03 2015, 22:40
Duasını ediyoruz abi inşallah yakında açılır[emoji1]

se1530
24 03 2015, 22:45
kaç kere okuyacaktık
daha acılan özellik yok
u günkü şanzıman sesi eni baya hırpaladı
nazar boncuğu rengine yakın rengide var ama anlamadım
nazar değdi herhal

tar75
24 03 2015, 22:47
kaç kere okuyacaktık
daha acılan özellik yok
u günkü şanzıman sesi eni baya hırpaladı
nazar boncuğu rengine yakın rengide var ama anlamadım
nazar değdi herhal

Kedidir abi kedi

se1530
24 03 2015, 23:10
Volkswagen Türkiye - Servis ve Satış Sonrası Hizmetler (http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Yeni%20Passat%20(2015-%20)&categoryname=Di%C4%9Fer&itemname=1:87%20Model%20Araba%20(Harvard%20Mavi))

çalışma masamın köşesine kıymetlim ;)in aynısını koyabilcem galiba;)

serhat yaşar
24 03 2015, 23:12
Merhaba arkadaşlar bugün 1.4 150hp trendline beyaz passat için sipariş verdim yarın kaporayı yatırıp beklemeye başlayacağım inşallah. Trendline'a ek olarak Sürüş Profil Seçimi+ Cam Tavan+ Kış Paketi+ Elektrikli Diferansiyel Kilidi eklettim. Sipariş kesinleşmediği için st de net birşey söyleyemedi ekletmek zorunda değilsiniz dedi ama forumda okuduğum kadarıyla cam tavan için ışık görüş paketi ekletmek şart deniyor bu doğru mu?

Doğrudur. Ama alın iyi birçok özellik var

se1530
24 03 2015, 23:12
linki tam beceremedim model araba harvard mavi çok güzel

se1530
24 03 2015, 23:18
bu aksesuar bölümünde hız sabitleyici olarak
ilan edilen 821 tl lik hız limitleyicide var galiba ama dreksiyon üzerine değil sinyal koluna takılıyo
işçilik yazmıyo fiyat alan varmı

yasin3866
25 03 2015, 00:39
arkadaşlar birde aracım 700 km oldu
2 defa şanzıman dan baya baya takur tukur sesler geldi debriyaja basıp bırakınca geçti
böyle bir şey başına gelen varmı

araç manuel se benim araçta da oluyor zaman zaman. debriyaja basınca aracın motor sesi ciddi derecede artıyor ben anlam veremedim. normaldir herhalde deyip geçiyorum

@uiksilver
25 03 2015, 00:56
Işık ve görüş paketi mükemmel.Akşam hem ayna altı hemde ayak aydınlatmalar çok hoşuma gitti.Üstelik ayak altı aydınlatmalar arka koltuklarda da var.Dolaysıla Bu araç ışık ve görüş paketini mutlaka ama mutlaka eklenmelidir.Son olarak led base farlar oldukça başarılı.Gözü hiç yormuyor.Şuan yeni sipariş vericekler için Led farlar pahalı kabul edıyorum ama araç bambaşka bir kimliğe kavuşuyor.İyi hesap yapıp doğru kararı verin ve Bütçe elverişli ise ekleyın.

fakıdayı
25 03 2015, 01:03
Işık ve görüş paketi mükemmel.Akşam hem ayna altı hemde ayak aydınlatmalar çok hoşuma gitti.Üstelik ayak altı aydınlatmalar arka koltuklarda da var.Dolaysıla Bu araç ışık ve görüş paketini mutlaka ama mutlaka eklenmelidir.Son olarak led base farlar oldukça başarılı.Gözü hiç yormuyor.Şuan yeni sipariş vericekler için Led farlar pahalı kabul edıyorum ama araç bambaşka bir kimliğe kavuşuyor.İyi hesap yapıp doğru kararı verin ve Bütçe elverişli ise ekleyın.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Ayak bölümü aydınlatması golfteki gibi beyaz mı yoksa sarı mı bunu merak ediyorum cevaplarsanız memnun olurum

