PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetime Teşekkür ve Üyelere Sesleniş



Sayfa : 1 [2]

sivil
14 01 2013, 10:22
Hepimiz aynı gemideyiz ve bu gemi batarsa hepimiz boğuluruz.



:alk:alk:alk

Bu söze katılmamak mümkün değil.

Şimdi epey şey yazılıp çizildi, bana göre yeterli denecek seviyede..Ortada çok zor bir durum yok, forumu kapatmaya gidecek derecede yani.
Sanırım şimdiye kadar yazılanlardan hepimiz kendimizce öz eleştiri yapıp almamız gerekenleri almışızdır.Burada bir çok arkadaşımızla da yüz yüze tanıştık bununda getirdiği bir samimiyet ortamı var haliyle.Dolayısıyla itiraf etmeliyim ki bazen bende bu samimiyetten ötürü geyik muhabbetine ister istemez katılmıyor değilim.Yapılacak şey belli,her forumda olduğu gibi ve neredeyse standart olan forum kurallarının eski üye yeni üye, az mesaj çok mesaj gözetmeksizin uygulanmasıdır,bu kadar basit.Bunda alınacak,gocunacak bozulacak bir durum yoktur gayet tabiidir. Ben kendi adıma bundan sonra daha özenli olacağıma söz veriyorum.

proportions
14 01 2013, 11:42
Arkadaslar, kardeslerim, abilerim..

Artik bu konu iyice Maraton programina dönü$tü.
Hakem iki sari kartla kirmizi göstermis, oyun oynanmi$ bitmi$.
Hakemin yaptigi yanlis TFF ye bildirilmis ve gerekli tedbirler alinmi$tir, bundan sonra tarti$masini yapmak gereksiz bence.
Ne oldugunu, ve kimlerin ne suç i$ledigini bilmiyordum ama sonradan buradan ögrendim.. ke$ke hiç ögrenmeseydim de ..

Benim nacizane fikrim, artik kapatalim bu konuyu.
Adminler üzerlerine dü$en görevleri yaptilar, yönetim degisti, bir devrim gerçekle$ti.
Artik böyle Maraton havasinda bir konuya degil de bilgi payla$abilecegimiz konulara yorum yazarsak daha iyi olur.

Saygilarimla,

Ilker

VW_Passat
14 01 2013, 12:09
Eğer tüm taraflar hatalıysa taraf olmak anlamsızdır. Arkadaşlar kimse kusura bakmasın fakat herkes "Haklı olan benim!" çabası içinde.
Forum "havadan sudan" adı altında bir alt kola sahip. Bu alt kol; forumun genel amacının dışında konular açılabilmesine ve yorumlanabilmesine olanak tanıyor.
Yani forumda boş muhabbetlerin döndüğünü düşünenler "havadan sudan" alt kolundaki konulara laf etme hakkına sahip değil. Buna karşılık "havadan sudan" alt koluna yazanlar sınırlarını bilmelidir.
Çok rahatsız olduğum şu mesele var ki: Bazen teknik konularda cevaplarını aradığım soruları bulamıyorum, kayboluyorum. Konuya yorum olarak sorumu sorduğumda ise konuyu açan zat pek gerekli olmayan bir muhabbetle karşılıyor beni. Madem teknik konu açıyorsun, konu hakkında bilgi isteyenlere de bilgiyi ver. Madem teknik konuyu kel bırakıp boş muhabbetlerle kirleteceksin, gelip te forumun amacı dışına çıktığından bahsetme!
Herşeye rağmen forumda hala durabiliyorum. Çünkü önceki forum sitesinden buraya taşınmama sebep olan yazarlar hala performanslarını kaybetmediler. Onların yazılarını, uygulamalarını, arşivlerini özenle takip ediyorum.
Son olarak: Eski güçlü bağlara sahip forum ruhunu bırakmayalım lütfen, sorunlarımızı önce konuşarak halledelim lütfen.
Forumun istediğiniz kişilerden ibaret olmasını beklemeyin lütfen, laf yarışının ve üstünlük kavgasının huzursuzluktan ibaret olduğunu farkedin lütfen.
Yanlış bir laf ettiysem affedin, selamlar..

