Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat B8 yeni kasa Trendline Ana Konu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

ballackaga
20 05 2015, 21:55
b8 trendline hangi krom çıtaları ekleyebiliyoruz yardımcı olursanız teşekkürler

fakıdayı
20 05 2015, 23:13
Merhaba,

Size ve tüm Trendline araba alacaklara umarım faydalı bilgi sağlayabilirim.

Passat'tan önceki arabam, Honda Civic 2009 Otomatik (baz Modeli), Daha önceki arabam da Opel Vectra 2005 1.9 dizel otomatik (donanımını tam bilmiyorum)

Vectra dan önce de, toyota,focus, hyundai gibi arabalara bindim. Passattan daha iyi bir arabaya sahip olmadım diyebiliriz.

Vectra 150 beygir 'lik süper bir araçtı, ama sahip olduğum zaman diliminde mutlak suretle sanayiye giderdi. tabi çoluk çocuk olacağı zaman işi risk etmeyeyim diye, çocuk doğduktan sonra 1 ay içerisinde sattım. ve başım ağrımasın diye, arıza çıkarmayacağını bildiğim, yine orta(orta -alt) sınıf Honda 1.6 otomatik benzinli bir araç aldım.

Bu araç halen duruyor, eşim kullanıyor. çok memnunuz.

Passatın Trendline tüm özelliklerini bilerek aldım. siparişinden vazgeçen birisi olduğu için 10-15 günde aracı teslim aldım. Sadece opsiyon olarak Siyah renk vardı. Siyah rengi çok seviyorum fakat bakımının zor olduğunu biliyorum.

Bana sipariş et, başka araç al diyenlere de, " ben sipariş etsem, bu boşlukta bir araba sipariş edemem, elim kolum durmaz, zaten zar zor topladığım 70 bin liranın en az 10-15 bin üzerine çıkmak zorunda kalırım dedim".

Şimdi gelelim bildiğim halde beni üzen, şaşkına çeviren detaylar (arabayı almadan önde demo sunu bile görmedim ve internette izlemek istemedim...)
Önceki aracımın da Honda baz model olduğunu tekrar vurgulayayım.

1. Direksiyon simidinde bir sürü tuş var, ama (bluetooth, sesli komut gibi.) çalışmayanlar mevcut.

2. Direksiyon simidi, kaygan bir yapısı var gibi, insanı böyle tutkuyla çekmiyor.

3. Sağ sol aynalarda sinyal var. Sinyali içeriden görmek için aynanın köşesinde ufak bir led parçası gibi bir ışık var. İnsan o ışığı görünce kör nokta uyarı sistemi var gibi algılamak istiyor. Ama normal bir sinyal ışığı olduğu için, her bakışında iç çekiyor. (diğer modellerde kör nokta varmı bilmiyorum..)

4.Bildiğimiz gibi, Klima manuel. Honda baz mdel aracımda otomatik idi. ben demiştim ki, ne olacak sanki, ayarlarım o şekilde giderim. Ama kazın ayağı öyle olmadı. Allah insanı iyi gördüklerinden geri koymasın. Klimayı bir türlü istediğim sıcaklıkta tutmadım. Ben ki, yaz kış 22-23 derece arasında dururdum..

5. Dikiz aynası çok boş duruyor. Ayna arkasında yağmur sensörü, far sensörü olmadığı için, toros aynası gibi hissettim bir an.

6. Arkada kol dayama yok. Diyeceksiniz ki, e ne yapacaksın. Arkaya çocuk koltukların koyduğumda, çocukların rahat kullanımı için suluk, kuru çerez falan koyduğumda bana rahatlık sağlarmış.(çocuklar 3.5 yaşında...) haberim yokmuş.

6.1 Koy dayama olmadığı gibi, ortadan da arkaya geçiş yok. Diyeceksiniz bu niye, kayak malzemelerini yukarıda taşımak zorunda olacağım. tamam koltuklar yatıyor ama, arkaya bir ya da iki kişi bindiğinde, bunu yapmak olamıyor.

7. Otomatik vitese çok fena alışmışım. Normalde Düz vites araba kullanıyorum, şehir dışlarına falan gidiyorum (babamın arabası falan), ama onlar emanet araba olduğu için, pek önemsememişim. Arabayla insan kendini bir hisseder ya , o aşamaya geçemedim. insan kendine ait olan arabayla bütünleşmek istiyor.

aklıma gelen ilk olumsuzluklar bunlar oldu. Tabii ki %100 kendimle alakalı eksiklikler. İnsan ne kullandığını, nasıl kullandığını ve ihtiyaçlarını tam olarak bilemiyor. Passatın olumlu ve güzel hoşuma giden yanlarını şu anda sayamam. ama bu olumlu yanlarının çok fazla olduğuna/olacağına eminim.