@uiksilver
25 03 2015, 01:06
Tavsiyeniz için teşekkürler. Ayak bölümü aydınlatması golfteki gibi beyaz mı yoksa sarı mı bunu merak ediyorum cevaplarsanız memnun olurum
Golfteki ni görmedim ama beyaz hocam.Hatta led far nasıl aydınlatıyorsa onun gibi beyaz.Göz yorucu değil yani

fakıdayı
25 03 2015, 01:08
Golfteki ni görmedim ama beyaz hocam.Hatta led far nasıl aydınlatıyorsa onun gibi beyaz.Göz yorucu değil yani

Desenize 1500 liraya daha kıyıp bunu da ekleticez siparişe :)

@uiksilver
25 03 2015, 01:10
İşin özeti araç beklentilerimi fazla fazla karşıladı.Kusurlar mutlaka var olucaktır da fakat şuan bunların hiçbirini gözüm görmüyor.İler ki zamanlarda arabaya iyice alışınca tek tek bunlarıda yazacağım :)

Edit:Mesela Trendline anahtarında krom olmaması buyuk eksıklık:)) Çok basit görünüyor.Kimse beğenmedi.Murat Hocam hala bu anahtarlığa krom bulacak işte bizde bekliyoruz :))

@uiksilver
25 03 2015, 01:11
Mustafa hocam resimler nerde yav�� bak sirf senin resimleri gormek ve bi icten ice masallah demek icin girdim foruma��
Hocam resım cekecegım detaylı ama aracı kullanmaktan inan ona zaman kalmıyor :))

Batuhan06
25 03 2015, 01:25
Hocam resım cekecegım detaylı ama aracı kullanmaktan inan ona zaman kalmıyor :))
Mustafa Hocam gözün aydın , cok yolunu gözledin, sevdiğin beyaz meleğine kavustun :)
Fotoğrafının altına maşallah demek isterim haberin olsun senden özellikle gece fotolari istiyorum :)

@uiksilver
25 03 2015, 01:28
Mustafa Hocam gözün aydın , cok yolunu gözledin, sevdiğin beyaz meleğine kavustun :)
Fotoğrafının altına maşallah demek isterim haberin olsun senden özellikle gece fotolari istiyorum :)
Herkese cok teşekkur ederim.Daha iyileri sizlerin olur inşallah.Hocam resim olaylarını sonradan atacagım mutlaka

@uiksilver
25 03 2015, 01:31
Ayrıca led base farlar sipariş vermek isteyen olursa bana ulaşsın.Bu farlardan olan araç oldukça azdır.Onun için cok detaylı resimler cekebılırım.

murat mahmut
25 03 2015, 01:36
bugun gaza geldim sahılde hız yapılmayacak yerde hızlı gıttım..kesin eds benim boyumu posumu cekmiştir...acaba nekadar ve nezamanda ulaşır bu hesap...??

se1530
25 03 2015, 09:41
araç manuel se benim araçta da oluyor zaman zaman. debriyaja basınca aracın motor sesi ciddi derecede artıyor ben anlam veremedim. normaldir herhalde deyip geçiyorum

yasin bey
ben u sesin şanzımandan geldiğini düşünüyorum
çünkü turbodan olsa ekranda arıza lambası yakar
ve bazen rölantide veya 1500 devirin alındada yapıyo yani turbo devrede değilken
bir servise kontol ettirmek lazım ...

yasin3866
25 03 2015, 10:17
yasin bey
ben u sesin şanzımandan geldiğini düşünüyorum
çünkü turbodan olsa ekranda arıza lambası yakar
ve bazen rölantide veya 1500 devirin alındada yapıyo yani turbo devrede değilken
bir servise kontol ettirmek lazım ...

hocam bende sadece araç hareket etmezken ve rolantide debriyaja basınca motor sesi artıyor. ufakta bir tıkırtı geliyor . arkadaşımda afrk etti. sanırım baskı balatadan. geri vitesede zaman zaman tam geçmiyor araç

sefa mert
25 03 2015, 10:24
hocam bende sadece araç hareket etmezken ve rolantide debriyaja basınca motor sesi artıyor. ufakta bir tıkırtı geliyor . arkadaşımda afrk etti. sanırım baskı balatadan. geri vitesede zaman zaman tam geçmiyor araç