Ahmet arkadasim,

Teknik konular benimdi bu laf bana olmus sanki. Ben simdiye kadar hangi üyeye yardim etmedim onuda söylermisin ?? Üzerime alindim dogrusu :(. Teknik konularda hangi teknik konuya kac kisi bakiyor ? Hit olan konu bile yok dogru dürüst :)

VW_Passat
14 01 2013, 12:14
Arkadaşlar, lütfen biraz anlayış ve sağduyu gösterelim.

Hepimiz aynı gemideyiz ve bu gemi batarsa hepimiz boğuluruz.

Lütfen mesajlarınız bu gemiyi ayakta tutmak amacına hizmet etsin, batırmak değil.
Tartışmalarımızı, taleplerimizi , düşüncelerimizi kimseyi direk suçlamadan yapalım.
Mesajınızı göndermeden önce lütfen son kere okuyun, sağduyu filitresinden geçirin.

Hepiniz çok değerli insanlarsınız , bir aile içersinde bile tartışmalar çıkıyor burada da olacaktır.
Ama bu tartışmaları birbirimizi kırmadan, üzmeden yapmayı becerelim.

Evet cok güzel bir yazi yazmisin Mert abicim, kesinlikle katiliyorum :alk. Yani normal bir Aile arasinda bile kavga ediyor ama sonra baris saglaniyor öfke gectikten sonra. Burasini bir Gemi düsünürsek Batarsak hep beraber Batariz ama Geminin batmasini buradaki harcanan emegin gitmesini kimse istemez bunuda unutmayalim :).

-globetrotter-
14 01 2013, 13:44
Ahmet arkadasim,

Teknik konular benimdi bu laf bana olmus sanki. Ben simdiye kadar hangi üyeye yardim etmedim onuda söylermisin ?? Üzerime alindim dogrusu :(. Teknik konularda hangi teknik konuya kac kisi bakiyor ? Hit olan konu bile yok dogru dürüst :)
Abi senin üzerine alınmanı gerektirecek bir durum göremiyorum ben burda. Senin teknik konularına lafım tabii ki yok. Dikkat edersen boş laflardan boğulduğum konular demişim. Senin teknik konularına kimse yorum yazmıyor ki:))(Acı ama gerçek) Lafım kesinlikle sana değil. Yorumumda eski forumdan takip ettiğim üyelere övgüler yağdırmışım onu üstüne alınmamışsın gitmiş neyi üstüne alınmışsın yaa:sinir Lafım belli bir kişiyi yermek veya aşağılamak için de değildi zaten. Ama sen de biliyorsun ki söylediğim duruma rastgeliyoruz. Bunu dile getirme ihtiyacı duydum sadece. Bilmeden, farkında olmadan seni kırdıysam affet.

Deep
14 01 2013, 13:52
Allah'a (c.c.) emanet olun.Umarim dusundugum sey degildir.

sedat27
14 01 2013, 14:28
Dostlar

yukarıda yazdıklarım ve yazdırdıklarım (sadece şikayetlerden bazılarını yazın dedim hangisi olduğunu belirtmedim) ufak bir bilgiydi.
Bu forum öyle veya böyle yürüyor.Kimse kızmasın alınmasın.herkes hakkında şikayet var.tebrik var.
yönetime dünya laf ediliyor (küfür bile).ben diyormuyum tamam o zaman ben yokum.

Yönetim dikkate alıp bişeyler yapmaya çalışıyor.Ama üyeler şikayeti görünce hemen silin atın beni kesin beni.ya niyeki demekki genel bir yanlış var.farklı şeyler paylaş biraz tarz değiştir.
oyle bi iki tane şikayeti dikkate almıyor kimse zaten ancak çoğalınca müdahale ediliyor.Silme talepleri hiç bekletilmeden yerine getirilecektir.
Tek lafla üyelik sildirecek zaten sadece siteye üye olup dostluğa üye değildir.
Ancak hiç kimsenin mesajı konusu istekle silinemez.Misafir yazar yanında kendi olduğu belli olmaz.