İnsan 40binliralık arabandan indikten sonra, beklenti biraz artıyor. Ama iyiki almışım. dıştan görünüş süper, içeride yolculuk esnasında insanca konuşuyoruz, yandaki ve arkadaki konuşmaları duymak için .cımızı yırtmıyoruz. vs. vs.

bundan sonraki hedefim, higline otomatik. fiyat seyirleri değişirse (bir iki yaşında olduğu halde sıfıra yakın fiyat isteyenler azalırsa.) alırım inş.

durum bu şekilde..

Sırf bu sebepten siparişimi comforta çevirdim desem yeridir. 85bin tl verip manuel klima kullanmak zoruma gitmişti açıkçası.

murat mahmut
21 05 2015, 00:11
dostlar bugun benzin aldım...
tam 650 km de aldım...223 tl de ponpa attı... bilginize akşamları yol boş oldugundan agresif kullanıyorum ama gündüzleri kuzu gibi kullanıyorum yani tam bir karma ölçümdür...
2112721128

yusuf092
21 05 2015, 19:11
Hepinizin aklının bi köşesinde bulunsun arkadaşlar görmeyenler olur diye bir kaç yerde paylaşacağım!

Taner bey bugun servise götürdüm aracı çıtalar için değişimi kabul ettiler dediğiniz gibi....

Daha kötü bir durumla karşılaştım...Hatırlarsınız belki aracım sürekli farklı farklı arıza lambası yakmaya başlamıştı...Bunun için aracı servise bıraktığımda sabah 9 da bıraktım akşam 17.30 da servis danışmanı beni aradı....Aracımın debriyajının altındaki döşeme sökülmüş oralarda oynanmış başkası tarafında sözde bundan dolayı aracın soketlerinde sıkıntı oluşmuş bunu gidermişler ve benden bunun için ücret istediler...Çıkıp yanlarına gittim bunun mümkün olmadığını benim böyle bişey yapma ihtimalimin olmadığını ya istanbulda aracı aldığım mez otomotivde yapıldığını yada onlar tarafından yapıldığını biraz bağırarak anlattım....Onlarda saçma olduğunu anlayınca bu sefer arıza lambalarının yanma nedeninin araca sonradan taktığım xenon farlar olduğunu (soketi çıkartıp taktıları için programlama yaptıklarını söylemişlerdi) programlama yaptık onun ücreti var demeye başladılar....Bende artık saçmalaya başladıklarını tarafımdan kaynaklana bişey cvarsa parasını sonuna kadar ödeyeceğimi aracımın sorunu çözmelerini söyledim..birazda bağırmaya başlayınca bu seferde biz müşteri memnuniyeti gösterelim ücret almayalım demeye başladılar....Sonuç olarak aracım gene arıza vermeye devam ederse çıtalara götürdüğümde bi daha bakacaklarını söylediler bende aracımı aldım çıktım...bunu yaşadığım servis antalya alvin ...Bu yazıyı bi kaç yerde paylaşacağım herkezin haberi olsun servisler sırf para almak için nasıl saçma şeyler çıkardığını ama mantıklı cevaplar verdiğinizde susup yerlerinde kaldıklarını görsünler.....Saygılarımla

sefa mert
21 05 2015, 20:04
dostlar bugun benzin aldım...
tam 650 km de aldım...223 tl de ponpa attı... bilginize akşamları yol boş oldugundan agresif kullanıyorum ama gündüzleri kuzu gibi kullanıyorum yani tam bir karma ölçümdür...
2112721128

7.2 cok iyi deger tsi icin murat abi.. Bende 200tlyle tam 965 km gittim ama kuzu kuzu gidiorum ben:)) tdi dsg ankara ici

magicbass
21 05 2015, 20:10
Arkadaşım comfortline siparişi vermişti 2 ay önce, geçen gün gidelim dedik siparişini iptal ettirip trendline +ışık paketi yapacaktık. Gittik neymiş efendim daha biz masaya yaklaşırken denetlememiz var sizle yarım saat ilgilenemeyeceğiz gidin demeye getirdiler. Sipariş verdik ya güya cepteyiz yani. Neyse tamam biz yarım saat bekleriz çay söyleyin dedik, arkadaş ne çay geldi ne adam 45 dk bekledik. Kalktık gittik, şimdi arkadaş resim atmış kia sportage almış 2 günde adamlara kızıp. Böyle seviste tavuk gibi yolmaları satarken sallamamalarına katlanmak zor iş. Bakalım ben yıl sonunu bekliyorum olmadı vazgeçeceğim bu sevdadan

mapengineer
21 05 2015, 21:08
https://www.youtube.com/watch?v=mo_VQkmdX84 ..yeni suberp çok iddaalı bence..

arslan-t
21 05 2015, 22:50
İyi akşamlar arkadaşlar bugün 1.4 trendline sunrf+ışık gorus+17 inç istanbul jantli aracımı teslim aldım.
İlginç olan bir durum yaşadım. Aracın stepnesi gelmemiş daha sonra gelecekmis.böyle bir durum yaşayan oldumu acaba.