Hocam sanzuman bozuk vakit gecirmeden gidin benim basimada gelmisti ayni olay

yasin3866
25 03 2015, 10:27

sefa hocam sana özelden mesaj atacağim

ftr_35
25 03 2015, 11:15

Bir ariza olabilir ihmal etmeyin.

ftr_35
25 03 2015, 11:17
Arkadaslar bu ortadaki ekrana geri görüş kamerasi bağlanabilir mi ?

gadir07
25 03 2015, 18:04
Ayrıca led base farlar sipariş vermek isteyen olursa bana ulaşsın.Bu farlardan olan araç oldukça azdır.Onun için cok detaylı resimler cekebılırım.
hocam led base fara ne kadar ödedin bi de resim atarsan çok sevinirim

@uiksilver
25 03 2015, 18:35
Led base farlar 3730 tl.Bu farlar yollarda show yapıyor:))Hatta performans olarak bir highline fari değil ama görünüş olarak bence eksigi yok hatta bur degisik oldugundn daha cok ilgi cekiyori:))

@uiksilver
25 03 2015, 18:36
Gündüz farlarindan ortadaki led iki nokta pırlanta gibi parliyor:))

gadir07
25 03 2015, 18:37
Led base farlar 3730 tl.Bu farlar yollarda show yapıyor:))Hatta performans olarak bir highline fari değil ama görünüş olarak bence daha iyi:))
hocam fiyat olarak high lede yakınmış herkes foto bekliyor bu arada

se1530
25 03 2015, 18:55
arkadaşlar şanzımandan gelen ses için vw batı ya gittim
sesi duymadan bir şey diyemeyiz dediler
o sırada ses dizel partikül filtresi devreye girmiş bundan dolayı olabilirmiş
bana pek mantıklı gelmedi dpf olsa sarı ikaz ışıgı yanardı
aracı cihaza bagladılar herhangibir arıza kodu tespit edemediler
merak etmeyin 2 yıl garanti var deyip yolladılar.....

pulpa
25 03 2015, 19:43
resimleri bekliyoruz hattta küçük bir videoda olabilir :)

yasin3866
25 03 2015, 20:03
arkadaşlar şanzımandan gelen ses için vw batı ya gittim
sesi duymadan bir şey diyemeyiz dediler
o sırada ses dizel partikül filtresi devreye girmiş bundan dolayı olabilirmiş
bana pek mantıklı gelmedi dpf olsa sarı ikaz ışıgı yanardı
aracı cihaza bagladılar herhangibir arıza kodu tespit edemediler
merak etmeyin 2 yıl garanti var deyip yolladılar.....

hocam bende kütürtü yok ama ses değişiyor zaman zamanda geri vitese zorlayarak geçiyor. bende pek kafaya takmıyorum. sefa arkadaşımız aynı sorunu bende yaşadım dedi. bakalım ondan haber bekliyorum nasıl bir çözüme kavuşturmuş.

se1530
25 03 2015, 21:05
bende vitese geçme problemi yok sadece iki üç kez gürültü sesi geldi şu an devam eden bir ses yok bugün servise götürdüm cihaza bağladılar herhangi bir arıza kodu yok. dizel partikül filtresi partikülleri temizlediği için bu vuruntu sesi olabilir dediler şanzıman yağını bile kontrol etmediler nasılsa 2 yıl garantili devam et abi dediler

sefa mert
25 03 2015, 22:07
hocam bende kütürtü yok ama ses değişiyor zaman zamanda geri vitese zorlayarak geçiyor. bende pek kafaya takmıyorum. sefa arkadaşımız aynı sorunu bende yaşadım dedi. bakalım ondan haber bekliyorum nasıl bir çözüme kavuşturmuş.
hocam 2 sene önce t5 almıştım onda o sorun vardı yaptılar ama iki yıl sonra garanti bitince patladı şanzuman o yüzden eğer skıntı varsa değiştirsenler yani yapmasınlar sonra patlıyor iki yıl sonra hatalı üretimdi sonuçta

se1530
25 03 2015, 22:49
Sefa bey ilginize çok tşkler ederim
Ancak bu sesi açıkçası ispat edemedim
2 .3 kez oldu 3sn sürdü geçti
Arıza anında getirin diyorlar .çoğalırsa
Tekrar götüreceğim.