Havadan sudan bölümü evet var.orada sohbet muhabbet olacak tabi zaten amacı o.
Ama çok yersiz ve anlamsız konularında gereği yok.heleki konu içinde açılan yeni konulara ve sayfalarca uzayan muhabbetlere hiç gerek yok.
yukarıdaki istatistikler bölümünde sürekli sohbet konuları oluyor bu nedenle.
adam bişey sormuş konusu hop altlara kayıp gidiyor.sonra bir daha gelmiyor.
sevenler ve sahipleri konusu bunun için gayet uygundu bir ara tüm sohbet muhabbet orada devam ediyordu.herşey yolundaydı.

Allah aşkına Herşeyden Sohbet (http://www.passatturkiye.com/4-herseyden-sohbet) buraya girip bir konu ve mesaj sayısına bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

işin daha garibi bundan yönetim değil üyeler şikayetçi sanki yönetim yazıyor mesajları.

neyse anlaşılan yayınımıza bir süre ara vericez gibi görünüyor.

Saygılar herkese

sedat27
14 01 2013, 15:10
buraya yazdığım mesajları kimse yanlış anlamasın.ne kızıyorum ne de başka bişey.
tamamen üzüntümün verdiği duyguların patlaması.
kırdığım insanlar var ise özür dilerim.

kimse üstüne alınmasın.biraz moralim bozuldu sadece.
tek amacım herkes mutlu olsun, herşey güzel olsun.
ama olmuyor galiba.
dostlar sagolsun

Can
14 01 2013, 17:18
Sonuç olarak her ne olduysa oldu. Bundan sonrasına bakmak lazım,hatta gerekirse açılan saçma sapan konular boş bir vakitte temizlenip bundan böyle yeni kurallara göre forumun devam etmesi lazım. Geyik muhabbetinide daha doğrusu gündelik konuşmalarıda Passat sahipleri ve sevenler kulübü başlığında yapmaya devam edelim her zamanki gibi. Biraz geyik biraz Passat şeklinde her zamanki gibi yürüyüp gitsin..

Passatcc
14 01 2013, 21:22
Bu foruma nadiren giren ve 6-7 ay önce üye olan biri olarak bu tip olayların yaşanmasına üzüldüm. Genelde forumu okurum, çok fazla mesaj yazmam, birebir kişilerle diyaloğa girmem kısacası bakar çıkarım. Ama burada güzel bir ortamın olduğunu gördüm ve şimdi de bunun bozulmaya yüz tuttuğunu görüyorum.

Bu tip sosyal paylaşım alanlarında yaşanan sorunlar zamanla üye sayısı arttıkça , insan çeşitliliği arttıkça çoğalıyor. Aslında bu normal bir durum ve bu durumu engellemenin tek bir yolu var, o da biraz hoşgörü. Burada birçok insan birbirinin henüz yüzünü bile görmemişken samimi iki arkadaş haline geliyor, bununla beraber bizlerin en büyük ortak özelliği olan o " duygusallık " devreye girip , mutluluklar ve hoş muhabbetlerle beraber bazende böyle kırgınlıklar oluşmasına sebep oluyor.

Benim naçizane tavsiyem , insanların birbirlerini yüzde yüz anlayamayacağı ve mutlu etmesi mümkün olmayan bu ortamda bu kadar kırılgan olmamak..

Forumun belli kuralları mutlaka olacak , bir intizam sağlanması yönetimin görevi. Ancak , sadece salt bilgiyle dolu bir forumun , insanımız tarafından itibar görmeyeceği gerçeğini unutmamak gerekiyor. İpin ucu kaçırılmasın ancak bırakılsın insanlar istediği gibi paylaşım yapsın. Kimsenin derdi burada aracının teknik detayını öğrenmek falan değil bu gerçek unutulmamalı.

