Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat B8 yeni kasa Trendline Ana Konu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
22
Caddy_Cik
25 07 2015, 17:57
Hocam; isiminizi bilmediğimden hitap edemiyorum. Hayırlı olsun, çok yakışmış, beyaz araca açık film yakışmaz koyu araca da koyu film yakışmaz.
Sizin jantlar da film de çok yakışmış, bazen diyorum kendime keşke siyaha çevirmesemiydim siparişi diye ama sıkıldım hep beyazdan :)
22064220652206622067
Llumar yaptırdım, arkalar en koyu, önler bir ton açığı, en ön cam için ise en açık ton. Cam tavana da çektirmek istedim ama ilgilenen arkadaş "abi arabının içi bej tavana çekerken yapıştırma sıvısı damlar koltuklar berbat olur hiç girmeyelim o işe" dedi peki dedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
the turk
25 07 2015, 18:16
Hocam; isiminizi bilmediğimden hitap edemiyorum. Hayırlı olsun, çok yakışmış, beyaz araca açık film yakışmaz koyu araca da koyu film yakışmaz.
Sizin jantlar da film de çok yakışmış, bazen diyorum kendime keşke siyaha çevirmesemiydim siparişi diye ama sıkıldım hep beyazdan :)
Cem hocam sizin Whitey sanırsam Blackie'den daha çarpıcı duruyor:kahkaha Allah tekerinize taş değirmesin. 2 aracınızda şukela :wow
22036220382203922040
arkadaşlar benim mavi boncuk krom süslerini takındı beygir gücü en az 15 bg arttı:kahkaha:kahkaha:kahkaha
bu arada camlar 3m 1 numara(en açık) vw renkli camı gibi duruyo tabi zevk meselesi ama benim çok koyu
cam filmi hoşuma gitmiyor birde yağmurlu gecelerde geri görüş sorun 1 numaranın güneşe karşı koruması sorunsuz 3m farkı ...
Slm bu cam filmleri takılırken kapılardan sökülen bişeyler olyomu filmi takabilmek için
Hocam en iyisini yapyosun siyahla ben tövbe billah etmiştim koyu renkten ve beyaz sipariş ettim daha sonra hazır araç buldum siyah renk gittim gördüm aldım tekrar sipariş versem yine siyah derim lüks arabalarda koyu renk ćok güzel arabayı gösteryor.
sefa mert
25 07 2015, 20:13
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/25/b4015bf14656df5e51a6cc3f39f4c6de.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/07/25/cf8d58850ec75e769f0988842e9ae7d2.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/07/25/e87c71d72a1fa97385ac416dbe5a5318.jpg arkadaslar onden yakin foto istemistiniz herkese hayirli aksamlar
sefa mert
25 07 2015, 20:14
Bide cam filmi gerekiyormu sizce nasil duruyor arac
Caddy_Cik
25 07 2015, 20:18
Cem hocam sizin Whitey sanırsam Blackie'den daha çarpıcı duruyor:kahkaha Allah tekerinize taş değirmesin. 2 aracınızda şukela :wow
Guzel dilekleriniz icin teşekkürler. Rabbim kimsenin tekerine tas değdirmesin inşaAllah.
Whitey
Caddy_Cik
25 07 2015, 20:20
Hocam en iyisini yapyosun siyahla ben tövbe billah etmiştim koyu renkten ve beyaz sipariş ettim daha sonra hazır araç buldum siyah renk gittim gördüm aldım tekrar sipariş versem yine siyah derim lüks arabalarda koyu renk ćok güzel arabayı gösteryor.
Aynen hocam. Benim 2 whitey den önceki Araçlarım kedicik Hariç hep siyahtı. Geçmişe döndüm.
Whitey
Caddy_Cik
25 07 2015, 20:21
Bide cam filmi gerekiyormu sizce nasil duruyor arac
Cam filmi her araca bence(!) gerekir Sefa hocam :)
Whitey
sefa mert
25 07 2015, 20:22
Cam filmi her araca bence(!) gerekir Sefa hocam :)
Whitey
Hocam arac gri ya ondan cekincem beyazda harika duruyorda gride skinti araciniz cok guzel gorunuyor bu arada masallah :)
Caddy_Cik
25 07 2015, 20:29
Hocam arac gri ya ondan cekincem beyazda harika duruyorda gride skinti araciniz cok guzel gorunuyor bu arada masallah :)
Allah razı olsun hocam. Gri araca yeşil tonu(orj karartılmış cam rengi) veya hafif aynali film acayip yakışır. Benim nick e de konu kedicik gri idi, hırsızlar Yüzünden 6 defa film yaptırmak zorunda kaldım en yakışanı Aynalı ve yeşil tonu olmuştu.
Whitey
sefa mert
25 07 2015, 20:31
Allah razı olsun hocam. Gri araca yeşil tonu(orj karartılmış cam rengi) veya hafif aynali film acayip yakışır. Benim nick e de konu kedicik gri idi, hırsızlar Yüzünden 6 defa film yaptırmak zorunda kaldım en yakışanı Aynalı ve yeşil tonu olmuştu.
Whitey
Hocam yesil ton dimi bende onu dusunuyorum 3m varmi acaba o tonu
Caddy_Cik
25 07 2015, 20:32
Hocam yesil ton dimi bende onu dusunuyorum 3m varmi acaba o tonu
Var hocam yaptır. Gri otomobilde cok guzel duracaktır emin ol.
Whitey
sefa mert
25 07 2015, 20:32
Hocam yakin cekim kaslar icin foto koydum umarim kafanizda sekillenmistir
sefa mert
25 07 2015, 20:33
Var hocam yaptır. Gri otomobilde cok guzel duracaktır emin ol.