fakıdayı
21 05 2015, 22:59
Arkadaşım comfortline siparişi vermişti 2 ay önce, geçen gün gidelim dedik siparişini iptal ettirip trendline +ışık paketi yapacaktık. Gittik neymiş efendim daha biz masaya yaklaşırken denetlememiz var sizle yarım saat ilgilenemeyeceğiz gidin demeye getirdiler. Sipariş verdik ya güya cepteyiz yani. Neyse tamam biz yarım saat bekleriz çay söyleyin dedik, arkadaş ne çay geldi ne adam 45 dk bekledik. Kalktık gittik, şimdi arkadaş resim atmış kia sportage almış 2 günde adamlara kızıp. Böyle seviste tavuk gibi yolmaları satarken sallamamalarına katlanmak zor iş. Bakalım ben yıl sonunu bekliyorum olmadı vazgeçeceğim bu sevdadan

Vw bayiilerinin vurdumduymazlığı zoru görene kadar. Karşısında kibar müşteri gördükleri zaman ellerinden gelen terbiyesizliği yapıyorlar, biraz sert durmakta fayda var. Passat bekleyen biri olarak vw'nin pazar payının ciddi olarak düşmesini can-ı gönülden arzuluyorum yoksa bunların elinden çekeceğimiz var. 508 ve insignia dizel otomatiklerle geliyor inşallah müşteri çalarlar passattan ha bir de fiat'ın yeni bir modeli var joker gibi bir araba olmuş her markadan müşteri çalma potansiyeli var:)

Fiat Ægea - AutoWeek.nl (http://www.autoweek.nl/forum/read.php?4,5440738,5440739)

fakıdayı
21 05 2015, 23:02
İyi akşamlar arkadaşlar bugün 1.4 trendline sunrf+ışık gorus+17 inç istanbul jantli aracımı teslim aldım.
İlginç olan bir durum yaşadım. Aracın stepnesi gelmemiş daha sonra gelecekmis.böyle bir durum yaşayan oldumu acaba.

Hocam trendline'da jant opsiyonu yoktu hâlâ öyle mi bilmiyorum belki ondan sebep bir sıkıntı olmuş olabilir stepnede.

magicbass
22 05 2015, 08:05
İnceleme fırsatım olmadı fiat ın aracını ama şimdiye kadar hiç düşmedi şuan satışlar zirvedeyken düşeceğini sanmıyorum. Ödemelerim ağustosta bitiyor haliyle o zaman sipariş vereceğim yıl sonuna gelse ordkan bir indirim kaparmıyım düşüncesindeyim. Stepnemi gelmemiş? Yakında sağ aynayı opsiyona koyarlarsa şaşırmayın.

arslan-t
23 05 2015, 15:13
trendline pakette 17'' jantı ben opsıyon olarak secmedım bayıının elınde olan bosta bır aractı bende sıparıs verıp daha fazla zaman kaybetmek ıstemedım.
bu arada aracı teslım alıp ıstanbuldan Adanaya geldım yaklasık 1000 km ortalama 6.3 yaktı performansıda tatmın edıcıydı.

demoX
27 05 2015, 23:50
Aracimi bugun alara yaklasik 2,5 aylik bekleme suresi noktalandi.
Aracimi teslim alirken sag arka kapida 2 adet toplu igne Basi kadar boya atmasi farkettim ve durumu teslim formuna yazdim. Ne yazikki odemeyi onceden yaptigim icin ekstra indirim talep edemedim. Bayi rotus boyasi ile kapatilacagini sorun olmayacagini soyledi.
Sizce bu durumda ne yapmaliyim nazarlik deyip kafaya takmamali miyim, moralim cok bozuldu acikcasi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sefa mert
27 05 2015, 23:59
Aracimi bugun alara yaklasik 2,5 aylik bekleme suresi noktalandi.
Aracimi teslim alirken sag arka kapida 2 adet toplu igne Basi kadar boya atmasi farkettim ve durumu teslim formuna yazdim. Ne yazikki odemeyi onceden yaptigim icin ekstra indirim talep edemedim. Bayi rotus boyasi ile kapatilacagini sorun olmayacagini soyledi.
Sizce bu durumda ne yapmaliyim nazarlik deyip kafaya takmamali miyim, moralim cok bozuldu acikcasi.

Kicukse bksvern takmayn hic llur bole seyler tas carpsada olcak

demoX
28 05 2015, 09:33
Bende oyle yapacagım Sefa bey, an itibariyle 1 günlük kullanıcı olmama rağmen arac beni cok memnun etti.

Korktuğum olmadı ve iç mekan kalitesi gayet yerinde buradan trendline siparişi olan arkadaşlar içlerini ferah tutsunlar.

Fakat bu olay nedeniyle bayiye olan notum düştü, bana pdi raporunun temiz olduğunu araçta hiç sıkıntı olmadığı söylenmişti, o raporda bu izin görülmemesi imkansız :mad:

canerrr
28 05 2015, 09:35
Cok acil cevap lazım. .
Bu trendline in gündüz sürüş farı yaniyormu devamli?
Yaniyorsa neresinde, alt sis farinin olduğu yerdemi ? Işık rengi sarı mi ?

hakiman
28 05 2015, 09:44
Evet, galiba dediğiniz gibi, alt tarafta sarı şeklinde yanıyor.