Maksat muhabbet etmek, Vw'de , Passat'ta buna bir araç sadece..

Unutmayınız ki bizim insanımız en çok eğlenerek öğrenmeyi sever...

drozia
14 01 2013, 22:49
Bu foruma nadiren giren ve 6-7 ay önce üye olan biri olarak bu tip olayların yaşanmasına üzüldüm. Genelde forumu okurum, çok fazla mesaj yazmam, birebir kişilerle diyaloğa girmem kısacası bakar çıkarım. Ama burada güzel bir ortamın olduğunu gördüm ve şimdi de bunun bozulmaya yüz tuttuğunu görüyorum.

Bu tip sosyal paylaşım alanlarında yaşanan sorunlar zamanla üye sayısı arttıkça , insan çeşitliliği arttıkça çoğalıyor. Aslında bu normal bir durum ve bu durumu engellemenin tek bir yolu var, o da biraz hoşgörü. Burada birçok insan birbirinin henüz yüzünü bile görmemişken samimi iki arkadaş haline geliyor, bununla beraber bizlerin en büyük ortak özelliği olan o " duygusallık " devreye girip , mutluluklar ve hoş muhabbetlerle beraber bazende böyle kırgınlıklar oluşmasına sebep oluyor.

Benim naçizane tavsiyem , insanların birbirlerini yüzde yüz anlayamayacağı ve mutlu etmesi mümkün olmayan bu ortamda bu kadar kırılgan olmamak..

Forumun belli kuralları mutlaka olacak , bir intizam sağlanması yönetimin görevi. Ancak , sadece salt bilgiyle dolu bir forumun , insanımız tarafından itibar görmeyeceği gerçeğini unutmamak gerekiyor. İpin ucu kaçırılmasın ancak bırakılsın insanlar istediği gibi paylaşım yapsın. Kimsenin derdi burada aracının teknik detayını öğrenmek falan değil bu gerçek unutulmamalı.

Maksat muhabbet etmek, Vw'de , Passat'ta buna bir araç sadece..

Unutmayınız ki bizim insanımız en çok eğlenerek öğrenmeyi sever...
Tebrik ederim arkadaşım. Olayları çok güzel gözlemlemiş özümsemiş ve yorum yapmışsın. Olgun bir kişi olduğun belli oluyor. Aynı fikirleri paylaşıyorum. Hepimizin amacı buradan salt ve salt SERVİS HİZMETİ almak olamaz..

drozia
14 01 2013, 22:51
Umarim dusundugum sey degildir.
Burayı da mı bırakacağını düşündün T.G. nin:))

aes08
14 01 2013, 22:55
Şuan bu mesajları okurken gerçekten çok üzüldüm. Benim de konum kapatıldı hemde daha yeni açılmışken güvenliği tehdit ediyormuş bilmiyordum bende öğrenmiş oldum.

Yönetim deki abilerime sesleniyorum;

Lütfen bu sorunu çözün forumu gerginlikten kurtarıp eski neşeli ve donanımlı günlerine döndürün.

Deep
14 01 2013, 23:07
Neden olmasin? Icerik saglayan insanlar olmadiktan sonra bu site nihayetinde bir saat icerisinde kurulacak bir web uygulamasidir, fazlasi degil.

Sadece Taner abi icin soylemiyorum, genel forum anlayisim bu sekilde. Son olaylarla ilgili genel sikintim da bu. Bunun disindaki her sey cocukca, gereksiz sekilde abartilmis geliyor bana.