Whitey
Tamamdir hocam suan trabzondaym ankaraya geciyim yapip foto koyucam ins dediginiz gbi olur
Caddy_Cik
25 07 2015, 20:35
Tamamdir hocam suan trabzondaym ankaraya geciyim yapip foto koyucam ins dediginiz gbi olur
Hayırdır hocam. Trabzonlu musunuz?
Whitey
fakıdayı
25 07 2015, 20:35
Cem hocam, adım Ahmet siyah araç bende severim yanılmıyorsam 3 siyah aracım oldu biri halen duruyor golf derin siyah. Siyahın güzelliğine sözüm yok lakin Maraş sıcak memleket, siyahla beyaz aracın güneş altında ısınması cennetle cehennem gibi farklı, ikincisi de bakımı en zor araç siyah en kolay araç beyaz bu açıdan da çok rahat. Üzerine bir de şıklığı ve ekstra para istememeleride tuzu biberi oldu ve beyaz istedim.
Cam filmi çekilirken özellikle kapı yüzlerini sökecekseniz çekmeyin çıtırtı tıkırtı çekemem sıfır araçta sonra dedim, yalnızca cam fitillerini söktüler.
Sefa hocam gri araçta film çok tehlikeli aynı yerde gri bir astra koyu film çektirmiş aracın nasıl basit göründüğünü anlatamam, en açık ton film mutlaka çektirin ama sırf gösteriş değil güneşten hem sizi hem döşemelerinizi koruyor.
sefa mert
25 07 2015, 20:36
Hayırdır hocam. Trabzonlu musunuz?
Whitey
Aynen hocam uzungol tarafindayim suan yayladayim pazartesi sabah donucem sonra kibrisa gidicem arka difuzoru alicam ufak capli bi tatil kismetse
sefa mert
25 07 2015, 20:38
Cem hocam, adım Ahmet siyah araç bende severim yanılmıyorsam 3 siyah aracım oldu biri halen duruyor golf derin siyah. Siyahın güzelliğine sözüm yok lakin Maraş sıcak memleket, siyahla beyaz aracın güneş altında ısınması cennetle cehennem gibi farklı, ikincisi de bakımı en zor araç siyah en kolay araç beyaz bu açıdan da çok rahat. Üzerine bir de şıklığı ve ekstra para istememeleride tuzu biberi oldu ve beyaz istedim.
Cam filmi çekilirken özellikle kapı yüzlerini sökecekseniz çekmeyin çıtırtı tıkırtı çekemem sıfır araçta sonra dedim, yalnızca cam fitillerini söktüler.
Sefa hocam gri araçta film çok tehlikeli aynı yerde gri bir astra koyu film çektirmiş aracın nasıl basit göründüğünü anlatamam, en açık ton film mutlaka çektirin ama sırf gösteriş değil güneşten hem sizi hem döşemelerinizi koruyor.
Cok aradayim hocam bende iste yesil renk dusunuyorum bende
Caddy_Cik
25 07 2015, 20:40
Aynen hocam uzungol tarafindayim suan yayladayim pazartesi sabah donucem sonra kibrisa gidicem arka difuzoru alicam ufak capli bi tatil kismetse
Askerlik Boztepe gecen yaz da Sultan Murat ta idim. Hala hastasıyım oraların. Yeşil beni okadar çekiyor ki anlatamam. Şimdiden kazasız belasız iyi tatiller.
Whitey
sefa mert
25 07 2015, 20:41
Askerlik Boztepe gecen yaz da Sultan Murat ta idim. Hala hastasıyım oraların. Yeşil beni okadar çekiyor ki anlatamam. Şimdiden kazasız belasız iyi tatiller.
Whitey
Bende sultanmurattayim hocam cok tesekkur ederim sagolun
the turk
25 07 2015, 22:17
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/25/b4015bf14656df5e51a6cc3f39f4c6de.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/07/25/cf8d58850ec75e769f0988842e9ae7d2.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/07/25/e87c71d72a1fa97385ac416dbe5a5318.jpg arkadaslar onden yakin foto istemistiniz herkese hayirli aksamlar
Hocam çok teşekkür ederim. Far kaşları çok yakışmış bu arabaya.
araca film çok iyi olur arkalar 2 önler 1 yaptırırsan hem sürüş güvenliği hem görüntü olarak hoş olur.
jantlar 18" durban mıdır ?
murat mahmut
25 07 2015, 22:24
bu ön cıta işini ben hala çözemedim...çözen varmı...
the turk
25 07 2015, 22:31
bu ön cıta işini ben hala çözemedim...çözen varmı...
Bir tek sefa hocam çözmüş sanırım :)
far kaşları 30-40 tl bişey sanırım. Onlar farlara yapıştırılır sanırım
ortadaki ızgaranın ise değişmesi gerekiyor sanırım. Aslında yan sanayi yapıştırma olsa tadından yenmez.
abi sen arabaya yan kapı kromlarından alsana senin siyah arabayı uçurur
sefa mert
25 07 2015, 22:46
ortadaki ızgaranın ise değişmesi gerekiyor sanırım. Aslında yan sanayi yapıştırma olsa tadından yenmez.