Ben farı kapatmadığım için, sabah akşam açık far ile geziyorum galiba. led olmadığı için açıp bakmak, önden izlemek istemedim :)

tarik97wta
28 05 2015, 09:45
Cok acil cevap lazım. .
Bu trendline in gündüz sürüş farı yaniyormu devamli?
Yaniyorsa neresinde, alt sis farinin olduğu yerdemi ? Işık rengi sarı mi ?

Gündüz farı yanar tabiki.farların içinde bulunmaktadir

tezcan
28 05 2015, 13:41
12 mayıs ta 1.4 dsg +trend+ beyaz +cam tavan+ışık paket aracımı istanbul maslak tan aldım, ankaraya geldim. 2 gün sonra otururken bi arkadaş söyledi. senin sol kapılarda bi sıkıntı var diye. baştan ön kapı zannettik. değilmiş. ankara çankaya doğuş'a götürdüm. Trimci bir usta geldi yukarı(aşağıya servise göndermedim arabayı). Abi senin sol arka kapı yukarda dedi. nası dedim. istersen hemen düzelteyim dedi. öyle şey olu mu dedim. belli olur kapı ile oynandığı dedim. evet belli olur dedi. Ben 87 bin para verecem, bi de bunlarla mı uğraşacam dedim. velhasıl elletmedim. elletmeyeceğim de. kapının yukarıda olduğunu raporlatacam sadece. Ondan sonrası Allah kerim.

özdil
28 05 2015, 14:20
https://www.youtube.com/watch?v=ZbzHBYsaHxU
(https://www.youtube.com/watch?v=ZbzHBYsaHxU)Geçmiş olsun. sıkıcı bir durum. aklıma şu dacia kapı kontrol videosu geldi. yerine oturmayan kapıyı çekiştirip düzeltiyordu işçi.

tezcan
28 05 2015, 14:37
teşekkür ederim. umarım benim kapıda da böyle bir zulme uğramamıştır. bi de passat D segmentinde vw'nin en üstünde yer alan otomobil. yazık ya. bile bile gidiyoruz işte. ankara da yaşamıyor olsam bir dakka dahi arabaya binmem. ama bizi arabaya binmeye resmen teşvik ediyor bu ulaşımsızlık. gerçekten yazık ya...

se1530
28 05 2015, 14:47
Caner bey
17. sayfada foto var
yeniden yüklemeyi beceremedim
sürekli yanıyor sis farı yanında (tabi trend de sis yok) ve sarı renkli

sefa mert
29 05 2015, 17:10
https://www.youtube.com/watch?v=ZbzHBYsaHxU
(https://www.youtube.com/watch?v=ZbzHBYsaHxU)Geçmiş olsun. sıkıcı bir durum. aklıma şu dacia kapı kontrol videosu geldi. yerine oturmayan kapıyı çekiştirip düzeltiyordu işçi.

Ben hayatimda boyle bsey gormedm gercekmi bu :))

özdil
29 05 2015, 18:48
valla fabrika ortamına benziyor. bence işten atılmasına ramak kalan bir işçinin intikam amaçlı çektiği bir film. dacianın zaten çok yüksek olmayan marka imajını yerin dibine sokuyor.

act35
02 06 2015, 11:36
Merhaba arkadaşlar, bende ani bir kararla 1.4 manuel trendline beyaz renk ile aranıza katıldım. Allah'a şükürler olsun ki vazgeçen birisinin aracına talip oldum bekleme süresi aşağı yukarı 20 gün dediler. Yoksa 4 ay sonraya gün veriyorlardı ve bu araçtan vazgeçmek anlamına geliyordu. Önceki aracım 2014 civic elegance idi donanım olarak biraz zayıf ama öncelikli amacım değer kaybetmeyecek bir araca sahip olmaktı. Çünkü bende de araba manyaklığı var malesef aracı 1 seneden fazla kullanamıyorum. Umarım doğru kararı vermişimdir. Başkasının aracını aldığım için ışık vs. opsiyon ekletemedim. Cc eski aracımda vardı ve gerçekten çok çok az kullanıyordum sanırım ekletmeyi düşünmüyorum. Sizce beyaz renge krom çıta vs. ekletmeye gerek var mı? Veya sonradan ne ekletebilirim? İndirim alamadım 72.200 den 1 kuruş inmediler hediye olarak ne zorlayabilirim? Yardımlarınızı talep ediyorum. Umarım araçtan memnun kalırım.

özdil
02 06 2015, 12:00
Hayırlı olsun. maksimum bir sene sonra elden çıkaracaksan bence fazla bir şey ekletme ama hediye olarak ekleteceksen o ayrı.

act35
02 06 2015, 12:04
Yorumunuz için teşekkürler taksit taksit olacak ama şimdi aklıma geldi bu vagcom özelliklerini izmirde en güvenilir nerede açtırabilirim tavsiye edebileceğiniz adres var mı?