Burayı da mı bırakacağını düşündün T.G. nin:))

Taner Göde
14 01 2013, 23:53
Ben burayı bırakmam da bazı şeyleri bıraktım. FaceBook'ta ne kadar grup varsa sildim, Motor-Talk sitesinde ırkçı bir Alman 1.6 TDI'lere ChipTuning yaptığımız için "Umarım seninle karşılaşmam" dedi, bende sigortalar attı! Oradaki 336 mesajımı yarından itibaren tek tek sileceğim. Sadece buraya, "BİZİM FORUMUMUZ" dediğim yere girer, ama MALEZYA'NIN KAPLANI SANDOKAN yerine SÜRGÜNDEKİ YASLI ŞAİR tarzını benimsemem daha doğru olur çünkü burası İETT otobüsü gibi, kimin bindiği belli olmaz, kimin neyle karşılaşacağı meçhul.


Burayı da mı bırakacağını düşündün T.G. nin:))

TorukMacto
15 01 2013, 01:13
Ortam git gide kötü bir hal almaya başlıyor şu olaya biri veya birileri el atsın artık :down:down

Taner abinin veya başka üyelerin Kendine has yorumları veya paylaşımları olmasa hepimiz belli bir at gözlüğü ile yorum yazmaya başlasak sizce eskisi gibi Olurmu:sor1:sor1

academian97
15 01 2013, 02:00
Berkay ortam kötü bir hal almıyor, bunlar konuşulup istişare edilmeseydi asıl o zaman kötü hali görecektik. Yönetimin bizi dinlediği bir konumuz var ve akıl-mantık çerçevesinde paylaşılan her fikir burada yönetim tarafından dinleniyor. Ben sonuçlarını olumlu olarak bekliyorum. Çok mu iyimserim bilemiyorum ama tabiri caizse (kimse üzerine alınmasın lütfen) "hastalıklı" bir vücudun sancılı hali gözardı edilirse o zaman geri dönüşü olmayan bir yola girmiş olacaktık.

Hatırlayanlarınız olursa ben daha önce bu forumun bir AİLE olduğundan defalarca bahsetmiştim.
Bu forum;
Passat Delisi Yasin'i ile,
Tecrübeli Taner GÖDE'si ile,
Has Kayseri'li Dursun'u ile,
Nikoncu Recep abisi ile,
Doktorlarıyla,
Kendi stilini Turhanline-Sedatline olarak yansıtan Passat Ekolleriyle,
Laz Uşaklarıyla*,
Bütün Gurbetçileriyle,
Çılgın Gençleriyle
ve adları şimdilik aklıma gelen-gelmeyen, aktif katılımda bulunan-bulunmayan tüm üyeleriyle bir renkli bir AİLEDİR.
(*Şuayip ve unuttuğum diğer Karadenizliler.)

İçimizde zaman zaman hata yapan da, çok iyi şeyler yapan da olacaktır. Yukarıda Ufuk Bey'in dediği gibi, şimdilik bize lazım olan biraz hoşgörü. Biz birbirimizi kırmadan-kırılmadan bu süreci atlatırsak, aile büyükleri (yönetim) de gereken düzenlemeleri yaparlarsa, burasının eskisinden daha güzel bir ortam olacağı kanaatindeyim.

(Ortamı yumuşatmak için herkesin bir özelliğini vurgulamak zorunda gibi hissettim kendimi, yanlış olan veya abarttıklarım varsa kusuruma bakmayın.)

drkayzer
15 01 2013, 08:19
Berkay ortam kötü bir hal almıyor, bunlar konuşulup istişare edilmeseydi asıl o zaman kötü hali görecektik. Yönetimin bizi dinlediği bir konumuz var ve akıl-mantık çerçevesinde paylaşılan her fikir burada yönetim tarafından dinleniyor. Ben sonuçlarını olumlu olarak bekliyorum. Çok mu iyimserim bilemiyorum ama tabiri caizse (kimse üzerine alınmasın lütfen) "hastalıklı" bir vücudun sancılı hali gözardı edilirse o zaman geri dönüşü olmayan bir yola girmiş olacaktık.