Bence yan sanayi cok zor hocam ama insallaholur forum arkadaslarimiz icin 18 durban hocam jantlar
murat mahmut
25 07 2015, 22:55
dostum ınan arabayı haftada bır kullanıyorum..bazen gaza gelıyorum cıta ve farları bır cırpıda halledıyım dıyorum ama aralık ayı yaklasıyor guzel bır kanpanya cıkarsa arabayı pesınat olarak sayarım hıg alırım diye düşünüyorum....ondan elım kolum baglı...:sinir hig derken conf. ta olur ama farlar ıllahada şekıllı sukullu olmalı...
the turk
26 07 2015, 00:47
dostum ınan arabayı haftada bır kullanıyorum..bazen gaza gelıyorum cıta ve farları bır cırpıda halledıyım dıyorum ama aralık ayı yaklasıyor guzel bır kanpanya cıkarsa arabayı pesınat olarak sayarım hıg alırım diye düşünüyorum....ondan elım kolum baglı...:sinir hig derken conf. ta olur ama farlar ıllahada şekıllı sukullu olmalı...
Murat abi sende haklısın :) Bizim durumumuz trendline a yeter ondan daha ucuza nasıl güzelleştirebiliriz onlara bakıyorum :)
murat mahmut
26 07 2015, 01:06
dostum bende trend taraftarıyım ...ama insanoglu nefsine hakım olamıyor...motör aynı motör...guvenlık standard...kasa bırebır aynı...ama gelgelelım yolda farını acmış sekkıllı sukullu arkamdan gelenlerı dıkız aynasından gorunce.....:)
Murat abi sende haklısın :) Bizim durumumuz trendline a yeter ondan daha ucuza nasıl güzelleştirebiliriz onlara bakıyorum :)
Sefa bey bence de cozmus bu izgara ve far ustu kas isini...
the turk
26 07 2015, 02:08
dostum bende trend taraftarıyım ...ama insanoglu nefsine hakım olamıyor...motör aynı motör...guvenlık standard...kasa bırebır aynı...ama gelgelelım yolda farını acmış sekkıllı sukullu arkamdan gelenlerı dıkız aynasından gorunce.....:)
Abi kesinkle haklısın o far ve kaşlar ayrıca 18 jantlar aracı çok değiştirmekte. :kahkaha
Benim dayimda marasta ve beyaz a4 u var bende siyah passat dediginiz gizi cok fark var ozellikle sicak memlekette...bir de dayimin a4unde 2 adet derih cizik var resmen kazimislar arabayi ama cok goze carpmiyor ama siyahta olsa uzaktan ben burdayim derdi..
the turk
30 07 2015, 22:05
Bugün araca kapı kilitleri kapama kromu taktım baya da güzel oldu. Lastik sibop :vw logolu kapaklarıda bağladık :kahkaha
alikemal
30 07 2015, 23:45
Bugün araca kapı kilitleri kapama kromu taktım baya da güzel oldu. Lastik sibop :vw logolu kapaklarıda bağladık :kahkaha
Çok güzel olmuş güle güle kullanın
Nereden temin ettiniz hocam?
the turk
31 07 2015, 00:32
Çok güzel olmuş güle güle kullanın
Nereden temin ettiniz hocam?
aliexpress ten aldım yaklaşık 3 haftada geldi. Fiyat 5 dolar :kahkaha
murat mahmut
31 07 2015, 01:00
7 dolar vereyim ...bana da alırmısın..:) yada lingi paylaş..))
alikemal
31 07 2015, 01:18
aliexpress ten aldım yaklaşık 3 haftada geldi. Fiyat 5 dolar :kahkaha
Hocam bir link paylaşımı yapsanızda bizde faydalansak [emoji4]
ismailkra
31 07 2015, 10:34
22064220652206622067
Llumar yaptırdım, arkalar en koyu, önler bir ton açığı, en ön cam için ise en açık ton. Cam tavana da çektirmek istedim ama ilgilenen arkadaş "abi arabının içi bej tavana çekerken yapıştırma sıvısı damlar koltuklar berbat olur hiç girmeyelim o işe" dedi peki dedim.
hemşerim aracın çok hoş hayırlı olsun yalnız bu cam tavana cam filmi çektirmek bence önemli bunu kime yaptıracagız :D ben aracıma ön cam hariç film attırdım sağ sol çamurluk ve motor kaputunada ziebart yaptırdım. ama cam tavana film şart ayrıca cam tavan perdesi bazen sıkıntı yaratıyor.
ismailkra
31 07 2015, 10:38
Degil hocam:) fena bir miktar ama opsiyon olarak ekletince 5milyarmis normal 7olmasi sasirmadm ben
7 bin çok 3.500 tlye olay çözülür
fakıdayı
31 07 2015, 11:06
hemşerim aracın çok hoş hayırlı olsun yalnız bu cam tavana cam filmi çektirmek bence önemli bunu kime yaptıracagız :D ben aracıma ön cam hariç film attırdım sağ sol çamurluk ve motor kaputunada ziebart yaptırdım. ama cam tavana film şart ayrıca cam tavan perdesi bazen sıkıntı yaratıyor.
Hemşerim bende kaputa film attıracağım lakin vaktim yoktu şu cam filmlerini aradan çıkaralım ona sonra bakarız dedim kaput filmi önemli. Cam tavana da film çektiriyordum ama dediğim gibi döşemeyi mahvederiz diyince baktım adam kendine güvenmiyor ben nasıl adama güveneyim[emoji2]
Acaba diyorum kaput filmi gibi dıştan yaptırsak bir sıkıntı olur mu?
Bir de şu high led işini bir an evvel çözmemiz lazım arabaya tam bağlanamıyorum eksik görünüyor gözüme[emoji2]
the turk
31 07 2015, 11:33
7 dolar vereyim ...bana da alırmısın..:) yada lingi paylaş..))