Selres
03 06 2015, 11:18
Herkes durumuna göre konuşup dumuna göre alım yapacaktır.

yanlış anlamayın ama zor bela para biriktirip passat ayarında araba alıyorsun cruse sensörler vb. birçok sey eksik.

bunlarda zor bela aldığınız arabanın ikinci elde değerini ister istemez düşürüyor.

şimdi siz ikinci el passat alacak olsanız 2000 -3000 farkla trend mi alırsınız comfort mu.

bence bunlarıda düşünmek lazım.

hakiman
03 06 2015, 13:25
Herkes durumuna göre konuşup dumuna göre alım yapacaktır.

yanlış anlamayın ama zor bela para biriktirip passat ayarında araba alıyorsun cruse sensörler vb. birçok sey eksik.

bunlarda zor bela aldığınız arabanın ikinci elde değerini ister istemez düşürüyor.

şimdi siz ikinci el passat alacak olsanız 2000 -3000 farkla trend mi alırsınız comfort mu.

bence bunlarıda düşünmek lazım.

Tam anlamadım. 15 bin TL lik fark 2-3 bine Düşüyor demişsiniz. O zaman konfort DHA çok değer kaybediyor ama satışı daha kolay mı?

Bana durum pek bu şekilde değil gibi geliyor. Fark bu kadar düşmez sanki.??

act35
03 06 2015, 13:27
Dostum trend ve comfort arasinda 11.000 tl fark var ve guvenlik standart satarkende ikisinide ayni gun satarsin sonucta 0 ina 5 ay sonraya gun veriyorlar herkes bu ozellikler icin 11.000 fark odemez ikiside degerini koruyacaktir. Malum dogus politikasi

se1530
06 06 2015, 14:46
http://www.passatturkiye.com/yeni-arac-alacaklar/12959-b8-trendline-turkiye-uretimi-krom-aksesuarlar.html#post359538

S Dizayn B8 - GittiGidiyor (http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=S+dizayn+b8)

yukardaki konuda bahsedilen ürün bu olsa gerek

krom detayları çok kafaya takan arkadaşlar değerlendirebilir

act35
07 06 2015, 11:11
bu krom parçalar beyaz araç için sizce gerek var mı? kafama takıldı alıp almamak arasındayım.

the turk
07 06 2015, 12:39
Bence gerekli o siyah kısımlar kapılarda çok hoş durmuyor bence

act35
07 06 2015, 12:55
Beni ikna ettin dostum alalim oyleyse ama cok elim yatkin degildir bu islere bakalim kime taktiricaz :)

act35
07 06 2015, 12:56
Peki dis kromlari da aliyo muyuz?

se1530
07 06 2015, 13:15
kapı altları siyah plastik tampon altları çıta yerleri gövde renginde olduğundan
sadece kapı altlarına yapılmalı zaten tamponlar için hali hazırda ürün yok
koyu renkli araçlarda bu krom detaylar daha şık duruyo bu kesin

act35
07 06 2015, 13:21
Almis bulunduk ikisinide bakalim umarim beyazda da guzel durur daha ortada aracin kendis yok boyle vakit geciriyoruz napalim

se1530
07 06 2015, 13:31
hayırlı olsun yakından çekilmiş foto yollarsanız seviniriz hatta öncesi ve sonrası şeklinde iyi olur.
birde biraz araştırma yaptım yapıştırılacak yüzey tinerle temizlenmeli önce yoksa atma olabilirmiş aman dikkat.

act35
07 06 2015, 13:32
Iste bende bu gibi seylerden cekiniyorum kendim yapsam illaki bi problem olur daha bu islerden anlayan birine yaptirticam :)

act35
07 06 2015, 13:33
Aracima kavusunca fotograf sozum olsun size iki halide insallah

se1530
07 06 2015, 13:37
oto aksesuarcılar veya oto camcılar yardımcı olur
hangi siteden aldınız kargo dahil fiyat nedir.

act35
07 06 2015, 13:38
Gecen sayfada link verilmis oradan aldim gittigidiyor uzerinden 9 taksit yapiyorlar

the turk
08 06 2015, 00:03
Anahtar konusunda bir çalışma yapan oldu mu? :) Comfortline anahtarı bulamaz mıyız?

sertan78
08 06 2015, 00:19
Anahtar konusunda bir çalışma yapan oldu mu? :) Comfortline anahtarı bulamaz mıyız?
Hocam bu gidişle comfortline değil trend anahtarına bile sahip olmayacağız Euro Aldı başını gidiyor..

act35
08 06 2015, 00:20
Insallah beklenen olmaz guzellikle ne olacaksa olsun milletimiz icin hayirlisi olsun

Arguss
08 06 2015, 00:33
Hocam bu gidişle comfortline değil trend anahtarına bile sahip olmayacağız Euro Aldı başını gidiyor..