fakıdayı
25 03 2015, 23:03
Sefa bey ilginize çok tşkler ederim
Ancak bu sesi açıkçası ispat edemedim
2 .3 kez oldu 3sn sürdü geçti
Arıza anında getirin diyorlar .çoğalırsa
Tekrar götüreceğim.

asla kafanıza takmamanız gereken bir husus olduğunu söyleyebilirim hemen her araçta aynı şekilde boştayken debriyaja bastığınızda devir saatinde aşağı-yukarı bir ivmelenme görürsünüz dolayısıyla sesi de kısa süreli olarak artıp azalır bu normal bir durum kafanızı bulandırmayın.

@uiksilver
26 03 2015, 02:45
Işık ve Görüş paketi diyorum daha da birsey demiyorum.İç aydınlatmalar mükemmel.O hafif led beyazı loş ışık tarif edilmez yaşanır :) Ayna altı kapı altı,ayak altı ışıkları çok güzel gerçekten
Ayrıca Sis farı ekleyince viraj dönüş farlarınında baya etkili olduğunu gördüm bugun
Led farlara hiç girmiyorum zaten.O da Anlatılmaz yaşanır :))

Ben aracımdan cok memnun kaldım.Allah herkese nasip eder inşallah

se1530
26 03 2015, 09:47
Işık ve Görüş paketi diyorum daha da birsey demiyorum.İç aydınlatmalar mükemmel.O hafif led beyazı loş ışık tarif edilmez yaşanır :) Ayna altı kapı altı,ayak altı ışıkları çok güzel gerçekten
Ayrıca Sis farı ekleyince viraj dönüş farlarınında baya etkili olduğunu gördüm bugun
Led farlara hiç girmiyorum zaten.O da Anlatılmaz yaşanır :))

Ben aracımdan cok memnun kaldım.Allah herkese nasip eder inşallah

ışık ve GÖREMEYİŞ:sor1 paketi
lütfen birkaç foto
aracınız hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız inşallah

gadir07
26 03 2015, 11:23
hocam koltuklar rahat mı bari

tcebeci
26 03 2015, 13:51
Arkadaşlar trendline için panoromik cam tavan ve elektrikli diferansiyel kilidi, karartılmış cam tavan opsiyonu gerçekten olabiliyor mu? Özellikle cam tavan tavsiye edermisiniz ? Teşekkürler.

@uiksilver
26 03 2015, 14:28
hocam koltuklar rahat mı bari
Hocam koltukların bir ozeligi bir artısı yok bildiğin araba koltuğu.ne çok iyi nede çok kötü :))

yusuf092
26 03 2015, 15:54
arkadaşlar sayfada biri farların üzerine krom kaşlardan bulmuştu...nerden temin ettiği hakkında bilgisi olan var mı

@uiksilver
26 03 2015, 16:09
arkadaşlar sayfada biri farların üzerine krom kaşlardan bulmuştu...nerden temin ettiği hakkında bilgisi olan var mı
Vw bayilerinde var hocam

pulpa
26 03 2015, 17:15
hocam bir resim atmadın süründürüyon bizi :)

fakıdayı
26 03 2015, 19:41
Trend passatla ilgili hâlâ çok merak edilen var örneğin ışık görüş paketi neleri kapsıyor ve araçta bunların görünümü nasıl elinde olan arkadaşlardan rica etsek fotoğraflarını atsalar çok makbule geçer doğrusu:)

coşkun3344
26 03 2015, 20:03
aynen foto beklıyoruz

velibaccio
26 03 2015, 20:16
20113 ısık görüş paketinin acılımı budur arkadaslar

italianlaww
26 03 2015, 21:37
201182011920120

ilave olarak ışık ve görüş paketi mevcut , ctesi akşamı resimleri paylaşmış oalacağım

IŞIK-GÖRÜŞ paketine ilişkin resimleri özellikle paylaşacağım,

Zira ben de çok merak etmekteyim.

italianlaww
26 03 2015, 21:40
Arkadaşlar merhaba, arabayı ctesi teslim alacağım inşallah.