Murat abi aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
Toptan Satış volkswagen Galerisi - Düşük Fiyattan satın alın volkswagen Aliexpress.com'da bir sürü (http://tr.aliexpress.com/wholesale?SearchText=volkswagen&catId=&initiative_id=AS_20150731002953)
the turk
31 07 2015, 12:14
Bunlar da sibop kapakları:kahkaha
22118
ismailkra
31 07 2015, 13:48
Hemşerim bende kaputa film attıracağım lakin vaktim yoktu şu cam filmlerini aradan çıkaralım ona sonra bakarız dedim kaput filmi önemli. Cam tavana da film çektiriyordum ama dediğim gibi döşemeyi mahvederiz diyince baktım adam kendine güvenmiyor ben nasıl adama güveneyim[emoji2]
Acaba diyorum kaput filmi gibi dıştan yaptırsak bir sıkıntı olur mu?
Bir de şu high led işini bir an evvel çözmemiz lazım arabaya tam bağlanamıyorum eksik görünüyor gözüme[emoji2]
high led işini bence o kadar kafana takma uygun bişeyler yapılarak olabilir. ön arka high led 4500 tlye maledebilirsin. ben önceliğimi janta vermiştim.
18 inç dartford jant buldum aldım şimdilik onu takacagım sonra arka tampona difüzör yapıp. en sonda high led almayı düşünüyorum.
kaput filmini zaten dıştan yaptırıyorsun :) kaput filmi kesinlikle şart mutlaka yaptır derim. ben sanayide stil otoya yaptırdım. mikail usta hepsini yaptı. arka bagajüstü spoiler tavsiye ederim. benim aracımın içide bej renk cam tavana film attıracağım vakit bulamıyorum. koltuklarada bir sıkıntı olmaz dikkat ederlerse hiçbişey olmaz. bence araban hoş high led işine acele etme farın üstüne kaş yapıştırma ben onu hiç tavsiye etmiyorum.
fakıdayı
31 07 2015, 14:00
high led işini bence o kadar kafana takma uygun bişeyler yapılarak olabilir. ön arka high led 4500 tlye maledebilirsin. ben önceliğimi janta vermiştim.
18 inç dartford jant buldum aldım şimdilik onu takacagım sonra arka tampona difüzör yapıp. en sonda high led almayı düşünüyorum.
kaput filmini zaten dıştan yaptırıyorsun :) kaput filmi kesinlikle şart mutlaka yaptır derim. ben sanayide stil otoya yaptırdım. mikail usta hepsini yaptı. arka bagajüstü spoiler tavsiye ederim. benim aracımın içide bej renk cam tavana film attıracağım vakit bulamıyorum. koltuklarada bir sıkıntı olmaz dikkat ederlerse hiçbişey olmaz. bence araban hoş high led işine acele etme farın üstüne kaş yapıştırma ben onu hiç tavsiye etmiyorum.
Cam tavan için söyledim hocam kaput filmi gibi dıştan yaptırsak nasıl olur diye, döşeme ile ilgili de sıkıntı çıkmaz sorunsuzca halletmiş olurduk. High lede çok takmış durumdayım ben jantı zaten severek istediğim için jant değiştirme sıkıntım yok şimdilik, 1 numara high led 2 numara arka difüzör öncelik olarak. Ledleri ender elektronik 8bin civarına takıyor ben 4-5 civarına razıyım varsa bildiğin yer hemen yaptırayım hocam:)
murat mahmut
31 07 2015, 14:19
dostum tsk ederım...
Murat abi aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
Toptan Satış volkswagen Galerisi - Düşük Fiyattan satın alın volkswagen Aliexpress.com'da bir sürü (http://tr.aliexpress.com/wholesale?SearchText=volkswagen&catId=&initiative_id=AS_20150731002953)
ismailkra
31 07 2015, 14:41
Cam tavan için söyledim hocam kaput filmi gibi dıştan yaptırsak nasıl olur diye, döşeme ile ilgili de sıkıntı çıkmaz sorunsuzca halletmiş olurduk. High lede çok takmış durumdayım ben jantı zaten severek istediğim için jant değiştirme sıkıntım yok şimdilik, 1 numara high led 2 numara arka difüzör öncelik olarak. Ledleri ender elektronik 8bin civarına takıyor ben 4-5 civarına razıyım varsa bildiğin yer hemen yaptırayım hocam:)
ledleri çıkmacıdan alabilirsin arkadaşım ankarada 3000 tl ye çıkma led aldı. 500 tl ye taktırdı :) cam tavana dıştan film olmaz ki bir işe yaramaz çok yıpranır.
salihaktas
31 07 2015, 14:45
Hocam çok teşekkür ederim. Far kaşları çok yakışmış bu arabaya.
araca film çok iyi olur arkalar 2 önler 1 yaptırırsan hem sürüş güvenliği hem görüntü olarak hoş olur.
jantlar 18" durban mıdır ?