Ekonomist gibi sürekli euro, dolar yorumu yapıyorsunuz, konuyu siyasete çekmeye çalıştığınız aşikar, memleket için hayırlısı olsun ve her konu altına yazdığınız alakasız yorumlardan vazgeçin rica ediyorum

sertan78
08 06 2015, 00:45
Ekonomist gibi sürekli euro, dolar yorumu yapıyorsunuz, konuyu siyasete çekmeye çalıştığınız aşikar, memleket için hayırlısı olsun ve her konu altına yazdığınız alakasız yorumlardan vazgeçin rica ediyorum
Siyasete çektiğim yok araç bekleyen bir forum üyesi olarak yazıyorum sizin başka işiniz yok herhalde size soracak Değilim ne yazacağımı beğenmiyorsanız işinize bakın ya da foruma girmeyin olup bitsin

Arguss
08 06 2015, 00:47
Siyasete çektiğim yok araç bekleyen bir forum üyesi olarak yazıyorum sizin başka işiniz yok herhalde size soracak Değilim ne yazacağımı beğenmiyorsanız işinize bakın ya da foruma girmeyin olup bitsin

Size mi soracağım foruma gireceğimi, yazdıklarınızı beğenmiyorum diye foruma girmeyelim yani :) 1 kere yazarsınız olur biter, her konu altına yazmanızdan rahatsız oluyorum

act35
08 06 2015, 00:49
Bosverin beyler araclara odaklanalim :)

sertan78
08 06 2015, 00:50
Size mi soracağım foruma gireceğimi, yazdıklarınızı beğenmiyorum diye foruma girmeyelim yani :) 1 kere yazarsınız olur biter, her konu altına yazmanızdan rahatsız oluyorum
Size cevap verip muhattap bile olmak istemiyorum iyi forumlar..

Arguss
08 06 2015, 00:50
Size cevap verip muhattap bile olmak istemiyorum iyi forumlar..

Çok üzüldüm gerçekten size de iyi forumlar

HamzAltun
08 06 2015, 16:42
Aracima kavusunca fotograf sozum olsun size iki halide insallah
ben de aracı 19 haziran vosmer alsancaktan alacağım söylendi siz ne zaman alacaksınız

act35
08 06 2015, 16:53
Ramazan ayindan once teslim etme sozu aldim aydin lena oto dan tahminim 15 i gibi alirim

HamzAltun
08 06 2015, 16:57
Ramazan ayindan once teslim etme sozu aldim aydin lena oto dan tahminim 15 i gibi alirim
yarınki zamdan etkilenecek misin aynı gemide geliyor aramız muhtemelen benimkide trend beyaz manuel benzinli

act35
08 06 2015, 16:59
St kesin birsey demiyor az once aradim daha gumrukten gecti haberi gelmedi ben seni ararim gecerse dedi ama yuzde 99 etkilenecez zamin tarihi resmen bizim araclara gore ayarlanmis gecsede gecmesede dogus zammi yapistiracaktir. Onemli olan ne kadar indirim alabiliriz bu konuda birbirimizle irtibat halinde olalim araclar birebir ayni bayi israrla indirim olmaz diyor sizde konusunca yazarsaniz sevinirim

HamzAltun
08 06 2015, 17:08
St kesin birsey demiyor az once aradim daha gumrukten gecti haberi gelmedi ben seni ararim gecerse dedi ama yuzde 99 etkilenecez zamin tarihi resmen bizim araclara gore ayarlanmis gecsede gecmesede dogus zammi yapistiracaktir. Onemli olan ne kadar indirim alabiliriz bu konuda birbirimizle irtibat halinde olalim araclar birebir ayni bayi israrla indirim olmaz diyor sizde konusunca yazarsaniz sevinirim
indirim mümkün görünmüyor benim kafamdan geçen aracı 1 temmuzda teslim alıp en azından 2. vergiyi yüklenmemek buna da olumsuz bakıyorlar hem zam hem vergi hemde 1000 km öteden gelcem dünya masraf bi de zam oranı seçimden dolayı yüksek gelirse artık çekilmez bir hal alacak bu iş

act35
08 06 2015, 17:10
Ne yani haziran tesliminde mtv yidemi odemeyecekler? Yok artik?

HamzAltun
08 06 2015, 17:11
Ne yani haziran tesliminde mtv yidemi odemeyecekler? Yok artik?
Gözün aydın 2. vergi senindir :)

act35
08 06 2015, 17:12
Dostum bilseydim gider 75000 e alirdim disardan bi galeriden araci hic beklemezdim 15 gun niye uzdum ki kendimi ;)

HamzAltun
08 06 2015, 17:13
Dostum bilseydim gider 75000 e alirdim disardan bi galeriden araci hic beklemezdim 15 gun niye uzdum ki kendimi ;)
sen faturayı 1. temmuza kesmeleri için sıkıştır tabi 2. bir zam koymazlarsa üstüne :) hele bir ara yaparlarmı böyle bir güzellik

act35
08 06 2015, 17:15
Yarin arayip sorucam bunu bugun 2 kere aradim bunaltmak istemiyorum yarin oburgun mesgule atmasinlar :)

aykutakca
08 06 2015, 17:37
Aracınızın trafik tescilini 1 temmuz'da yaptırırlarsa mtv 1.taksit ödemesi yapılmıyor. Böylelikle sadece 2.taksitle 2015 yılını geçirmiş oluyoruz. Ben st'ye söyledim hallederiz dedi. Sizin st lerde hallederler arkadaşlar. Zaten şemsiye olmuş memleket bir de mtv falan uğraşmayın. İptal ettireceğiniz hazır aracın beklediği hergün bayiye zarar. Krizi fırsata çevirmek için iyi bir ortam oluşabilir. Araç satışları duracak piyasa kilitlenecek eğer kredi çekmeyecekseniz her top gol olabilir. Çerçeveyi görünce yapıştırın derim.

