PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygulamayı açınca çıkan reklamlar



Metucu19
14 12 2017, 15:16
Arkadaslar...passat turkiye forum uygulamasını ücret vererek indirdim..her girişte reklam çıkıyor...bu sorun değil...ancak bazı müstehcen, garip videolu reklamlar var...bu nedir. .normal midir..

Hasan6154
15 12 2017, 14:33
Arkadaslar...passat turkiye forum uygulamasını ücret vererek indirdim..her girişte reklam çıkıyor...bu sorun değil...ancak bazı müstehcen, garip videolu reklamlar var...bu nedir. .normal midir..

İnternet tarayıcısı olarak Chrome kullanıyorsanız Adblock Plus eklentisini Chrome ' a ekleyin reklamlardan kurtulun. Ben 6 aydır interneti açtığımda hiç bir reklam ile karşılaşmıyorum, çok rahat oluyor. Reklam pencerelerini kapatmak la uğraşmıyorum. Otomatik olarak engelleniyor.


Eklemek için alttaki link i kullanabilirsiniz. Hepsi reklam engelleyicidir.

https://chrome.google.com/webstore/search/adblockplus?hl=tr






100 milyondan fazla cihazda kullanılan Adblock Plus dünyanın en popüler reklam engelleyicisidir.
İnterneti ekranınızı dolduran reklamlar olmadan deneyin!Adblock Plus şunları ortadan kaldırır:· Logo reklamları· Youtube video reklamları· Facebook reklamları· Açılır pencereler· Ve tüm diğer rahatsız edici reklamlar
Adblock Plus Dünya'nın en popüler tarayızı eklentisi, ve Dünya'da milyonları aşkın kullanıcı tarafından kullanılmakta.Bu proje açık kaynaklı olarak bir topluluk tarafından yazıldı ,ve binlerce gönüllü Adblock Plus'ın tüm rahatsız edici reklamları engellediğinden emin olmak için katkıda bulundu.Lütfen Not Alın: Chrome için Adblock Plus yüklerken, Tarayıcınız Adblock Plus'ın geçmişinize ve bilgilerinize ulaşmak istediğini gösteren bir uyarı gösterir. Bu standart bir mesajdır, biz ASLA ama ASLA bilgilerinizi toplamayız!Yakınlarda, Adblock Plus topluluğu rahatsız edici olmayan reklamlar girişiminde bulundu. Bu küçük reklamları engellemeyerek, reklamlardan kazanç sağlayan siteleri desteklemiş olursun. Bu özellik her zaman kapatılabilir.

Metucu19
15 12 2017, 14:35
İnternet tarayıcısı olarak Chrome kullanıyorsanız Adblock Plus eklentini ekleyin reklamlardan kurtulun. Ben 6 aydır interneti açtığımda hiç bir reklam ile karşılaşmıyorum


Eklemek için alttaki link i kullanabilirsiniz.

https://chrome.google.com/webstore/search/adblockplus?hl=trTarayicidan girmiyorum foruma...uygulamadan giriyorum...yine de iş görür mü

Hasan6154
15 12 2017, 14:37
O kadarını bilemiyorum. Bilgisayarcım sana bir eklenti yükledim bir daha reklamlar seni rahatsız etmeyecek dedi, çok da memnunum.