Ondeki krom cita yi nerden aldiniz
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batuhan06
31 07 2015, 14:46
ledleri çıkmacıdan alabilirsin arkadaşım ankarada 3000 tl ye çıkma led aldı. 500 tl ye taktırdı :) cam tavana dıştan film olmaz ki bir işe yaramaz çok yıpranır.
cikmadan alınan ön highled muayeneden geçebiliyor mu? Yükseklik ayarı otomatik yapilmasi gerekiyor , fiyata beyinde dahil mi afl mi diyorlar ne tam hatırlayamadım. . Birde arka high led stoplar ile beraber mi 3000 tl ye mal oldu ?
fakıdayı
31 07 2015, 16:36
Hocam pek çıkmacı sanayici vs bildiğim yok böyle birşey düşerse sana zahmet mutlaka haberim olsun çok makbule geçer zira yana yana led arıyorum :)
sefa mert
31 07 2015, 19:18
Nerde 3bine var hocam led bugun alayim:)aflsizdir buyuk ihtimal ama genede raziyim varsa ole ben ankaradayim
ismailkra
31 07 2015, 22:49
Nerde 3bine var hocam led bugun alayim:)aflsizdir buyuk ihtimal ama genede raziyim varsa ole ben ankaradayim
Sahibinden.com sagolsun banada bir tane ayarlayacak tabi hasarlı araçtan çıkma Parça oluyor ama sağlam ürün maliyet 3500 oldu bende bekliyorum düşerse alacağım
Aracinda mars almama problemi yasayan oldu mu, bugun aracimda 2 sefer mars dumesine 3 veya 4. basimda ancak motor calisti.
salihaktas
02 08 2015, 18:47
Ben bikackere yasadim calisirken dugmeye basili tutun
Ben bikackere yasadim calisirken dugmeye basili tutun
Ben de daha once birkac kere yasamistim fakat 2. de motor calistigi icin sorun yapmamistim fakat bugun her iki seferinde de 4 veya 5 kez bastim. Su an izinde oldugum icin servis isini biraz oteleyecegim umarim ciddi bir sorun degildir.
salihaktas
02 08 2015, 18:52
Bence degil
Vw binek fiyatları güncellenmiş araç bekleyenler için malesef kötü haber
bende trend 1.4 almak istiyorum bilgi sahibi olmak için üye oldum. 2008 1.6 a4 ten sonra konfor anlamında eksiklik yaşarmıyım bilemiyorum, benim aracı kaça sayacaklar oda önemli tabikii
bende trend 1.4 almak istiyorum bilgi sahibi olmak için üye oldum. 2008 1.6 a4 ten sonra konfor anlamında eksiklik yaşarmıyım bilemiyorum, benim aracı kaça sayacaklar oda önemli tabikii
Passat icin yorum yapayim, aracim 1.4 125hp calisirken oldukca sessiz, 100 km ustu ruzgar sesi almasi ne yazikki dogru fakat araci giderken dinleyen biriyim cok sukur ki ic aksamda trim sesi veya tikirti yok. Eski araclarin malzeme kalitesinin daha iyi oldugu soyleniyor fakat ben sizin yerinizde olsam kesinlikle yeni teknolojiyi tercih ederdim.
Arkadaşlar passat trendline'a geri görüş kamerası takan var Mı? servis 1050 + kdv+ ötv ile pakete dahil ediyor.trenline ile gelen 5 inçlik ekran kamera ile uyumlu mu? ve yeterli olur mu acaba
murat mahmut
10 08 2015, 21:47
bende 3 set spariş verdim çalınırsa ugrasmayayım diye..)))
Bunlar da sibop kapakları:kahkaha
22118
Murat bey trendline donanımda 4 kapıda cam etrafı krom çerçeveler standard olarak geliyor değil mi ekstra krom paketle alakası yok diye biliyorum
Evet sasirtici sekilde standart geliyor :)
dili damaginda bir genclik.
the turk
11 08 2015, 08:51
Hayırlı olsun murat abi Allah tekerine taş değdirmesin :)
murat mahmut
11 08 2015, 17:40
yukarıdakı dostumda yazmış ama olsun bızde yazalım....evet standart ama sılıkonla yapıştırmaları ıyı degıl guneslı bır yerde 3 gun durunca ufaktan ayrılma yapabılır aklınızda bulunsun...benım yazlıkta gunesın altında 3 gun durunca bır baktım bırtanesı atmıs havada duruyordu cıta elımle sıkıstırdım ama servıse gıdınce sılıkon sıktırıcam...:sinir.
2230922310
eyvallah, yavru aralıkta gelicek inşallah, sonraki yaza dediğiniz gibi bir sorun olursa yapıştırırız artık:)
opel insignia 1.6 dizel otomatik satışa çıkmış inceleyen varmı
aykutakca
13 08 2015, 22:13
İyi ki 3 set sipariş vermişsin Murat Abi.
Ben senin sibop kapaklarını [emoji48] yürüttüğümde mağdur olmazsın.
İyi düşünmüşsün [emoji122]
fakıdayı
13 08 2015, 23:23
opel insignia 1.6 dizel otomatik satışa çıkmış inceleyen varmı
Düzü ortalama 3,9 litre yakarken otomatiği 5 litre gösteriyor. Yine gol değil:)
@uiksilver
15 08 2015, 01:47
Herkese selam passat b8 için cıkan aksesuarlar neler ?
Krom anahtarlık var mı ? :))
Ayrıca yukarıda sibop kapakları gördüm hemen sipariş verdim :)
Bu r line eksoz muhabeti var 700 tl 'e onu taktırmayıda dusunuyorum :))
arkadaşlar r line difüzör ü taktıran varmı ,yetkili servis mi takıyo, boya konusu, montaj ,yapan biri bize
fotoğraflı açıklamalı fiyat detayı ile paylaşsaydı ne güzel olurdu:mavi1
fiyat listesi 18 ağustos tan gecerli yenilenmiş 500 tl bir zam olmuş herhalde
murat mahmut
19 08 2015, 22:13
dolar la delirmeceler.....:sinir:sinir
Aracinda mars almama problemi yasayan oldu mu, bugun aracimda 2 sefer mars dumesine 3 veya 4. basimda ancak motor calisti.