the turk
08 06 2015, 17:39
Bizim aracı bu hafta yüzde 80 teslim ederiz dedi st. Zam gelebilir de dedi. Sanırım %0,8

act35
08 06 2015, 17:39
Ben nakit vericem nasil bir pazarlik onerirsiniz? Adamlarda nasilsa havada satariz rahatligi var malesef kaucuk paspas bile vermiyorlar :)

act35
08 06 2015, 17:40
Bizim aracı bu hafta yüzde 80 teslim ederiz dedi st. Zam gelebilir de dedi. Sanırım %0,8
Muhtemelen bizim araclar ayni zamanda teslim olacak odedigin fiyati yazarsan cok sevinirim belli olunca

the turk
08 06 2015, 17:43
Tabi hocam paylaşırım. Bir an önce gelse de şu zam karmaşasından kurtulsak. Bakalım aracı alırken hediye ne koparabileceğiz :kahkaha

aykutakca
08 06 2015, 17:59
Ben nakit vericem nasil bir pazarlik onerirsiniz? Adamlarda nasilsa havada satariz rahatligi var malesef kaucuk paspas bile vermiyorlar :)
Bu koşullarda kimse hiçbirşeyi havada satamaz. Mevcut siyasi ortam belirsizlik arz ediyor. Bu bizim için ne kadar dezavantaj ise daha fazlası ile onlara dezavantaj. Yakın gelecekte Euro 3,5 TL civarına gelirse o zaman siz görün şenliği. Bence arabaya hevesli görünmeden kendi koşullarınızla makul bir teklifte bulunun. Eğer hazırda bekleyen ne olursa olsun aracı alacak biri yoksa mutlaka esneklik göstereceklerdir. Sizden aldıkları nakit ile çok daha kârlı işler yapabilirler. Araba satmaya çalışacağına parayı almak daha mantıklı. Bence şu şartları bir düşünün şeklinde bir pas atıp bekleme yapılabilir. Tekrar sipariş bile verilebilir. 6 ay sonra binerim sıkıntı yok derseniz o ölçüde bir karşılık alacağınızı düşünüyorum. Tabii ki bir sivri çıkıp aracınızı alıp binebilir. RİSK budur...

sefa mert
08 06 2015, 18:29
21418trend 1.6 tdi dsg ah bir led farlar olsaydı keşke fiyatı ucuzlasada onu uygulasak araçlarımıza

hakiman
08 06 2015, 19:01

Ben cebimde nakit para ile gittim. Dedim ki kullandığım arabamı da satacağım . Adamlar cebimdeki parayı almadı. Git bir kısmını bankaya yatır dedi. Kullandığım arabayı da takastan aldılar. Para cebimde kaldı..

Yani adamların çok ta umrunda değil. Hatta illa gel istersen kredi kullan paran cebinde kaldım türünden ima lar geldi.

act35
08 06 2015, 19:02
Arkasas ne vardi bizde boyle tok satici olaydik :) hayat bunlara guzel

the turk
08 06 2015, 19:23
Arkasas ne vardi bizde boyle tok satici olaydik :) hayat bunlara guzel

Hocam gerçekten öyleler. Sizin krom çıtalar geldi mi ?

act35
08 06 2015, 19:26
Bugun aradilar aksam 17 de kargoya vereceklermis yarin elimde olur sanirim. On citalarida soyledim cok talep var yakinda gundeme alicaz dedi alin iyi para kazanirsiniz dedim guldu :)

the turk
08 06 2015, 20:57
Bugun aradilar aksam 17 de kargoya vereceklermis yarin elimde olur sanirim. On citalarida soyledim cok talep var yakinda gundeme alicaz dedi alin iyi para kazanirsiniz dedim guldu :)

Hocam ürünleriniz geldiğinde detaylı bir foto paylaşımı yaparmısınız? Üst yüzey arka yüzey vs...

act35
08 06 2015, 21:07
Tabiki gelince paylasirim

se1530
09 06 2015, 11:15
Volkswagen Türkiye - Volkswagen Yeni Passat Fiyat (http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-yeni-passat.aspx)

araç bekleyenlere kötü haber yeni fiyatlar ilan olmuş.

act35
09 06 2015, 11:16
Bunla kalsa opup basimiza koyacaz :)

özdil
09 06 2015, 12:01
Onlar bizi zaten öpüyor.

the turk
09 06 2015, 12:02
Aracı almam için son bikaç gün sabırsızlanmamak elde değil :)