Daha önceki aracımında resmini paylaşarak bu araca neler yapabileceğimi sizlerle de paylaşacağım.

Araç 2010 model 1.6 MPI trendline idi :)

201212012220123201242012520126

@uiksilver
27 03 2015, 00:50
Akşam ısık ve görüş paketi için 1*2 resım cekeyım dedım ama resımler karanlık oldugu ıcın ıyı cıkmıyor .Bu arada sadece ön ayak aydınlatma yok.Arka koltuk ayak aydınlatması da var.Bilmiyorum belki arka ayak aydınlatma standarttır

fakıdayı
27 03 2015, 01:40
B8'in cam tavanı arka koltuğa kadar uzanıyor mu yoksa sanruf boyutlarında mı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Cam tavan eklettim lakin iç mekan ferhalığına olumlu katkıda bulunmayacaksa yazık olur doğrusu.

fakıdayı
27 03 2015, 01:42

Daha önceki aracımında resmini paylaşarak bu araca neler yapabileceğimi sizlerle de paylaşacağım.

bu arada eski aracınızın döşemesi harikulade görünüyor orjinal mi sonradan mı döşettiniz:)

murat mahmut
27 03 2015, 03:12
bugun fulledim...438 km yapmısım 142 tl durdu ponpa ben 145 tl lık koydum... 0.33 kurus yakmıs..

sertan78
27 03 2015, 07:30
B8'in cam tavanı arka koltuğa kadar uzanıyor mu yoksa sanruf boyutlarında mı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Cam tavan eklettim lakin iç mekan ferhalığına olumlu katkıda bulunmayacaksa yazık olur doğrusu.
Ne arkaya kadar uzanıyor ne de sunroof boyutunda ikisinin Ortası boyutlarda

sertan78
27 03 2015, 07:32

201212012220123201242012520126
Hocam bu araç bizim komşunun ankara etliktenmi aldınız 06EKE den başka plaka kullanmazlar:kahkaha

italianlaww
27 03 2015, 07:56

sunrooftan biraz daha büyük ama tam cam değil.

italianlaww
27 03 2015, 07:58
bu arada eski aracınızın döşemesi harikulade görünüyor orjinal mi sonradan mı döşettiniz:)

Sonradan yaptırdım

italianlaww
27 03 2015, 07:59
Benim 2 önceki aracım. Araya bir de 2013 tiguan white night girmişti

pulpa
27 03 2015, 09:39
Akşam ısık ve görüş paketi için 1*2 resım cekeyım dedım ama resımler karanlık oldugu ıcın ıyı cıkmıyor .Bu arada sadece ön ayak aydınlatma yok.Arka koltuk ayak aydınlatması da var.Bilmiyorum belki arka ayak aydınlatma standarttır

aracınızda far yıkama gelmişmi yoksa far yıkama mevcut deilmi?

ahmetondul
27 03 2015, 10:38
Mustafa bey tekrar hayırlı olsun Ziebartta aracınıza hangi uygulamalar yaptınız.Fiyat ne tuttu paylaşırmısınız.

italianlaww
27 03 2015, 11:06
Mustafa bey tekrar hayırlı olsun Ziebartta aracınıza hangi uygulamalar yaptınız.Fiyat ne tuttu paylaşırmısınız.

Teşekkür ederim. 5 cam filmi 2 nolu orta koyuluk + koltuk koruma vs. 600 tl

yusuf092
27 03 2015, 11:15
Vw bayilerinde var hocam

antalya alvini aradım çıtaların farlarla birlikte geldiğini ısrarla söylüyorlar tek parça getiremiyorlarmış

yusuf092
27 03 2015, 11:18
özellikle başaranıda aradım ikiside sonradan temin edilemediğini söylüyor