tavsiyem; önce ayağını frene basmadan, düğmeye bas, akü bi devreye girsin. hava yastığı ışığı falan sönünce, frene bas ve arabayı çalıştır. bi sorun olmaz kanısındayım. Eski araçlarda da (yani anahtar sokarak çalıştırdıklarımız) normal anahtarla çalıştırırken de önce akü açılan kısma kadar gelip, biraz bekleyip, hava yastığı ışığı söndükten sonra marş yapmamız gerekiyordu. bu bence önemli bir konu. atlamayalım.
ilkersungur
24 08 2015, 15:33
Arkadaşlar Merhaba;
Aracımla (2015 1.4 Tsi Trendline Man.) toplamda 1050 km uzun yol kat ettim. 1 depo benzin ile klima sürekli açık, boşlukları gördüğümde 120 150 km süratlere, diğer zamanlarda 100 110 km sürat ile yolculuğu tamamladım. Yol bilgisayarına göre ortalama 5.5 - 5.7 Lt. tüketim yaptı.
Uzun yola çıkınca gerçekten ne kadar doğru bir seçim yapmış olduğumu gördüm ve sevindim.
Rüzgar sesi var ama rahatsız edici olmadı. 6. vites avantajını hem yakıtta hem de sürüşte kullandım.
Haricinde sıkıntı yaşamadım, inşallah da yaşamam.
Ama ilk fırsatta serviste CC ünitesi taktıracağım.
Hepinize güzel günler... :kahkaha
bugün fiyatlar tekrar güncellenmiş
ama rakamlar aynı gibi ?
tavsiyem; önce ayağını frene basmadan, düğmeye bas, akü bi devreye girsin. hava yastığı ışığı falan sönünce, frene bas ve arabayı çalıştır. bi sorun olmaz kanısındayım. Eski araçlarda da (yani anahtar sokarak çalıştırdıklarımız) normal anahtarla çalıştırırken de önce akü açılan kısma kadar gelip, biraz bekleyip, hava yastığı ışığı söndükten sonra marş yapmamız gerekiyordu. bu bence önemli bir konu. atlamayalım.
Bu benzinli motorlarda da geçerli mi ben sadece dizeller için olduğunu bilyordum.
yine zam adamlar 500-800 ilerliyor trendde bile 7 bin zam oldu daha yıl bitmesine 4 ay var...
Bugun aracimi bakirkoyde 1 saatligine park ettim dondugumde aracimin kapi kolunda asagida surtme ile karsilastim.
Bu iz rotuslanabilir mi, otoking i bu konuda tavsiye eder misiniz veya en temizi kapi kolu veya o bolumu komple degisir mi?
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/27/4970fba0e41d2dabcfd61aa7274f8395.jpg
Geçmiş olsun çok can sıkıcı şöför kapısı herhalde rütuş olmaz derin gibi şu dikkatsiz bisikletliler veya yana park edenlerin dikkatsiz kapı acması mini onarim için yinede otoking vb bir şirkete danışın.
Sagolun hocam evet şöför kapısı, yanıma yanaşan aracın işi. Kesinlikle art niyet arıyorum yoksa bu kadar olması imkansız. Ne yazık ki araclarımız cok dikkat çekiyor.
Nazarlık olarak kalsın diyeceğim ama her binişte gözüme takılacak biliyorum :pc
Merhaba arkadaşlar,abiler. Bende trendline sahibi oldum çok şükür. Bazı sorularım çözemediğim yerler var yardımcı olursanız sevinirim.
1-)leaving home-coming home. Kapı kilidini açınca farların yanmasını istiyorum nasıl ayarlıyoruz ?
2-)bluetooth tuşları var fakat bluetooth ayarlayamadım. var mıdır bu özellik?
ve bunların haricinde ne gibi değişik özellikler var
the turk
28 08 2015, 18:13
Merhaba arkadaşlar,abiler. Bende trendline sahibi oldum çok şükür. Bazı sorularım çözemediğim yerler var yardımcı olursanız sevinirim.
1-)leaving home-coming home. Kapı kilidini açınca farların yanmasını istiyorum nasıl ayarlıyoruz ?
2-)bluetooth tuşları var fakat bluetooth ayarlayamadım. var mıdır bu özellik?
ve bunların haricinde ne gibi değişik özellikler var
Aracınız hayırlı olsun. Bahsetmiş olduğunuz iki özellikte trendline modelde standart değildir.
2015 Passat Trendline, Tungsten Gri, 1.6 TDI, DSG alarak aranıza katıldım. Özellik olarak yağmur sensörü, otomatik yanan far, arka orta koltuğun açılmaması vs. bana göre gerekli, olması elzem olan bir özellikler değil. Bu yönüyle araca özellikler yönüyle de içim ısındı. Ancak bir özellik eklemek istiyorum. Acaba kendi ekranına geri görüş kamerası entegre ettirebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan var mı?
2015 Passat Trendline, Tungsten Gri, 1.6 TDI, DSG alarak aranıza katıldım. Özellik olarak yağmur sensörü, otomatik yanan far, arka orta koltuğun açılmaması vs. bana göre gerekli, olması elzem olan bir özellikler değil. Bu yönüyle araca özellikler yönüyle de içim ısındı. Ancak bir özellik eklemek istiyorum. Acaba kendi ekranına geri görüş kamerası entegre ettirebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Trendline ile gelen 5 inçlik Composition Colour maalesef geri görüşü desteklemiyor, Discover media veya discover pro olması lazım.
bu discover media cihazı ikinci el olarak alsak kenarında bulunan çerçeve sorun olmaz mı bildiğim kadarıyla comfort ve high araçların
dekorları farklı bu nasıl çözülür
Teşekkürler cevabınız için İhsan Bey.
bu discover media cihazı ikinci el olarak alsak kenarında bulunan çerçeve sorun olmaz mı bildiğim kadarıyla comfort ve high araçların
dekorları farklı bu nasıl çözülür
Süleyman bey bu linkte hepsi bir arada var belki bakmışsınızdır, discover media bence siyah kaplamasıyla uyum sağlar gibi
Infotainment < Technologie < Volkswagen Deutschland (http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/de/de/radionav-start.html)
her hafta 500 tl zam geliyor
kapora verip araç bekleyenler için ciddi sorun:sor1
ben kasım ikinci hafta gelecek araç için pes ettim euro düşşede bunlar geçirecekler..