HamzAltun
09 06 2015, 13:10
Aracı almam için son bikaç gün sabırsızlanmamak elde değil :)

kardeşim sen nerden alıyorsun herhangi bir avantaj sagladılar mı ?

act35
09 06 2015, 13:58
Sadece motor ve koltuk koruma hediye ne paspas veriyorlar ne boya koruma aydin bayisi

HamzAltun
09 06 2015, 14:03
15inde bir zam daha geliyor trend baz paket 75 i bulacak

HamzAltun
09 06 2015, 14:05
sizin araç ayın kaçında inecek türkiyeye

act35
09 06 2015, 14:05
Bugun indi ya da inecek

HamzAltun
09 06 2015, 14:07
hayırlı olsun ben bir zam daha yiyebilirim benim araç haftaya inecek araçlardan farklı gemide

the turk
11 06 2015, 00:08
Arkadaşlar sis farları için servisten fiyat alan oldu mu?

HamzAltun
11 06 2015, 13:07
ben boştaki bir araca talib oldum sipariş verdiğimde araç üretimden çıkmıştı bile o yüzden birşey ekletemedim

act35
11 06 2015, 13:18
Benim durumda ayni beklememeyi tercih ettik artik ne cikarsa binecez :)

the turk
11 06 2015, 13:32
Salı gününden beri aracın bayiye sevkiyatını bekliyorum. Çıldırmamak elde değil cidden :)

act35
11 06 2015, 13:33
Bende ayni durumdayim ustelik arayip bilgi veren parayi yatirin vs diyende yok vekaleti verdim fotosunu whatsapp dan attim st ne onla ilgilide arayan soran yok bende aramiyorum artik

the turk
12 06 2015, 12:51
Araç sonunda geldi. İmza işlerini hallettim akşama teslim edilecek. Allah herkesi arabasına kavuştursun :) İndirim olayında biraz zayıflar. Bende aracı erken aldığım için bişey demedim.

act35
12 06 2015, 13:03
Theturk araciniz hayirli ugurlu olsun bizim arac yarin bayide olacakmis pazartesi aksami teslim alabilicez Allah nasib ederse gelince lutfen ilk izlenimlerinizi yazin

the turk
12 06 2015, 15:29
Tabi hocam bugün oturdum içine doğru tercih yaptığımızı söylryebilirim. Sadece kapı altı siyah yer gözüme hoş gelmedi tek o. Arabayı kullandığımda izlenimlerimi yazarım. Allah daha iyilerini nasip etsin...

act35
12 06 2015, 15:44
E oraya krom aldik ya iste zaten :)

hakiman
12 06 2015, 15:52
E oraya krom aldik ya iste zaten :)

Hayırlı olsun. ben de bu kromlardan istiyorum ama, yapıştırınca, daha sonra kavlar mı, yerinden çıkar mı, çıkınca kötü olurmu, çıkmasa bile zamanla rengi gidermi endişem var. orjinalii de bozmak istemiyorum.

act35
12 06 2015, 15:55
Renginin gidecegini sanmiyorum gidecek olsa orjinalide gider sonucta ama butun endisem montaj konusunda kime uygulaticam kara kara dusunuyorum

yusuf092
12 06 2015, 16:41
[QUOTE=act35;360504]Renginin gidecegini sanmiyorum gidecek olsa orjinalide gider sonucta ama butun endisem montaj konusunda kime uygulaticam kara kara dusunuyorum[/Q

kendiniz uygulayabilirsiniz çok basit bir olay hiç bir şeye gerek yok arkasındakini söküp direk yapıştırın taş gibi oluyor (tecrübeyle sabit) :).....Size tavsiyem paketin içinden çıkan yapıştırıcı güçlendirici diye bez var onu sürmeyin kendi aracımı yaparken sürmedim gözümden kaçtı arkadaşımın aracını yaparken sürdük yapışmanın güçlü olmadığını farkettik geri kalan yerleri bezle silmeden yapıştırdık

act35
12 06 2015, 16:48
Yapistiracagimiz yeri temizleyip kuruyuncami yapistiracagiz?

yusuf092
12 06 2015, 17:02
aynen düz bezle silin kurulayın üzerine yapıştırın direk çok basit bi işlem...tek dikkat etmeniz gereken çıtalar 1-2 mm kısa en üstten hizalarak yapıştırın

demoX
12 06 2015, 17:14
aynen düz bezle silin kurulayın üzerine yapıştırın direk çok basit bi işlem...tek dikkat etmeniz gereken çıtalar 1-2 mm kısa en üstten hizalarak yapıştırın

Uygulama sonrasi fotograf mevcut mu, cok faydasi olur.
Kisa demissiniz siyah plastik tamamen kapaniyor degil mi?

the turk
12 06 2015, 19:15
Arkadaşlar aracı teslim aldım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Araç çok tok duruyo. Fazla kullanamadım. Babam sağolsun bana bırakmadı. Yarın izlenimlerimi paylaşacağım. Bagaj havuzu da almıştım. Yarın onuda yerleştireceğim. Allah bekleyenlere sabır versin...