Hatırlayanlarınız olursa ben daha önce bu forumun bir AİLE olduğundan defalarca bahsetmiştim.
Bu forum;
Passat Delisi Yasin'i ile,
Tecrübeli Taner GÖDE'si ile,
Has Kayseri'li Dursun'u ile,
Nikoncu Recep abisi ile,
Doktorlarıyla,
Kendi stilini Turhanline-Sedatline olarak yansıtan Passat Ekolleriyle,
Laz Uşaklarıyla*,
Bütün Gurbetçileriyle,
Çılgın Gençleriyle
ve adları şimdilik aklıma gelen-gelmeyen, aktif katılımda bulunan-bulunmayan tüm üyeleriyle bir renkli bir AİLEDİR.
(*Şuayip ve unuttuğum diğer Karadenizliler.)

İçimizde zaman zaman hata yapan da, çok iyi şeyler yapan da olacaktır. Yukarıda Ufuk Bey'in dediği gibi, şimdilik bize lazım olan biraz hoşgörü. Biz birbirimizi kırmadan-kırılmadan bu süreci atlatırsak, aile büyükleri (yönetim) de gereken düzenlemeleri yaparlarsa, burasının eskisinden daha güzel bir ortam olacağı kanaatindeyim.

(Ortamı yumuşatmak için herkesin bir özelliğini vurgulamak zorunda gibi hissettim kendimi, yanlış olan veya abarttıklarım varsa kusuruma bakmayın.)





Aynen katılıyorum size :)

srcn09
15 01 2013, 12:03
Zamanla herşeyin çok daha iyi çok daha düzenli bir hal alıcağına inanıyorum sadece biraz zaman lazım bence

sivil
19 01 2013, 00:31
''Havadan Sudan, Fotoğraflar ve Fotoğrafçılık , Tavsiye ve Şikayet bölümleri Güncel Konular kısayolundan çıkarılmıştır.Konular kendi başlıklarında bulunabilir.''




Sadece şu müdahale bile forumu çok daha ciddi ve bilgi ağırlıklı bir hale getirdi,teşekkürler yönetim...

RadaR65
21 01 2013, 13:50
Sonra vay efendim Ziya yaşını neden gizledi...


Bilgi edinmek için tanışma dışında herhangi bir formalite var mıdır diye soracaktım ki yaşınızı görünce ehliyete bile gerek olmadığı kanaatine vardım :)

academian97
22 01 2013, 18:47
''Havadan Sudan, Fotoğraflar ve Fotoğrafçılık , Tavsiye ve Şikayet bölümleri Güncel Konular kısayolundan çıkarılmıştır.Konular kendi başlıklarında bulunabilir.''

Sadece şu müdahale bile forumu çok daha ciddi ve bilgi ağırlıklı bir hale getirdi,teşekkürler yönetim...

Güzel olmuş, yakında herkes alışır. Acaba yeni modlar belirlendi mi? Bununla ilgili bi açıklama olduysa da son 1 haftadır pek giremiyorum, duymamış olabilirim.


Sonra vay efendim Ziya yaşını neden gizledi...

Bas şikayeti kardeşim, ben gerekli olanı yazdım.

RadaR65
22 01 2013, 20:11
Bas şikayeti kardeşim, ben gerekli olanı yazdım.

Bazı insanları şikayet edecek kadar bile önemsemiyorum abi. Gün gelir hesap döner.

Tapatalk...

sivil
23 01 2013, 12:06
Güzel olmuş, yakında herkes alışır. Acaba yeni modlar belirlendi mi? Bununla ilgili bi açıklama olduysa da son 1 haftadır pek giremiyorum, duymamış olabilirim.



Bas şikayeti kardeşim, ben gerekli olanı yazdım.


http://www.passatturkiye.com/kullanim-kurallar/5833-site-yonetimi-hakkinda.html

academian97
23 01 2013, 14:51
http://www.passatturkiye.com/kullanim-kurallar/5833-site-yonetimi-hakkinda.html

Teşekkürler, ayrıca mesajınıza alıntı yapılmıştır diye bildirim geldi, bu da çok güzel olmuş, bunu üyelerimiz dile getirmişti, yönetim de bunları duyup gereğini yapmış, onların da ellerine sağlık, teşekkürler.