YENİ VOLKSWAGEN PASSAT 2015 DVD MULTİMEDYA NAVİGASYON OEM DOUBLE - Araç Multimedya Oynatıcı İlanları sahibinden.com'da. - 224500909 (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-yeni-volkswagen-passat-2015-dvd-multimedya-navigasyon-oem-double-224500909/detay)
böyle bir ürün var incleyen varmı marka felan belli değil ama araç trend galiba piyano black kaplama biraz yavan durmuş..
biraz daha araştırdım cyclone markaymış zenec firması yapsa 10 numara olur
Ürünler > Passat 2015 DVD ve Multimedya Sistemi > CYCLONE (http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=211&uno=482)
biraz daha araştırdım cyclone markaymış zenec firması yapsa 10 numara olur
yakında zennec de muadil bir ürün yapacaktır kısa sürede yaygınlaşır bu cihazlar..
aracına r-line difüzör taktıracak arkadaşlar vardı uygulatabil diler mi acaba
resimleri bekliyoruz fiyat konusunda da bilgi verirse süper olur...
Herkese merhaba,
Öncelikle araçlarınızla kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Ben de yıl sonuna kadar arabamı değiştirmek istiyordum ve seçeneklere bakarken, ilk çıktığından beri dikkatimi çeken Passat'ta takılıp kaldım. Tabi Passat bir miktar bütçemin üstünde gibi de duruyor ama yine de biraz şartları zorlayıp alabilirim. Öncelikle DSG olması gerekiyor çünkü eşimin arabasını da pek kullanmadığı için satacağız ve gerektiğinde o da kullanabilsin. Benim aklımda her zaman comfortline vardı ancak fiyatı 100 bin TL'yi aştı. Bu durumda 90 bin seviyesindeki trendline dikkatimi çekti. Burada araç alan herkes benimle benzer düşünceleri kafasında cevaplayıp bu kararı verdiği için sizlere danışmak istedim. Görebildiğim kadarıyla comfortline ile trendline arasında
- Krom çıtalar,
- Teyp,
- Ön sis farı,
- Bluetooth ile telefona ulaşım,
- Cruise Control,
- Otomatik Klima,
- Far / Yağmur sensörü farkları var.
Arada da 11.700 TL fiyat farkı var.
Şimdiki aracımda tüm bu donanımlar mevcut olduğu için benim için önemli olanların (Bluetooth ile telefona erişim, Cruise Control'dan ziyade hız limitleyici -passatta muhtemelen vardır, donanımda göremesemde- ve far sensörü) eksikliğini hissedeceğim. Bir de son sayfaları biraz okudum ve krom çıtalar gerçekten çok hoş bir hava katıyor araca, hel de benim gibi koyu renk düşünceniz varsa daha da dikkat çekici oluyor sanki.
Bu noktada, bütçemi de biraz zorlayacağımı düşünerek bu donanımlar için 11.700 TL fark vermeye sizce değer mi ? (Muhtemelen değmez ki tercihiniz trendline olmuş) Yine de yorum yaparsanız memnun olurum.
Tabi bu arada henüz VW bayiine gitmedim. Aracı almak istediğimde teslim tarihi ne olur o konuda da fikrim yok ama comfortline düşüncesi ile çıktığım yolda, trendline'a yavaş yavaş kaymaya başladım.
Bu arada ortalama 10 bin km yol yapıyorum ve neredeyse tamamı şehiriçi. 1.4 TSI motor tercih edeceğim. Kullanıma göre değişmekle birlikte, yine de özellikle şehiriçi yakıt tüketim (1.4 TSI 125 PS için) verilerinizi de öğrenmek isterim.
Selamlar...
Alper bey
şimdiden aracınız hayırlı olsun
bu saydığınız donanımlar trend pakete opsiyon olarak eklenebiliyor
yada bayilerden hazır araç bulusanız hız sabitleyici(hız limitörlü) sonradan takılabiliyor
ender elektronik ve bazı yerlere hayalet gösterge bile takılıyor
krom kaplamalar çok uygun fiyata çözülebilir
zaman içersin de aracı donatırsınız
bu konu başlığını iyice okuyun birçok resimli anlatım var
benim siz tavsiyem trend de olsa dizel dizel dizel
senede yaptığınız km felan hikaye doya doya keyfinizce biner istediğiniz zaman da bayii fiyatına satarsınız.
zaten parayı bankaya Yatırsanız passt kadar faiz getirir 5 ay oldu 87000tl aldım bu gün 94500tl
yine de kararınız sizi mutlu eder inşallah.
the turk
04 09 2015, 18:03
Herkese merhaba,
Ben de yıl sonuna kadar arabamı değiştirmek istiyordum ve seçeneklere bakarken, ilk çıktığından beri dikkatimi çeken Passat'ta takılıp kaldım. Tabi Passat bir miktar bütçemin üstünde gibi de duruyor ama yine de biraz şartları zorlayıp alabilirim. Öncelikle DSG olması gerekiyor çünkü eşimin arabasını da pek kullanmadığı için satacağız ve gerektiğinde o da kullanabilsin. Benim aklımda her zaman comfortline vardı ancak fiyatı 100 bin TL'yi aştı. Bu durumda 90 bin seviyesindeki trendline dikkatimi çekti. Burada araç alan herkes benimle benzer düşünceleri kafasında cevaplayıp bu kararı verdiği için sizlere danışmak istedim. Görebildiğim kadarıyla comfortline ile trendline arasında
- Krom çıtalar,
- Teyp,
- Ön sis farı,
- Cruise Control,
- Otomatik Klima,
Şimdiki aracımda tüm bu donanımlar mevcut olduğu için benim için önemli olanların (Bluetooth ile telefona erişim, Cruise Control'dan ziyade hız limitleyici -passatta muhtemelen vardır, donanımda göremesemde- ve far sensörü) eksikliğini hissedeceğim. Bir de son sayfaları biraz okudum ve krom çıtalar gerçekten çok hoş bir hava katıyor araca, hel de benim gibi koyu renk düşünceniz varsa daha da dikkat çekici oluyor sanki.
Bu noktada, bütçemi de biraz zorlayacağımı düşünerek bu donanımlar için 11.700 TL fark vermeye sizce değer mi ? (Muhtemelen değmez ki tercihiniz trendline olmuş) Yine de yorum yaparsanız memnun olurum.
Tabi bu arada henüz VW bayiine gitmedim. Aracı almak istediğimde teslim tarihi ne olur o konuda da fikrim yok ama comfortline düşüncesi ile çıktığım yolda, trendline'a yavaş yavaş kaymaya başladım.
Bu arada ortalama 10 bin km yol yapıyorum ve neredeyse tamamı şehiriçi. 1.4 TSI motor tercih edeceğim. Kullanıma göre değişmekle birlikte, yine de özellikle şehiriçi yakıt tüketim (1.4 TSI 125 PS için) verilerinizi de öğrenmek isterim.
Selamlar...
Donanım listesinde koltuklar ve jantlarda farklı olmaktadır. Ama 11700 tl için üst donanım tercih meselesidir bence. Kendi trendline aracımda Krom yan kapı çıtaları 130 liraya hallettim. Jantlar için şu güzel memleketimin doğalgaz çalışmaları nedeniyle 16" jant gayet konfor sağlamaktadır. Ha görüntü olarak spor durmuyor tercih meselesidir. Bu arabanın hakkı 18" janttır. Yakıt tüketimi olarak 1700 km dir. Ortalama 6.6 lt şehir içi kullanımım var. Fabrika verisininde altında. Tsi motorlar gerçekten çok iddaalı. Doğru tercih passattır.
fakıdayı
04 09 2015, 20:10
Herkese merhaba,
- Krom çıtalar,
- Teyp,
- Ön sis farı,
- Cruise Control,
- Otomatik Klima,
Selamlar...
Comfortline'ın döşeme rengini seçebilme gibi bir artısı var ki benim için olmazsa olmaz bej döşemeyi seçtim aracı bir tık üste taşıdığı kanaatindeyim. Orta kol dayamanın önündeki bardaklık bölümü trendline de açık üzerinde sürgülü kapak yok, jettayı anımsattı bana bunu da kendime göre bir eksi olarak yazdım. Comfortun teybi high ile aynı ve orta konsola oldukça kaliteli bir hava katıyor. Üç bölgeli klimatronik çok kullanışlı birşey önde soğuk varken arkada çocuk varsa daha sıcak hava ayarlanabiliyor. Comfortline de ücretsiz jant değiştirme seçeneği varken trendde ne yazıkki bu yok. Ayrıca trend almayı düşünürseniz mutlaka ışık görüş paket ekletin hem sensörler hem de yan aynaların altı ve iç aydınlatma ekstraları var. Ben de trend olarak başladım sipariş sürecine ama hesapladıkça comfort daha mantıklı geldi.
Süleyman Bey, Uğur Bey ve fakıdayı yorumlarınız için teşekkür ederim. 1.4 TSi 7 litre bile yaksa benim için kabul edilebilir bir seviye olacaktır. Yoksa gönlümde TDI var ama o ancak son dakika gözümü karartıp verebileceğim bir karar olur. Dediğim gibi Passat için bütçemin bir miktar üstüne çıkıyorum, bir de dizel zorlayabilir düşüncesindeyim. Ama olurda ellerinde hazır dizel araç vardır, benim de o an kafama yatar, o zaman süper olur tabi.
16'lık lastik ebatı ilk aşamada benim için uygundur, en azından lastik ve jant karar verme kriterlerimde en ön sıralarda yer almıyor şu aşamada.
Ancak açık renk döşeme konusuna kesinlikle katılıyorum. D segmenti araçlarda açık renk döşeme hep hoşuma gitmiştir. Eğer ki bayide açık renk döşeme görürsem ve beni etkilerse sanırım karar verme aşamasında fikrimi comfortline'a doğru kaydırabilecek bir etkendir.
Henüz çocuk yok o yüzden klima çok sorun değil gibi şimdiki aracımda bile otomatik klima yerine manuel klima olsa herhalde aramazdım. Ön konsoldaki sürgünün olmaması da benim için pek önemli bir gösterge değil.
Tabi ben henüz aracı kabaca inceledim ancak fırsatım olursa yarın bayide detaylı bir inceleme yapmak istiyorum.
Konuyu da yavaş yavaş geriye doğru okuyacağım için daha önce konuşulan konular hakkında da fikir sahibi olacağım.